2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebişler ne zaman sese dönüyor merak ediyorum. İsmine dönmez belki ama seslenince dönüp bakar mı diye düşünüyorum.

annewith canim ben de Ekin'e bu seriyi almıştım çok güzel bakıyor, çantaya atıyorum hep kurtarıcı
Canım ben de aldım bundan alin özellikle iletişim kitabına bayıldı çok ilgisini çekti siyah beyaz oldugun icin bir de şu seriyi aldım hatta indirimdeymiş bu da güzel kavramları öğrenmesi için

Eklentiler

• IMG_7472.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 84
Urtiker bir donem bende de vardi,ilaclar bile ise yaramiyordu,gluteni tamamen kesince gecmisti,size tavsiyem bir sure gluten tuketmeden kendininizi takip edin,yuksek ihtimal azalacaktor.
Deneyeyim canım, asla gecmıyor vaskulittende suphelenıyor doktor kortizonu kesıyor bugun bebege zarar verir dedi kesmezsek anlık rahatlama oluyordu kortizon ile artık ne yapacağım bilmiyorum

Alin sanırım sekizinci hafta atağında bugün uyumayı tamamen reddediyor ve aşırı huysuz aynı günlerde olduğumuz arkadaşlar sizin bebisler de böyle mi ergenliğe girmiş gibi davranıyo

Sadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.

Sadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.
Kafasına göre takılıyor dediğin gibi uzunca almadıgı oluyor pek önemsemiyorum kilo alımı iyi olduğu için

Ne zaman isterse canım saat tutmuyorum uzun zamandır

Genelde 2 saatte bir vermeye çalışıyorum uyaniksa bazen daha erken isterse veriyorum ama eskisi kadar sık emmek istemiyor 3 aylık oldu kizim. verdiğimde her zaman iştahla emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…