2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizde de durum tam anlattığın gibi canım

Nörolojik gelişimin beklenen bir parcasiymis canım el emmesi o yüzden bırak emsin doya doya

Felaket uykusuna muzdarip olanlar, benden bugun kocaman bir sifir. Ustune gun boyu uykusuz kaldi. Gazdan uyaniyor, ne zaman gaz biter rahatlar benim oglum. Yoksa uyuyacak yani belli... Can acisi Ile uyaniyor. Vucut isimla rahatliyor, kucagimda ya da uzerimde o yuzden uyuyor. Ne yapalim saglik olsun da sabrederim

Gaz sorunumuz varken bizimki gündüz uyuyup gece uyumuyodu. Şimdi gaz sorunumuz bitti gece uyuyor gündüz uyumuyor... Bugün ben de denedim felaket uykusunu ama yine beceremedim galiba. Kucağımda da sallasam ana kucağında da sallasam beşiğinde de sallasam en fazla 30 dakika uyuyor. Onu uyuyunca bile şükrediyorum. Uyanık olunca da hep beni istiyor yanında. Ben 2 saniye bez almaya gitsem evde kıyamet kopuyor. Sizde de durumlar aynı mı gündüzleri?

Maşallah canım 40 dakika aktif mi emiyor. Osman gönülal videosu izledim az önce benim oğlum az emiyor diye (15 dk ) 5 -45 dk arası normal diyodu, bir de tek göğüs bitip mi diğerine geçiyorsun, doyurucu yağlı kısmı son sütmüş
Benim oğlum da ellerini cok oynuyor bu ara, yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor

Benimki babada bile durmuyor, tuvalete gitmek için verdim babasına bas bas bağırıyor, düştü falan sandım çocuğu

En geç 2 saatte bir istiyor canım
Bnimki bni sömürüyor bildiğin hele bugün hiç uyumadi bnim enerji sıfır
Benimki masallah saglam emiyor canim cok sik... Daha 2 aylik normal.... Gece de en az defa uyaniyor
Çok sık emince doymuyor mu diyorum süt var bakıyorum. Biz de gece uykusuna 11-12 gibi geçersek gece bı kez 4 gibi uyaniyo sonra sabah 6 da kalkiyo öğlene kadar bı saatlik uykular yapiyo bazen o uykularını da yapmiyo tabi o gün bnim pertim çıkıyor
Bilinçli şekilde emdiği de oluyo o zamn bnde doydu tmmdir diyorum. uykulu olduğunda çok ağır değilse emiyo ağır uyku bastiysa emmiyo tabi o zamn yatırıyorum hemen kalkıp meme istiyo oyuncak etti bni elinde
Bizde de durum tam anlattığın gibi canım
Dur daha neler gorucez uyku dan da sınıfta kaldım

Bnde bugün denedim ama yok olmuyo. Sağlam kafa lazım onun için bn sabahtan kötü basladim günüm de berbat geçti haliyle. Yine deniyorum pes etmeden. Bı sure olmayacak çünkü zamanla bu duruma geldik zamanla duzelicez

Bazen aktif bazen uykulu şekilde uykuluykrn bı göğüs en fazla 10 dk emiliyo hatta diğerine gecemiyoruz yatırıyorum kısa süre sonra kalkiyo az emdiginden başlıyorum. Her göğsü 20 dk emiyo sırayla gidip son süte dikkat ediyorum.

Kızlar hafif mukuslu kakanın anlamı nedir? Bugün işl defa oldu. Bebeğim 2,5 aylık. Ateş ya da huzursuzluk yok. Herşey normal

Aa neden rahatsız oluyorsun? Gelisiminin bir parçası şu an o hareket. Bu şekilde ellerinin varlığını tanıyıp kullanmayı öğrenecek. Ben asla müdahele etmedim artık baya azaldi emmesi. ellerini öğrendi mesela artik uyurken uyku arkadaşının kulağını tutarak uyuyor, mama yerken biberonunu tutuyor, yanina yattigimda parmağımı ya da yakamı tutuyor, kucagimdayken saçımı tutup asılıyor
Bence pes etme en az 1-2 hafta dene canım uzmanlar da ilk günler uyumasını beklemeyin ama denemeye devam edin diyorlar

Kızlar psikolojiniz iyi mi? Yani eski halinize döndünüz mü? Ben çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum
Ben eski halime Ekin'in gaz sorunu bitince döndüm. O dönem gerçekten zordu yıprattı yani. Ama bu ülkede çocuğun gazı bitse Suriyeli Afgan derdi var onlar bitse enflasyon derdi var onlar bitse kadın ve çocuk haklari derdi var yani bizim psikoloji nanay arkadaşım

ah ah ne diyeyim,analık challenge dışında da berbat bir gün oldu gerçekten.

Kızlar psikolojiniz iyi mi? Yani eski halinize döndünüz mü? Ben çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum
İyi değilim ya. İyi olmak için kendime biraz süre vericem ve kızıma nasil daha iyi olanaklar sağlayabilirim düşünmek için. Umarım daha iyi hissedeceğimiz günler gelir ve çok uzakta değillerdir

Kızlar benim bebis gövdesini kaldırmaya çalışıyor sürekli elinden tutunca kalkıyor daha minicik ya sizlerde var mı bu durum?

İyi değilim ya. İyi olmak için kendime biraz süre vericem ve kızıma nasil daha iyi olanaklar sağlayabilirim düşünmek için. Umarım daha iyi hissedeceğimiz günler gelir ve çok uzakta değillerdir
Sokaklarda kutlama yapan Suriyeli ve afganlari gördükçe kanıma dokunuyor... Bizim vergilerimizle, çocuklarımızın sırtına binecek onca borç ile bu ülkede bedava yaşadıklarını gördükçe kanıma dokunuyor... Bir gün anlayacaklar ama çok geç olacak bedelini çok ama çok ağır ödeyeceğiz, hepimiz. Olan bize ve çocuklarımıza olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…