2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ben oğlumla salonda uyuyordum bazi sebeplerden dolayi neyse birkac gündür yatak odasinda uyuyoruz odamda da blackout perde var kullanan var mı bilmiyorum ama çok güzel uyuyor mesela 2 gün önce sabah 6da ayağa dikilen çocuk 10.40 gibi uyandı bu gece sadece 1 kere uyandi emmeye sonra 9da uyandik ya bilseydim en başında odaya götürürdüm diyorum sen de annen gibi uykucu olursun inşallah akşamlara kadar uyuruz beraber benim hayalim hahshwj

En sıkıntılı hali 1 gün sürdü. Ertesi gün daha iyiydi ama tabi hemen açılmıyor burnu, ilk gün 5 defa açtıysam ertesi gün 3 diğer günler sabah akşam gibi bazen de bir sefer gibi temizlemeye devam ettim. Üşütmeyeceğini düşünürsem banyo yaptırdım. Ama o tıkanıklık çok az da olsa 15 gün sürmüştür. Biz de öyledir ya, burnumuz akar sonra bi müddet devam eder.
Şimdi daha iyidir inşallah, geceniz nasıl geçti? Bütün mesajları okuyamadım

Selamlar
Bebeği ikinci ayını tamamlamak üzere olanlara sorum var benim bebeğim hala günde en az 5 kaka yapıyor kilo alımı iyi ama herkes azalma yaşıyoruz diyor ben de takıldım..
biberon asla almıyor sütü hep memeden istiyor sağılmış süt veremiyorum bu yüzden kaşık da denedim Materni de denedim farklı markalar da denedim..

Kizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Doktor bir haftalikken baslatti buna bizi. Saglik ocagini ki aycicek yagi Ile, bu zeytin yagi icerikli.

Benim kizin bayagi koyu yesil sizinde mi oyleydi,cok sordum kusara bakma cok canim sıkkın iyi bakamadim diye uzuluyorum yarin sabah goturecegim kendi doktoruna acile goturmedik iyice perisan olmasin diye

Benimki bazen 3-5 yapiyor bazen hic yapmiyor. Bazen 10 yapimlik kakayi birden yapiyor. Kakanin rengi, kivami yerinde ise bebeginiz huzurlu ise ve kilo aliyor ise onemsiz...

Benimki bazen 3-5 yapiyor bazen hic yapmiyor. Bazen 10 yapimlik kakayi birden yapiyor. Kakanin rengi, kivami yerinde ise bebeginiz huzurlu ise ve kilo aliyor ise onemsiz...
Rengi genelde iyi kıvamı da bu sabah bşraz mukus gördüm üzüldüm ama çok yoğun değildi bilemedim bugün takıldım işte her şeye..

Kizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Bi arkadasim bundan kullandi bingildagi erken kapanmis spreyli olanindan. Bende korktum almadkm devit veriorum herseyi fazlasi zarar demekki

Rengi genelde iyi kıvamı da bu sabah bşraz mukus gördüm üzüldüm ama çok yoğun değildi bilemedim bugün takıldım işte her şeye..
Bazen oluyor mukoza evet. Zorladiklarinda oluyor. Kac dogdu suan kac kilo? Niye takildiniz ki?

Doktor bir haftalikken baslatti buna bizi. Saglik ocagini ki aycicek yagi Ile, bu zeytin yagi icerikli.
Yaa ben de instagramda bir doktorda gördüm bilseydim en başta bunu alirdim

Bi arkadasim bundan kullandi bingildagi erken kapanmis spreyli olanindan. Bende korktum almadkm devit veriorum herseyi fazlasi zarar demekki
Bu sprey mi bingildagin erken kapanmasina sebep olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…