7 günlükken yaptırdık iyiki yaptırmışızKizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
Bizim doktor ya yeni dogunca ya da 3 ayin doldurunca yapin, uzatmayin hareketlenmeden dedi. 2 yasina kadar yapilir ama 2 yasina gecerseniz 7 yasinda dedi. Özel benimki canim.Kizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
Canim ben uni hastanesinde profosore yaptiracaktim 2 devlet hastanesine sordum genel anestezi.yapiyorlarmis ondan özel klinigi olan iyi bir doktor buldum 3. Ayina girsin lokal yaptiracagim.Devlette bir tanesi bebeklere.onermiyorum dedi. Uni hastanesindeki doktor da 6 aydan once.ozel sebep yoksa onermedigini soyledi ama ben yaptiracagim sanirim genel anestezi diye onermiyorlar. Lokal yaptiracagim kucucuk bebegi bayiltamam yaniKizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
Sen de ayni benim gibi yapiyormussunBen emzirip kendi yatağına koyuyorum canım zaten hemen yanımda beşiği. Gece zaten uykulu emiyor açılmıyor uykusu emzirip tekrar beşiğine koyuyorum.kendi beşiğinde yatması bana daha çok garantici geliyor. Sabah 7 de uyanıyor o zaman yanıma alıyorum koca yatakta koyun koyuna yatıyoruz 9 a kadar oyalanıyıruz yatakta sonra tekrar 11 buçuğa kadar uyuyoruz ve kalkış
Maşallah zaten fotoğrafını atmıştın tombiştoyduHer ay 700-1000 gr almasi gerekiyor. Doğum kilosunun üstüne katarak bu şekilde hesap edebilirsin canım. Ekin 2.400 gr doğdu 3. Ay kontrolünde 5.500 gr du yani her ay neredeyse 1 kilo almış
Acı falan çekti mi acaba? Bir de sünnet için sünnet külotları satılıyor kullandınız mı bu tarz bir şey?7 günlükken yaptırdık iyiki yaptırmışızÖzelde yaptırdık biz gayet rahattı çok uzun sürmedi ama içeri bizi almadılar daha önce bayılan vs olmuş o yüzden. 1 haftada tamamen iyileşti
Yaa bilmiyordum, ben de yarın evin yaninda devlet hastanesi var oraya sorayım. 8 gün sonra tam 3 aylık olacak o zaman yaptırmam lazımCanim ben uni hastanesinde profosore yaptiracaktim 2 devlet hastanesine sordum genel anestezi.yapiyorlarmis ondan özel klinigi olan iyi bir doktor buldum 3. Ayina girsin lokal yaptiracagim.Devlette bir tanesi bebeklere.onermiyorum dedi. Uni hastanesindeki doktor da 6 aydan once.ozel sebep yoksa onermedigini soyledi ama ben yaptiracagim sanirim genel anestezi diye onermiyorlar. Lokal yaptiracagim kucucuk bebegi bayiltamam yani
Yok canım çıkarmıyorum kendisi alttan çıkartıyor. Diğer türlü uykusu kaçar zatenGazini cikarmiyor musun canim? Ben gazini cikariyorum o esnada da gozu aciliyor. Cikartmadan uyutsam kusuyor, aglayarak uyaniyor hem yedigi gidiyor hem uyku...
Aslında bende o kadar geçe kalmak istemiyorum ama öyle alıştık oğlumun keyfine göre hareket ediyorum napalımSen de ayni benim gibi yapiyormussunTek fark ben en fszla saat 10 a kadar yatakta dururum
Yaa çok tatlıMinigimin minik vanslarına bakın teyzeleri
Ay yicem bunları yaYaa çok tatlıBende dayanamadım sandalet aldım geçen gün çok tatliş ama yaa
75 günlükken 4880 gr 57 cmdi. Doğum kilosu 2780 boy 48 cm.Kizlar sizin bebekler kaç günlük bir de boyu kilosu ne yazar mısınız
Bayağı olmus Doktor arıyorum yetkın hocadan memnun kaldınız mıCanım ben Keçiören Medical Park Doc. Dr Yetkin Karasu ya gidiyorum sen de Ankaradamisin
Çok memnun kaldım canım hala da görüşürüz kendisiyle hatta farklı sikayetlerle neredeyse ailenin tüm kadınları ona gidiyorBayağı olmus Doktor arıyorum yetkın hocadan memnun kaldınız mı
Hayır mızırdanmadı bile çok şükür :) Külot falan kullanmadık papatya suyu, kantaron yapı ve bir merhem kullandık ferrucin miydi neydi ismi öyle bişey onu bezin önüne sürüp kapatıyorduk doğrudan pipiye sürmeyin dedi drAcı falan çekti mi acaba? Bir de sünnet için sünnet külotları satılıyor kullandınız mı bu tarz bir şey?
Güzel ailenle nice mutlu yıllarınız olsun cnmHer doğum günümde sağlıklı bir evladımın olmasını dilerdim.Bugün ilk kez ne dinleyeceğimi bilemedim.Bu duygu çok güzelmiş,tek dileğim şuan yatağında uyuyor.
Ben de bu hakkımı evlat sahibi olmak için çabalayan tüm annelerin en kısa sürede bu duyguyu tadabilmeleri için kullandım...
Bugün benim en mutlu, en güzel yaşım çünkü yanımda kızım var...
Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın.
Çocuklarımızın ayağına taş değmesin, hep sağlıkla huzurla büyüsünler.
Ayakta ve yatarak şeklinde özel sigortada belirli limitlerimiz var belirlediğimiz, biz en alt paketi seçmiştik ayakta limitimiz dolmuş bile ilk ay yapılan testler ve doktor ziyaretleriyleLimit nasıl doluyor acaba öyle bir limit olduğunu bile.bilmiyordum ben
Ben bu ufaklıkta emme konusunda çok çektim, büyük oğlum sadece sol göğsümü emdi ama tam 2 yaşına kadar. Ufaklığın hiç memede gözü yok , 6 ayı doldursa kâr diyeceğim o kadar bunalttı beni. Süt var ama hâlâ mız mızCanim sen memeye geri dondu deyince olumsuz bir sey ortaya atmamak icin yazmadim ama gazli bebekler oyle oluyor benim buyuk oglum oyleydi tam ne gyzel emiyor diyodum tekrar basliyordu zorluk cikariyordu 5 ay surdu bizim ki hatta 6 aylikti ek gidada kabiz oldu o zaman da hemen memeyi red etti. Ondan sonra da asiri duskun oldu beni bunaltti
Büyük oğlum 4 aylıkken sünnet oldu, cok rahattı. Çocuk cerrahının özel kliniğinde yaptırdık izmirde.Kizlar oğlunu sünnet ettiren var mı? Devlette mi ettirdiniz özelde mi? Rahat mıydı vs. bilgi verebilecek olan var mı? Ben de yaptırtmayı düşünüyorum da erken yaptırınca rahat oluyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?