Ben rezil kismindayim o kesin uykusunu sağlıklı alamiyo diye hem üzülüyorum hem sinirleniyorum acayip bı ruh halindeyim geceler iyi gündüzler fenaa şansa bazı günler uyuyo işte. Neyse duzelicez inşallahBi araştır kuzum bu uyku işi çok değişik insani rezil de yapar vezir de
Ya biz de gece sorun yok bnce gece uykusuna geçtiğinde 4-5 saat uyuyo acıkınca mirin kırın ediyo uyanıp emziriyorum hemen. 2 saate yine acikiyo yine emzirip yatırıyorum sonrası yine 2 saat yada 1 saat uykuyla güne başlıyoruz ama sonrası uykusuzluk. Bazı günler gündüz 3-4 saat yatıyoduk ama bu süre şimdi hem azaldı hem de bazı günler yok oldu. Gündüz uykusu yok yani yetişkin gibi oysa uyku sinyallerini veriyo yatiyo ama kısa sürede uyaniyo bu döngüye girince de bn artık yeter diyip uyutmuyorum. Şimdi baktım bu felaket uykuya çare olacak stilleri denicem. Sende dene bnceBenimki de oyle canim... Cok yorucu ... Benimki yanima aldigimdan bu yana gece guzel uyuyor. Yatagini unuttuk artik, bizim yatak onun da yatagi oldu
Cnm çok üzüldüm haline çünkü aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun, ben alerji diyetine başladıktan sonra gazı çok çok azaldı rahatladı yavrum, o morarana kadar ağlamaları bitti en azından normal bebek gibi oldu uykusuzluğa fln mızırdanıyor, sen de alerjiden şüpheleniyordun doktora bahsettin mi bu şüphenden?Evet cok da cikariyoruz canim ona ragmen kivraniyor. Dun ac kaldi. Yemiyor. Meme gorunce kiziyor. Evde tekim. Kucakliyorum sut kokusuna agliyor. Gozlerime bakiyor. Sut istiyor ama cani yaniyor...dudaklarini buzerek agladi... Cok zordu...
Ne zamana kadarmis peki?
Ben doktorun onayıyla ikisini de kullanıyorum cnm bir sorun olmaz, geçmiş olsun.Merhaba kızlar, benim alt bacaklarımda agrı var,huzursuz bacak sendromu gibi, takviye olarak imom latte kullanıyorum magnezyum da alsam Bi sıkıntı olur mu?
Cnm özel mama ve diyetle çözdük krizleri, gazı çok azaldı olanı da kendi çıkarıyor zaten artık, çocuğun ağlama sesi bile değişti eskiden haykırırdı şimdi kedi yavrusu gibi geliyor ağlamasıNumaraları nasıl ayarliyorsunuz ya benim de alasim geliyor ama ayak numarasindan hiç anlamıyorum kaç no olur seneye yaza falan diye
Rotada rotarix yapildi canım, menenjitin tüm dozlarini yaptıracağım hem bexero hem nimenrix. İlk dozu 6. Ay olacağız canım.
Nimenrix 12 ayın altinda 2 doz
Nimenrix 12 ayın üstünde 1 doz
Bexero 2 yaş altinda 3 doz
Bexero 2 yaş üzeri 2 doz
Nimenrix muadili ~ Menactra,Menveo
4 farklı bakteri tipini (serogrup A, C, W135, Y) içeren aşılar.
Bexsero ise tek tip bakteri (serogrup B) içeren aşı
Doz sayısı ne zaman yaptırdığına göre değişiyor. Ben göçmen sorunundan kaynaklı 6. Ayda başlayacağım ve tüm çeşitlerini yaptıracağım çünkü ülkeye daha göçmenler gelecekmiş seçimden sonra. Artık daha iç içe bir yaşam süreceğiz ne kadar istemesekte markette,okulda,avmde her alanda karşılaşacağız ve bu olasiklar beni çok korkutuyor
Çok teşekkür ederim canımMiniklerimiz en güzel hediye allah onlara sağlık versin Ağlama krizleriniz ne durumda
Alerji yok canim Doktora anlattim. Normal dedi. 3.ayini bekle gececek dedi.Cnm çok üzüldüm haline çünkü aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun, ben alerji diyetine başladıktan sonra gazı çok çok azaldı rahatladı yavrum, o morarana kadar ağlamaları bitti en azından normal bebek gibi oldu uykusuzluğa fln mızırdanıyor, sen de alerjiden şüpheleniyordun doktora bahsettin mi bu şüphenden?
Ben doktorun onayıyla ikisini de kullanıyorum cnm bir sorun olmaz, geçmiş olsun.
Noldu canım geçmişler olsun.Ateşli hastalık benim sınanmam herhalde ya
Sütle emzirmeyle mi alakalıymış bu durumOlmadim canim ... Kizimda 13.ay olmustum. Bence oglumda daha uzun surer. Cunku online calisacagim haliyle duzenli emzirecegim insallah
Tabii ki ek gidaya gecince sutu borakmazsabazi bebekler birakiyor...
Kiz hani 6 ayliktan önce güneş kremi kullanılmıyor demişti birisiBen ilk oğlumda 6 aylıkken oldum ilk regli
Güneş kremi, bebe için mutlaka şapka, ağrı kesici vs, mama iciyorsa yedek biberonu, emziği, termos.
Evet sut hormanu ureme hormonunu bastiriyorSütle emzirmeyle mi alakalıymış bu durum
Çok sevindim canimCnm özel mama ve diyetle çözdük krizleri, gazı çok azaldı olanı da kendi çıkarıyor zaten artık, çocuğun ağlama sesi bile değişti eskiden haykırırdı şimdi kedi yavrusu gibi geliyor ağlamasıKötü yanı alerjik diyet çok ağır ve sütüm azaldı, diyet yüzünden mi bilmiyorum ama etkisi var bence, mamaya yükleniyoruz mecbur yapacak bişey yok bebeğim huzurlu olsun da
Geçmiş olsun canim kim hastaAteşli hastalık benim sınanmam herhalde ya
kız hasta yineNoldu canım geçmişler olsolsun
Perşembe günü parkta oynarken terledi sonra hava bir anda döndü yağmura, üzerinde kurudu. Cuma günü hafif öksürük başladı, dün biraz daha ilerleyince akşam acile götürdük oksuruk harici hiçbir şey yokken gece 1 de bir anda 39.8 e çıktıGeçmiş olsun canim kim hasta
Cok gecmis olsunkız hasta yine
Perşembe günü parkta oynarken terledi sonra hava bir anda döndü yağmura, üzerinde kurudu. Cuma günü hafif öksürük başladı, dün biraz daha ilerleyince akşam acile götürdük oksuruk harici hiçbir şey yokken gece 1 de bir anda 39.8 e çıktı39.5 altına inmedi bir turlu sabah 5 gibi herhalde 38.5 altına indi
Hay Allah çok geçmiş olsun kuzumkız hasta yine
Perşembe günü parkta oynarken terledi sonra hava bir anda döndü yağmura, üzerinde kurudu. Cuma günü hafif öksürük başladı, dün biraz daha ilerleyince akşam acile götürdük oksuruk harici hiçbir şey yokken gece 1 de bir anda 39.8 e çıktı39.5 altına inmedi bir turlu sabah 5 gibi herhalde 38.5 altına indi
Çok geçmiş olsunkız hasta yine
Dus aldiriyorum genelde o zaman cok guzel uyuyor. Bazen evde gezdiriyorum. Bazen kucagimda mayistiriyorum. Degisik stiller deniyorum. Beyaz gürültü aciyorum. Masaj yapiyorum bagira cagira oluyor genelde:)) ama en sevdigi kucakta sirtina vuruyorum pat pat daliyor oyle.Kızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz güzel gidiyordu bizim uykular şimdi gündü uykularını çok kısalttı bide hep kucak istiyor koyuyoruz uyanıyor , eskiden 2-3 saat deliksiz uyurdu ana kucağında şimdi 10 dk
Canım böyle durumlarda damardan veriyolar demir yüklemesi yapılıyor. C vitamini eksikliği varsa ferritin yükselmez bu arada. Ayni sekilde D vitamini eksikliği de demirin yükselmesini engeller. D vitamini kullanıyor musun ?Kızlar bu ferritinin ve demiri nasıl yükselteceğiz Allah aşkına.. benim gebelikte 5’ti ferritinin, 3 aydır kullandığım demir ilacina rağmen 6 çıkmış şuandemirim de düşük. Hgb 11,5.. ilaca rağmen böyle anlamadım valla. Siz ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?