2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz güzel gidiyordu bizim uykular şimdi gündü uykularını çok kısalttı bide hep kucak istiyor koyuyoruz uyanıyor , eskiden 2-3 saat deliksiz uyurdu ana kucağında şimdi 10 dk
Kucaginda uyuduktan sonra mu yatağına koyuyorsun ? Kucakta ya da meme de hafif mayismis iken yatağına koyup beyaz gürültü aç karnına elinle hafif hafif pat pat vur uyuyana kadar uykuya yatağında dalsın daha uzun uyur bu şekilde. Bi de dün felaket uykusu diye bişey paylaşmıştım bak onu da oku uyku sürelerini muhakkak uzatman lazım 10 dk çok az bu sefer uykusunu alamayip delirip agliyordur muhtemelen
Sunrseee canım sen de oku bak

Kiz hani 6 ayliktan önce güneş kremi kullanılmıyor demişti birisi
Bilmiyorum ki , ben kontrole gidince doktora soracağım canım, biz etkileniyorsak güneşten bebeler daha çok etkilenir bence
Canım benim oğlan gibi mi senin kızın da, çok hassas bünyesi var hemen hasta oluveriyor. Çok geçmiş olsun,halbuki çokta dikkat eden bir annesin

Yani bilsem kullanırım evde duruyor güneş kremi. öğrenirsen bana da haber verir misin

Canim bana da yazar misin bi de hangi Güneş kremini onerirse...

Genelde memede uyutup koyuyoruz uyanıyor ya dün okumuştum canım sağol valla uyumuş gibi uyanıyor ama sonra çabuk yorulup tekrar meme uyku döngüsü çok yoruyor

arwengsd pcfl Aycoregi1

Kızlar normalde 6 ay öncesi kimyasal filtreler bebek üzerinde nasıl bir etki bırakacağı bilinmediği için güneş kremi kullanımı çok önerilmiyor. Ben doktora sordum geçen kontrolde organik, temiz içerikli ürün olmak koşulu ile abartmadan kullanabilirsin dedi. Yaz güneşi altında 1 saatten fazla kalmasın dışarı çıkaracaksan mutlaka akşamüstü çıkar, sahilde de gölgede dursun dedi. Ben kendim için de normalde temiz içerikli güneş kremi kullanıyorum zaten Ekin için de bunları kullanicam.

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-28-17-21-08-722_trendyol.com.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-05-28-17-20-58-412_trendyol.com.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 35
Sağol canım benim dün baktım bu konuya en azından bilgilendim. 45 dk dan önce uyanırsa uyutmaya çalışıyorum.

Yaa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Tesekkur ederim canim her seyi ecowell oglumun. Güneş kremi de onu alayim sagol

Kızlar sizin bebeler de emme bittikten en erken 40 dk en geç 2 saate acikiyo mu ? Bı de gece değil gündüz aciktigi için uyaniyolar mi ?
Benim oğlum 40 dk ortalama emiyo bazen 40 dk sonra bazen 2 saat sonra emmek istiyo. Uyku düzeni de sasiyo tam uyuyacak ama acikiyo sonra emerken kısa sürede memede uyuyo uyuduğu için ememiyo e bende yatırıyorum sonra hemen uyaniyo çünkü karnı aç tekrar emzirmeye dönüyorum. Bu uyku düzeni de bizi vurup geçecek heralde.

En geç 2 saatte bir istiyor canım

Benimki masallah saglam emiyor canim cok sik... Daha 2 aylik normal.... Gece de en az defa uyaniyor

Oy yavrum geçmiş olsun.

Canim bana da yazar misin bi de hangi Güneş kremini onerirse...
Ben 3. Ay kontrolünde sordum doktora temmuzda 4 aylık olduğunda tatile gideceğiz dedim ben bir şey sormadan direkt kendisi güneş kremi kullanma dedi

Sağol canım, bakalım pazartesi ne diyecek doktor.. D vit belki de en düzenli kullandığım takviye; günde 5 damla alıyorum venatura’nınkini. Demir ilacı da venatura’nın

Canim neden rahatsiz oluyorsun ki bana cok tatli geliyorlar hem oyle rahatliyorlar.

Canim nasil 40 dk emiyor. Oyle uzerinde uyuya kalip yavas yavas mi cekiyor. Benim ki uzerinde uyuya kalip pek emmiyor ise yerine koyuyorum saatini bekliyorum yoksa oyle boluk boluk anlamiyorum doydugunu. O da 2 saatte bir acikiyor ve saatini bekleyince cok guzel cekip emiyor ben de doydugunu anlamis oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…