2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar oğlum uyumuyor ya Bugün gün boyunca uyuklar şekilde kendini de beni de yordu.Her şeyi denedim ama uyumuyor,beş dakika gözlerini kapatıp tekrar cin gibi eller ayaklar hareket ediyor.Bi de gözler yarım açık şekilde uyumaya çalışması var Mesela şu an uyuyor gibi ama gözler yarım açık ve kabus görüyor gibi sesler çıkarıp hemen uyanıyor Bugün delirmeye ramak kaldı valla

Canım seni çok iyi anlıyorum iki gün önce ben de böyleydim yorulduğu için yarın ya da ertesi gün uyuyacak merak etme bu gecenin de sabahı var öyle düşün

Kelimesi kelimesine katılıyorum canım,aynılarını yaşıyorum arada bana da geliyorlar gece buraya yazıp rahatlıyorum biraz
Ben de kütüphane oluşturmaya başladım aline inşallah hep kitapları seven çocuklar olurlar canım
Çok güzel olmuş canım, bizde başladık bir sürü kitabımız oldu bile şimdiden
Buyuk sorularla kitapim harika bir sey buyuk oglum o kadar cok sey ogrendi ki yasitlarina gore erkenden konustu.eslestirmeli kartlar da var onlarda.cok isimize yaradi
Evet canım öyleymiş bizim bir akrabada varmış çok kullanmış dil gelişimi harika kızının o yüzden
Büyük sorular kitabı benim sepetimde karar verememistim, onu alayım iş görüyorsa
Kesinlikle almalısın
Gerisini siz halledin diyorlar herhalde
Yaa mümkün değil bir tane çivi çıkmadı içinden onu bırak küflü
İade yollarım kapalı süresi geçti ben açana kadar çöp oldu gitti yani

Benim oglum surekli oyle iste... Gazdan derin uykuya gecemiyorlar.

Diğerlerini yaptırsaydın bari canım hem üçü bir arada olmazdı daha iyi olurdu rica ederim canım,
Dr 3 u aynı anda olacak dedi bnde sağlık ocağına hiç teklif etmedim. Tekrar tekrar acı cekmesin tek sferde olsun diye düşündüm ama her ikisi de zor işte canı yanicak sonuçta

Gordugum her seyi deniyorum.. ama cok kotu bisey oldu. 2 haftadir agridan kivraniyorum gecen gun dayanilmaz hale geldi acile gittim. Ultrasonda safra kesesinde tas cikti ve karaciger degerlerim bozulmaya baslamis. Ve ilacli tomografi cektiler. Tas dusmus ve kanali tikamis dediler. Burda bisey yapamayiz deyip sevk ettiler. Sevk edildigim yerde de ultrason ve mr cekildi ama oylece yatirdilar kimse bisey soylemedi. Cocugumdan o kadar ayri kaldim. Araya resmi tatil ve haftasonu girince cevap da alamayinca hastaneden cikisimi istedik eve geldik dun aksam. Yoksa oyle yatacakmisim daha onlara kalsa. 15 gune mr sonucu cikacakmis da oyle bakacaklarmis da. Dalga gecer gibi bebegini de getir buraya diyor. Kucucuk oda da 6 kisi zar zor duruyoruz. :) Artik baska hastaneye bakacagim olmadi ozele gidecegim. Cocuguma iki yudum sut veriyordum simdi onu da vermeye korkuyorum hatta dokunmaya bile korkuyorum. Ilacli tomografiler mr lar sonrasinda cocuga ne zaman sut vermem guvenli? Doktorlarin her biri baska bisey soyledi hic guvenemedim. Bir de yaklasmamda sorun olur mu? Radyasyon yayiyor muyum? Gecmis midir? O kadar uzgunum ki anlatamam size.

Cok sevindim her şey yolundaymis maşallah otistik olmadığını nasıl anladi acaba? Söyledi mi doktorunuz
Canim iste 2.aydan itibaren sosyal gulme dedigimiz gulucuk ve goz temasi basliyor. Seslenince tepki veriyor. Ama asil ismine seslenince tepki vermesi otizmde onemli. Bunlar ipucu verse de bence minseo nun doktoru cok iddiali konusmus. Ekin gayet saglikli masallah, onu Allah korusun burdan takip ediyoruz .

Cocuk doktorlari bence cok fazla alan ihlali yapiyor. Rheaa nin doktoru da. Hekim olarak alanlarinda iyiler ama psikoloji tip hekimlegi degil. Özel egitim aldilarsa bilemem tabii ... Otizmi en iyi 13.14.aylarda isaret parmagini kullanip kullanmamasindan anlariz. Goz temasi Tek basina yetmez. Eger bebek isaret parmagini kullanamiyorsa norolojik bir sey yoksa otizm olabilir. Ayrica otizmin tipleri falan var. Bazilari icin de uzman test ve gorusme Ile anlar. Bizler suphelenince uzmanina gitmeliyiz. Psikologlardan da herkes anlamaz. Özel bir Alan. Otizmle calisana gitmek lazim.

Cok gecmis olsun saglik bitti gercekten devlette benim bildigim 24 saat uzak kalmak yetiyor ve bol su icin. Idrar Ike su icerek atiyor vucut. Esi Doktor olan arkadaslar vardi. Simdi onlar yazar size

Cok gecmis olsun saglik bitti gercekten devlette benim bildigim 24 saat uzak kalmak yetiyor ve bol su icin. Idrar Ike su icerek atiyor vucut. Esi Doktor olan arkadaslar vardi. Simdi onlar yazar size
Ya bi de ne su icirdiler ne yemek yedirdiler 24 saati gecti daha hala yeme icme ne zamana kadar belli degil. Sinirlenince 3 gunlugune izinli gonderelim pazartesi gel diyo. Niye oraya geleyim bir daha. Saka gibiydi ya hayatimda bu kadar kotu zaman gecirmedim. Cok ozledim kizimi.

Çook geçmiş olsun canım bu konu benim korkulu rüyam, daha önce anlatmıştım. Allahım tez zamanda evladınla sağlıklı mutlu günler göstersin

Kızlar günaydın bugün burda hava bulutlu 16 derece siz bu havalarda bebeği dışarı çıkartıyor musunuz? Ormana gidecektik temiz hava vs almaya. Çıkayım mı sizce üşür mü?

Kızlar günaydın bugün burda hava bulutlu 16 derece siz bu havalarda bebeği dışarı çıkartıyor musunuz? Ormana gidecektik temiz hava vs almaya. Çıkayım mı sizce üşür mü?
Güzelce giydir canım çıkın tabi bol bol temiz hava iyi gelir Bizde pazar günü pikniğe gideceğiz

Canim ben cesaret edemiyorum . Daha kucuk ya ateslenirse cok zor olur diye. Kizimda da dikkat etmistim. Kizim ilk 8.ay hasta olmustu o bile cok zordu ...

Bursa’da aynı şekilde kapalı, serin. Dün kızımı arabasına koyup yürüyüşe gittim, hava aynı bugünki gibiydi ama miss gibiydi. En sevdiğim havalardır. 1 saat yürüdük, çok iyi geldi

Bebişe polar bi tulum aldım ben, içini ince tutup onu giydiriyorum. Bi de iyiki almışım dediğim puset örtüm var, pencereli. Esinti olunca örtüyü kullanmak çok iyi oluyor yürüyüşte ben terlemiştim baya, kızım sıcacıktı. Ne üşümüş ne terlemiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…