Urtiker bir donem bende de vardi,ilaclar bile ise yaramiyordu,gluteni tamamen kesince gecmisti,size tavsiyem bir sure gluten tuketmeden kendininizi takip edin,yuksek ihtimal azalacaktor.O son asamada oluyor sanırım cuma gunu yine gideceğim doktora soracagım onuda emzirdiğim için problem olur mu olabilir mıyım dşye soracagım TR de arastırdım varmıs bu sekılde tedavı yontemi aşı olarak burda var mı soracagım doktora
Benimki hic kusmuyor reflu yatagini kullanmama gerek varmiki kayiyo hepEkin de kollarını acarak yatmayi çok seviyor ama reflü yatağında öyle yatamiyoryatağın altina battaniye koymak iyi fikirmis onu deneyecegim ben de koca dana oldular artık
Çok geçmiş olsun.. Oğluma da tomografi çekildi ve o bahsettiğiniz ilaçlı filmden. İlaçlı filmde zırh gibi bir şey giydirdiler bir sorun yaşamadık öyle kimseyle görüşmeyin falan da demediler. Ama tomografide beni yanına almadılar emzirdiğim için. Yine sonrasında öyle çocuktan uzak dur vs demediler sadece odaya girmedim. Bol bol su iç en iyi o şekilde atılıyor radyasyon canımGordugum her seyi deniyorum.. ama cok kotu bisey oldu. 2 haftadir agridan kivraniyorum gecen gun dayanilmaz hale geldi acile gittim. Ultrasonda safra kesesinde tas cikti ve karaciger degerlerim bozulmaya baslamis. Ve ilacli tomografi cektiler. Tas dusmus ve kanali tikamis dediler. Burda bisey yapamayiz deyip sevk ettiler. Sevk edildigim yerde de ultrason ve mr cekildi ama oylece yatirdilar kimse bisey soylemedi. Cocugumdan o kadar ayri kaldim. Araya resmi tatil ve haftasonu girince cevap da alamayinca hastaneden cikisimi istedik eve geldik dun aksam. Yoksa oyle yatacakmisim daha onlara kalsa. 15 gune mr sonucu cikacakmis da oyle bakacaklarmis da. Dalga gecer gibi bebegini de getir buraya diyor. Kucucuk oda da 6 kisi zar zor duruyoruz. :) Artik baska hastaneye bakacagim olmadi ozele gidecegim. Cocuguma iki yudum sut veriyordum simdi onu da vermeye korkuyorum hatta dokunmaya bile korkuyorum. Ilacli tomografiler mr lar sonrasinda cocuga ne zaman sut vermem guvenli? Doktorlarin her biri baska bisey soyledi hic guvenemedim. Bir de yaklasmamda sorun olur mu? Radyasyon yayiyor muyum? Gecmis midir? O kadar uzgunum ki anlatamam size.
Mükemmel bayıldım, ben de ufaklık için bir kitaplık istiyordum aslında sizinkini çok beğendim. Kitap seven çocuk olmasını çok istiyorumO kadar çok kullandım ki büyük sorular kitabını çok sevdi. Durup durup elinde kitaplar gelip anne bu ne diye soruyordu
1-2 yi kullandik. Hatta kitapligimizin resmini ekliyim
Kızdan sağlam kalanlari sakladım onları da ekliyorumtabi bunlar sadece bir kısmı sürekli güncellemek zorunda kalınıyor
Canım ınstagramda görmüştüm bezin uç kısımlarını içe kıvırıyorlar taşmaması için. Benimki de bazen çişi taşıyor öyle yapınca hiç kaza olmadı. Ben 3 no bez giyerken 4 taktım oğluma hiç rahatsızlık hissetmediKızlar size bişey danışmam lazım. Pazar günü Yağıza mevlüt yapacağız. Çok tatlı bir takım elbise aldım. Ama bizimki kakayı çok taşırıyor. Günde kaç kıyafet değiştiriyorumAcaba o gün zıbının üstüne 1 numara büyük bez mi taksam? En azından taşırırsa da zıbına taşırsın. Ama onu rahatsız eder mi acaba? Kıyafeti biraz bol. Ya da farklı bir öneriniz var mı ne yapsam bilemedim
Benim oğlum sesli oyuncakları çok seviyor, ama büyük oğlum nefret eder ve korkardı. Önce ekin e bi deneme mi yapsan. Ben de aktivite masası bir de fisher price yürüme arkadaşı var ondan alacağım, yurutecten daha sağlıklı geliyorKızlar bir sürü oyuncak paylasmissiniz bu eğitici köpekcigi ben de alicam Ekin e ilgisini cekiyor mu bebeklerin ? Bir de bu sesli hikaye kitaplarindan almak istiyorum ikisi yeterli olur mu sesli oyuncak için ? mantıklı alışveriş yapmak istiyorum. Bir de aktivite masasi alacağım destekli oturmaya başladığında. Ayaklandiginda da masa şeklinde kullanırım yürümesine de destek olur diye düşünüyorum
Bence büyük yaş grubu için bile olsa her indirimde alınmalı kitaplar, çünkü konuşması için çok faydalı ben büyük oğluma anlamasa bile hep kitap okurdum ve çok erken konuştu, diksiyonu da çok düzgündü , herkes şaşıyordu tabi şimdi okuldaki arkadaşlarını taklit ediyor ergen ama olsunBir deee şu iki kitabi tavsiye ederim kızlar kesinlikle kitaplıkta olması gereken kitaplardan. 2-3 yaşlarına geldiklerinde çok faydali olacak bir seri
Turta Kitap Akademisyen Anne Öykü Seti 2 Kitap Balyanaklar Için Mahremiyet + Zorbalığa Karşı Taktiklerim Var - Fiyatı, Yorumları
Turta Kitap Akademisyen Anne Öykü Seti 2 Kitap Balyanaklar Için Mahremiyet + Zorbalığa Karşı Taktiklerim Var yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Günlerimiz yakın, atak dönemi olabilir. Benimki de 2 haftaya yakın bu durumdaKızlar oğlum uyumuyor yaBugün gün boyunca uyuklar şekilde kendini de beni de yordu.Her şeyi denedim ama uyumuyor,beş dakika gözlerini kapatıp tekrar cin gibi eller ayaklar hareket ediyor.Bi de gözler yarım açık şekilde uyumaya çalışması var Mesela şu an uyuyor gibi ama gözler yarım açık ve kabus görüyor gibi sesler çıkarıp hemen uyanıyor Bugün delirmeye ramak kaldı valla
Ee bu aynı benYa kızlar benim şöyle bir sorunum var. Benim oğlan tam bir kucakçı. Ailenin ilk torunu, gelen kucağa alıyor. Annem yanımda kucakta gezdiriyor. Babası akşam işten gelince doğal olarak kucağında. Sadcee ben alıp yatağında uyusun diye sürekli diretiyorum ama olmuyor. Gündüz benim kucağımda uyuyor artık alıştığı için. (Yatağına koyunca feryat figan, artık ne yapayım uyusun moduna girdim çok yoruldum bu cebelleşmeden çünkü)
Yapıştı kaldı bana, çok hoşuma gidiyor bir yandan benimle olması bende sakinlemesi. Ama hiçbir işimi yapamıyorum malesef. Herkesle tartıştım bu yüzden eşimle annemle. E ama ne yapalım ağlıyor diyorlar çaaat kucakta yinedelireceğim.
Bir de kafama takılan başka şey de şu. Oğlan sürekli benim kucağımda uyuduğu için (1-1,5 saat) elime telefon alıyorum mecbur. Bu sefer de vicdan azabından ölüyorum oğluma radyasyon yayıyorum diye. Ay bu annelik çok zormuş ya. Kafayı yiyeceğim.
Ben de öyleyim canım bu sefer babası çok heves etti burda ormana hep gidiyoruz aslında ama bu sefer biraz yükseğe cıkıcaz bakalım çıkarsak umarım bir sıkıntı yaşamayız öğleden sonra havanın durumuna göre hareket edicemCanim ben cesaret edemiyorum . Daha kucuk ya ateslenirse cok zor olur diye. Kizimda da dikkat etmistim. Kizim ilk 8.ay hasta olmustu o bile cok zordu ...
Bende de bir polar tulum var aslında ama 9 ay almıştım baya büyük. Acaba onu giydirsem rahat eder mi bir deneyeyimBursa’da aynı şekilde kapalı, serin. Dün kızımı arabasına koyup yürüyüşe gittim, hava aynı bugünki gibiydi ama miss gibiydi. En sevdiğim havalardır. 1 saat yürüdük, çok iyi geldi
Bebişe polar bi tulum aldım ben, içini ince tutup onu giydiriyorum. Bi de iyiki almışım dediğim puset örtüm var, pencereli. Esinti olunca örtüyü kullanmak çok iyi oluyoryürüyüşte ben terlemiştim baya, kızım sıcacıktı. Ne üşümüş ne terlemiş maşallah
Onu denedim kuzum ilgisini çekti bakti bayaBenim oğlum sesli oyuncakları çok seviyor, ama büyük oğlum nefret eder ve korkardı. Önce ekin e bi deneme mi yapsan. Ben de aktivite masası bir de fisher price yürüme arkadaşı var ondan alacağım, yurutecten daha sağlıklı geliyor
Benimki hic kusmuyor reflu yatagini kullanmama gerek varmiki kayiyo hep
Kızlar size bişey danışmam lazım. Pazar günü Yağıza mevlüt yapacağız. Çok tatlı bir takım elbise aldım. Ama bizimki kakayı çok taşırıyor. Günde kaç kıyafet değiştiriyorumAcaba o gün zıbının üstüne 1 numara büyük bez mi taksam? En azından taşırırsa da zıbına taşırsın. Ama onu rahatsız eder mi acaba? Kıyafeti biraz bol. Ya da farklı bir öneriniz var mı ne yapsam bilemedim
Ben de öyleyim canım bu sefer babası çok heves etti burda ormana hep gidiyoruz aslında ama bu sefer biraz yükseğe cıkıcaz bakalım çıkarsak umarım bir sıkıntı yaşamayız öğleden sonra havanın durumuna göre hareket edicem
Bende de bir polar tulum var aslında ama 9 ay almıştım baya büyük. Acaba onu giydirsem rahat eder mi bir deneyeyimçok teşekkür ederim canım
İki kitap kapabildim sadeceGünaydın kızlar
bugünün Bim ganimetleri geldi koşunn
1.5 yasindayken almistim canim o zaman tam anlamiyla faydali olmusti bize. Oncesinde kartlar vardi hayvanli falan onlari gosteriyordum gorselini cekip atayim sanaAkilvar büyük sorular kitabini ne zaman incelemeye baslamistiniz canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?