Canim ben kendimde sunu farkettim, belki sizde de ise yarar: bir sey yemek istedigimde ackmis oluyorum ve saglikli ogun yapiyorum. Atistirmalik yok. Varsa da kabul edilenilir sekilde. Duzgun saglikli yemegi cok yesem de almiyorum. Hatta vermeye basladimKızlar bu iştahı nasıl durduruyoruz biri deyiversin... Bu gidişle doğum kilomun üstüne çıkmama az kaldı resmen
Verem aşısı her hafta acilmiyomus haber vereceklermis gitmedik. Aşı olunca bunlar aklımda sağol canım benimİnşallah canım benimBende pek bilmiyordum canım burda arkadaşlar saolsun yönlendirdiler beni ara ara ateşini ölç canım 6 saat arayla calpol verebilirsin Aşı kaynaklı ağrı ve ateş olurmuş canım
Ayy çekilecek ağrı değil o da ya hemen gecsinnnBenim de çatı kemiklerim ağrıyor hamilelikteki gibi
Kundağı niye sevmedinn bize de soyle bı zarari varsa önlem alalımBenimki de asla izin vermez boyle yapsam. Kizim da izin vermezdi. Bi de ben kundagi pek sevmiyorum. Lisansta bize kundakla ilgili belgesel izletmisti gelisim hocasi. 7 ulkenin bebegini buyutmesi... Sevmedim ben kundagi :) Anne karninda hissettiren hicbir seyi yapmiyorum. Cunku anne karninda degil. Dunyaya geldi ve bu stresle bas etmeliee stresle bas ederken olan bana oluyor gene ama hic olmasin buyuyunce guclu oluyor
Hatta varoluscular diyor ya insan ilk travmasini dogumla yasar. Dunyaya firlatilarak atilir ve bebek aglar...
Durdurmuyoruz yiyoruzKızlar bu iştahı nasıl durduruyoruz biri deyiversin... Bu gidişle doğum kilomun üstüne çıkmama az kaldı resmen
Gecti sükürrrÖyle yapicam canım. Benim arkadasimda Prima dedi kullandım ama pişik yaptı çişi taşırdı. Bebeğe uyani bulmak mesele işte
Dr a görün o zaman canım. Ameliyat sonrası bakıldı mi. Bu arada senin bacak uyusuklugun geçti mi
Artisi eksisi olan bi sey canim. Klasik seyler. Ben sevmiyorum, gudusel herhalde yapmak istemiyorumKundağı niye sevmedinn bize de soyle bı zarari varsa önlem alalım
Bnim geçmedi hala ya. İğneyi yapan hemşireye sordum 1 aya geçer dedi geçmediGecti sükürrr
Anladım canım. Bazen öyle rahat uyuyoki elleri yukarı aliyo hiç dokunmuyorum bnde ama uyutup sürekli sıçrayıp uyanınca sariyorum vallaArtisi eksisi olan bi sey canim. Klasik seyler. Ben sevmiyorum, gudusel herhalde yapmak istemiyorum
Kitap olarak bu kocaman gözler kimin serisini de tamamlayabilirsin canım çok güzellerKızlar Hepsiburadada pearson yayınlarında yüzde 15 indirim var bir dokun hisset bir de hışırtılı kitap aldım. Çok kalitesi kitapları var bu yayının bir bakın mutlakayavaş yavaş ilgisini çeker bizim bebislerin de böyle kitaplar sanırım
Sincap kitap harika bir yayınevi gercekten bu da radarımda alıcam mutlaka canımKitap olarak bu kocaman gözler kimin serisini de tamamlayabilirsin canım çok güzeller Eki Görüntüle 3249457
Molfixin hangi serisi ben de pure soft olani kullaniyorum bir fark var mi acabaSağol canım bi bakayim detayli inceleyemedim henüz
Benim arkadasim her bezi denemişti ve molfixten şaşma demişti ben de riske atmayip molfix ile başladım ve gerçekten memnun kaldım başka bez hiç denemedim canım. Ekin 3 aylık oldu daha kaka taşması 1 kere yeni doğduğunda yasamistik o da benim acemiligimden bezi çok gevşek bağlamışim sirt kismi popoya kadar inmiş ve taşmış. Sabahlari altindan 1 kiloya yakin bez aldığım oluyor çişli ne sızdırma ne pişik bence çok başarılı. Şu an 3 numara Ekin e iyi geliyor 4 no çok büyük kalır. Sen 3 no al bence. Goondan memnun olan da var çok sızdırıyor bezin dışı nemlendiriyor diyen de var canım ben o yüzden cesaret edemedim bi de molfix iyi gelince bez degistirmedik devam ettik
Şimdi nssılsınsınız kuzum aklıma geliyorsunBende aynısını söylüyordum çok mu mutsuzsun kızım diye. Sonra şu beyin sıvısı fazla olayı çıktı. Aman dedim sustum tövbeler ettim bir daha söylenmeyeceğim diye
Indirim yakaladıkça onlardan da alıyorum canım şimdiden minik bir kütüphanemiz olduSincap kitap harika bir yayınevi gercekten bu da radarımda alıcam mutlaka canımbir de hareketli kitapları var bu yayınevinin onlar da çok güzel görmüşsündür
Ben de kütüphane oluşturmaya başladım alineIndirim yakaladıkça onlardan da alıyorum canım şimdiden minik bir kütüphanemiz olduhatta hareketli kitaplar çok dikkatini çekiyor her akşam yatarken okuyoruz.
Canım çok beğendiğin kitaplarla ilgili beni günceller misin ben de alayımIndirim yakaladıkça onlardan da alıyorum canım şimdiden minik bir kütüphanemiz olduhatta hareketli kitaplar çok dikkatini çekiyor her akşam yatarken okuyoruz.
Buyuk sorularla kitapim harika bir sey buyuk oglum o kadar cok sey ogrendi ki yasitlarina gore erkenden konustu.eslestirmeli kartlar da var onlarda.cok isimize yaradiBen de kütüphane oluşturmaya başladım alineinşallah hep kitapları seven çocuklar olurlar canım
Cok guzel oneriler tesekkur ederim ama Canım sorun şuradaki benim hep canim yemek istiyor ve hep açımCanim ben kendimde sunu farkettim, belki sizde de ise yarar: bir sey yemek istedigimde ackmis oluyorum ve saglikli ogun yapiyorum. Atistirmalik yok. Varsa da kabul edilenilir sekilde. Duzgun saglikli yemegi cok yesem de almiyorum. Hatta vermeye basladim
Ben yedikçe kilo alıyorum bir dur demem lazım bu işeDurdurmuyoruz yiyoruz
Ne alıyorum ne veriyorum kaldım 70 te. Ama herkes gittikçe veriyorsun veya uzun zamandır görmeyen aa ne kadar kilo vermişsin diyor ben anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?