2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yok artık ben de sezaryenden sonra rahmimi aldilar ne yaptilar regl olamiyorum bir türlü diye düşünmeye başladım whdjwjd bi yandan da hoşuma gidiyor olmamak
Yok canım ya normal ben oldum işte keşke olmasaydim
Asilar konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Goclerden dolayi ben de korkuyorum. Ama benim doktorum bana hic boyle detayli anlatmadi. Bir recete yazip verdi sadece :) yanina da yapilacagi aylari yazdi.
Valla bana da bisiler anlattı anlamadim sonra oturdum kendim araştırdım hepsini
Ben de tedirginim. Kızıma yaptirmamistim. O zaman boyle degildi tabii ...
Diger taraftan bu kadar asi da korkutuyor Ben de menenjit icin 1 yasina mi beklersek bilemedim...

Cok tesekkur ederim kizlar @Akilvar
Evet iki ucu lu değnek hesabı... doktor bu menenjit çok sağlıklı görünen birinden bile bulaşabilir aşıları olana kadar insanlarla çok temas ettirme dedi. Senin okula giden kızın var ben olsam 1 yaşı beklemem ama tercih senin canım. Biz de bayramdan önce Bursa'ya gideceğiz eşimin kuzeni kv dimin alt katinda oturuyor biri ilkokul biri kreş çağında iki çocuğu var nasıl uzak tutarım diye düşünüyorum kara kara. Muhtemelen kucağımdan indirmeyecegim hiç

Kizlar biz tatile gidicegiz. Aldik bile sizce neye ihtiyacim olur? 3 aylikken tatile giden var mi?
Sabıra bolca sabır koy valizine
Ben olsam temel bez, islak mendil vs. Harici şunları mutlaka koyardım.
-Ateş ölçer
-Ateş düşürücü
-Sinek ve böcek ısırıkları için krem
-Uzun kollu uv filtreli bebek mayosu
-Sevdigi oyuncaklar

Ahhh kizimin asisi yok bu durumda hasta olmuyor ama tasiyici mi oluyor? Ne zamana kadar riskli ki bu hastalik? Aynen iki ucu degnek

Canim nezih odullu bir otel konustuk bocek sinek olayi yok evet saglik cantasi yapicam. Oglum deniz ve havuza girmicek canim. Otelin bebek bakicisi da varmis ama guvenmem tabii ki cok tesekkur ederim onerilerin icin

Gene de sabir gerek dogru ondan bolca alayim

Kizlar regl olmayan var mı? Ben hâla olmadım 3 ay olacak nerdeyse normal mi bu?
Olmadim canim ... Kizimda 13.ay olmustum. Bence oglumda daha uzun surer. Cunku online calisacagim haliyle duzenli emzirecegim insallah

Tabii ki ek gidaya gecince sutu borakmazsa bazi bebekler birakiyor...

Ebebekte gormussunuzdur belki 1000 tlye 200 tl ceki kampanyasini. Neyse 1000 tllik mama bez aldim sonra baktim hediue cekim gelmiyor. Megersem 1 gun sonra kampanyayı degistirmisler mamalarda geçerli degilmis sinir oldum valla. Ebebek uygulamasını da kaldirdim telefonumdan:))

20 21 no aldım ben 1 yaş için canım tabiki kalıptan kalıba göre değişebilir numaralar
Benimki de 21 no sanırım bir buçuk yaş gibi giyer
Off insanların her konuda fikri olmasa keşke ya

Ahhh kizimin asisi yok bu durumda hasta olmuyor ama tasiyici mi oluyor? Ne zamana kadar riskli ki bu hastalik? Aynen iki ucu degnek
Allah korusun inşallah olmasin yani şuan olsa nasıl bi tablo olur bilmiyorum ama craspr nin yeğenini biliyorsun hastanede yatmisti baya konusamiyordu falan ama o 1-2 yaslarindaydi. Menenjit bence her zaman riskli bir enfeksiyon... umarım evimize uğramaz asla
Google'da böyle yazıyor,

Hemen her yaştan bireyi etkileyebilen ve ciddi bir enfeksiyon olarak kabul edilen menenjit; özellikle bebeklerde, küçük çocuklarda, gençlerde ve genç yetişkinlerde görülür. Hızlı bir şekilde tedavi edilmediğinde hayatı tehdit eden kan zehirlenmesine ve beyinde ya da sinirlerde kalıcı hasarlara neden olabilir.
Ben 2. Tura bile geçtim. Hani olmayacaktı bir yıl
Kandırıldık
Kızlar sizce bebek patiği gerekli mi ya, önümüz yaz ya?
Canım İzmir şuan yaniyor biz kısa kol kısa şortlara geçtik ben sadece akşamları çorap giydiriyorum serin olursa. Kendime göre ayarliyorum ben bana serin geliyorsa giydiriyorum sıcak gelirse soyuyorum. Bence yaz ayında çorap işkence gibi olur çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…