2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bi araştır kuzum bu uyku işi çok değişik insani rezil de yapar vezir de
Ben rezil kismindayim o kesin uykusunu sağlıklı alamiyo diye hem üzülüyorum hem sinirleniyorum acayip bı ruh halindeyim geceler iyi gündüzler fenaa şansa bazı günler uyuyo işte. Neyse duzelicez inşallah

Benimki de oyle canim... Cok yorucu ... Benimki yanima aldigimdan bu yana gece guzel uyuyor. Yatagini unuttuk artik, bizim yatak onun da yatagi oldu
Ya biz de gece sorun yok bnce gece uykusuna geçtiğinde 4-5 saat uyuyo acıkınca mirin kırın ediyo uyanıp emziriyorum hemen. 2 saate yine acikiyo yine emzirip yatırıyorum sonrası yine 2 saat yada 1 saat uykuyla güne başlıyoruz ama sonrası uykusuzluk. Bazı günler gündüz 3-4 saat yatıyoduk ama bu süre şimdi hem azaldı hem de bazı günler yok oldu. Gündüz uykusu yok yani yetişkin gibi oysa uyku sinyallerini veriyo yatiyo ama kısa sürede uyaniyo bu döngüye girince de bn artık yeter diyip uyutmuyorum. Şimdi baktım bu felaket uykuya çare olacak stilleri denicem. Sende dene bnce

Kızlar benim bebik de yetişkin olma kararı almış, gece 11-12 de yatıyor sabah 6 da kalkıyor işe gider gibi hahsh Gecelerimiz mükemmel geçiyor ama geceye kadar düzgün uyku yok ağlamalar çok, sürekli uyutmaya çalış yatır kaldır bir perişanlık gün içinde. Ama kime söylesem gece uyuyorsa daha ne istiyorsun diyorlar şikayet de edemiyorum

Cnm çok üzüldüm haline çünkü aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun, ben alerji diyetine başladıktan sonra gazı çok çok azaldı rahatladı yavrum, o morarana kadar ağlamaları bitti en azından normal bebek gibi oldu uykusuzluğa fln mızırdanıyor, sen de alerjiden şüpheleniyordun doktora bahsettin mi bu şüphenden?
Merhaba kızlar, benim alt bacaklarımda agrı var,huzursuz bacak sendromu gibi, takviye olarak imom latte kullanıyorum magnezyum da alsam Bi sıkıntı olur mu?
Ben doktorun onayıyla ikisini de kullanıyorum cnm bir sorun olmaz, geçmiş olsun.

Cnm özel mama ve diyetle çözdük krizleri, gazı çok azaldı olanı da kendi çıkarıyor zaten artık, çocuğun ağlama sesi bile değişti eskiden haykırırdı şimdi kedi yavrusu gibi geliyor ağlaması Kötü yanı alerjik diyet çok ağır ve sütüm azaldı, diyet yüzünden mi bilmiyorum ama etkisi var bence, mamaya yükleniyoruz mecbur yapacak bişey yok bebeğim huzurlu olsun da

Alerji yok canim Doktora anlattim. Normal dedi. 3.ayini bekle gececek dedi.

Olmadim canim ... Kizimda 13.ay olmustum. Bence oglumda daha uzun surer. Cunku online calisacagim haliyle duzenli emzirecegim insallah

Tabii ki ek gidaya gecince sutu borakmazsa bazi bebekler birakiyor...
Sütle emzirmeyle mi alakalıymış bu durum

Çok sevindim canim Annenin tükettiği süt ürünlerinin bebekleri çok rahatsız ettiğini düşünüyorum gazin başlıca sebebi kesinlikle bu çünkü enzimler sütten bebeğe geçiyor ve sindiremiyorlar sindiremedikce gazdan deliriyorlar. Kuru fasulye yedim o bile gaz yapmadı Ekin de. Ama ne zaman yoğurt yesem ayran içsem çocuk kıvranıyordu ne zaman azalttım o zaman rahatladi. Olur da bir gün ikinciyi dogurursam gaz damlası asla almam yapacağım tek şey süt ürünlerini tüketmemek olur. Çocuk yoğurt yediğim akşamlar uyku uyuyamiyordu gazdan. Sağlıkları, keyifleri yerinde olsun da ha mama ile ha süt ile bir şekilde büyüyorlar canım
Ateşli hastalık benim sınanmam herhalde ya
Geçmiş olsun canim kim hasta

Noldu canım geçmişler olsolsun
kız hasta yine

Geçmiş olsun canim kim hasta
Perşembe günü parkta oynarken terledi sonra hava bir anda döndü yağmura, üzerinde kurudu. Cuma günü hafif öksürük başladı, dün biraz daha ilerleyince akşam acile götürdük oksuruk harici hiçbir şey yokken gece 1 de bir anda 39.8 e çıktı 39.5 altına inmedi bir turlu sabah 5 gibi herhalde 38.5 altına indi

Cok gecmis olsun

Hay Allah çok geçmiş olsun kuzum İnşallah bugün daha iyi olur Bol sarımsaklı bir çorba yap annesi şifa olsun

Kızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz güzel gidiyordu bizim uykular şimdi gündü uykularını çok kısalttı bide hep kucak istiyor koyuyoruz uyanıyor , eskiden 2-3 saat deliksiz uyurdu ana kucağında şimdi 10 dk

Çok geçmiş olsun

Kızlar bu ferritinin ve demiri nasıl yükselteceğiz Allah aşkına.. benim gebelikte 5’ti ferritinin, 3 aydır kullandığım demir ilacina rağmen 6 çıkmış şuan demirim de düşük. Hgb 11,5.. ilaca rağmen böyle anlamadım valla. Siz ne kullanıyorsunuz?

Kızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz güzel gidiyordu bizim uykular şimdi gündü uykularını çok kısalttı bide hep kucak istiyor koyuyoruz uyanıyor , eskiden 2-3 saat deliksiz uyurdu ana kucağında şimdi 10 dk
Dus aldiriyorum genelde o zaman cok guzel uyuyor. Bazen evde gezdiriyorum. Bazen kucagimda mayistiriyorum. Degisik stiller deniyorum. Beyaz gürültü aciyorum. Masaj yapiyorum bagira cagira oluyor genelde:)) ama en sevdigi kucakta sirtina vuruyorum pat pat daliyor oyle.

Canım böyle durumlarda damardan veriyolar demir yüklemesi yapılıyor. C vitamini eksikliği varsa ferritin yükselmez bu arada. Ayni sekilde D vitamini eksikliği de demirin yükselmesini engeller. D vitamini kullanıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…