Canım benim eşim anestezist lokalle gerçekten çok kolay bi işlem hem bebek üzülmüyor hem anne. Ben olsam ben de genel anestezi tercih etmem ama o şekilde de çok yaptıran var ve evet biraz zor oluyormuş çocuklarda uyandirma kismi falan mesela bir kere bi çocuk ayilirken eşime anneee diye ağlayarak sarılmış hem duygulandim hem güldümCanim ben uni hastanesinde profosore yaptiracaktim 2 devlet hastanesine sordum genel anestezi.yapiyorlarmis ondan özel klinigi olan iyi bir doktor buldum 3. Ayina girsin lokal yaptiracagim.Devlette bir tanesi bebeklere.onermiyorum dedi. Uni hastanesindeki doktor da 6 aydan once.ozel sebep yoksa onermedigini soyledi ama ben yaptiracagim sanirim genel anestezi diye onermiyorlar. Lokal yaptiracagim kucucuk bebegi bayiltamam yani
Numaraları nasıl ayarliyorsunuz ya benim de alasim geliyor ama ayak numarasindan hiç anlamıyorum kaç no olur seneye yaza falan diyeYaa çok tatlıBende dayanamadım sandalet aldım geçen gün çok tatliş ama yaa
Rotada rotarix yapildi canım, menenjitin tüm dozlarini yaptıracağım hem bexero hem nimenrix. İlk dozu 6. Ay olacağız canım.
Çok teşekkür ederim canımGüzel ailenle nice mutlu yıllarınız olsun cnmBu sene ben de bu duygularla kutladım doğumgünümde de hıdırellezde de ne dileyeceğimi şaşırdım dileğim yanımdaydı artık Darısı isteyen herkese
1 yıl olmayan var canim 3 ay ne kiKizlar regl olmayan var mı? Ben hâla olmadım 3 ay olacak nerdeyse normal mi bu?
Yok artık ben de sezaryenden sonra rahmimi aldilar ne yaptilar regl olamiyorum bir türlü diye düşünmeye başladım whdjwjd bi yandan da hoşuma gidiyor olmamak1 yıl olmayan var canim 3 ay ne ki
NeeeeyEn fazla yeni bebiş gelene kadar birlikte yatarsınız canım
BeenKizlar regl olmayan var mı? Ben hâla olmadım 3 ay olacak nerdeyse normal mi bu?
Ben yaptırdım bu hafta pazartesi canım. Özelde yaptırdık 2700 indirimli hali. Lokal anesteziyle oldu biz de yanına girdik babasıyla beraber. Babası ayaklarını tuttu ben de mama içirip pış pış açtım onu oyaladım. Hicbir şey anlamadan 10 dakika içinde bitti canım. İşlem sırasında ağlamadı hiç. Eve gelince benimkinin uyku saati gelmişti zaten 8de uyudu gece 4e kadar uyanmadı. Ilk çişini de uyurken yaptı hiç ağlamadı. Biz krem sürüp küçük karton bardak kapatıyoruz şimdi bardaklarin altini kesip. 1 hafta takın dedi doktorumuz. 3. günden sonra her gün banyo yaptırıyoruz bir hafta boyunca. Çok şükür hiç hissetmedi bile sünnet olduğunu. Çok rahat atlattık biz 3 buçuk aylıkken yaptırdık. Kesinlikle tavsiye ederim canım.Kizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
20 21 no aldım ben 1 yaş için canım tabiki kalıptan kalıba göre değişebilir numaralarNumaraları nasıl ayarliyorsunuz ya benim de alasim geliyor ama ayak numarasindan hiç anlamıyorum kaç no olur seneye yaza falan diye
Rotada rotarix yapildi canım, menenjitin tüm dozlarini yaptıracağım hem bexero hem nimenrix. İlk dozu 6. Ay olacağız canım.
Nimenrix 12 ayın altinda 2 doz
Nimenrix 12 ayın üstünde 1 doz
Bexero 2 yaş altinda 3 doz
Bexero 2 yaş üzeri 2 doz
Nimenrix muadili ~ Menactra,Menveo
4 farklı bakteri tipini (serogrup A, C, W135, Y) içeren aşılar.
Bexsero ise tek tip bakteri (serogrup B) içeren aşı
Doz sayısı ne zaman yaptırdığına göre değişiyor. Ben göçmen sorunundan kaynaklı 6. Ayda başlayacağım ve tüm çeşitlerini yaptıracağım çünkü ülkeye daha göçmenler gelecekmiş seçimden sonra. Artık daha iç içe bir yaşam süreceğiz ne kadar istemesekte markette,okulda,avmde her alanda karşılaşacağız ve bu olasiklar beni çok korkutuyor
Çok teşekkür ederim canımMiniklerimiz en güzel hediye allah onlara sağlık versin Ağlama krizleriniz ne durumda
Askeri personel eşi misiniz indirimli diyince. Benim eşim de askeri personel bize de hep indirimli oluyor. Bugün doğum yaptığım yere gidip ücret sorucam bakalim ne dicekler. Bu arada siz doğuda mı sordunuz yoksa batı mı? Fiyatlar hep değişiyor mesela ben doğumu da 6000 tlye oldum burda yazılanları görünce bayağı uygun geldi banaBen yaptırdım bu hafta pazartesi canım. Özelde yaptırdık 2700 indirimli hali. Lokal anesteziyle oldu biz de yanına girdik babasıyla beraber. Babası ayaklarını tuttu ben de mama içirip pış pış açtım onu oyaladım. Hicbir şey anlamadan 10 dakika içinde bitti canım. İşlem sırasında ağlamadı hiç. Eve gelince benimkinin uyku saati gelmişti zaten 8de uyudu gece 4e kadar uyanmadı. Ilk çişini de uyurken yaptı hiç ağlamadı. Biz krem sürüp küçük karton bardak kapatıyoruz şimdi bardaklarin altini kesip. 1 hafta takın dedi doktorumuz. 3. günden sonra her gün banyo yaptırıyoruz bir hafta boyunca. Çok şükür hiç hissetmedi bile sünnet olduğunu. Çok rahat atlattık biz 3 buçuk aylıkken yaptırdık. Kesinlikle tavsiye ederim canım.
içim rahatladı yalnız değilmişim ondanNeeeeybir şey demiyorum hayırlısı artık bu konusa kafam çok karışık hem çocuk çok güzel bir şeymişşş çok istiyorum hem çocuk çok zormuşş çok korkuyorum
BeenNormaş canım şu anda
Ay bende bıktım bu meseleden. İkinci kez anne oluyorum ama çevremde hep çocuğa hiç su vermiyorsun susar o yok ağzı pamukçuk olur yok sütü sindiremez bla bla bla. Doktor yasak diyor diyorum hala aynı her gün aynı şeyleri duymaktan valla bıktımvideonun linkini atiyorum canım. Ama senin özel durumun var doktorun önermiş doktorunu dinle bence
Evet olmamak iyiydi. Ben 15 gun arayla 2 kere oldum bile :) vucudum 9 aylik arayi kapatiyor sanki. Dogumdan once erken olmayi birak aylarca olmadigim olurdu. Hic kisa arakliklarla olmamisti.Yok artık ben de sezaryenden sonra rahmimi aldilar ne yaptilar regl olamiyorum bir türlü diye düşünmeye başladım whdjwjd bi yandan da hoşuma gidiyor olmamak
6 bin iyiymis :) biz 13 verdikAskeri personel eşi misiniz indirimli diyince. Benim eşim de askeri personel bize de hep indirimli oluyor. Bugün doğum yaptığım yere gidip ücret sorucam bakalim ne dicekler. Bu arada siz doğuda mı sordunuz yoksa batı mı? Fiyatlar hep değişiyor mesela ben doğumu da 6000 tlye oldum burda yazılanları görünce bayağı uygun geldi banaay ben de yaptırayım çünkü çok hareketlenmeye başladı adla durmuyor yerinde tek korkum acır mı düşüncesiydi o da olmuyormuş hemen aradan çıkartıcam bunu
Yok canım askeri personel eşi değilim bizim doktorumuz normalde acibademde yapıyor. Orada fiyatlar baya 2 3 katı zaten. Çocuk kliniği vardı özel. Sünneti yapmak için oraya gelince indirim yaptı bize. Eskişehirdeyim ben burada fiyatlar ortalama 3 bin 6 bin arasında. Çok ilgiliydiler ben çok memnun kaldım hem de uyguna gelmiş oldu. Bizimki de hareketleniyor oturmak istiyor yatmak istemiyor şimdi iyice iyileşti bile 5 günde hiçbir şeyi kalmadı. Yoksa düşünemiyorum hareket ettikçe sürtünmeden nasıl olurdu o yara yerleri.. Dikişleri de kendi kendine düşecekmiş. 2 hafta sonra da kontrole gideceğiz bakalım.Askeri personel eşi misiniz indirimli diyince. Benim eşim de askeri personel bize de hep indirimli oluyor. Bugün doğum yaptığım yere gidip ücret sorucam bakalim ne dicekler. Bu arada siz doğuda mı sordunuz yoksa batı mı? Fiyatlar hep değişiyor mesela ben doğumu da 6000 tlye oldum burda yazılanları görünce bayağı uygun geldi banaay ben de yaptırayım çünkü çok hareketlenmeye başladı adla durmuyor yerinde tek korkum acır mı düşüncesiydi o da olmuyormuş hemen aradan çıkartıcam bunu
Asilar konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Goclerden dolayi ben de korkuyorum. Ama benim doktorum bana hic boyle detayli anlatmadi. Bir recete yazip verdi sadece :) yanina da yapilacagi aylari yazdi.Numaraları nasıl ayarliyorsunuz ya benim de alasim geliyor ama ayak numarasindan hiç anlamıyorum kaç no olur seneye yaza falan diye
Bexero 2 yaş üzeri 2 doz
Doz sayısı ne zaman yaptırdığına göre değişiyor. Ben göçmen sorunundan kaynaklı 6. Ayda başlayacağım ve tüm çeşitlerini yaptıracağım çünkü ülkeye daha göçmenler gelecekmiş seçimden sonra. Artık daha iç içe bir yaşam süreceğiz ne kadar istemesekte markette,okulda,avmde her alanda karşılaşacağız ve bu olasiklar beni çok korkutuyor
Çok teşekkür ederim canımMiniklerimiz en güzel hediye allah onlara sağlık versin Ağlama krizleriniz ne durumda
Aaa eskisehir demisin? Eskisehir de perinatolog aramistim. Hatta burda sormustum. Nerelerdeydin o zaman :) cocuk doktorun kim? Kime goturuyorsun? Ben de eskisehir de dogum yaptim, cocuk doktoru icin de eskisehir e goturuyorum da.Yok canım askeri personel eşi değilim bizim doktorumuz normalde acibademde yapıyor. Orada fiyatlar baya 2 3 katı zaten. Çocuk kliniği vardı özel. Sünneti yapmak için oraya gelince indirim yaptı bize. Eskişehirdeyim ben burada fiyatlar ortalama 3 bin 6 bin arasında. Çok ilgiliydiler ben çok memnun kaldım hem de uyguna gelmiş oldu. Bizimki de hareketleniyor oturmak istiyor yatmak istemiyor şimdi iyice iyileşti bile 5 günde hiçbir şeyi kalmadı. Yoksa düşünemiyorum hareket ettikçe sürtünmeden nasıl olurdu o yara yerleri.. Dikişleri de kendi kendine düşecekmiş. 2 hafta sonra da kontrole gideceğiz bakalım.
Ben de tedirginim. Kızıma yaptirmamistim. O zaman boyle degildi tabii ...Numaraları nasıl ayarliyorsunuz ya benim de alasim geliyor ama ayak numarasindan hiç anlamıyorum kaç no olur seneye yaza falan diye
Bexero 2 yaş üzeri 2 doz
Hamileliğimin yarısı hastanede yatarak geçtiği için giremiyordum buraya pek canım. Beni doğumda hiçbir özel hastane kabul etmedi riskli durumumdan dolayı osmangazi tıpta doğum yaptım. Hala kontrollere orada devam ediyoruz. Her ay başka bölüme çağırıyorlar bizi oğlum da yoğun bakımda yattığı için. Ama özel ümite ya da şehir hastanesine geçmeyi düşünüyorum canım. Bakalım doktor araştırmanındayım bu aralar Temmuzda tıptaki kontrollerimiz bitince geçeceğim ben de başka doktora. Sen nerede doğum yaptın canım?Aaa eskisehir demisin? Eskisehir de perinatolog aramistim. Hatta burda sormustum. Nerelerdeydin o zaman :) cocuk doktorun kim? Kime goturuyorsun? Ben de eskisehir de dogum yaptim, cocuk doktoru icin de eskisehir e goturuyorum da.
Doğuda fiyatlar biraz daha uygun batıya göre siz nerdesiniz ki6 bin iyiymis :) biz 13 verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?