Kizlar ben de 2 gunluk bir gezintiye ciktim bakalim bebeklerimle nasil olacak sezonu actim
Ay ben de olmamışım yanlış alarmBnce doğumdan 1 yıl sonra falan olmalıyız ya bebelerle işimiz zorbnde olmadım hoş pkos var belki uzun süre olmam. Bari bu dönemde babalar regl olsun ya
Cnm üzüldüm senin için ama sonraki günün daha iyi geçmiştir umarım, bizim öyle oluyor berbat bir kriz günü ardından ya gecesi kolay geçiyor ya ertesi günü kolay oluyor, art arda olursa aklımı kaybederdim herhalde zaten. Benim oğlan da artık gazı yoksa bile başka şeylere ağlıyor gibi geliyor, biraz huy edinmiş olabiliyorlar bence.Resmen tüm gece uyumadı oğlum, şaka gibi. Yorgunluktan sürekli baş dönmem var. Ne yemek yiyebiliyorum, ne wc gidebiliyorum. Atak mıdır? Huy mudur? Nedir anlamıyorum. Yere koysam durmuyor. Kucağıma alsam da sürekli ekşi bir surat ifadesi. Çok yorgunum sadece içimi size dökmek istedim. Bir de 2. Ay aşısı hâlâ gelmedi kızlar ben nereyi arayıp şikayet edebilirim ya da talep edebilirim
Günde 480 cc normal bence cnm benimkinin daha fazla aldığı oluyor.Sabahtan beri 8 kez 60 cc mama verdim normalmi ya meme hic emmedi bu arada. Catlayacak diye korkuyom:))))
Bana da hediye geldi bu kitabın ingilizcesi çok tatlı çok güzelBize de haber verin amaannewith
Şöyle güzel hışırtılı kitap tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum valla ben
Benim en en en sevdiğim çocuk kitabi ise ektedir. (Çocuklarım da çok severlerdi)
Ben bunlardan aldim Ekine takıyorum çok komik oluyorKızlar birisi oyuncak sormuştu, ben trendyolda el bileklerine ve ayaklarına takılan çıngıraklar gördüm çok mantıklı geldi, dışarı çıktığımızda da yere düşürmeden oyalayabilirim bunlarla. Bakmak isterseniz Sozzy Toys Çıngıraklı Çorap Ve Bileklik Seti - Szy118 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Nasıl oldu canım minik ?Sagol canim,yok malesefyarin temin edeyim, arastirirken baska kullanicilarda bunu onermis,aklimdaydi.
Yok canım dümdüz yatarken kafasını kaldiriyormus desteksiz ben de özellikle sordum kafasını kaldiriyormus. Senin dediğin hareketi Ekin de yapıyor özellikle sıkıldığında kalkıp gitmeye çalışıyorOglum mesela dizlerime koyup severken kendisi belini kaldirip yerinden kalkiyor ya da pusetinde iken o sekilde 1 2 sn ye yerinden kalkmis oluyor onu mu kast ediyor acaba yerinden kalkmayi.
Gece rahat uyudu, atesi de olmadi ama hala burnu genzi tikali,arada oksuruyor,muhtemelen ogleden sonra acile goturecegim.Burun tikanikligi beni cok korkutuyor.Nasıl oldu canım minik ?
Yok canım dümdüz yatarken kafasını kaldiriyormus desteksiz ben de özellikle sordum kafasını kaldiriyormus. Senin dediğin hareketi Ekin de yapıyor özellikle sıkıldığında kalkıp gitmeye çalışıyor
Kesinlikle bebeklerin hisleri cok ama cok kuvvetli,stresli ortami fark ediyorlar hemen.Masallah sana ilk bebek olmasina ragmen sakin kalabilmen cok iyi.Kızlar biz 3. Atak haftasindayiz. 3 gündür gece uykularina krizli geçiyoruz çooook zor dalıyor uyuyamadikca da çıldırıyordu. Ben hep çok sakin yaklaşıyorum Ekin'e. Onu çok sakinleştiriyor benim tavrım zaten anlıyor galiba sadece benim kucağımda sessiz sessiz durup uyumaya çalışıyor annemde eşimde feryati basıyor çünkü onlar stresli yaklaşıyor çocuğaHer neyse dün gece uyku saatinden 1 saat önce eğlenceli şarkılar açtım baya oynastik onu da oynattim kendim oynadim beni izledi falan baya yoruldu uyku saati gelince de daha kolay uykuya geçti aklınızda olsun atak haftalarinda deneyebilirsiniz bayaaaa yormaniz lazım ama fiziksel olarak
Uyku bence cogunlukla mizacla ilgili. Biz ne yaparsak yapalim uyumayan uyumuyor...Kesinlikle bebeklerin hisleri cok ama cok kuvvetli,stresli ortami fark ediyorlar hemen.Masallah sana ilk bebek olmasina ragmen sakin kalabilmen cok iyi.
Bir yazi okumustum,bebekleri uyumadan once guldurmek keyifli bir sekilde yataga goturmek uyku kalitesini cok ama cok etkiliyormus,gelisim acisindan da cok iyiymis.Ben onceleri uykusu kacar diye dusunuyordum ama oyle degilmis
Yaklaşıyoruz bizde sağol arkadaşım tavsiyeler için. Akşam uykulrına kaçta geçiyosunuz ben 8 8 buçukta geçiyorum. Ama bu sefer 7 buçukta tamamen uyanmış oluyoruz biraz kendimi düşünüp acapa daha mı geç yatırsam diyorumKızlar biz 3. Atak haftasindayiz. 3 gündür gece uykularina krizli geçiyoruz çooook zor dalıyor uyuyamadikca da çıldırıyordu. Ben hep çok sakin yaklaşıyorum Ekin'e. Onu çok sakinleştiriyor benim tavrım zaten anlıyor galiba sadece benim kucağımda sessiz sessiz durup uyumaya çalışıyor annemde eşimde feryati basıyor çünkü onlar stresli yaklaşıyor çocuğaHer neyse dün gece uyku saatinden 1 saat önce eğlenceli şarkılar açtım baya oynastik onu da oynattim kendim oynadim beni izledi falan baya yoruldu uyku saati gelince de daha kolay uykuya geçti aklınızda olsun atak haftalarinda deneyebilirsiniz bayaaaa yormaniz lazım ama fiziksel olarak
Şükür canım 2 saate emmek için kalktı ama ağlamadı en azından bu arada memeye geri döndü, dün akşamdan beri. Demiştim emzirme danışmanı ile başlıyoruz diyeAycoregi1 canım oğlusun nasıl uyuyabildin mi ?
Serum fizyolojik ile yıkamayı denedin mi ? Bizim ondan sonra açıldı burnuGece rahat uyudu, atesi de olmadi ama hala burnu genzi tikali,arada oksuruyor,muhtemelen ogleden sonra acile goturecegim.Burun tikanikligi beni cok korkutuyor.
Evet deniyorum,doktor bir jac damla damlat demisti,fazla damlatmaya korkutirum bir kac damlada tam olarak acmiyorSerum fizyolojik ile yıkamayı denedin mi ? Bizim ondan sonra açıldı burnu
Valla bilemiyorum mizac mi genetik miUyku bence cogunlukla mizacla ilgili. Biz ne yaparsak yapalim uyumayan uyumuyor...
Yok canım, YouTube a serum ile burun temizleme yaz. Tüm akıntı çıkıyorEvet deniyorum,doktor bir jac damla damlat demisti,fazla damlatmaya korkutirum bir kac damlada tam olarak acmiyor
Huzursuz olmaya başladığı her zaman veriyorum 2 saati bulmuyor hiçSadece anne sütü veren anneler, gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz. Bizimki arayı açıyor biraz, 2. saatten sonra ben teklif etmeye başlıyorum. Artık canı ne zaman isterse o zaman alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?