Biberondan dolayı 1.5 aya yakındır meme reddi vardı canım, üstüne atak haftası geldi . Şükür bu akşam ağlamalı sızlamalı geçmedi. Meme reddini de bitirdik gibi
En sevdiğim bebekKizlar ben oğlumla salonda uyuyordum bazi sebeplerden dolayi neyse birkac gündür yatak odasinda uyuyoruz odamda da blackout perde var kullanan var mı bilmiyorum ama çok güzel uyuyormesela 2 gün önce sabah 6da ayağa dikilen çocuk 10.40 gibi uyandı bu gece sadece 1 kere uyandi emmeye sonra 9da uyandik ya bilseydim en başında odaya götürürdüm diyorum sen de annen gibi uykucu olursun inşallah akşamlara kadar uyuruz beraber benim hayalim hahshwj
Ben de bunu kullanıyorumKizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
49 cm doğduKaç cm doğmuştu? Alin de 56 cm de. 48 cm dogmustu
D vitamini kemik gelisimini destekliyor ya baya hizli desteklemis anlasilan bingildagi olmasi gerektiginden erken kapanmis demis doktoruBu sprey mi bingildagin erken kapanmasina sebep olmuş
Size doktor mu önerdiBen de bunu kullanıyorum
Canım doktorumuz bize 5cc bir buruna 5 cc diğer buruna kullan dedi. Ben de ilk yaptığında çok korktum ama simdi genelde her emzirme öncesi temizliyorum boylece tıkanıklık olmuyor youtube videoları var izle istersen ilk seferi atlat kolay oluyorİzledimde hic cesaretim yok korkuyorum yanlis bir sey yaparsam diye
Gittiniz mi canim doktora ? Burun yikama yapınca çok rahatliyorlar ilk dogdugunda serum fizyolojik yapmıştım bir kaç kez Ekin'e çok rahatliyorduGece rahat uyudu, atesi de olmadi ama hala burnu genzi tikali,arada oksuruyor,muhtemelen ogleden sonra acile goturecegim.Burun tikanikligi beni cok korkutuyor.
Evet canım çok anliyorlar gerçekten hisleri çok kuvvetli. Ben normalde de sakin bi insanım Ekin e karşı da hep öyleyim ne kadar yorgunda olsam ona stresimi yansitmamaya çalışıyorumKesinlikle bebeklerin hisleri cok ama cok kuvvetli,stresli ortami fark ediyorlar hemen.Masallah sana ilk bebek olmasina ragmen sakin kalabilmen cok iyi.
Bir yazi okumustum,bebekleri uyumadan once guldurmek keyifli bir sekilde yataga goturmek uyku kalitesini cok ama cok etkiliyormus,gelisim acisindan da cok iyiymis.Ben onceleri uykusu kacar diye dusunuyordum ama oyle degilmis
Canim 9-9.30 gibi geçiyor sabahta 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Eğer oyalayabiliyorsan 9.30 a kadar oyala bence canımYaklaşıyoruz bizde sağol arkadaşım tavsiyeler için. Akşam uykulrına kaçta geçiyosunuz ben 8 8 buçukta geçiyorum. Ama bu sefer 7 buçukta tamamen uyanmış oluyoruz biraz kendimi düşünüp acapa daha mı geç yatırsam diyorum
Nasıl oldu peki canım? Neler yaptın? Ekin 3 dk emiyor sonra birakip kafasini ceviriyor almiyor memeŞükür canım 2 saate emmek için kalktı ama ağlamadı en azından bu arada memeye geri döndü, dün akşamdan beri. Demiştim emzirme danışmanı ile başlıyoruz diye
Ben en başından beri bunu kullanıyorum temiz içerikli. Bu da d vitamini o da sadece bu zeytinyağı o çiçek yağı bıngıldak erken kapanacak olduktan sonra onla da kapanır. Ben Ekin'e iki fıs veriyorum mesela düşük kiloda doğduğu için doktor o şekilde vermemi söyledi bıngıldagı gayet normal olması gerektiği gibi.Kizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Benim kizin bayagi koyu yesilsizinde mi oyleydi,cok sordum kusara bakma cok canim sıkkın iyi bakamadim diye uzuluyorum yarin sabah goturecegim kendi doktoruna acile goturmedik iyice perisan olmasin diye
Canım 5ml yanlış yazmışımCanım doktorumuz bize 5cc bir buruna 5 cc diğer buruna kullan dedi. Ben de ilk yaptığında çok korktum ama simdi genelde her emzirme öncesi temizliyorum boylece tıkanıklık olmuyor youtube videoları var izle istersen ilk seferi atlat kolay oluyor
Sabrın sonu selamet canım, maşallahBiberondan dolayı 1.5 aya yakındır meme reddi vardı canım, üstüne atak haftası geldi . Şükür bu akşam ağlamalı sızlamalı geçmedi. Meme reddini de bitirdik gibi
Eh işte ben o hatayı oglanda yaptım.Güle güle kullanin canim ben yazin alicam bunlari yazın kisliklari alıyorum çok uygun oluyor
Yaa çok güzel, nerden aldın canım@pcfl böyle canım
Ocean 400 iu kullanıyorum canım hem kıza hem oğlana. Kendime de 1000 lik kullanıyorum ailece günde 1 fısKizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Benim doktor bir iki damla dedi ama ne mumkun,tam 5 ml olmasada biraz fazla damlattim az da olsa acildi gibi,alistikca miktari artiracagim.Canım doktorumuz bize 5cc bir buruna 5 cc diğer buruna kullan dedi. Ben de ilk yaptığında çok korktum ama simdi genelde her emzirme öncesi temizliyorum boylece tıkanıklık olmuyor youtube videoları var izle istersen ilk seferi atlat kolay oluyor
Yok canim gitmedik,acilde cocuk perisan olurduGittiniz mi canim doktora ? Burun yikama yapınca çok rahatliyorlar ilk dogdugunda serum fizyolojik yapmıştım bir kaç kez Ekin'e çok rahatliyordu
Evet canım çok anliyorlar gerçekten hisleri çok kuvvetli. Ben normalde de sakin bi insanım Ekin e karşı da hep öyleyim ne kadar yorgunda olsam ona stresimi yansitmamaya çalışıyorum
Canim 9-9.30 gibi geçiyor sabahta 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Eğer oyalayabiliyorsan 9.30 a kadar oyala bence canım
Nasıl oldu peki canım? Neler yaptın? Ekin 3 dk emiyor sonra birakip kafasini ceviriyor almiyor meme
Ben en başından beri bunu kullanıyorum temiz içerikli. Bu da d vitamini o da sadece bu zeytinyağı o çiçek yağı bıngıldak erken kapanacak olduktan sonra onla da kapanır. Ben Ekin'e iki fıs veriyorum mesela düşük kiloda doğduğu için doktor o şekilde vermemi söyledi bıngıldagı gayet normal olması gerektiği gibi.
Allah razi olsun canim,ilk kizimda hic yasamadik bu tikanikligi ondan sanirim panik yaptim,benim doktor bir iki damla deyince fazlasina korktum,bugun biraz arttirdim acilma oldu sanki,ama hala oksuruk var,bakalim yarin goturecegim doktora.Estağfirullah canım, tabiki her şeyi sorabilirsin. İlk günler yeşildi evet. Sonra içinde kuruyor, onu çıkarmak için banyo birebir. Acile gitmemekle de iyi yapmışsınız; ben de her tedbiri alıp gene de doktoru aramıştım. Yapılacak her şeyi yapmışsın, gelmene gerek yok demişti. Bir de burnunu açmak için bir kaç damla yetmez, ben hem izotonik su (serum olan) hem de serum fizyolojik almıştım. 5ml şırıngayla bir burna 5 ml diğer buruna
Benim doktor bir iki damla dedi ama ne mumkun,tam 5 ml olmasada biraz fazla damlattim az da olsa acildi gibi,alistikca miktari artiracagim.
Yok canim gitmedik,acilde cocuk perisan olurduyarin sabah goturecegim,sadece burnu tikali olsa sorun yapmam da oksuruk olmasi korkutuyor beni
Allah razi olsun canim,ilk kizimda hic yasamadik bu tikanikligi ondan sanirim panik yaptim,benim doktor bir iki damla deyince fazlasina korktum,bugun biraz arttirdim acilma oldu sanki,ama hala oksuruk var,bakalim yarin goturecegim doktora.
Alışınca çok rahat yaparsın canım gerçi yaptirirsaBenim doktor bir iki damla dedi ama ne mumkun,tam 5 ml olmasada biraz fazla damlattim az da olsa acildi gibi,alistikca miktari artiracagim.
Yok canim gitmedik,acilde cocuk perisan olurduyarin sabah goturecegim,sadece burnu tikali olsa sorun yapmam da oksuruk olmasi korkutuyor beni
Allah razi olsun canim,ilk kizimda hic yasamadik bu tikanikligi ondan sanirim panik yaptim,benim doktor bir iki damla deyince fazlasina korktum,bugun biraz arttirdim acilma oldu sanki,ama hala oksuruk var,bakalim yarin goturecegim doktora.
Ama sen doğmadan almışsınEh işte ben o hatayı oglanda yaptım.mart dogumlu yaza 6 aylık giyer dedim şuan 6 ay giyiyor yaz kıyafetleri olmazsa ne yaparım hiç bilmiyorum.
Üzme kendini canım hasta ola ola büyüyecekler. Allah dermansiz dert vermesin. Bağışıklığı güçleniyor öyle düşünYok canim gitmedik,acilde cocuk perisan olurduyarin sabah goturecegim,sadece burnu tikali olsa sorun yapmam da oksuruk olmasi korkutuyor beni
Çok sevindim inşallah devamlı olurBiberondan dolayı 1.5 aya yakındır meme reddi vardı canım, üstüne atak haftası geldi . Şükür bu akşam ağlamalı sızlamalı geçmedi. Meme reddini de bitirdik gibi
Bende en kısa zamanda gidip kan versem diyordum bir şeylerim eksik kesin ama sağlık ocağına güvenemiyorum artık, kendimi yorgun ve enerjisi düşük hissediyorum bazı günlerde takviye de kullanmıyorum pragnecare almıştım balık hapı falan da vardı içinde ama midemi bulandırdıKızlar size 2 sorum var
İlki, doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı? Ben 6 ayı bekliyim diyordum ama bazen kendimi iyi hissetmiyorum. Bir de ağrımayan yerim yok, yani kemiklerim filan. Emzirmekten mi, yorgunluktan mı kucakta taşımaktan mı anlamadım gitti. Bu hafta bir kan değerlerime baktırmak istiyorum.
İkinci sorum ise devlet memuru olan arkadaşlara; Doğum izniniz ne zaman bitiyor? Benimki 30 Mayıs’ta bitiyor31 Mayıs iş başı. Okullar tatil olana kadar rapor alayım diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Benim de doğum iznim 5 Haziran da bitiyor 3hafta rapor alacağım hatta Eylülde de heyet raporu almayı düşünüyorum 1 aylık 3 defa raporlarla ilk dönemi kapatırım belkiKızlar size 2 sorum var
İlki, doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı? Ben 6 ayı bekliyim diyordum ama bazen kendimi iyi hissetmiyorum. Bir de ağrımayan yerim yok, yani kemiklerim filan. Emzirmekten mi, yorgunluktan mı kucakta taşımaktan mı anlamadım gitti. Bu hafta bir kan değerlerime baktırmak istiyorum.
İkinci sorum ise devlet memuru olan arkadaşlara; Doğum izniniz ne zaman bitiyor? Benimki 30 Mayıs’ta bitiyor31 Mayıs iş başı. Okullar tatil olana kadar rapor alayım diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ocak ve şubat ayında güzel kampanyalar yakalayıp almıştım ama bakalım bazısının kalıbı büyük belki giyerAma sen doğmadan almışsınEkinin gelişimi artık sabit olur. Benim elimde hiç kıyafet kalmadı şükür hepsini tepe tepe kullandik
Üzme kendini canım hasta ola ola büyüyecekler. Allah dermansiz dert vermesin. Bağışıklığı güçleniyor öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?