2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
baya erkenmiş ya bizim kız tam bir gece kuşuu 12 den önce asla uyumuyor derin uykusunu, sonra 4/5 gibi uyanıyor emiyor yine uyuyor 7/8 gibi yine emiyor sonra ne kadar uyursa artık değişiyor ve güne başlıyor
Kizlar d vitamini sağlık ocağının verdiğini mi kullaniyorsunuz? Ben onu kullaniyordum ama ocean markasi çok iyiymiş kullanan var mı bunu?
Ben sağlık Ocağının verdiğini kullanmadım ocean aldım canım onu kullanıyorum

Benımde bebegim yalnızca anne sütü alıyor ve 5 -7 kez degısmek üzere kaka yapıyor sarı renk kilo alımı cok iyi elhamdulillah doktor hep harika diyor suan 7000 gr boyuda iyi gayet kaka konusunu doktora sordugumdada normaal dedi

Merhaba benim de 31mayıs işbaşı karneye kadar rapor alacağım ben. Seminer muhtemelen online olacak, olmasa da zaten bir hafta yapıyoruz artık o yüzden sıkıntı yapmıyorum, birkaç saat gider gelirim.

Kan değerlerine de bir ay aşısına gittiğimizde sağlık ocağında ebe istedi.Kan verdim o zaman bir sıkıntı çıkmadı. Zaten daha önce de hamileyken kullandığın takviyeleri doğum sonrası üç daha kullan demişti.

Öksürük bizde de vardı ama geniz akıntısı kaynaklıydı belli yani. Zaten devam etmedi. Böyle kesik kesik boğaz temizler gibi
Bende geniz akintisi diye dusunuyirum, hatta kusacakmis gibi oguruyor balgamdan sanirim.
Alışınca çok rahat yaparsın canım gerçi yaptirirsa benimki tanıyor galiba daha sıkmadan ağlamaya başlıyor elimi itiyor ama mecburuz açmamak daha büyük sıkıntı
Ya yesinler onu,masallah algilari erken acilmis evet sadece burundan nefes aldiklari icin insan korkuyor, bir de emmede xok sikinti burun kapali olunca
Oyle tabi, ama yenidogan oldugu icjn korkutuyor yoksa tabi hep hasta olacaklar.Buyuk kizim iki yasina kadar emdi,o surecte hic agir hasta olmadi,hafif oldugunda da bol bol emzirdim hemen iyilesti,anne sutu gercekten şifa.Bakalim bol bol emziriyorum,insallah cavuk toparlariz.

Benim kadin dogum doktoru dogumdan iki ay sonra kan degerlerine baktir gel,korunma yontemlerinden bahsedecegim dedi.Ben de daha gidemedim.Benim dizlerim cok agriyor, kiloya bagliyorum ama kan degerlerimde dusmus olabilir.

Ben de ogretmenim iznim tam 16 haziranda bitiyor Seminer online olursa rapor almam,yuz yuze olursa bir on gunluk rapor kurtarir.Rapordan baska care birakmiyorlar,iki uc aylik bebeleri birakip nasil iş başi yapalim

Arkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?

Gunaydinlar, bebegi 2 aylik olanlarin gaz durumu nasil kizlar? Benimkinde azalma yok. Tek fark biraz daha kendi cikarmaya basladi ama sancilar devam... Uyutmuyor haliyle ... Bugun gene sabaha kadar kivrandi, ih mih inleme... Yani ne gazlar cikiyor gorseniz, gene iyi dayaniyor diyorum biraz da yedi mi masallah cok yiyor ondan sikisiyor

Hocam geç uyuyunca şuan daha güzel ya çünkü 8de uyuyo ben uyumuyorum ki o saatte hiç bi işe yaramıyo valla maşallahDefne kuşa bu arada prenses benle aynı gün doğmuş

Benimde 31 mayisda bitiyor rapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum

Benimde 31 mayisda bitiyor rapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum
Verirler de canin guvenmeleri lazim. Ben 15 temmuz oldugunda 2 haftalikti kizim. Izin rapor seklinde 8 aylik olunca baslamistim. O zamanki is yerimdeki arkadaslar rapor yazmisti

Ocak ve şubat ayında güzel kampanyalar yakalayıp almıştım ama bakalım bazısının kalıbı büyük belki giyer giymezse ne yaparım hiç bilmiyorumm
Dolapta sat canım yıkamış mıydın hepsini ? Ben büyük bedenleri henüz yikamadim etiketleri ile duruyor hepsi ne olur ne olmaz diye

Kızlar sizin bebis de konusunca karsılık veriyor mu ay bayılcak gibi oluyorum bir de kahkaha atmayı öğrenmiş bıdık
Konuşmaz mi ııı ıııh diyor bi de her şeye karşı kızım oyun oynayalim mi?
-ııı ıııh
kızım şarkı dinleyelin mi?
-ııı ıııh
Auuu aguuu oooo uuuu muhabbet ediyoruz

Benim kizda iki aylik, cok sukur kolik aglamalari gecti gibi,aguline vermeye basladigimdan beri daha iyi,gazini kendi cikarabiliyor cok sukur

Konuşmaz mi ııı ıııh diyor bi de her şeye karşı kızım oyun oynayalim mi?
-ııı ıııh
kızım şarkı dinleyelin mi?
-ııı ıııh
Auuu aguuu oooo uuuu muhabbet ediyoruz
Ya sorma o minik halleriyle iletisim kurmaya basladilar bile, bazen agladiginda konusuyoruz susup dinliyor sipa otuz milyon kelime kitabi almistim okumaya basladim, bol bol konusmak gerekiyormus beyin gelisimi icin.

Günaydın. Bizde de hala gaz sıkıntısı var. Özellikle emmesini çok etkiliyor savaşıyor sanki. Nurse harveys colex iyi geldi biraz en azından uzun ağlama krizleri geçti.
Kendi doktorunuz verebilir. Ben doğum öncesi iznini almadan sormuştum sonrasında yirmi gün kadar ihtiyacım olacak verir misiniz diye. Tamam dediği için de erken başlattım iznimi.

Kızlar sizin bebis de konusunca karsılık veriyor mu ay bayılcak gibi oluyorum bir de kahkaha atmayı öğrenmiş bıdık
Evettt sesler çıkarıyor konusunca.
Ben çok konuşuyorum o öyle tepki verince bazen çenem yoruluyor konuşan kopekcik var onu açıyorum, o da kendisi ile konuşuyor sanıp gülüyor

Sağlık ocağı 1. Ay aşısına gittiğimde ebemiz kan değerlerine bakalım demişti, öyle baktirmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…