Aa arabamız aynı sanırımSolomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle
Kaç aylık canım gelişim özelliklernde iki aylık kontrolüne gidince en önemli şey bu ay gülümsemesi demişti doktor bu ay buna bakıyoruz sadece dediMassalah ben hala bekliyorum gulumsemesini
Merhaba sizinle aynı kilodayken Xl kullandım şimdi 60 kiloyum m bedene yeni geçtim benMerhaba kızlar yamuna korse aldım latex 64 65 arası düşüp çıkıyor kilom bende M beden aldım ama çok sıkıyor normal mi acaba başka bir korse almıstım ama çok esnek bir işe yaramadı penye giyer givi çıkardı göbeğimi bunu da arkadasım önerdi. Kaç beden almalıymısım M küçük mü acaba bedenime
Çok teşekkür ederim.Merhaba sizinle aynı kilodayken Xl kullandım şimdi 60 kiloyum m bedene yeni geçtim ben
Benim büyük oğlumda sadece sol göğsü emmisti, ne yaptıysam tutmadı. Ama sen orayı emmiyorsa mutlaka sağ ki süt gitmesinKızlar bebis sadece sag meme emiyor zorla solu veriyorum ne olacak böyle
1.5 aylık falandi sanırım, şimdi gayet bilmiş bir şekilde gülüyorKizlar sizin bebekleriniz size bilincli bi sekilde ne zaman gulumsedi acaba?
Cnm peki regl olunca iyice azalır mı süt ?Canim sut icin prolactin ve oksitosin hormonu salgilanir. Bunlar da ostrojen Ile ters calisiyor. Prolactin artinca ostrojen azaliyor. Ostrojen azalinca yumurtlayamazsin. Yumurtlayamayinca regl olmazsin. Bu sekildeama masallah sizinki iyi cakisiyor demekki dikkat edin gebe kalmayin
Cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için. Evet aslında iş beni iyi hissettirecek biliyorum, ufak ufak başlamaya çalışacağım bu hafta.Canim guzel uyudugum gunler cok mutluyum. Ama uykusuzsam depresif oluyorum. Dunya uzerime geliyor gibi hep felaket seyler aklima geliyor. Enerjim artsin diye sevdigim seyleri yiyorum ya da birileri Ile konusuyorum. Konustugumuz kisiler egoma iyi gelecek kisilerden seciyorumkoyversem iyi yere gitmez.
Bebegim kucuk bir ucundan yakalamaya calisiyorum iste... Ozbakimim sifir, kendimi begenmiyorum. Bazen disimi bile fircalayamiyorum ki asla aksatmam normalde. Boyle olunca mutsuzluk cok normal diyorum kendime...kizimin bebekligini ve simdiki halini dusunuyorum ve sabret diyorum kendime. Zaman hizli bu yaslarinin kiymetini elinde olanlarla bil diyorum...oyle kendimi motive ediyorum iste
Son olarak bana iyi gelen bir sey de kariyerimle ilgili bi sey yapmak. Kucucuk de olsa bi sey yapiyorum. En iyi de o geliyor ve mutlu oluyorum. Eminim sizin de vardir. Onlara zaman ayirin...kahvalti mesela benim asla vazgecmedigim ve her kosulda yaptigim bir sey. Hep enerjimi yukseltir. Sizin de vardir ...
Cidden değişik bir korse ben de ölcülere bakıp ilk başta m beden aldım kapatmak kesinlikle mümkün değildi sonra l aldım o da olmadı en son xl aldım olduÇok teşekkür ederim.Sezeryan doğum yaptım canım acıdığı için korse takmamıstım ama gittikçe kilo alıyorum kendi isteğimle alıyorum tabi ama artık yeterli diyorum kilom ama göbeğim inanılmaz korse alayım dedim pek de anlamam arkadasım M beden al dedi aldım ama çok sıktı. Bu korse genelde sıkıyormus da çok sert ama galiba küçük almısım 2.el uygulamadan aldım iade de yapamıyorım
Ayy evet aynen öyle çok tuhaf kiloma göre M beden diyor ama göbek ölçüme göre ise xl aynen doğru bidaha denicem çok sıktıysa elindekini satısa sunup yenisini alayım adınız ney ordaCidden değişik bir korse ben de ölcülere bakıp ilk başta m beden aldım kapatmak kesinlikle mümkün değildi sonra l aldım o da olmadı en son xl aldım olduama gercekten çok fayda etti bana kendi adıma konuşacak olursam baya baya karnım gitti. Üstelik yemekten de kısmadım emziriyoeum diye. çok memnun kaldım. Ben de satışa koydum hatta dolapta. Almayı düşünürseniz bakabilirsiniz. Muhtemelen size de Xl olur diye düşünüyorum ama garantiye almak için l beden sipariş edip bir bakın olmazsa ikinci el dolaptan Xl alın bence.
Azalma oluyor maalesefCnm peki regl olunca iyice azalır mı süt ?
Cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için. Evet aslında iş beni iyi hissettirecek biliyorum, ufak ufak başlamaya çalışacağım bu hafta.
Dün akşam gerçekten berbat haldeydim ama sabah sıfırlanmış uyandım bebeğimin gülüşü mü yoksa annelik mucizesi mi bir güç herşeyi unutturuyorAma sonra yine aynı döngü Sosyalleşme konuşma konusunda da daha çok çaba sarfetmeliyim haklısın sağol cnm, iyi gelir ama nedense hep erteliyorum.
Size özelden yazdımAyy evet aynen öyle çok tuhaf kiloma göre M beden diyor ama göbek ölçüme göre ise xl aynen doğru bidaha denicem çok sıktıysa elindekini satısa sunup yenisini alayım adınız ney orda
Benim bebegim üçüncü ayda anca gülümsedi canım. Çok ciddi bir beyefendiydi kendisi önceden hep kaşları çatık dururdu. Biri sevse falan sinirli sinirli bakardı herkese. Ama şimdi gülüyor birisi ona laf atınca veya sevince.Kizlar sizin bebekleriniz size bilincli bi sekilde ne zaman gulumsedi acaba?
Bizim bebek arabasının aynısı galiba. Bizimki de joienin 3 tekerlekli olanı. En alt kademede kullanmaya daha başlamamıştım ama pusete de sığmıyor artık ayakları taşıyor oğlumun. Bunu gördüğüm iyi oldu ben de artık bebek arabasına koyabilirim o zaman. Ama henüz oto koltuğu almadım ben. Oto koltuğu alan var mı hangi markayı önerirsiniz?Solomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle
Litetrax E kuzum benim kiAa arabamız aynı sanırımlitetrax 3 mü
Aynen canım böyle çok daha rahat dene mutlakaBizim bebek arabasının aynısı galiba. Bizimki de joienin 3 tekerlekli olanı. En alt kademede kullanmaya daha başlamamıştım ama pusete de sığmıyor artık ayakları taşıyor oğlumun. Bunu gördüğüm iyi oldu ben de artık bebek arabasına koyabilirim o zaman. Ama henüz oto koltuğu almadım ben. Oto koltuğu alan var mı hangi markayı önerirsiniz?
Be safe aldık canım biz hem yüksek hem de güvenlik testlerinden yüksek puanla geçtiği için.Benim bebegim üçüncü ayda anca gülümsedi canım. Çok ciddi bir beyefendiydi kendisi önceden hep kaşları çatık dururdu. Biri sevse falan sinirli sinirli bakardı herkese. Ama şimdi gülüyor birisi ona laf atınca veya sevince.
Bizim bebek arabasının aynısı galiba. Bizimki de joienin 3 tekerlekli olanı. En alt kademede kullanmaya daha başlamamıştım ama pusete de sığmıyor artık ayakları taşıyor oğlumun. Bunu gördüğüm iyi oldu ben de artık bebek arabasına koyabilirim o zaman. Ama henüz oto koltuğu almadım ben. Oto koltuğu alan var mı hangi markayı önerirsiniz?
Hangi modelini aldınız?Be safe aldık canım biz hem yüksek hem de güvenlik testlerinden yüksek puanla geçtiği için.
be safe izi comfort x3 isofixsiz olanı aldıkHangi modelini aldınız?
Canım arabalarımız aynı sanırım. Seninki de tek yöne mi bakıyor? Ben de böyle kullanmak istiyorum ama bebişi görmeye çok alıştım :/Solomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle
Evet canım tek yönCanım arabalarımız aynı sanırım. Seninki de tek yöne mi bakıyor? Ben de böyle kullanmak istiyorum ama bebişi görmeye çok alıştım :/
Sağ memeyi verir pozisyonda ayakları yastıkla destekle solu ver canım bnimki de bı ara öyleydi bır iki o şekil verdim emdi sonra düzeldi.Kızlar bebis sadece sag meme emiyor zorla solu veriyorum ne olacak böyle
2 aylikKaç aylık canım gelişim özelliklernde iki aylık kontrolüne gidince en önemli şey bu ay gülümsemesi demişti doktor bu ay buna bakıyoruz sadece dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?