Molfix cnm. Tabii ki bence hemen gecmelisin tasmaz o zamanHangi marka canım bezin? Bizimki de 6500e yakındı en son 6200dü baya oldu tartılalı ama. 4e mi geçsem
Yerim bu pamuk elleriBizim dağ yolculuğu maceramız sorunsuz tamamlandı
Ekin şuan sesin geldiği yöne bakıyor canım. Zaten şuan algısı inanılmaz açıldı her şeye dikkat kesiliyorKızlar bebişler ne zaman sese dönüyor merak ediyorum. İsmine dönmez belki ama seslenince dönüp bakar mı diye düşünüyorum.
Canım ben de aldım bundan alin özellikle iletişim kitabına bayıldı çok ilgisini çekti siyah beyaz oldugun icinannewith canim ben de Ekin'e bu seriyi almıştım çok güzel bakıyor, çantaya atıyorum hep kurtarıcı
Biz şuan 81 günlüğüz henüz bakmıyor yavruşumEkin şuan sesin geldiği yöne bakıyor canım. Zaten şuan algısı inanılmaz açıldı her şeye dikkat kesiliyor
Dimi ya bence de zaten çok az fark var sanırım. Bunda kalsiyum yok bi de bi kaç değer daha az ya da daha fazla miktardaBence sorun olmaz, hamileyken kullanılıyorsa şimdide kullanılır.
Benim elimdeki 3 nolar bitti bugün 4 noya geçtim daha rahat oldu.Aa bizim de molfix. Hemen deneyeceğim 4 noyu
Ben direk dört sipariş verdimMolfix kullanıp bebisi orrtlama 60 cm 5 kilo olan annelerim kaç numara bez kullaniyosunuz. Biz 2 kullaniyoduk şimdi alicam ama 3 den memnun olmayanlar vardı direkt 4 mu alsam boyları nasıl acaba
Bence boy 60 cm olunca 3 olmuyor tasiyor. Benim oglum birinci ayinda 58 cm idi. Suan 60i gecmistir. Tasti hep 3 noBenim elimdeki 3 nolar bitti bugün 4 noya geçtim daha rahat oldu.
Deneyeyim canım, asla gecmıyor vaskulittende suphelenıyor doktor kortizonu kesıyor bugun bebege zarar verir dedi kesmezsek anlık rahatlama oluyordu kortizon ile artık ne yapacağım bilmiyorumUrtiker bir donem bende de vardi,ilaclar bile ise yaramiyordu,gluteni tamamen kesince gecmisti,size tavsiyem bir sure gluten tuketmeden kendininizi takip edin,yuksek ihtimal azalacaktor.
Ben de şimdi 4 no taktım cidden daha rahat oldu gibi geldi bana da. Çok büyük kalmadı yani bakalım taşma yapacak mıBenim elimdeki 3 nolar bitti bugün 4 noya geçtim daha rahat oldu.
Kafasına göre takılıyor dediğin gibi uzunca almadıgı oluyor pek önemsemiyorum kilo alımı iyi olduğu içinSadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.
Ne zaman isterse canım saat tutmuyorum uzun zamandırSadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.
Genelde 2 saatte bir vermeye çalışıyorum uyaniksa bazen daha erken isterse veriyorum ama eskisi kadar sık emmek istemiyor 3 aylık oldu kizim. verdiğimde her zaman iştahla emiyorSadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?