2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeklerinizi ilk 3 ay da.goz muayenesine goturdunuz mu elzem bir şey mi? Çocuk doktoru tavsiye etti götürün dedi ama bilemedim

Sadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.
2 saatte bir emziriyorum canım. Bazen mızmızlandığı zamanda veriyorum ama genelde 2 saati geçirmiyorum canım

Benim oğlum altını değiştirirken bile uyurdu gece. Uykusuna düşkündü biraz. Ama ne zaman 3. ayı geçtik yavaş yavaş arayı aça aça dün 2 saatte uyudu. 4. ayda olacak olan uyku gerilemesi mi başladı bilemiyorum. Ama bizim için yeni bir durum oldu peki siz nasıl uykunuzu alabiliyorsunuz kızlar? Önceden 20 dakikada uyurdu en fazla ben de uykum açılmadan uyumuş oluyordum. Şimdi yatınca hemen de uyuyamıyorum sabah 7de de geri kalkıyor zaten. Perişan oldum kaç gündür uykusuzluktan.

Alin sanırım sekizinci hafta atağında bugün uyumayı tamamen reddediyor ve aşırı huysuz aynı günlerde olduğumuz arkadaşlar sizin bebisler de böyle mi ergenliğe girmiş gibi davranıyo
Ekin de 3 gündür gece uykusuna geçerken çok zorlaniyor ya aşıdan ya atak haftasi bi acayiplik olduğu kesin

Alin sanırım sekizinci hafta atağında bugün uyumayı tamamen reddediyor ve aşırı huysuz aynı günlerde olduğumuz arkadaşlar sizin bebisler de böyle mi ergenliğe girmiş gibi davranıyo
1.5 haftadır böyle benim oğlum, bu gece bittim resmen .

Rüya beslemesi yapmani tavsiye ederim bu şekilde uykusu bölünmeden uyumaya devam etmiş oluyorlar. Mesela her gece 3 te mi uyanıyor 2.55 te mama/meme ne veriyorsan uykusunda besle bu şekilde uykuya devam ediyorlar canim. Ben Ekin e öyle yapiyorum uyanmadan sabaha kadar uyuyor

Benimki bugun 3te uyandı 5 i geçiyordu uyuması , hiç uykusu uzun bir bebek olmadı zaten

Kızlar bebeklerinizi ilk 3 ay da.goz muayenesine goturdunuz mu elzem bir şey mi? Çocuk doktoru tavsiye etti götürün dedi ama bilemedim
3. Ay kontrolüne gelmeden yaptırıp gelin dedi bize

Reactions: Cmz
Galiba uykusuzluğa alıştım bizimki hep uyku gerilemesinde inşallah düzene girerler canım yoksa şaka bir yana gerçekten uykusuzluk çok zor bazen akşam yattığında hemen uyuyorum bende hatta bayılıyorum çünkü benim bebem gündüz de hiç uyumuyor en büyük şansım annem yanımda

Sabah emmesinden sonra kesin kusuyoruz. Gaz çıkartırken oluyor genelde pat pat sırtına vururken. İki kere memede oldu. O da geğirmeye çalışırken. O kadar yediğime içtiğime dikkat ediyorum ki bilmiyorum çok terledim bu ara etkisi olmaz muhtemelen ama.
Yaptırdık arkadaşım rotavirüs aşısı yaptırdık. Valla o kadar aynı ki anlattıkların. Çok moralim bozuk anlatamam sana. Fışkırtarak kusuyor, iki kere emerken, iki kere gaz çıkartırken bir kere de düz zemine yatırmıştım. İdrar tahlilimiz temiz çıktı bizim çok şükür ama şimdi kaka testini bekliyoruz. Gerçekten çok moralim bozuk ne yapacağım bilmiyorum elim kolum bağlı. Az az sık emzirmeye çalışacağım işe yarar mı bilmiyorum

Canım çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir.
Benim büyük kızım 6 aylık olana kadar kustu ama öyle böyle değil. Reflü değildi, ben de çok üstüne düşmedim sanırım normaldır siye düşünüyordum galiba. 6.ayında geçmişti.
Sizin de bir an evvel düzelir inşallah

1 aydır kolik gibi o kadar çok ağlıyorki aşıdan önce hiç kusması olmazdı. Bizim de moralimiz çok bozuk kaç defa doktora götürdük ben de kaka testi isteyeceğim. İnşallah düzelirler. Testinizin sonucu çıkınca yazabilir misiniz

Algıları açıldığı için sanırım

Kundak yapmayı seven ben, artık kundağı bıraktım. Çünkü sığmıyor ve elini kolunu çıkarıyor zaten. Geceleri uzun kollu zıbın ve ince tulum giydiriyorum. İnce yorgana geçtik, zaten çoğu zaman bizle yatıyor. Üşümüyor bence, tıkanıklığı da yok çok şükür

Valla bu sabahta kustuk. Az az sık sık emzirmeyi planlıyorum bu da işe yaramazsa ne yaparım bilmiyorum. Midesinde hiçbir şeyi tutmamış oluyor böyle kusunca. Çok korkutuyor bu durum beni
Bizim de aşıdan önce kusmamız olurdu ama minicik minicik. İnşallah düzelirler arkadaşım inşallah yazarım tabiki.

Ekin de 3 gündür gece uykusuna geçerken çok zorlaniyor ya aşıdan ya atak haftasi bi acayiplik olduğu kesin
geçici bir durumdur ve düzelir umarım uykuda düzensizlik olunca tüm gün zombi gibi geziyorum valla ben
1.5 haftadır böyle benim oğlum, bu gece bittim resmen .
Gel sarılalım
Ben bunu çok yapıyorum hatta bu gece eşim alin havada yakıt alan jetler gibi dedi jdjdjd değişik bir yaklaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…