- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
baya erkenmiş ya bizim kız tam bir gece kuşuuYaklaşıyoruz bizde sağol arkadaşım tavsiyeler için. Akşam uykulrına kaçta geçiyosunuz ben 8 8 buçukta geçiyorum. Ama bu sefer 7 buçukta tamamen uyanmış oluyoruz biraz kendimi düşünüp acapa daha mı geç yatırsam diyorum
Ben sağlık Ocağının verdiğini kullanmadım ocean aldım canım onu kullanıyorumKizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Benımde bebegim yalnızca anne sütü alıyor ve 5 -7 kez degısmek üzere kaka yapıyor sarı renk kilo alımı cok iyi elhamdulillah doktor hep harika diyor suan 7000 gr boyuda iyi gayet kaka konusunu doktora sordugumdada normaal dediSelamlar
Bebeği ikinci ayını tamamlamak üzere olanlara sorum var benim bebeğim hala günde en az 5 kaka yapıyor kilo alımı iyi ama herkes azalma yaşıyoruz diyor ben de takıldım..
biberon asla almıyor sütü hep memeden istiyor sağılmış süt veremiyorum bu yüzden kaşık da denedim Materni de denedim farklı markalar da denedim..
Merhaba benim de 31mayıs işbaşıKızlar size 2 sorum var
İlki, doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı? Ben 6 ayı bekliyim diyordum ama bazen kendimi iyi hissetmiyorum. Bir de ağrımayan yerim yok, yani kemiklerim filan. Emzirmekten mi, yorgunluktan mı kucakta taşımaktan mı anlamadım gitti. Bu hafta bir kan değerlerime baktırmak istiyorum.
İkinci sorum ise devlet memuru olan arkadaşlara; Doğum izniniz ne zaman bitiyor? Benimki 30 Mayıs’ta bitiyor31 Mayıs iş başı. Okullar tatil olana kadar rapor alayım diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende geniz akintisi diye dusunuyirum, hatta kusacakmis gibi oguruyor balgamdan sanirim.Öksürük bizde de vardı ama geniz akıntısı kaynaklıydı belli yani. Zaten devam etmedi. Böyle kesik kesik boğaz temizler gibi
Ya yesinler onu,masallah algilari erken acilmisAlışınca çok rahat yaparsın canım gerçi yaptirirsabenimki tanıyor galiba daha sıkmadan ağlamaya başlıyor elimi itiyor ama mecburuz açmamak daha büyük sıkıntı
Oyle tabi, ama yenidogan oldugu icjn korkutuyor yoksa tabi hep hasta olacaklar.Buyuk kizim iki yasina kadar emdi,o surecte hic agir hasta olmadi,hafif oldugunda da bol bol emzirdim hemen iyilesti,anne sutu gercekten şifa.Bakalim bol bol emziriyorum,insallah cavuk toparlariz.Ama sen doğmadan almışsınEkinin gelişimi artık sabit olur. Benim elimde hiç kıyafet kalmadı şükür hepsini tepe tepe kullandik
Üzme kendini canım hasta ola ola büyüyecekler. Allah dermansiz dert vermesin. Bağışıklığı güçleniyor öyle düşün
Benim kadin dogum doktoru dogumdan iki ay sonra kan degerlerine baktir gel,korunma yontemlerinden bahsedecegim dedi.Ben de daha gidemedim.Benim dizlerim cok agriyor, kiloya bagliyorum ama kan degerlerimde dusmus olabilir.Kızlar size 2 sorum var
İlki, doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı? Ben 6 ayı bekliyim diyordum ama bazen kendimi iyi hissetmiyorum. Bir de ağrımayan yerim yok, yani kemiklerim filan. Emzirmekten mi, yorgunluktan mı kucakta taşımaktan mı anlamadım gitti. Bu hafta bir kan değerlerime baktırmak istiyorum.
İkinci sorum ise devlet memuru olan arkadaşlara; Doğum izniniz ne zaman bitiyor? Benimki 30 Mayıs’ta bitiyor31 Mayıs iş başı. Okullar tatil olana kadar rapor alayım diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hocam geç uyuyunca şuan daha güzel ya çünkü 8de uyuyo ben uyumuyorum ki o saatte hiç bi işe yaramıyobaya erkenmiş ya bizim kız tam bir gece kuşuu12 den önce asla uyumuyor derin uykusunu, sonra 4/5 gibi uyanıyor emiyor yine uyuyor 7/8 gibi yine emiyor sonra ne kadar uyursa artık değişiyor ve güne başlıyor
Ben sağlık Ocağının verdiğini kullanmadım ocean aldım canım onu kullanıyorum
Benimde 31 mayisda bitiyorKızlar size 2 sorum var
Verirler de canin guvenmeleri lazim. Ben 15 temmuz oldugunda 2 haftalikti kizim. Izin rapor seklinde 8 aylik olunca baslamistim. O zamanki is yerimdeki arkadaslar rapor yazmistiBenimde 31 mayisda bitiyorrapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum
Dolapta sat canım yıkamış mıydın hepsini ? Ben büyük bedenleri henüz yikamadim etiketleri ile duruyor hepsi ne olur ne olmaz diyeOcak ve şubat ayında güzel kampanyalar yakalayıp almıştım ama bakalım bazısının kalıbı büyük belki giyergiymezse ne yaparım hiç bilmiyorumm
Konuşmaz mi ııı ıııh diyor bi de her şeye karşı kızım oyun oynayalim mi?Kızlar sizin bebis de konusunca karsılık veriyor muay bayılcak gibi oluyorum bir de kahkaha atmayı öğrenmiş bıdık
Benim kizda iki aylik, cok sukur kolik aglamalari gecti gibi,aguline vermeye basladigimdan beri daha iyi,gazini kendi cikarabiliyor cok sukurGunaydinlar, bebegi 2 aylik olanlarin gaz durumu nasil kizlar? Benimkinde azalma yok. Tek fark biraz daha kendi cikarmaya basladi ama sancilar devam... Uyutmuyor haliyle ... Bugun gene sabaha kadar kivrandi, ih mih inleme...Yani ne gazlar cikiyor gorseniz, gene iyi dayaniyor diyorum biraz da yedi mi masallah cok yiyor ondan sikisiyor
Ya sorma o minik halleriyle iletisim kurmaya basladilar bile, bazen agladiginda konusuyoruz susup dinliyor sipaKonuşmaz mi ııı ıııh diyor bi de her şeye karşı kızım oyun oynayalim mi?
-ııı ıııh
kızım şarkı dinleyelin mi?
-ııı ıııh
Auuu aguuu oooo uuuu muhabbet ediyoruz
Dogum yaptiginiz kadin dogum doktorundan rapor alabilirsiniz,ilk kizimda oyle yapmistim.Benimde 31 mayisda bitiyorrapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum
Günaydın. Bizde de hala gaz sıkıntısı var. Özellikle emmesini çok etkiliyor savaşıyor sanki. Nurse harveys colex iyi geldi biraz en azından uzun ağlama krizleri geçti.Gunaydinlar, bebegi 2 aylik olanlarin gaz durumu nasil kizlar? Benimkinde azalma yok. Tek fark biraz daha kendi cikarmaya basladi ama sancilar devam... Uyutmuyor haliyle ... Bugun gene sabaha kadar kivrandi, ih mih inleme...Yani ne gazlar cikiyor gorseniz, gene iyi dayaniyor diyorum biraz da yedi mi masallah cok yiyor ondan sikisiyor
Kendi doktorunuz verebilir. Ben doğum öncesi iznini almadan sormuştum sonrasında yirmi gün kadar ihtiyacım olacak verir misiniz diye. Tamam dediği için de erken başlattım iznimi.Benimde 31 mayisda bitiyorrapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum
EvetttKızlar sizin bebis de konusunca karsılık veriyor muay bayılcak gibi oluyorum bir de kahkaha atmayı öğrenmiş bıdık
EvetSize doktor mu önerdi
Sağlık ocağı 1. Ay aşısına gittiğimde ebemiz kan değerlerine bakalım demişti, öyle baktirmistikKızlar size 2 sorum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?