2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Ben geçen kitapçıda biraz inceledim kitapları, boyutları çok küçük geldi. Geneli böyle heralde. Buna bi bakayım canım sağol

Kızlar bir sürü oyuncak paylasmissiniz bu eğitici köpekcigi ben de alicam Ekin e ilgisini cekiyor mu bebeklerin ? Bir de bu sesli hikaye kitaplarindan almak istiyorum ikisi yeterli olur mu sesli oyuncak için ? mantıklı alışveriş yapmak istiyorum. Bir de aktivite masasi alacağım destekli oturmaya başladığında. Ayaklandiginda da masa şeklinde kullanırım yürümesine de destek olur diye düşünüyorum

Rande ben bunu almıştım canım. Renkleri falan ilgisini çekiyor gösteriyorum dokunduruyorum ama tabi daha kendisi amacına uygun kullanamıyor tutmayi iyice kavradığında daha zevkli oynar diye düşünüyorum

Kızlar ben de en son bu seriyi aldım Allah'ım o kadar güzel ki oturdum kendim okudum Bilgileri belki şuan tam kavrayamazlar ama resimleri falan o kadar tatli ki o incelerken ben sadelestirerek okurum diye düşündüm çok hoşuma gitti benim uzuuuun seneler kullanacağı bir seri bence

Canım beşikte reflü yatağı kullanmıyor musun? Bizimki kayıyor reflü yatağından sürekli. Ben de reflü yatağı olmadan mı yatırsam diyorum bu sefer de ya kusarsa diye endişeleniyorum. Geceleri kusmuyor hiç ama yine de cesaret edemedim daha. Acaba reflü yatağını ne zamana kadar kullanmak gerekiyor

Kopekcik bizim en çok kullandığımız oyuncak canım çok dikkatini çekiyor gittiğimiz yerlere de götürüyoruz 1. Ve 2. Seviye var büyüdüğünde de çok isine yaracak bizdeki büyük kopekcik. Aktivede masamız da yine fisher price kopekcigin aktivite masasi

Canım yatağın altına baş kısmına battaniye koyup reflü yatağı gibi yaptım öyle yapabilirsin reflü yatağında artık rahat da hareket edemiyorlar sereserpe yatıyor yatağında bu şekilde

Bunu da takibe aldım canım

Çok seviyorum böyle kitapları bundan da alayim şimdiden okumaya başladık biz her akşam bir hikaye gelişim acısından çok faydalıymış

Çoğunu yırttı tabi
Ayyyy canımmmm kitaplığın linkini verir misin
Ben de aldım ama bana gelene bakar mısın
Vereyim canım benimde parça halinde geldi ben monte ettim

Eğitici köpekcik bizde de var. Birde dansçı beatboo mu ne işte ondan. Köpekcikle hala oynar alfabeyi ordan öğrendi mesela
Erken verme canım tüm yapraklarını yırtar ben çok kitap feda ettim bu şekilde. 2 yasini beklemek gerekiyor ince yapraklı kitaplar için...

Canım burası annemin evi kendi evimde reflü yatağında yatırıyorum ama Ekin de kayıyor keşke 6 aya kadar yatsa diyorum ama zor görünüyor

Kızlar bu iştahı nasıl durduruyoruz biri deyiversin... Bu gidişle doğum kilomun üstüne çıkmama az kaldı resmen
Pilatese başlıyorsun her yerin agriyor tutuluyor sonra yemek yerken elin titriyor korkudan boşa gidecek diye
Benim ki büyük kopekcik olandan canım şundan Eki Görüntüle 3249454
Eğitici köpekcik bizde de var. Birde dansçı beatboo mu ne işte ondan. Köpekcikle hala oynar alfabeyi ordan öğrendi mesela
Yaa o zaman köpekcigi kesin alıyorum aktivite masasi ben de fisher price ve bondigoyu beğendim ikisinden birini alacağım

Ahaha sormayın ya reziller bir vida hiç bir şey yok o değil bir de küflenmişler
O zaman iade Yolları görünmüş size
Kız ben kol kası yaptım fena halde kolay kolay kolum ağrımaz. Bir kolda 7 kilo bebe, diğer kolda 16 kilo kız sürekli üstündeler
Birde çocukları bırakıp platese gidemem ki kimsem yok bakacak ancak.evde belki ama şöyle bir düşününce o vakitte dinlenmek veya yemek hazırlamak daha mantıklı geliyor aanki şunu mu yapsam surasini mi toplasam diye düşünürken plates mlates kalmaz bizde
Canım bu aktivite masasında çok hevesini kırmayayım da benim kız sadece 1.kez.ilgilendi sonra masa üstüne çıkmaya çalışıp hiç aktivite vs yapmadı anca tutunup kalkayım, üstüne çıkayım çekip iteyim modundaydi umarım Ekin ilgilenir de paraya değer

Valla o kol kası bende de olmaya başladı Ekin kilo aldıkça Sen şimdi dinlenmene bak boşver sonra gidersin pilatese Ay işte her bebiş farkli arkadaşımın kızı da hala oynuyor mesela çok seviyor ben de onda bi denicem ilgisini çekecek mi bi gözlemliyim ucuz bişey de değil çünkü

Canım yatağın altına baş kısmına battaniye koyup reflü yatağı gibi yaptım öyle yapabilirsin reflü yatağında artık rahat da hareket edemiyorlar sereserpe yatıyor yatağında bu şekilde
Bi deniyim ben de bari bizimkinin de ayak ucuna değiyor boyu da uzuyor gitgide yatak artık rahat etmiyor gibi hissediyorum

Canım burası annemin evi kendi evimde reflü yatağında yatırıyorum ama Ekin de kayıyor keşke 6 aya kadar yatsa diyorum ama zor görünüyor
Bizim de öyle görünüyor ya bi de Yağız aşırı rahatına düşkün bi yatışı var akıllara zarar Artık Rahatsız oluyor gibime geliyor :/

Bizim de öyle görünüyor ya bi de Yağız aşırı rahatına düşkün bi yatışı var akıllara zarar Artık Rahatsız oluyor gibime geliyor :/
Ekin de kollarını acarak yatmayi çok seviyor ama reflü yatağında öyle yatamiyor yatağın altina battaniye koymak iyi fikirmis onu deneyecegim ben de koca dana oldular artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…