2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Kızlar bebekleri nasıl uyutuyorsunuz güzel gidiyordu bizim uykular şimdi gündü uykularını çok kısalttı bide hep kucak istiyor koyuyoruz uyanıyor , eskiden 2-3 saat deliksiz uyurdu ana kucağında şimdi 10 dk
İki gündür berbat durumdayız atak döneminde gibi davranıyor huzursuz, gündüz uykusu yapmadı dısardaydık hep hsonu birazda dengesi bozuldu o yüzden ama dışarda alışsın istiyorum cıkarmak iyi olur diye düşünmüştüm
Ooo eller hep ağızda özellikle bu iki gündür şapır şupur emiyor salyayı da tutamadığı için kollar ve boyun hep ıslak emzik almıyor bütün hırsını ellerinden ve memeden alıyor bence baya güzel keşfetti artık ayaklara geçebiliriz

Yani kızlar sinirlerim o kadar bozuk ki ne desem bilmiyorum.. Akşamdan beri çocuğum kaç kere sıçrayarak uyandı bu korna, silah ve bangır bangır müzik seslerinden. Şimdi de uyuyamıyor. Allah bunları bildiği gibi yapsın yeter valla ya. Bu kadar cehaleti ve düşüncesizliği kaldıramıyorum artık..

Canim neden rahatsiz oluyorsun ki bana cok tatli geliyorlar hem oyle rahatliyorlar.
Yok çok tatlı ama cok cok cok emiyor boğazına kadar sokmaya çalışıyor azalmadan artıyor bir yerden sonra acaba normal mi diye düşünmeye başladım.
Nörolojik gelişimin beklenen bir parcasiymis canım el emmesi o yüzden bırak emsin doya doya
Müdahale etmiyorum arkadaşım, ama salyalar akıp iyice şap şup olunca emzik veriyorum onu da istemiyor illa el olacak
Kızlar psikolojiniz iyi mi? Yani eski halinize döndünüz mü? Ben çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum
Ben de çok yorgunum arkadaşım, çok güzel bir süreç ama çok yorucu. Eşime diyorum şöyle kesintisiz 5-6 saat uyumak istiyorum. Uyusam toparlıcam ama uyuyamıyorum da. Bebeğime bakıp canı sağolsun diyorum ama normal değil gibiyim. Mümkün olduğunca oğlanı arabasına atıp dışarı çıkıyordum, şimdi de full hava yağmurlu bu ara. Hava da etkiliyor psikolojimi. Ama geçecek, sen de öyle düşün geçecek. Geçerken bu günleri kaçırdık diye üzülmemek için zorla kendini. Ben öyle yapıyorum. Doya doya sarılmaya çalışıyorum oğluma
Benim oğluşun da birşeyler tutmasında sorun yok şükür de şap şup cok cok emince baya emin olamadım bu işten, diş mi damak mı normal mi derken endişelendim biraz arkadaşım
Aha işte bu biz bütün hırs ellerden heryeri ıslak şapır şupur

Canim farki yok artisi var, surekli tepemde, Gaz pozisyonundayiz. Uyurken bile oyle rahat...

Ben sadece anne sütü veriyorum canım 2.ayda regl oldum anlayamadım tam olarak emzirmekle alakasını
Canim sut icin prolactin ve oksitosin hormonu salgilanir. Bunlar da ostrojen Ile ters calisiyor. Prolactin artinca ostrojen azaliyor. Ostrojen azalinca yumurtlayamazsin. Yumurtlayamayinca regl olmazsin. Bu sekilde ama masallah sizinki iyi cakisiyor demekki dikkat edin gebe kalmayin

Canım sen sürekli emziriyorum ondan regl olmadım demişsinde bende şey demek istedim bende emziriyorum ama regl oldum yani bunu demek istedim

Benim esim de doymuyor mu ki diodu agladikca. Doktor fazla doyuyor merak etmeyin dedi. O bizim kuruntumuz

Ay yok dikkat ediyorum inşallah öyle bir sürpriz olmaz ilk bebiş zaten hayatımız gayet ekşınlı geçiyor

Canım sen sürekli emziriyorum ondan regl olmadım demişsinde bende şey demek istedim bende emziriyorum ama regl oldum yani bunu demek istedim
Emzirince prolactin artiyor surekli o yuzden regl olmuyorum yani. Ama herkes de farkli oluyor iste benim Annem de 2 yil olmazmis. 4 kardesiz yaslar arasinda fark 2

Emzirince prolactin artiyor surekli o yuzden regl olmuyorum yani. Ama herkes de farkli oluyor iste benim Annem de 2 yil olmazmis. 4 kardesiz yaslar arasinda fark 2
Ayy ben erkenden oldum iyimi oldu kötümü bilemedim şimdi bide regl döneminde sütün tadıda değişirmiş öyle okumuştum

Kızlar psikolojiniz iyi mi? Yani eski halinize döndünüz mü? Ben çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum
Canim guzel uyudugum gunler cok mutluyum. Ama uykusuzsam depresif oluyorum. Dunya uzerime geliyor gibi hep felaket seyler aklima geliyor. Enerjim artsin diye sevdigim seyleri yiyorum ya da birileri Ile konusuyorum. Konustugumuz kisiler egoma iyi gelecek kisilerden seciyorum koyversem iyi yere gitmez.

Bebegim kucuk bir ucundan yakalamaya calisiyorum iste... Ozbakimim sifir, kendimi begenmiyorum. Bazen disimi bile fircalayamiyorum ki asla aksatmam normalde. Boyle olunca mutsuzluk cok normal diyorum kendime...kizimin bebekligini ve simdiki halini dusunuyorum ve sabret diyorum kendime. Zaman hizli bu yaslarinin kiymetini elinde olanlarla bil diyorum...oyle kendimi motive ediyorum iste

Son olarak bana iyi gelen bir sey de kariyerimle ilgili bi sey yapmak. Kucucuk de olsa bi sey yapiyorum. En iyi de o geliyor ve mutlu oluyorum. Eminim sizin de vardir. Onlara zaman ayirin...kahvalti mesela benim asla vazgecmedigim ve her kosulda yaptigim bir sey. Hep enerjimi yukseltir. Sizin de vardir ...

Kızlar benim bebişim bana çok düşkündü. Hep böyle olacak sanarken ufak bir sakatlık geçiriyorum mecburen yatıyorum doktor bir süre bunu tavsiye etti. Benim anne düşkünü yavrum gitti başkalarının kucağında sakinliyor. Bana gülmüyor neredeyse hiç emeceği zaman geliyor işini halledip gidiyor. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum ama dinleniyorum da işin iyi yanı Eskisi gibi bana gülüp mutlu olur dimi onu düşünüyorum

Benimki babada bile durmuyor, tuvalete gitmek için verdim babasına bas bas bağırıyor, düştü falan sandım çocuğu
Ben de bazen çok yoruluyorum kayınvalidemi çağırıyorum gel yardim et bana diye. Ama benim oğlan durmuyor. Benim sesimi duymadan en fazla 10 15 dakika oyalanıyor o da tabi vızırdanarak. Kayınvalidem de alınıyor tabii sadece annende mi durcan diye kendi kendine söyleniyor. Babasında duruyor ama biraz oğlum. İşten ilk geldiğinde özellikle babasını görünce gülücükler cilveler. Onlar yarim saat oynaşırken ben işlerimi yapabiliyorum.
Kızlar benim bebis gövdesini kaldırmaya çalışıyor sürekli elinden tutunca kalkıyor daha minicik ya sizlerde var mı bu durum?
Benimki de 1 hafta önce başladı canım. Elinden tuttuğum an kafayı ve omuzları kaldırıp oturur pozisyona gelmeye çalışıyor. Ben de destekli bir şekilde çok zorlamadan oturtuyorum canım. Bizim 4 aya girmemize az kaldı 1 hafta falan ben o yüzden başladım.

Canım bu aslında, bana bir şey olursa bebeğim ne olur sorusunun cevabı. Su akıp yatağını buluyor yani, hayat devam ediyor onlar için. Ben de, bensiz yapamazlar dediğim şeyleri bensiz de gayet güzel yaptıklarını görünce anladım

Aman iyi ki de devam ediyor..

Sana da geçmiş olsun canım, anneler hastalanmasın

Evet ya çok üzgünüm yaşadıklarımızdan.

kızlar selam sizin de bebişleriniz AVM’ye gittiğinizde bebek arabasında durmuyor değil mi yoksa bu bir tek bizim meraklı minnoşta mı var
ışıklara bakıyor vitrinlere bakıyor etrafı inceliyor pusette durmak istemiyor dün ben booşş bebek arabasını sürdüm eşim defneyi kucağında taşıdı AVM’yi öyle dolaştık
Anakucağı linkleri yağsın pıliiiz şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…