2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende aynısını söylüyordum çok mu mutsuzsun kızım diye. Sonra şu beyin sıvısı fazla olayı çıktı. Aman dedim sustum tövbeler ettim bir daha söylenmeyeceğim diye

Lohusaliktandir canım magnezyum vs de düşmüş olabilir, ruh halinde bozulma yapıyor, vitamin kullan istersen

Hareketlenmeye başlayınca geçiyor benim büyük oğlum altı aylıkken geçti

Ya ben trendyol dan alıyorum yaptım olmadı…

Ben de pztsi yaptırdım canım hemşirenin biri tuttu diğeri yaptı sonrasinda sakinleşmesi için göğsüme bastırdım ben hemen meme vermedim. Sabah çok erken gittim ben 20 kişi felan yoktu bir ben vardım

3 ay olmadan aramalari gerekiyor

Kurmalı oyuncaklar oyun halısında çok dikkatini çekiyor onlara bakabilirsin canım

2 tane hastaneye sordum kuzum verem aşısı yok. Sağlık bakanlığıni arayacağım
20 çocuk toplanmasını bekliyorlar bizde geçen hafta olduk. Kendi doktorumuza sorduk üç aylık olmadıkça sorun yokk dedi. Üç aylığı geçerse sorun olur dedi. Üç aylığı geçerse önce çocukta verem varmı diye test yapmaları gerekiyormuş sonra vuruyorlarmiş aşıyı

Kek değilde yeşillik ye komposto yap ye mesela ıspanak yemeği de süt yapıyor kiloda yapmaz

Bizimkinin de kokmuyor burnuma götürüyorum acaba kokusunu alamıyor muyum diye koku yok bizim kakada anne sütü aldığından olmuyor galiba ek gıdaya geçince kokar

Masallah Ekine canim guzelce buyuyor. Peki emme meselesi icin bir sey soyledi mi bir de sen halen biogai kullaniyor musun.
Emzirmeye çalış diyor canım işte ne diyecek ben de deniyorum keşke emse. Çikolata ye bol bol dedi. Yok kuzum biogai vermiyorum uzun süredir o ikinmalar boğuşmalari kalmadi zaten
Eee yazin tatile gidecektik biz
Doktoruna bi sor canim ben Ekin'e küçük şişme havuz alicam deniz kenarinda ona tatlı su koyup ona sokucam denize sokmayacagim
Canım yanına sevdiği bi oyuncağı al ben çıngırakla avuttum. Eğer hassas bi yapın varsa yanında biri gelsin. 20 bebeğe ayni anda vurmuyolar canım sırayla aliyolar
Cok sevindim her şey yolundaymis maşallah otistik olmadığını nasıl anladi acaba? Söyledi mi doktorunuz
Göz teması, ismine ve seslenmelere dönüp bakması, tepki vermesi gülmesi bunlar canım
Demir damlasina neden simdi basladiniz bize ilk doğduğunda verildi sizde ozel bi durumu mu vardi
Demir takviyesi 4. Aydan itibaren başlanıyor canım. 15 günlükken D vitaminine başlanıyor karistiriyor olabilir misin?
Aynen canim valla ne güzel bu yaz sokarim diyordum ama artik minik havuzu ile idare edecek Göz teması, ismine ve seslenmelere dönüp bakması, tepki vermesi gülmesi bunlar canım. Oyuncak araştırıyorum da ne pahalı oyuncaklar yahu alinca yazarim canım

Valla kalın değil şuan bile giyince karın bölgesini terletiyor ama o da çok sıktığı için bence. Göbek kısmı aşırı sıkı korse gibi düşün ama asla rahatsız etmiyor, nasil başarmışlar bunu bilmiyorum ama istersen sipariş et beğenmezsen geri iade edersin zaten. Bu arada kampanya oluyor 1 alana 1 bedava kampanyasindan aldim böyle pahali geliyor sen de öyle yap istersen

Atak haftasındayız sanırım ağlamalar çığlıklar 5 dakikalık uykular huzursuzluklar çok enteresan olaylar oluyor
Al bizden de o kadar. İki gündür gündüz uyumuyor hele bugün öyle yorgunum ki valla lohusa gibiyim ağlayacağım geliyor eşim gelince bi tutamadım zaten Şimdi anca sızdı biraz dinlensin
Bizim asm yakındaki diğer asm ile birleşmiş, böyle yapılabilir bekletmeye gerek yok hiç aslında
Evet onu takip edeyim en iyisi

Kızlar rota aşısı yan etki yapmaz diyordum rahattim ama Ekin öyle bi ağladı ki morardı ağlarken resmen Karın ağrısı yapıyormuş hemen calpol verdim öyle rahatladi yavrum
Kıyamam minik kuşa, yazık daha dünyaya geleli ne oldu ki bu kadar aşı vuruldular yaa
Bu calpol çok iyi geldi bizede, 2. Ay aşısından sonraki gün verdim hemen geçti huysuzluğu

Kızlar rota aşısı yan etki yapmaz diyordum rahattim ama Ekin öyle bi ağladı ki morardı ağlarken resmen Karın ağrısı yapıyormuş hemen calpol verdim öyle rahatladi yavrum
Bizde bugün olduk canım kaka artışı olabilir her zamankinden biraz daha cıvık olabilir dediler. Bizimki de bi halsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…