2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
7 günlükken yaptırdık iyiki yaptırmışız Özelde yaptırdık biz gayet rahattı çok uzun sürmedi ama içeri bizi almadılar daha önce bayılan vs olmuş o yüzden. 1 haftada tamamen iyileşti

Kizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
Bizim doktor ya yeni dogunca ya da 3 ayin doldurunca yapin, uzatmayin hareketlenmeden dedi. 2 yasina kadar yapilir ama 2 yasina gecerseniz 7 yasinda dedi. Özel benimki canim.

Sanirim Freud un psikoseksuel gelisim asamalarina gore yorum yapiyorlar. Bir kac video izledim onlarda benzer seyler dediler. Herkes hem Freud a sover hem bilim degil der hem de hala adamin dedigini yaparlar

Canim ben uni hastanesinde profosore yaptiracaktim 2 devlet hastanesine sordum genel anestezi.yapiyorlarmis ondan özel klinigi olan iyi bir doktor buldum 3. Ayina girsin lokal yaptiracagim.Devlette bir tanesi bebeklere.onermiyorum dedi. Uni hastanesindeki doktor da 6 aydan once.ozel sebep yoksa onermedigini soyledi ama ben yaptiracagim sanirim genel anestezi diye onermiyorlar. Lokal yaptiracagim kucucuk bebegi bayiltamam yani

Sen de ayni benim gibi yapiyormussunTek fark ben en fszla saat 10 a kadar yatakta dururum

Her ay 700-1000 gr almasi gerekiyor. Doğum kilosunun üstüne katarak bu şekilde hesap edebilirsin canım. Ekin 2.400 gr doğdu 3. Ay kontrolünde 5.500 gr du yani her ay neredeyse 1 kilo almış
Maşallah zaten fotoğrafını atmıştın tombiştoydu

7 günlükken yaptırdık iyiki yaptırmışız Özelde yaptırdık biz gayet rahattı çok uzun sürmedi ama içeri bizi almadılar daha önce bayılan vs olmuş o yüzden. 1 haftada tamamen iyileşti
Acı falan çekti mi acaba? Bir de sünnet için sünnet külotları satılıyor kullandınız mı bu tarz bir şey?

Yaa bilmiyordum, ben de yarın evin yaninda devlet hastanesi var oraya sorayım. 8 gün sonra tam 3 aylık olacak o zaman yaptırmam lazım ben de özelde yaptırırım yazık çocuğa

Gazini cikarmiyor musun canim? Ben gazini cikariyorum o esnada da gozu aciliyor. Cikartmadan uyutsam kusuyor, aglayarak uyaniyor hem yedigi gidiyor hem uyku...
Yok canım çıkarmıyorum kendisi alttan çıkartıyor. Diğer türlü uykusu kaçar zaten Bi sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar hep öyle yaptım canım.

Sen de ayni benim gibi yapiyormussunTek fark ben en fszla saat 10 a kadar yatakta dururum
Aslında bende o kadar geçe kalmak istemiyorum ama öyle alıştık oğlumun keyfine göre hareket ediyorum napalım erken kalktığımız için biraz o saate kalıyoruz canım

Acı falan çekti mi acaba? Bir de sünnet için sünnet külotları satılıyor kullandınız mı bu tarz bir şey?
Hayır mızırdanmadı bile çok şükür :) Külot falan kullanmadık papatya suyu, kantaron yapı ve bir merhem kullandık ferrucin miydi neydi ismi öyle bişey onu bezin önüne sürüp kapatıyorduk doğrudan pipiye sürmeyin dedi dr

Güzel ailenle nice mutlu yıllarınız olsun cnm Bu sene ben de bu duygularla kutladım doğumgünümde de hıdırellezde de ne dileyeceğimi şaşırdım dileğim yanımdaydı artık Darısı isteyen herkese
Limit nasıl doluyor acaba öyle bir limit olduğunu bile.bilmiyordum ben
Ayakta ve yatarak şeklinde özel sigortada belirli limitlerimiz var belirlediğimiz, biz en alt paketi seçmiştik ayakta limitimiz dolmuş bile ilk ay yapılan testler ve doktor ziyaretleriyle

Ben bu ufaklıkta emme konusunda çok çektim, büyük oğlum sadece sol göğsümü emdi ama tam 2 yaşına kadar. Ufaklığın hiç memede gözü yok , 6 ayı doldursa kâr diyeceğim o kadar bunalttı beni. Süt var ama hâlâ mız mız
Büyük oğlum 4 aylıkken sünnet oldu, cok rahattı. Çocuk cerrahının özel kliniğinde yaptırdık izmirde.
Küçük oğlumda 3 aylikken olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…