2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Urtiker bir donem bende de vardi,ilaclar bile ise yaramiyordu,gluteni tamamen kesince gecmisti,size tavsiyem bir sure gluten tuketmeden kendininizi takip edin,yuksek ihtimal azalacaktor.

Çok geçmiş olsun.. Oğluma da tomografi çekildi ve o bahsettiğiniz ilaçlı filmden. İlaçlı filmde zırh gibi bir şey giydirdiler bir sorun yaşamadık öyle kimseyle görüşmeyin falan da demediler. Ama tomografide beni yanına almadılar emzirdiğim için. Yine sonrasında öyle çocuktan uzak dur vs demediler sadece odaya girmedim. Bol bol su iç en iyi o şekilde atılıyor radyasyon canım

Kızlar size bişey danışmam lazım. Pazar günü Yağıza mevlüt yapacağız. Çok tatlı bir takım elbise aldım. Ama bizimki kakayı çok taşırıyor. Günde kaç kıyafet değiştiriyorum Acaba o gün zıbının üstüne 1 numara büyük bez mi taksam? En azından taşırırsa da zıbına taşırsın. Ama onu rahatsız eder mi acaba? Kıyafeti biraz bol. Ya da farklı bir öneriniz var mı ne yapsam bilemedim

Mükemmel bayıldım, ben de ufaklık için bir kitaplık istiyordum aslında sizinkini çok beğendim. Kitap seven çocuk olmasını çok istiyorum

Canım ınstagramda görmüştüm bezin uç kısımlarını içe kıvırıyorlar taşmaması için. Benimki de bazen çişi taşıyor öyle yapınca hiç kaza olmadı. Ben 3 no bez giyerken 4 taktım oğluma hiç rahatsızlık hissetmedi

Benim oğlum sesli oyuncakları çok seviyor, ama büyük oğlum nefret eder ve korkardı. Önce ekin e bi deneme mi yapsan. Ben de aktivite masası bir de fisher price yürüme arkadaşı var ondan alacağım, yurutecten daha sağlıklı geliyor

Bence büyük yaş grubu için bile olsa her indirimde alınmalı kitaplar, çünkü konuşması için çok faydalı ben büyük oğluma anlamasa bile hep kitap okurdum ve çok erken konuştu, diksiyonu da çok düzgündü , herkes şaşıyordu tabi şimdi okuldaki arkadaşlarını taklit ediyor ergen ama olsun

Günlerimiz yakın, atak dönemi olabilir. Benimki de 2 haftaya yakın bu durumda

Ee bu aynı ben mesela şuan ayağımda bırakırsam uyanacak. Ben de uykusunda ne olursa olsun modundayım. Büyük oğluma kahvaltı hazırlayacaktim , oğlanın ayağına koydum ona kahvaltı hazırladım ondan geri aldım uyanmasın diye.
Ben de uyuturken telefona bakıyorum, dizi ya da sosyal medya . Evde wifi var her yer radyasyon zaten fazla takma canım

Canim ben cesaret edemiyorum . Daha kucuk ya ateslenirse cok zor olur diye. Kizimda da dikkat etmistim. Kizim ilk 8.ay hasta olmustu o bile cok zordu ...
Ben de öyleyim canım bu sefer babası çok heves etti burda ormana hep gidiyoruz aslında ama bu sefer biraz yükseğe cıkıcaz bakalım çıkarsak umarım bir sıkıntı yaşamayız öğleden sonra havanın durumuna göre hareket edicem
Bende de bir polar tulum var aslında ama 9 ay almıştım baya büyük. Acaba onu giydirsem rahat eder mi bir deneyeyim çok teşekkür ederim canım

Onu denedim kuzum ilgisini çekti bakti baya

Benimki hic kusmuyor reflu yatagini kullanmama gerek varmiki kayiyo hep

Ben sadece salonda gündüzleri yatırmak için kullanıyorum.

2 kıyafet ayarlayabilirsin. Ben millet toplanana kadar nakışlı takımın tulumunu giydirdim, dua okunurken de elbiseye geçtim. Şimdi gelinlerde var ya, evden çıkarken farklı düğün salonunda farklı

Bizimki de 9 aylık, böyle daha iyi oluyor eller ayakları da kapanıyor canım giydir. Bi de başına şapka oldu bitti

Kızlar Aryanın önden saçları dökülmeye başlayınca farkettim başının ön tarafında yani alnının başladığı yerde böyle içeri doğru göçük bi çizgi var nedenini anlamadım sizde de böyle bişey var mı

minseo oncesi de bu kartlari gosterdim kitaptan oncesi eslestirmeli mesela baykusu gosteriyordum baykus oldugunu sonra zamanla kendi ogrenince hadi diger baykusu bul ve digerinin uzerine koy derdim hem egleniyordu hem de hayvanlari ogreniyordu.

Eklentiler

• 20230519_135730.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 69
minseo bunlari cok kullandim az onceki aciklama bu kartlara ait gorsel eklerken olmadi bir.turlu

Eklentiler

• 20230519_135634.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…