Canım seni çok iyi anlıyorum iki gün önce ben de böyleydim yorulduğu için yarın ya da ertesi gün uyuyacak merak etme bu gecenin de sabahı var öyle düşünKızlar oğlum uyumuyor yaBugün gün boyunca uyuklar şekilde kendini de beni de yordu.Her şeyi denedim ama uyumuyor,beş dakika gözlerini kapatıp tekrar cin gibi eller ayaklar hareket ediyor.Bi de gözler yarım açık şekilde uyumaya çalışması var Mesela şu an uyuyor gibi ama gözler yarım açık ve kabus görüyor gibi sesler çıkarıp hemen uyanıyor Bugün delirmeye ramak kaldı valla
Kelimesi kelimesine katılıyorum canım,aynılarını yaşıyorum arada bana da geliyorlar gece buraya yazıp rahatlıyorum birazYa kızlar benim şöyle bir sorunum var. Benim oğlan tam bir kucakçı. Ailenin ilk torunu, gelen kucağa alıyor. Annem yanımda kucakta gezdiriyor. Babası akşam işten gelince doğal olarak kucağında. Sadcee ben alıp yatağında uyusun diye sürekli diretiyorum ama olmuyor. Gündüz benim kucağımda uyuyor artık alıştığı için. (Yatağına koyunca feryat figan, artık ne yapayım uyusun moduna girdim çok yoruldum bu cebelleşmeden çünkü)
Yapıştı kaldı bana, çok hoşuma gidiyor bir yandan benimle olması bende sakinlemesi. Ama hiçbir işimi yapamıyorum malesef. Herkesle tartıştım bu yüzden eşimle annemle. E ama ne yapalım ağlıyor diyorlar çaaat kucakta yinedelireceğim.
Bir de kafama takılan başka şey de şu. Oğlan sürekli benim kucağımda uyuduğu için (1-1,5 saat) elime telefon alıyorum mecbur. Bu sefer de vicdan azabından ölüyorum oğluma radyasyon yayıyorum diye. Ay bu annelik çok zormuş ya. Kafayı yiyeceğim.
Çok güzel olmuş canım, bizde başladık bir sürü kitabımız oldu bile şimdidenBen de kütüphane oluşturmaya başladım alineinşallah hep kitapları seven çocuklar olurlar canım
Evet canım öyleymiş bizim bir akrabada varmış çok kullanmış dil gelişimi harika kızının o yüzdenBuyuk sorularla kitapim harika bir sey buyuk oglum o kadar cok sey ogrendi ki yasitlarina gore erkenden konustu.eslestirmeli kartlar da var onlarda.cok isimize yaradi
Kesinlikle almalısınBüyük sorular kitabı benim sepetimde karar verememistim, onu alayım iş görüyorsa
Yaa mümkün değil bir tane çivi çıkmadı içinden onu bırak küflüGerisini siz halledin diyorlar herhalde
Benim oglum surekli oyle iste... Gazdan derin uykuya gecemiyorlar.Kızlar oğlum uyumuyor yaBugün gün boyunca uyuklar şekilde kendini de beni de yordu.Her şeyi denedim ama uyumuyor,beş dakika gözlerini kapatıp tekrar cin gibi eller ayaklar hareket ediyor.Bi de gözler yarım açık şekilde uyumaya çalışması var Mesela şu an uyuyor gibi ama gözler yarım açık ve kabus görüyor gibi sesler çıkarıp hemen uyanıyor Bugün delirmeye ramak kaldı valla
Dr 3 u aynı anda olacak dedi bnde sağlık ocağına hiç teklif etmedim. Tekrar tekrar acı cekmesin tek sferde olsun diye düşündüm ama her ikisi de zor işte canı yanicak sonuçtaDiğerlerini yaptırsaydın bari canım hem üçü bir arada olmazdı daha iyi olurdurica ederim canım,
Gordugum her seyi deniyorum.. ama cok kotu bisey oldu. 2 haftadir agridan kivraniyorum gecen gun dayanilmaz hale geldi acile gittim. Ultrasonda safra kesesinde tas cikti ve karaciger degerlerim bozulmaya baslamis. Ve ilacli tomografi cektiler. Tas dusmus ve kanali tikamis dediler. Burda bisey yapamayiz deyip sevk ettiler. Sevk edildigim yerde de ultrason ve mr cekildi ama oylece yatirdilar kimse bisey soylemedi. Cocugumdan o kadar ayri kaldim. Araya resmi tatil ve haftasonu girince cevap da alamayinca hastaneden cikisimi istedik eve geldik dun aksam. Yoksa oyle yatacakmisim daha onlara kalsa. 15 gune mr sonucu cikacakmis da oyle bakacaklarmis da. Dalga gecer gibi bebegini de getir buraya diyor. Kucucuk oda da 6 kisi zar zor duruyoruz. :) Artik baska hastaneye bakacagim olmadi ozele gidecegim. Cocuguma iki yudum sut veriyordum simdi onu da vermeye korkuyorum hatta dokunmaya bile korkuyorum. Ilacli tomografiler mr lar sonrasinda cocuga ne zaman sut vermem guvenli? Doktorlarin her biri baska bisey soyledi hic guvenemedim. Bir de yaklasmamda sorun olur mu? Radyasyon yayiyor muyum? Gecmis midir? O kadar uzgunum ki anlatamam size.sağımı da nasıl yaptığın önemli aslında. bu topicin 1. sayfasında süt arttırma yöntemlerinde geçen bi yol var o şekilde yapmak doğruymuş. bir de sıcak kompres denedin mi ? sıcak suya batırılmış havluyla memeyi sarmak ya da sıcak duş ?
bildiğim tüm şeyler bunlar , inşallah birinden biri işe yarar.
Canim iste 2.aydan itibaren sosyal gulme dedigimiz gulucuk ve goz temasi basliyor. Seslenince tepki veriyor. Ama asil ismine seslenince tepki vermesi otizmde onemli. Bunlar ipucu verse de benceCok sevindim her şey yolundaymis maşallahotistik olmadığını nasıl anladi acaba? Söyledi mi doktorunuz
Cok gecmis olsunGordugum her seyi deniyorum.. ama cok kotu bisey oldu. 2 haftadir agridan kivraniyorum gecen gun dayanilmaz hale geldi acile gittim. Ultrasonda safra kesesinde tas cikti ve karaciger degerlerim bozulmaya baslamis. Ve ilacli tomografi cektiler. Tas dusmus ve kanali tikamis dediler. Burda bisey yapamayiz deyip sevk ettiler. Sevk edildigim yerde de ultrason ve mr cekildi ama oylece yatirdilar kimse bisey soylemedi. Cocugumdan o kadar ayri kaldim. Araya resmi tatil ve haftasonu girince cevap da alamayinca hastaneden cikisimi istedik eve geldik dun aksam. Yoksa oyle yatacakmisim daha onlara kalsa. 15 gune mr sonucu cikacakmis da oyle bakacaklarmis da. Dalga gecer gibi bebegini de getir buraya diyor. Kucucuk oda da 6 kisi zar zor duruyoruz. :) Artik baska hastaneye bakacagim olmadi ozele gidecegim. Cocuguma iki yudum sut veriyordum simdi onu da vermeye korkuyorum hatta dokunmaya bile korkuyorum. Ilacli tomografiler mr lar sonrasinda cocuga ne zaman sut vermem guvenli? Doktorlarin her biri baska bisey soyledi hic guvenemedim. Bir de yaklasmamda sorun olur mu? Radyasyon yayiyor muyum? Gecmis midir? O kadar uzgunum ki anlatamam size.
Ya bi de ne su icirdiler ne yemek yedirdiler 24 saati gecti daha hala yeme icme ne zamana kadar belli degil. Sinirlenince 3 gunlugune izinli gonderelim pazartesi gel diyo. Niye oraya geleyim bir daha. Saka gibiydi ya hayatimda bu kadar kotu zaman gecirmedim. Cok ozledim kizimi.Cok gecmis olsunsaglik bitti gercekten devlette benim bildigim 24 saat uzak kalmak yetiyor ve bol su icin. Idrar Ike su icerek atiyor vucut. Esi Doktor olan arkadaslar vardi. Simdi onlar yazar size
Gordugum her seyi deniyorum.. ama cok kotu bisey oldu. 2 haftadir agridan kivraniyorum gecen gun dayanilmaz hale geldi acile gittim. Ultrasonda safra kesesinde tas cikti ve karaciger degerlerim bozulmaya baslamis. Ve ilacli tomografi cektiler. Tas dusmus ve kanali tikamis dediler. Burda bisey yapamayiz deyip sevk ettiler. Sevk edildigim yerde de ultrason ve mr cekildi ama oylece yatirdilar kimse bisey soylemedi. Cocugumdan o kadar ayri kaldim. Araya resmi tatil ve haftasonu girince cevap da alamayinca hastaneden cikisimi istedik eve geldik dun aksam. Yoksa oyle yatacakmisim daha onlara kalsa. 15 gune mr sonucu cikacakmis da oyle bakacaklarmis da. Dalga gecer gibi bebegini de getir buraya diyor. Kucucuk oda da 6 kisi zar zor duruyoruz. :) Artik baska hastaneye bakacagim olmadi ozele gidecegim. Cocuguma iki yudum sut veriyordum simdi onu da vermeye korkuyorum hatta dokunmaya bile korkuyorum. Ilacli tomografiler mr lar sonrasinda cocuga ne zaman sut vermem guvenli? Doktorlarin her biri baska bisey soyledi hic guvenemedim. Bir de yaklasmamda sorun olur mu? Radyasyon yayiyor muyum? Gecmis midir? O kadar uzgunum ki anlatamam size.
Haklısın canımDr 3 u aynı anda olacak dedi bnde sağlık ocağına hiç teklif etmedim. Tekrar tekrar acı cekmesin tek sferde olsun diye düşündüm ama her ikisi de zor işte canı yanicak sonuçta
Güzelce giydir canım çıkın tabi bol bol temiz hava iyi gelirKızlar günaydınbugün burda hava bulutlu 16 derece siz bu havalarda bebeği dışarı çıkartıyor musunuz? Ormana gidecektik temiz hava vs almaya. Çıkayım mı sizce üşür mü?
Örgü yelekleri falan vardı onlardan giydireyim bari orman bir tık daha soğuk olurGüzelce giydir canım çıkın tabi bol bol temiz hava iyi gelirBizde pazar günü pikniğe gideceğiz
Canim ben cesaret edemiyorum . Daha kucuk ya ateslenirse cok zor olur diye. Kizimda da dikkat etmistim. Kizim ilk 8.ay hasta olmustu o bile cok zordu ...Kızlar günaydınbugün burda hava bulutlu 16 derece siz bu havalarda bebeği dışarı çıkartıyor musunuz? Ormana gidecektik temiz hava vs almaya. Çıkayım mı sizce üşür mü?
Evet canım bende örgü yelek giydireceğim önlemimizi alalım inşallah üşümezlerÖrgü yelekleri falan vardı onlardan giydireyim bari orman bir tık daha soğuk olurteşekkürler canım
Kızlar günaydınbugün burda hava bulutlu 16 derece siz bu havalarda bebeği dışarı çıkartıyor musunuz? Ormana gidecektik temiz hava vs almaya. Çıkayım mı sizce üşür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?