İzledimde hic cesaretim yok korkuyorum yanlis bir sey yaparsam diyeYok canım, YouTube a serum ile burun temizleme yaz. Tüm akıntı çıkıyor
Ben ocean kullanıyorum canım içeriği tertemizKizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Eczaneden mi aldın internetten mi? Bi de bu 400 iu olani mi aldin ben de alayim içeriği temizmiş evet ya ben neden geç keşfettim bunuBen ocean kullanıyorum canım içeriği tertemiz
Reflu yataginda yatirdim,uyudu simdi,basinda bekliyirum,esim evde olsa hic durmazdim acile gotururdum,ilk kizimda bu aylarda hic burun tikanikligi yasamadikİkinci coxuk olmasina ragmen bu paniklik beni bitiriyor Sabaha kadar basinda beklerim yuksek ihtimal.
Ayrica mesajin icin cok tesekkur ederim,peki sizinki kac gun surmustu,balgam da var miydi.
Eczaneden aldım ben kendime de bunu kullanıyorum evet 400iuEczaneden mi aldın internetten mi? Bi de bu 400 iu olani mi aldin ben de alayim içeriği temizmiş evet ya ben neden geç keşfettim bunu
Doktor bir haftalikken baslatti buna bizi. Saglik ocagini ki aycicek yagi Ile, bu zeytin yagi icerikli.Kizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Benim kizin bayagi koyu yesilEn sıkıntılı hali 1 gün sürdü. Ertesi gün daha iyiydi ama tabi hemen açılmıyor burnu, ilk gün 5 defa açtıysam ertesi gün 3 diğer günler sabah akşam gibi bazen de bir sefer gibi temizlemeye devam ettim. Üşütmeyeceğini düşünürsem banyo yaptırdım. Ama o tıkanıklık çok az da olsa 15 gün sürmüştür. Biz de öyledir ya, burnumuz akar sonra bi müddet devam eder.
Şimdi daha iyidir inşallah, geceniz nasıl geçti? Bütün mesajları okuyamadım
Benimki bazen 3-5 yapiyor bazen hic yapmiyor. Bazen 10 yapimlik kakayi birden yapiyor. Kakanin rengi, kivami yerinde ise bebeginiz huzurlu ise ve kilo aliyor ise onemsiz...Selamlar
Bebeği ikinci ayını tamamlamak üzere olanlara sorum var benim bebeğim hala günde en az 5 kaka yapıyor kilo alımı iyi ama herkes azalma yaşıyoruz diyor ben de takıldım..
biberon asla almıyor sütü hep memeden istiyor sağılmış süt veremiyorum bu yüzden kaşık da denedim Materni de denedim farklı markalar da denedim..
Rengi genelde iyi kıvamı da bu sabah bşraz mukus gördüm üzüldüm ama çok yoğun değildi bilemedim bugün takıldım işte her şeye..Benimki bazen 3-5 yapiyor bazen hic yapmiyor. Bazen 10 yapimlik kakayi birden yapiyor. Kakanin rengi, kivami yerinde ise bebeginiz huzurlu ise ve kilo aliyor ise onemsiz...
Bi arkadasim bundan kullandi bingildagi erken kapanmis spreyli olanindan. Bende korktum almadkm devit veriorum herseyi fazlasi zarar demekkiKizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Bazen oluyor mukoza evet. Zorladiklarinda oluyor. Kac dogdu suan kac kilo? Niye takildiniz ki?Rengi genelde iyi kıvamı da bu sabah bşraz mukus gördüm üzüldüm ama çok yoğun değildi bilemedim bugün takıldım işte her şeye..
Yaa ben de instagramda bir doktorda gördüm bilseydim en başta bunu alirdimDoktor bir haftalikken baslatti buna bizi. Saglik ocagini ki aycicek yagi Ile, bu zeytin yagi icerikli.
Bu sprey mi bingildagin erken kapanmasina sebep olmuşBi arkadasim bundan kullandi bingildagi erken kapanmis spreyli olanindan. Bende korktum almadkm devit veriorum herseyi fazlasi zarar demekki
3 damla veriyorsun canim, ister damlalik var icinde onunla istersen fisfisla.Bu sprey mi bingildagin erken kapanmasina sebep olmuş
Masallah guzel kilosu. O farkli oluyor. yazarsaniz Googlea gorursunuz. Bence rahat olun ama surekli ise Dr a soylemek gerek tabii3.070 doğdu şimdi 4.600
Mukus laktoz alerjisine belirti olabilir diye okudum
Doktoruma söyledim devam ederse bakalım dedi o daMasallah guzel kilosu. O farkli oluyor. yazarsaniz Googlea gorursunuz. Bence rahat olun ama surekli ise Dr a soylemek gerek tabii
Kaç cm doğmuştu? Alin de 56 cm de. 48 cm dogmustuDoktoruma söyledim devam ederse bakalım dedi o da
Boyumuz çok uzun değil ama 56 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?