2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hiç desteksiz kafasını kaldırıp yerinden mi kalkmaya çalışıyor? Daha çok erken değil mi ya
Ya bu kafayi kaldirma derken benimki dogdugundan beri kaldırıyor ama şöyle; kaldirip indiriyor devamli ondanmi bahsediyorsunuz yoksa uzun sure kaldirip tutuyormu kafasini. Hatta az once kafasini kaldirdi indiriken ceneme tosladi:)

Maşallah canım Yatarken kaldirdigini hiç gözlemlemedim ben daha kızımın belki de boyun kaslari hızlı kuvvetlenmistir
Ya bu kafayi kaldirma derken benimki dogdugundan beri kaldırıyor ama şöyle; kaldirip indiriyor devamli ondanmi bahsediyorsunuz yoksa uzun sure kaldirip tutuyormu kafasini. Hatta az once kafasini kaldirdi indiriken ceneme tosladi:)
Kaldırdığında sabit tutabilmesi canım. Mesela yeni doğduğunda kafa sağa sola düşüyor ya artik bu aylarda kafa sağa sola çevirerek bakiniyorlar. Hatta bunun icin tummy time öneriliyor yüz üstü yatirdiginda omuz sirt ve boyun kaslarinin gelişimine katkısı oluyor

uyku gerilemesi ne oluyor acaba bizimkilerin biraz daha gerilerse uyumayacaklar
Kizlar merhaba hepiniz saglikla buyutun bebislerinizi ins. Benim sorum şu suan süt sagma makinesi ne kullaniyorsunuz hangisinden memnunsunuz yardimci olur musunuz elektrikli tek tarafli elektrikli cift tarafli hangisi sizce
spectra 9s ikili kullanıyorum. şu an 4-5 dakikalık sağım yeterli oluyor benim için. lansinohun süt poşetlerine uyumlu. biberon başlıkları da mamajoo nun yedek şişelerine uyumlu. o yüzden çok rahat ettim.

Sabah emzirme sonrasıysa süt tazyikli geldigindendir geğirme esnasında da içtiği süt tam sindirilmeden gaz çıkarmaya çalıştığın için olabilir. Ama rota nin da yan etkisiymis o olabilir canım

İyi aksamlar kizlar, benim kizin genzi cok dolu,sanirim yogun bir balgami da var,arada hapsuruk okusurkte var bir hafta once ben hastaydim,sonra buyuk kiz hasta oldu,simdide kucuk bebegim hasta oldu sanirim esimde bu gece gorevde,yoksa alip acile giderdik,iki gun once iki ay asisi yaptirdik,bir sey yoktu bugun sabah basladi.Serum fizyolojiyle acmaya calistim ama bir turlu tam acilma olmuyor.Buhar makinasi da yok boyle bir sey basina gelen var mi? Panik atagim tuttu resmen sabahi zor edecegim gibi

Geçmiş olsun canım. Bizimki 40 çıkınca olmuştu yanlış hatırlamıyorsam yani daha küçüktü. Şimdi sen panik olmuşsun, gözüne daha zor gözükebilir. Bir bakmışsın sabaha bir şeyi kalmaz. Onun için geçici bir durum de kendine ve sakin kalmaya çalış. Yattığı odayı havalandır, hatta serin olsun ki daha çok tıkamasın. Gece uyuyorsa burnunu açma konusunda ben kararsızım açıkçası, çünkü uykuda nefes zaten yavaşlıyor. Belki bir yastıkta yatırabilirsin. Calpol elinin altında olsun, çok bunalırsa verirsin bir tane.
Çocuklar hasta olunca ben de bütün tuşlara basangillerdenim ama sakin kalıp çocuğu rahatlatmak en iyisi

Reflu yataginda yatirdim,uyudu simdi,basinda bekliyirum,esim evde olsa hic durmazdim acile gotururdum,ilk kizimda bu aylarda hic burun tikanikligi yasamadik İkinci coxuk olmasina ragmen bu paniklik beni bitiriyor Sabaha kadar basinda beklerim yuksek ihtimal.

Ayrica mesajin icin cok tesekkur ederim,peki sizinki kac gun surmustu,balgam da var miydi.

Cok geçmiş olsun.. 2-3 gün önce benim kızımda hastaydı,gözde kızarıklık, öksürük, hapşurma.. hastalanmayancocuk diye bir hesap var orada emzirme kampından bahsediyordu tam anlamıyla olmasada onu uygulamaya calıstım, şimdilik belirtileri baya azaldı. Dr da ates vs olmadığı sürece ilaç vermiyorum dedi. Ateşi ve göğüste gelen hırıltı olmadıgı sürece tedirgin olma, inşallah kolaylıkla gecer.

Kızlar Q qizemli ne yapıyor acaba üçüzlerle bir üçüz annesi daha vardı sanki. B beyzosh senin bebişin nasıl oldu canım? minseo Ekin nasıl benim kızla aynıydı o. Başını sabit uzun süre tutabiliyor mu artık. Seslendiğinde sese doğru bakmıyor mu canım.
Bu arada kızlar Bi arkadaşımda bebekte kalsiyum yüksekliği çıkmış benimkisiyle arada 10 gün var ama o prematüre doğdu. Böyle bşr sıkıntı yaşayan oldu mu bebekte ya da yaşayan birilerini duydunuz mu. Kız çok perişan oldu. Sürekli de ağlıyor yavrum çok üzülüyorum bende.

Takip ediyorum o sayfayi ben de inceleyeyim.Size de gecmis olsun.Ara ara tikaniyordu cok onemsemiyordum, ama bu defa ben ve buyuk kizik grip atlattik ondan sonra bebegimde hapsurma,oksuruk baslayinca ona da mi bulastirdik korkusu sardi

Canım çok geçmiş olsun cold Mix var mı evde ? Onu damlatio bi pamuğa yanina koysan baya rahatlatiyor canim

İyi canim atak haftasinda 3. Atağı yaşıyoruz. Akşam uykusuna geçmekte zorlanıyor miniğim. Bu hafta bana çok düşkünleşti sadece bende sakinliyor sürekli koyun koyunayiz Bu süreci stressiz geçirebilmesi için sakin ninniler söyleyip kitap okuyorum ona çok seviyor. Alya nasıl hala uyku sorunu devam ediyor mu?
Kalsiyum yüksekliği neden oluyormus ne zararı varmış nasıl anlamışlar? Biz topuk kani harici hiç kan vermedik o yüzden bilmiyorum nesi eksik nesi fazla canım hiç duymamıştım bunu

Önce rahat uyuyup sonra bu ataklardan uyku düzeni bozulunca sinir olur insan valla ben hiç uykumu alamiyorum çünkü uykuyu çok severim başımı koyduğum yerde rüyaya dalarım şimdi bebişle zorlanıyorum ama idare ediyoruz yeter ki dış mihraklar bize bulaşmasın örnek 4 te uyaniyo meme gaz derken saat 6 yi buluyo yatıyoruz 7 de tekrar kalkiyo emmeye 8 gibi tekrar yatıyoruz 9-10 gibi tekrar kalkıyoruz onu tekrar yatırıyorum saat 11 oluyo bnde orada bı karar veriyorum ya kalkacagim kahvaltı yapacağım ya da uyuyup tekrar bebişle uyanacagim ben genelde kalkmayı tercih ediyorum çünkü süt lazım kendi kahvaltimi geç saate bırakmayım ki denge şaşmasin.
İnşallah seninki eski düzenine geri döner canım. Bı atak yasaniyosa zaten geçicidir

Kızlar benım bebişe 3 numara molfix dar gelıyor gibi tasırıyor 4 numaraya gecen var mı erken mi

Oglum mesela dizlerime koyup severken kendisi belini kaldirip yerinden kalkiyor ya da pusetinde iken o sekilde 1 2 sn ye yerinden kalkmis oluyor onu mu kast ediyor acaba yerinden kalkmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…