Yok canım ya normal ben oldum işte keşke olmasaydimYok artık ben de sezaryenden sonra rahmimi aldilar ne yaptilar regl olamiyorum bir türlü diye düşünmeye başladım whdjwjd bi yandan da hoşuma gidiyor olmamak
Valla bana da bisiler anlattı anlamadim sonra oturdum kendim araştırdım hepsiniAsilar konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Goclerden dolayi ben de korkuyorum. Ama benim doktorum bana hic boyle detayli anlatmadi. Bir recete yazip verdi sadece :) yanina da yapilacagi aylari yazdi.
Evet iki ucuBen de tedirginim. Kızıma yaptirmamistim. O zaman boyle degildi tabii ...
Diger taraftan bu kadar asi da korkutuyorBen de menenjit icin 1 yasina mi beklersek bilemedim...
Cok tesekkur ederim kizlar @Akilvar
Sabıra bolca sabır koy valizineKizlar biz tatile gidicegiz. Aldik bilesizce neye ihtiyacim olur? 3 aylikken tatile giden var mi?
Ahhh kizimin asisi yok bu durumda hasta olmuyor ama tasiyici mi oluyor? Ne zamana kadar riskli ki bu hastalik? Aynen iki ucuYok canım ya normal ben oldum işte keşke olmasaydim
Valla bana da bisiler anlattı anlamadim sonra oturdum kendim araştırdım hepsini
Evet iki uculu değnek hesabı... doktor bu menenjit çok sağlıklı görünen birinden bile bulaşabilir aşıları olana kadar insanlarla çok temas ettirme dedi. Senin okula giden kızın var ben olsam 1 yaşı beklemem ama tercih senin canım. Biz de bayramdan önce Bursa'ya gideceğiz eşimin kuzeni kv dimin alt katinda oturuyor biri ilkokul biri kreş çağında iki çocuğu var nasıl uzak tutarım diye düşünüyorum kara kara. Muhtemelen kucağımdan indirmeyecegim hiç
Canim nezih odullu bir otel konustuk bocek sinek olayi yokSabıra bolca sabır koy valizine
Ben olsam temel bez, islak mendil vs. Harici şunları mutlaka koyardım.
-Ateş ölçer
-Ateş düşürücü
-Sinek ve böcek ısırıkları için krem
-Uzun kollu uv filtreli bebek mayosu
-Sevdigi oyuncaklar
Ben 2. Tura bile geçtim. Hani olmayacaktı bir yılKizlar regl olmayan var mı? Ben hâla olmadım 3 ay olacak nerdeyse normal mi bu?
Kizlar regl olmayan var mı? Ben hâla olmadım 3 ay olacak nerdeyse normal mi bu?
Istanbul cok sicak, ben corabi bile cikartmaya basladimKızlar sizce bebek patiği gerekli mi ya, önümüz yaz ya?
3-4 saatte 10 dk duzenli emzirmek gerek olmamasi icin ... Yoksa oluyorBen 2. Tura bile geçtim. Hani olmayacaktı bir yıl
Bende emziriyorum oysaki hatta daha kısa aralıklı istiyor bebem3-4 saatte 10 dk duzenli emzirmek gerek olmamasi icin ... Yoksa oluyor
Istanbul cok sicak, ben corabi bile cikartmaya basladim
Sinek konusunu doktoruma sordum yakasina takilan sinek kovucu seyler varmis onlarda takabilirsin bisey sürme dediKizlar biz tatile gidicegiz. Aldik bilesizce neye ihtiyacim olur? 3 aylikken tatile giden var mi?
Sagol canim, alayim gene de ben de madem... Sinek yok dediler ama vardir Bence deniz yesillik yani...Sinek konusunu doktoruma sordum yakasina takilan sinek kovucu seyler varmis onlarda takabilirsin bisey sürme dedi
Mesajini sonra gordum yaSagol canim, alayim gene de ben de madem... Sinek yok dediler ama vardir Bence deniz yesillik yani...
Benimki de 21 no sanırım bir buçuk yaş gibi giyer20 21 no aldım ben 1 yaş için canım tabiki kalıptan kalıba göre değişebilir numaralar
Off insanların her konuda fikri olmasa keşke yaAy bende bıktım bu meseleden. İkinci kez anne oluyorum ama çevremde hep çocuğa hiç su vermiyorsun susar o yok ağzı pamukçuk olur yok sütü sindiremez bla bla bla. Doktor yasak diyor diyorum hala aynı her gün aynı şeyleri duymaktan valla bıktım
Güle güle giysinler minik ayaklarBenimki de 21 no sanırım bir buçuk yaş gibi giyer
Off insanların her konuda fikri olmasa keşke ya
Allah korusun inşallah olmasin yani şuan olsa nasıl bi tablo olur bilmiyorum ama craspr nin yeğenini biliyorsun hastanede yatmisti baya konusamiyordu falan ama o 1-2 yaslarindaydi. Menenjit bence her zaman riskli bir enfeksiyon...Ahhh kizimin asisi yok bu durumda hasta olmuyor ama tasiyici mi oluyor? Ne zamana kadar riskli ki bu hastalik? Aynen iki ucudegnek
KandırıldıkBen 2. Tura bile geçtim. Hani olmayacaktı bir yıl
Canım İzmir şuan yaniyor biz kısa kol kısa şortlara geçtik ben sadece akşamları çorap giydiriyorum serin olursa. Kendime göre ayarliyorum ben bana serin geliyorsa giydiriyorum sıcak gelirse soyuyorum. Bence yaz ayında çorap işkence gibi olur çocuğaKızlar sizce bebek patiği gerekli mi ya, önümüz yaz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?