2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım çok beğendiğin kitaplarla ilgili beni günceller misin ben de alayım ben de sana söylerim hoşuma gittikçe
Şuanda hisirtili kitaplar ve siyah beyaz kartlar dikkatini çeker canim ilerleyen zamanda en sevdiği (benim kız için söylüyorum) cırt cirtli kitaplar oluyor. Tutup cekmeyi seviyorlar. Hemen hemen ayni dönemde sesli kitaplar da ilgisini çekiyor. Büyük figürlü hayvan- meyve kartlarına geçmiştim. Hareketli kitaplar çok güzel ama kesinlikle 1.5 yastan sonra işlevsel çünkü ağzına sokup çiğniyorlar kenarlarını ve tüm heryerini kopartiyorlar. Yine aynı dönemde büyük sorular kitabı 1-2 yi çok kullandım ben mesela. 2 yaş ve sonrasında eşyaları da içeren renkli küçük kartlar kullandık hala da oyun oynarız onlarla

Büyük sorular kitabı benim sepetimde karar verememistim, onu alayım iş görüyorsa

Büyük sorular kitabı benim sepetimde karar verememistim, onu alayım iş görüyorsa
O kadar çok kullandım ki büyük sorular kitabını çok sevdi. Durup durup elinde kitaplar gelip anne bu ne diye soruyordu
1-2 yi kullandik. Hatta kitapligimizin resmini ekliyim
Kızdan sağlam kalanlari sakladım onları da ekliyorum tabi bunlar sadece bir kısmı sürekli güncellemek zorunda kalınıyor

Eklentiler

• 20230518_181906.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 20230518_181816.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 90
Sabrin varsa sayet besigine koy bir iki agliyor ama sonra susuyor (suan benimki halen agliyor :) bende sikiliyorum kucagimdayken telefonla ugrasiyorum ama napim zaten heryer radyasyon ya

O zaman ilk etapta birkaç tane daha hışırtılı kitap alayım ben canım zaten kavrıyor artık yavaş yavaş eline verdiğim şeyleri de siyah beyaz kartlar zaten artık hayatımızın bir parçası oldu :d bende büyük sorular kitabının bir tanesi var diğerini de alayım mı peki sence
Çok güzel kardeşine kalması da ne güzel olmuş

Canım ben farkında olmadan Ekin e uyku eğitimi verdim Ekin i biz de her istediğinde kucağımıza aldık özellikle ben ne zaman istese aldım kokladim gezdirdim sevdim. Sakin zamanlarinda hep anakucağında yattı o şekilde oyunlar oynadık. Uyku olayında ise yatağına alışmasını çok istiyordum hem kaliteli uyku yapsın hem de güvenli olduğu için.

Her neyse uyku saati geldiğinde ya da uyku sinyali aldığımda hafif mayısıkken yatağına koydum ve elimle göbeğini okşadim o şekilde uykuya geçti. Bir de beyaz gürültü aciyordum ben çok sakinleştiriyor kızımı.

Şu an 3 aylık ve farkındalığı inanılmaz arttı. Artık uyku arkadaşımız var. Beyaz gürültü, ninni gibi bir çok ses çıkarıyor yatağında duruyor sadece asla dışarı çıkarmıyorum yatağına yatınca ona bakarak bazen tavşanın elini tutarak uykuya dalıyor. Geçen gün kucağımda uyutmaya çalıştım asla uyumadı Yatağına yatirdim 3 dk içinde uykuya geçti. Uyku arkadasimiz bu Ekin çok sevdi Sen de mayısıkken yatağına yatır 2-3 gün mızırdanır, her ağladığında kucağına al sakinleştir tekrar yatır senin orada oldugunu bilsin ihtiyacı olduğunda onu kucağına alacağını bilsin sonra zaten kendisi de sevecek alışınca

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-18-20-15-50-474_com.android.chrome.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20230518_201638.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 100
Verem aşısı her hafta acilmiyomus haber vereceklermis gitmedik. Aşı olunca bunlar aklımda sağol canım benim
Diğerlerini yaptırsaydın bari canım hem üçü bir arada olmazdı daha iyi olurdu rica ederim canım,

Ayyyy canımmmm kitaplığın linkini verir misin
Ben de aldım ama bana gelene bakar mısın

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 85
Tabi ki canım haberleselim

Bize de haber verin ama annewith

Şöyle güzel hışırtılı kitap tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum valla ben

Benim en en en sevdiğim çocuk kitabi ise ektedir. (Çocuklarım da çok severlerdi)

Eklentiler

• 7BA29B54-6E30-41B5-A5C4-F19D69990A47.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 74
Bize de haber verin ama annewith

Şöyle güzel hışırtılı kitap tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum valla ben

Benim en en en sevdiğim çocuk kitabi ise ektedir. (Çocuklarım da çok severlerdi)
Tabiki veririz canım ben favorilerime infant Hobby - jungle tails hışırtılı kitabı eklemiştim bunu biri önermişti bana. Baktım şimdi 179 tl olmuş kendim bugün fotoğrafını eklediğim hışırtılı kitabı aldım bunun da yorumları çok güzel

Eklentiler

• IMG_7400.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…