Doğum kilosuna bakarak neyi anlıyoruz benim oğlum da 2900 doğmuştuCanım biz bugün gittik 6200 gr 60 cm, bu ölçümlerde doğum kilosuna da dikkat etmek lazım. 3300 gr 50 cm doğmuştu kızım
Canim ben 6 aylikken Yigit i kendi odasinda uyutacagim ama buyuk oğlum kabul eder mi bilmiyorum şuan izin vermiyor kuzeni var cok sevdigi onlar abi kardes ayni odada uyuyorlar onlardan o sekilde gordugu icin Yigitte benimle ayni odada uyusun diyor. Onun odasina da besik kurdum her odada bir besikEvet park yatak olsa ben de hemen bırakabilirdim yanıma soluma bırakacağıma sağıma yatırırım kolay olurdu uyanmazdı belki anlamazdışimdi tekrardan deneyeceğim yatağını bakalım teşekkürler
Canım o kadar rahatım ki reflü yatağında yanımda uyuyor ama yüksekte güvenliAma işte uygun olan bir zaman var ya onu sordum aslında artık üç aylık oluyor derin uykusunda yatağına geçireyim teşekkürler
Ay ne güzel ya benim de arkası gelir mi bilmiyorumama bebişimle olabildiğince vakit geçirmek istiyorum koyun koyuna yatmak istiyorum aslında bir yandan hoşuma gidiyor yanımda olması bir yandan da ayırması zor oluyormuş ilerde diyorlar korktum o yüzden size danışayım dedim teşekkür ederim
Canim benim ki mesela 3050 grm dogdu ben 3700 dogmus bir bebekle karsilastiramam zsten o en basinda daha kilolu dogmus. Dusun ikisinin aylik kilo alimi 1000 olsa 3700 dogan yine daha kilolu olur ondan her bebegin kendi dogum kilosuna bakilarak gelisimi takip ediliyor.Tabi mama ve meme alanda da farkli.Doğum kilosuna bakarak neyi anlıyoruz benim oğlum da 2900 doğmuştu
Anladim doğru söylüyorsun evet düşünemedim bunuCanim benim ki mesela 3050 grm dogdu ben 3700 dogmus bir bebekle karsilastiramam zsten o en basinda daha kilolu dogmus. Dusun ikisinin aylik kilo alimi 1000 olsa 3700 dogan yine daha kilolu olur ondan her bebegin kendi dogum kilosuna bakilarak gelisimi takip ediliyor.Tabi mama ve meme alanda da farkli.
Kimsenin olmaması çok zor gerçekten, benim ilk oğlumda izmirdeyken kimse yoktu yanımda, eşim şehir dışı gorevindeydi. Kanal tedavisi olan dişim agrimisti doktora gidememistim oğlana bakacak kimseler yok diye, 15 gün o ağrıyı çekmiştim. Seni çok iyi anlıyorumCok gecmis olsun bebege bakcak kimsen varmi benim.yok geçen gun midemi usutmusum kusuyorum biyandan karin agrisi evde.kimse yok aileler sehirdisinda okdr caresiz hissettimki dedim bana bise olsa bebege kim bakacak cocuk yapmak delilikmis hakkaten
Bugün 5 te uyandı sonra 7.30 gibi geri uyudu. Artık bi rutini oldu uyandıktan maksimum 2 saat sonra uykusu geliyor. Ya ayakta sallarken ya da elektrikli ana kucağı var onda uyuyor cok uzun olmasa bile maksimum 30 dakikaTesekkur ederim canim. Senin oglun uykulari duzeldi mi? 15 gun fark var aramizda. Belki seninki duzeldiyse benimki de duzelir. 2 gundur biz mahvolduk. Gaz tavan yapti. Asidan sonra nedense artti... Dun yataginda asla uyumadi. Aksamdan geceye kadar agladi. Gece uzerimde uyudu. Sabah da ayni aglama... Simdi kucagimda uyuttum. Hic olmasin o dinlensin..minicik bedeni...
Benimki tam memeye döndü derken 2 gündür dediğin gibi emiyor sonra bakıp agliy6, kızarıyor kendi kendineEvet cok da cikariyoruz canim ona ragmen kivraniyor. Dun ac kaldi. Yemiyor. Meme gorunce kiziyor. Evde tekim. Kucakliyorum sut kokusuna agliyor. Gozlerime bakiyor. Sut istiyor ama cani yaniyor...dudaklarini buzerek agladi... Cok zordu...
Ne zamana kadarmis peki?
Bizde de sepet beşik vardı, kaldırdım onu. Anne yanı beşik aldım canım. Bu benim daha kolayıma geldi açıkçası. İlk 1 ay yanımda yatırdım uzman görüşü falan pek bakmıyorum bu konulardaKızlar Defne bizim aramızda reflü yatağında yatıyor
Huysuzluk-atak döneminde yatağına koydugumda sürekli uyandığından yanıma yatırmaya alıştım emziriyorum uyuyakalıyor hemen yanıma yatırıyordum kolayıma geliyordu. sepet ahşap beşiklerden aldım bir heves ama yatırmıyorum ayrı sorum şu sizce bu durum uygun mu ben inanın bilmiyorum bana kalsa yatsın ama işte uzman görüşü doktorlar ne diyor ya da siz ne yapıyorsunuz?
Canim sen memeye geri dondu deyince olumsuz bir sey ortaya atmamak icin yazmadim ama gazli bebekler oyle oluyor benim buyuk oglum oyleydi tam ne gyzel emiyor diyodum tekrar basliyordu zorluk cikariyordu 5 ay surdu bizim ki hatta 6 aylikti ek gidada kabiz oldu o zaman da hemen memeyi red etti. Ondan sonra da asiri duskun oldu beni bunalttiKimsenin olmaması çok zor gerçekten, benim ilk oğlumda izmirdeyken kimse yoktu yanımda, eşim şehir dışı gorevindeydi. Kanal tedavisi olan dişim agrimisti doktora gidememistim oğlana bakacak kimseler yok diye, 15 gün o ağrıyı çekmiştim. Seni çok iyi anlıyorum
Bugün 5 te uyandı sonra 7.30 gibi geri uyudu. Artık bi rutini oldu uyandıktan maksimum 2 saat sonra uykusu geliyor. Ya ayakta sallarken ya da elektrikli ana kucağı var onda uyuyor cok uzun olmasa bile maksimum 30 dakika
Benimki tam memeye döndü derken 2 gündür dediğin gibi emiyor sonra bakıp agliy6, kızarıyor kendi kendine
Bizde de sepet beşik vardı, kaldırdım onu. Anne yanı beşik aldım canım. Bu benim daha kolayıma geldi açıkçası. İlk 1 ay yanımda yatırdım uzman görüşü falan pek bakmıyorum bu konularda
Mama benimkinin dunyasinda yok. Olsa coktan memeyi birakirdi. Acliktan mecbur kaliyor...Boyle zamanlar az yiyor ama. Ilk ay nerdeyse bir bucuk kilo almisti, simdi 700 gr almis bu ay.Kimsenin olmaması çok zor gerçekten, benim ilk oğlumda izmirdeyken kimse yoktu yanımda, eşim şehir dışı gorevindeydi. Kanal tedavisi olan dişim agrimisti doktora gidememistim oğlana bakacak kimseler yok diye, 15 gün o ağrıyı çekmiştim. Seni çok iyi anlıyorum
Bugün 5 te uyandı sonra 7.30 gibi geri uyudu. Artık bi rutini oldu uyandıktan maksimum 2 saat sonra uykusu geliyor. Ya ayakta sallarken ya da elektrikli ana kucağı var onda uyuyor cok uzun olmasa bile maksimum 30 dakika
Benimki tam memeye döndü derken 2 gündür dediğin gibi emiyor sonra bakıp agliy6, kızarıyor kendi kendine
Bizde de sepet beşik vardı, kaldırdım onu. Anne yanı beşik aldım canım. Bu benim daha kolayıma geldi açıkçası. İlk 1 ay yanımda yatırdım uzman görüşü falan pek bakmıyorum bu konularda
MuhtemelenBenim oğlum da 2.5 aylıkken 6150 gr 62 cmdi sanirim 3. ayda size yakın olur
2.ay kontrolunde 5800 gr, 62 cm idiKizlar sizin bebekler kaç günlük bir de boyu kilosu ne yazar mısınız
Maşallah kaç kilo doğdu ki2.ay kontrolunde 5800 gr, 62 cm idi
Evet park yatak olsa ben de hemen bırakabilirdim yanıma soluma bırakacağıma sağıma yatırırım kolay olurdu uyanmazdı belki anlamazdışimdi tekrardan deneyeceğim yatağını bakalım teşekkürler
Canım o kadar rahatım ki reflü yatağında yanımda uyuyor ama yüksekte güvenliAma işte uygun olan bir zaman var ya onu sordum aslında artık üç aylık oluyor derin uykusunda yatağına geçireyim teşekkürler
Ay ne güzel ya benim de arkası gelir mi bilmiyorumama bebişimle olabildiğince vakit geçirmek istiyorum koyun koyuna yatmak istiyorum aslında bir yandan hoşuma gidiyor yanımda olması bir yandan da ayırması zor oluyormuş ilerde diyorlar korktum o yüzden size danışayım dedim teşekkür ederim
Akranları ile kilo-boy farkını anlarız canım; 3000 gr doğanla 3500 gr doğanın 3. ay kontrolünde kilolarının aynı olmasını bekleyemeyiz tabikiDoğum kilosuna bakarak neyi anlıyoruz benim oğlum da 2900 doğmuştu
Ben emzirip kendi yatağına koyuyorum canım zaten hemen yanımda beşiği. Gece zaten uykulu emiyor açılmıyor uykusu emzirip tekrar beşiğine koyuyorum.kendi beşiğinde yatması bana daha çok garantici geliyor. Sabah 7 de uyanıyor o zaman yanıma alıyorum koca yatakta koyun koyuna yatıyoruz 9 a kadar oyalanıyıruz yatakta sonra tekrar 11 buçuğa kadar uyuyoruz ve kalkışKızlar Defne bizim aramızda reflü yatağında yatıyor
Huysuzluk-atak döneminde yatağına koydugumda sürekli uyandığından yanıma yatırmaya alıştım emziriyorum uyuyakalıyor hemen yanıma yatırıyordum kolayıma geliyordu. sepet ahşap beşiklerden aldım bir heves ama yatırmıyorum ayrı sorum şu sizce bu durum uygun mu ben inanın bilmiyorum bana kalsa yatsın ama işte uzman görüşü doktorlar ne diyor ya da siz ne yapıyorsunuz?
3 ay 7 günlük çarşamba günü sağlık ocağında bakmışlardı kilosu 6990 gr boyu 62 cmKizlar sizin bebekler kaç günlük bir de boyu kilosu ne yazar mısınız
Tesekkur ederim. 3860 dogdu. Sariliktan 3600e dustu. 4.gun tekrar kilo almaya baslamisti cok sukur ...Maşallah kaç kilo doğdu ki
Maşallah tombik bir bebiş3 ay 7 günlük çarşamba günü sağlık ocağında bakmışlardı kilosu 6990 gr boyu 62 cm
Benim oğlum da 2600e düşmüştüTesekkur ederim. 3860 dogdu. Sariliktan 3600e dustu. 4.gun tekrar kilo almaya baslamisti cok sukur ...
Benim oglumdan tontis bebekler var burda masallahAllah nasip etti sadece anne sutu aliyor oglum...
Her ay 700-1000 gr almasi gerekiyor. Doğum kilosunun üstüne katarak bu şekilde hesap edebilirsin canım. Ekin 2.400 gr doğdu 3. Ay kontrolünde 5.500 gr du yani her ay neredeyse 1 kilo almışDoğum kilosuna bakarak neyi anlıyoruz benim oğlum da 2900 doğmuştu
Gazini cikarmiyor musun canim? Ben gazini cikariyorum o esnada da gozu aciliyor. Cikartmadan uyutsam kusuyor, aglayarak uyaniyor hem yedigi gidiyor hem uyku...Ben emzirip kendi yatağına koyuyorum canım zaten hemen yanımda beşiği. Gece zaten uykulu emiyor açılmıyor uykusu emzirip tekrar beşiğine koyuyorum.kendi beşiğinde yatması bana daha çok garantici geliyor. Sabah 7 de uyanıyor o zaman yanıma alıyorum koca yatakta koyun koyuna yatıyoruz 9 a kadar oyalanıyıruz yatakta sonra tekrar 11 buçuğa kadar uyuyoruz ve kalkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?