Tabi ki canım haberleselimCanım çok beğendiğin kitaplarla ilgili beni günceller misin ben de alayımben de sana söylerim hoşuma gittikçe
Ayy inşallah canım biz sevdirmeye çalışırızBen de kütüphane oluşturmaya başladım alineinşallah hep kitapları seven çocuklar olurlar canım
Şuanda hisirtili kitaplar ve siyah beyaz kartlar dikkatini çeker canim ilerleyen zamanda en sevdiği (benim kız için söylüyorum) cırt cirtli kitaplar oluyor. Tutup cekmeyi seviyorlar. Hemen hemen ayni dönemde sesli kitaplar da ilgisini çekiyor. Büyük figürlü hayvan- meyve kartlarına geçmiştim. Hareketli kitaplar çok güzel ama kesinlikle 1.5 yastan sonra işlevsel çünkü ağzına sokup çiğniyorlar kenarlarını ve tüm heryerini kopartiyorlar. Yine aynı dönemde büyük sorular kitabı 1-2 yi çok kullandım ben mesela. 2 yaş ve sonrasında eşyaları da içeren renkli küçük kartlar kullandık hala da oyun oynarız onlarlaCanım çok beğendiğin kitaplarla ilgili beni günceller misin ben de alayımben de sana söylerim hoşuma gittikçe
Büyük sorular kitabı benim sepetimde karar verememistim, onu alayım iş görüyorsaŞuanda hisirtili kitaplar ve siyah beyaz kartlar dikkatini çeker canim ilerleyen zamanda en sevdiği (benim kız için söylüyorum) cırt cirtli kitaplar oluyor. Tutup cekmeyi seviyorlar. Hemen hemen ayni dönemde sesli kitaplar da ilgisini çekiyor. Büyük figürlü hayvan- meyve kartlarına geçmiştim. Hareketli kitaplar çok güzel ama kesinlikle 1.5 yastan sonra işlevsel çünkü ağzına sokup çiğniyorlar kenarlarını ve tüm heryerini kopartiyorlar. Yine aynı dönemde büyük sorular kitabı 1-2 yi çok kullandım ben mesela. 2 yaş ve sonrasında eşyaları da içeren renkli küçük kartlar kullandık hala da oyun oynarız onlarla
Tartı bozuktur tartıDurdurmuyoruz yiyoruz
Ne alıyorum ne veriyorum kaldım 70 te. Ama herkes gittikçe veriyorsun veya uzun zamandır görmeyen aa ne kadar kilo vermişsin diyor ben anlamadım bu işi
Benim ara ara oluyor, içerden yanma gibi sankiKizlar bu sezaryen yerinde birkaç gündür hafif bir sızı oluyor içerde, bunu yaşayan var mı? Normal mi bu
O kadar çok kullandım ki büyük sorular kitabını çok sevdi. Durup durup elinde kitaplar gelip anne bu ne diye soruyorduBüyük sorular kitabı benim sepetimde karar verememistim, onu alayım iş görüyorsa
Sabrin varsa sayet besigine koy bir iki agliyor ama sonra susuyor (suan benimki halen agliyor :) bende sikiliyorum kucagimdayken telefonla ugrasiyorum ama napim zaten heryer radyasyon yaYa kızlar benim şöyle bir sorunum var. Benim oğlan tam bir kucakçı. Ailenin ilk torunu, gelen kucağa alıyor. Annem yanımda kucakta gezdiriyor. Babası akşam işten gelince doğal olarak kucağında. Sadcee ben alıp yatağında uyusun diye sürekli diretiyorum ama olmuyor. Gündüz benim kucağımda uyuyor artık alıştığı için. (Yatağına koyunca feryat figan, artık ne yapayım uyusun moduna girdim çok yoruldum bu cebelleşmeden çünkü)
Yapıştı kaldı bana, çok hoşuma gidiyor bir yandan benimle olması bende sakinlemesi. Ama hiçbir işimi yapamıyorum malesef. Herkesle tartıştım bu yüzden eşimle annemle. E ama ne yapalım ağlıyor diyorlar çaaat kucakta yinedelireceğim.
Bir de kafama takılan başka şey de şu. Oğlan sürekli benim kucağımda uyuduğu için (1-1,5 saat) elime telefon alıyorum mecbur. Bu sefer de vicdan azabından ölüyorum oğluma radyasyon yayıyorum diye. Ay bu annelik çok zormuş ya. Kafayı yiyeceğim.
Evet ya aynisi ben de bir problem var saniyorumBenim ara ara oluyor, içerden yanma gibi sanki
Çok teşekkür ederimŞimdi nssılsınsınız kuzum aklıma geliyorsun
İnşallah her şey iyidir
O zaman ilk etapta birkaç tane daha hışırtılı kitap alayım ben canım zaten kavrıyor artık yavaş yavaş eline verdiğim şeyleri deŞuanda hisirtili kitaplar ve siyah beyaz kartlar dikkatini çeker canim ilerleyen zamanda en sevdiği (benim kız için söylüyorum) cırt cirtli kitaplar oluyor. Tutup cekmeyi seviyorlar. Hemen hemen ayni dönemde sesli kitaplar da ilgisini çekiyor. Büyük figürlü hayvan- meyve kartlarına geçmiştim. Hareketli kitaplar çok güzel ama kesinlikle 1.5 yastan sonra işlevsel çünkü ağzına sokup çiğniyorlar kenarlarını ve tüm heryerini kopartiyorlar. Yine aynı dönemde büyük sorular kitabı 1-2 yi çok kullandım ben mesela. 2 yaş ve sonrasında eşyaları da içeren renkli küçük kartlar kullandık hala da oyun oynarız onlarla
Çok güzelO kadar çok kullandım ki büyük sorular kitabını çok sevdi. Durup durup elinde kitaplar gelip anne bu ne diye soruyordu
1-2 yi kullandik. Hatta kitapligimizin resmini ekliyim
Kızdan sağlam kalanlari sakladım onları da ekliyorumtabi bunlar sadece bir kısmı sürekli güncellemek zorunda kalınıyor
Canım ben farkında olmadan Ekin e uyku eğitimi verdimYa kızlar benim şöyle bir sorunum var. Benim oğlan tam bir kucakçı. Ailenin ilk torunu, gelen kucağa alıyor. Annem yanımda kucakta gezdiriyor. Babası akşam işten gelince doğal olarak kucağında. Sadcee ben alıp yatağında uyusun diye sürekli diretiyorum ama olmuyor. Gündüz benim kucağımda uyuyor artık alıştığı için. (Yatağına koyunca feryat figan, artık ne yapayım uyusun moduna girdim çok yoruldum bu cebelleşmeden çünkü)
Yapıştı kaldı bana, çok hoşuma gidiyor bir yandan benimle olması bende sakinlemesi. Ama hiçbir işimi yapamıyorum malesef. Herkesle tartıştım bu yüzden eşimle annemle. E ama ne yapalım ağlıyor diyorlar çaaat kucakta yinedelireceğim.
Bir de kafama takılan başka şey de şu. Oğlan sürekli benim kucağımda uyuduğu için (1-1,5 saat) elime telefon alıyorum mecbur. Bu sefer de vicdan azabından ölüyorum oğluma radyasyon yayıyorum diye. Ay bu annelik çok zormuş ya. Kafayı yiyeceğim.
Diğerlerini yaptırsaydın bari canım hem üçü bir arada olmazdı daha iyi olurduVerem aşısı her hafta acilmiyomus haber vereceklermis gitmedik. Aşı olunca bunlar aklımda sağol canım benim
Ayyyy canımmmm kitaplığın linkini verir misinO kadar çok kullandım ki büyük sorular kitabını çok sevdi. Durup durup elinde kitaplar gelip anne bu ne diye soruyordu
1-2 yi kullandik. Hatta kitapligimizin resmini ekliyim
Kızdan sağlam kalanlari sakladım onları da ekliyorumtabi bunlar sadece bir kısmı sürekli güncellemek zorunda kalınıyor
Ayyyy canımmmm kitaplığın linkini verir misin
Ben de aldım ama bana gelene bakar mısın
Direkt ağaç da yollayabilirlerdi daha ne yapsın adamlarAyyyy canımmmm kitaplığın linkini verir misin
Ben de aldım ama bana gelene bakar mısın
Tabi ki canım haberleselim
Tabiki veririzBize de haber verin amaannewith
Şöyle güzel hışırtılı kitap tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum valla ben
Benim en en en sevdiğim çocuk kitabi ise ektedir. (Çocuklarım da çok severlerdi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?