2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İki kitap kapabildim sadece
Sabah eşim gitmiş erkenden canım hepsini aldım diyor zaten muhtemelen benim eşim gibiler yüzünden size kalmıyor

Bizim de saçları çok dökülüyor ben de fark ettim onu çukur var yan tarafta ben de bant takıyorum diye mi öyle yaptım kafasının şeklini bozdum diye çok düşünüyordum doktora gidince soracağım.

Ben doğduğundan beri kıvırıyorum ön tarafı dışa arka tarafını içe ama malesef işe yaramadı. Çişi taşırmıyor da kakayı taşırıyor :/

Ya tabi yedek kıyafeti olacak da bizimki gider asıl kıyafetine yapar öyle bi cins

Aynen hocam bende çok korktum1 hafta sonra kontrolümüz var sorucam

Kızlar pregnacare kullanıyorum yanlışlıkla doğum sonrası kullanılanı değil de hamilelikte kullanılanı sipariş etmişim değişim de yapmıyorlar kutusunu açtığım için. Bunu kullansam bişey olur mu ki? Soldaki kullanmam gerekenin içeriği sağdaki yanlış aldığım

Eklentiler

• 24876EBF-A071-4901-A580-0833CC69686E.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 77B65276-B7E8-44AA-B4D2-9DD7FD054158.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 41
Sabrin varsa sayet besigine koy bir iki agliyor ama sonra susuyor (suan benimki halen agliyor :) bende sikiliyorum kucagimdayken telefonla ugrasiyorum ama napim zaten heryer radyasyon ya
Ağlayınca da eti kesilmi gibi ağlıyor arkadaşım kıyamıyorum bir görsen. Keşke o kadar dayanıklı olabilsem ama olamıyorum
Ay harikaymış ya bir de böyle deneyeyim, kucak yatak ikilisini. Olmadı bir uyku arkadaşı alayım ben de ayrıca ekin tatlışını yerim maşallah kuzuya
Ben de valla iyi ki burası var. Yoksa çok kötü depresyona girerdim ilk anneliğim çok acemiyim.
Ne bileyim herkes radyasyondan sakının diyor. Ama ne yapayım yapılması gereken işler oluyor. Bana kalan tek zaman oğluşun uyuduğu zaman

Bebeklerin belli bir aya kadar yanlardaki cukurluklarin olmasi normal canim zamanla o.cukurluklar dolacak ve kafasi duzgun olacak. Ilk oglumun daha cukurdu hatta cocuk doktorumuz bakip cukurluklar dolamaya baslamis demisti.

Ben doğduğundan beri kıvırıyorum ön tarafı dışa arka tarafını içe ama malesef işe yaramadı. Çişi taşırmıyor da kakayı taşırıyor :/
Ben arka tarafa hic dokunmuyorum canim sadece on tarafi kiviriyorum bir de oyle dene

Ay kızlar bazen bu foruma girince çok duygusallaşıyorum, resmen bana bu hamilelik ve annelik sürecinde yoldaş oldunuz. Siz olmasanız delirirdim sanırım. Büyük bir depresyon yaşardım ya da. Önce ilk 3 ay atlattık, ikili üçlü taramalar, şeker yüklemeleri, sonra son kontroller, doğumlar. Şimdi bebeklerimizin çiş kaka uyku rutinleri. Seneler sonra da hala yazıyor olur muyuz acaba? Okul vs durumlarını. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler güzel günler nasip etsin sizlerden de razı olsun

Canim kizimin grubundan, 2016 haziran anneleri, kimse yazmiyor. Ben de tekrar gene kalinca kk ye geldim. Kim var bi bakayim dedim, bir yil once son mesaj yazilmis

2019 anneleri dogumdan sonra grupun da vatsap kuruldu sonra hic guzel olmadi ve bazilariyla birbirimizi sosyal medyadan takip ettik halen oradan konustugum gorustugum arkadaslar var Ama bu grup daha aktif oldu once ki grupum soyledigim gibi dogum sonrasi vatsap.kurunca herkes dagildi.Her sehirden gercek isimlerini bilmedigimiz halde cok guzel birbirimize destek olduk benim de cok hosuma gidiyor

Bence sorun olmaz, hamileyken kullanılıyorsa şimdide kullanılır.

Bebeği 3 aylık olanlar bebeklerin boy ve kilo durumları nasıl acaba bizim bugün kontrolümüz vardı 6220 Gr 63 cm çıktı 6 aylık tulumlar daha rahat oluyor artık 3 aylıklar kasma yapmaya başladı

Bebeklerin belli bir aya kadar yanlardaki cukurluklarin olmasi normal canim zamanla o.cukurluklar dolacak ve kafasi duzgun olacak. Ilk oglumun daha cukurdu hatta cocuk doktorumuz bakip cukurluklar dolamaya baslamis demisti.
Teşekkür ederim canım sizden aldığım cevaplarla içim rahatlıyorr
Evet canım burası gerçekten insana kendini çok iyi hissettiren yalnız olmadığını gösteren yer iyi ki varsınız
Bebeği 3 aylık olanlar bebeklerin boy ve kilo durumları nasıl acaba bizim bugün kontrolümüz vardı 6220 Gr 63 cm çıktı 6 aylık tulumlar daha rahat oluyor artık 3 aylıklar kasma yapmaya başladı
Canım benim kızımda on beş gün sonra üç aylık olacak ama sizin kilonuzda olmayacak hangi boy kg da olduğu değilde düzgün bir eğride gidiyor mu ona bakmak lazım size maşallah mesela benim kızım yaşıtlarına göre daha ufak olabilir sadece anne sütü alıyor maka alan daha farklı oluyor dediğin gibi başka tombiş bebişler altı aylık giyiyor

Evet evet ben kendi içinde değerlendiriyorum kızımı hep sadece merak ettim acaba genelde kaç oluyor diye zaten tombiş doğdu 3650 kızım da sadece anne sütü ile besleniyor doğum.kilosuna göre iyi gidiyor dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…