- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Sabah eşim gitmiş erkenden canım hepsini aldım diyor zaten muhtemelen benim eşim gibiler yüzünden size kalmıyorİki kitap kapabildim sadece
Kızlar Aryanın önden saçları dökülmeye başlayınca farkettim başının ön tarafında yani alnının başladığı yerde böyle içeri doğru göçük bi çizgi var nedenini anlamadım sizde de böyle bişey var mı
Ben doğduğundan beri kıvırıyorum ön tarafı dışa arka tarafını içe ama malesef işe yaramadı. Çişi taşırmıyor da kakayı taşırıyor :/Canım ınstagramda görmüştüm bezin uç kısımlarını içe kıvırıyorlar taşmaması için. Benimki de bazen çişi taşıyor öyle yapınca hiç kaza olmadı. Ben 3 no bez giyerken 4 taktım oğluma hiç rahatsızlık hissetmedi
Ya tabi yedek kıyafeti olacak da bizimki gider asıl kıyafetine yapar öyle bi cinsBen sadece salonda gündüzleri yatırmak için kullanıyorum.
2 kıyafet ayarlayabilirsin. Ben millet toplanana kadar nakışlı takımın tulumunu giydirdim, dua okunurken de elbiseye geçtim. Şimdi gelinlerde var ya, evden çıkarken farklı düğün salonunda farklı
Bizimki de 9 aylık, böyle daha iyi oluyor eller ayakları da kapanıyor canım giydir. Bi de başına şapka oldu bitti
Aynen hocam bende çok korktum1 hafta sonra kontrolümüz var sorucamSabah eşim gitmiş erkenden canım hepsini aldım diyor zaten muhtemelen benim eşim gibiler yüzünden size kalmıyor
Bizim de saçları çok dökülüyor ben de fark ettim onu çukur var yan tarafta ben de bant takıyorum diye mi öyle yaptım kafasının şeklini bozdum diye çok düşünüyordum doktora gidince soracağım.
Ağlayınca da eti kesilmi gibi ağlıyor arkadaşım kıyamıyorum bir görsen. Keşke o kadar dayanıklı olabilsem ama olamıyorumSabrin varsa sayet besigine koy bir iki agliyor ama sonra susuyor (suan benimki halen agliyor :) bende sikiliyorum kucagimdayken telefonla ugrasiyorum ama napim zaten heryer radyasyon ya
Ay harikaymış ya bir de böyle deneyeyim, kucak yatak ikilisini. Olmadı bir uyku arkadaşı alayım ben deCanım ben farkında olmadan Ekin e uyku eğitimi verdimEkin i biz de her istediğinde kucağımıza aldık özellikle ben ne zaman istese aldım kokladim gezdirdim sevdim. Sakin zamanlarinda hep anakucağında yattı o şekilde oyunlar oynadık. Uyku olayında ise yatağına alışmasını çok istiyordum hem kaliteli uyku yapsın hem de güvenli olduğu için.
Her neyse uyku saati geldiğinde ya da uyku sinyali aldığımda hafif mayısıkken yatağına koydum ve elimle göbeğini okşadim o şekilde uykuya geçti. Bir de beyaz gürültü aciyordum ben çok sakinleştiriyor kızımı.
Şu an 3 aylık ve farkındalığı inanılmaz arttı. Artık uyku arkadaşımız var. Beyaz gürültü, ninni gibi bir çok ses çıkarıyor yatağında duruyor sadece asla dışarı çıkarmıyorum yatağına yatınca ona bakarak bazen tavşanın elini tutarak uykuya dalıyor. Geçen gün kucağımda uyutmaya çalıştım asla uyumadıYatağına yatirdim 3 dk içinde uykuya geçti. Uyku arkadasimiz bu Ekin çok sevdi Sen de mayısıkken yatağına yatır 2-3 gün mızırdanır, her ağladığında kucağına al sakinleştir tekrar yatır senin orada oldugunu bilsin ihtiyacı olduğunda onu kucağına alacağını bilsin sonra zaten kendisi de sevecek alışınca
Ben de valla iyi ki burası var. Yoksa çok kötü depresyona girerdimKelimesi kelimesine katılıyorum canım,aynılarını yaşıyorum arada bana da geliyorlar gece buraya yazıp rahatlıyorum biraz
Çok güzel olmuş canım, bizde başladık bir sürü kitabımız oldu bile şimdiden
Evet canım öyleymiş bizim bir akrabada varmış çok kullanmış dil gelişimi harika kızının o yüzden
Kesinlikle almalısın
Yaa mümkün değil bir tane çivi çıkmadı içinden onu bırak küflü
İade yollarım kapalı süresi geçti ben açana kadar çöp oldu gitti yani
Ne bileyim herkes radyasyondan sakının diyor. Ama ne yapayım yapılması gereken işler oluyor. Bana kalan tek zaman oğluşun uyuduğu zamanEe bu aynı benmesela şuan ayağımda bırakırsam uyanacak. Ben de uykusunda ne olursa olsun modundayım. Büyük oğluma kahvaltı hazırlayacaktim , oğlanın ayağına koydum ona kahvaltı hazırladım ondan geri aldım uyanmasın diye.
Ben de uyuturken telefona bakıyorum, dizi ya da sosyal medya . Evde wifi var her yer radyasyon zaten fazla takma canım
Bebeklerin belli bir aya kadar yanlardaki cukurluklarin olmasi normal canim zamanla o.cukurluklar dolacak ve kafasi duzgun olacak. Ilk oglumun daha cukurdu hatta cocuk doktorumuz bakip cukurluklar dolamaya baslamis demisti.Sabah eşim gitmiş erkenden canım hepsini aldım diyor zaten muhtemelen benim eşim gibiler yüzünden size kalmıyor
Bizim de saçları çok dökülüyor ben de fark ettim onu çukur var yan tarafta ben de bant takıyorum diye mi öyle yaptım kafasının şeklini bozdum diye çok düşünüyordum doktora gidince soracağım.
Ben arka tarafa hic dokunmuyorum canim sadece on tarafi kiviriyorum bir de oyle deneBen doğduğundan beri kıvırıyorum ön tarafı dışa arka tarafını içe ama malesef işe yaramadı. Çişi taşırmıyor da kakayı taşırıyor :/
Deniyim bakalım bi umutBen arka tarafa hic dokunmuyorum canim sadece on tarafi kiviriyorum bir de oyle dene
Ben de oyle yapiyorum, suan 4 no kullaniyorum. Tasma hic olmadi.Deniyim bakalım bi umut
Canim kizimin grubundan, 2016 haziran anneleri, kimse yazmiyor. Ben de tekrar gene kalinca kk ye geldim. Kim var bi bakayim dedim, bir yil once son mesaj yazilmisAy kızlar bazen bu foruma girince çok duygusallaşıyorum, resmen bana bu hamilelik ve annelik sürecinde yoldaş oldunuz. Siz olmasanız delirirdim sanırım. Büyük bir depresyon yaşardım ya da. Önce ilk 3 ay atlattık, ikili üçlü taramalar, şeker yüklemeleri, sonra son kontroller, doğumlar. Şimdi bebeklerimizin çiş kaka uyku rutinleri. Seneler sonra da hala yazıyor olur muyuz acaba? Okul vs durumlarını. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler güzel günler nasip etsinsizlerden de razı olsun
5800 Ile 6100 arasi evdeki tarti. Bence 3 no sorunluydu. Ben ayni sekilde bagliyorum hic tasmadi .Ben 3 no kullanıyorum acaba o yüzden mi taşıyor ya? Kaç kg şuan bebiş
Hangi marka canım bezin? Bizimki de 6500e yakındı en son 6200dü baya oldu tartılalı ama. 4e mi geçsem5800 Ile 6100 arasi evdeki tarti. Bence 3 no sorunluydu. Ben ayni sekilde bagliyorum hic tasmadi .
2019 anneleri dogumdan sonra grupun da vatsap kuruldu sonra hic guzel olmadi ve bazilariyla birbirimizi sosyal medyadan takip ettik halen oradan konustugum gorustugum arkadaslar varAy kızlar bazen bu foruma girince çok duygusallaşıyorum, resmen bana bu hamilelik ve annelik sürecinde yoldaş oldunuz. Siz olmasanız delirirdim sanırım. Büyük bir depresyon yaşardım ya da. Önce ilk 3 ay atlattık, ikili üçlü taramalar, şeker yüklemeleri, sonra son kontroller, doğumlar. Şimdi bebeklerimizin çiş kaka uyku rutinleri. Seneler sonra da hala yazıyor olur muyuz acaba? Okul vs durumlarını. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler güzel günler nasip etsinsizlerden de razı olsun
Bence sorun olmaz, hamileyken kullanılıyorsa şimdide kullanılır.Kızlar pregnacare kullanıyorum yanlışlıkla doğum sonrası kullanılanı değil de hamilelikte kullanılanı sipariş etmişim değişim de yapmıyorlar kutusunu açtığım için. Bunu kullansam bişey olur mu ki?Soldaki kullanmam gerekenin içeriği sağdaki yanlış aldığım
Teşekkür ederim canım sizden aldığım cevaplarla içim rahatlıyorrBebeklerin belli bir aya kadar yanlardaki cukurluklarin olmasi normal canim zamanla o.cukurluklar dolacak ve kafasi duzgun olacak. Ilk oglumun daha cukurdu hatta cocuk doktorumuz bakip cukurluklar dolamaya baslamis demisti.
Evet canım burası gerçekten insana kendini çok iyi hissettiren yalnız olmadığını gösteren yer iyi ki varsınızAy kızlar bazen bu foruma girince çok duygusallaşıyorum, resmen bana bu hamilelik ve annelik sürecinde yoldaş oldunuz. Siz olmasanız delirirdim sanırım. Büyük bir depresyon yaşardım ya da. Önce ilk 3 ay atlattık, ikili üçlü taramalar, şeker yüklemeleri, sonra son kontroller, doğumlar. Şimdi bebeklerimizin çiş kaka uyku rutinleri. Seneler sonra da hala yazıyor olur muyuz acaba? Okul vs durumlarını. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler güzel günler nasip etsinsizlerden de razı olsun
Canım benim kızımda on beş gün sonra üç aylık olacak ama sizin kilonuzda olmayacakBebeği 3 aylık olanlar bebeklerin boy ve kilo durumları nasıl acaba bizim bugün kontrolümüz vardı 6220 Gr 63 cm çıktı 6 aylık tulumlar daha rahat oluyor artık 3 aylıklar kasma yapmaya başladı
Evet evet ben kendi içinde değerlendiriyorum kızımı hep sadece merak ettim acaba genelde kaç oluyor diye zaten tombiş doğdu 3650Canım benim kızımda on beş gün sonra üç aylık olacak ama sizin kilonuzda olmayacakhangi boy kg da olduğu değilde düzgün bir eğride gidiyor mu ona bakmak lazım size maşallah mesela benim kızım yaşıtlarına göre daha ufak olabilir sadece anne sütü alıyor maka alan daha farklı oluyor dediğin gibi başka tombiş bebişler altı aylık giyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?