2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım çok teşekkür ederim. Öyle tabi hem hep beni sevsin istiyorum hem de bağımsız olsun büyüsün kendi ayakları üstünde durabilsin istiyorum

Canım heralde atak dönemi ya 8. Hafta atağı bir kaç gün kötüydü dün bugün daha iyi benimkide valla çözemedim ben bu bebeleri

Ben Ekin i avm ye götürmedim canım hiç ama dışarda falan gezdirdigimde açık havada arabasinda uyuyor direk Bi de ben artık pusetini kullanmıyorum normal yatiyor arabasinda yayila yayila uyuyor kiz bu arada ana kucağı için biraz geç kalmadin mi kalkip bakiniyorsa ana kucağında durmaz ki Ekin 20 günlük iken başladım ben ana kucağı kullanmaya maksimum 2 ay daha kullanir diye tahmin ediyorum. Kanguru mu demek istedin yoksa

Kızlar şu kitapları alın aldırın alin yarım saat bununla vakit geçirdi birlikte uzandık okudum tek tek resimlere baktı heyecanlandı falan. Bu kadar seveceğini hiç düşünmemiştim
Çok tavsiye eden oldu bi kitapları, kesin alacağım artık benim oğlum çok seviyor kitaplara bakmayı falan, bunu çok beğenir

Kızlar bebeğin tek göğsü 10 dakika emmesi yeterli midir sizce? Kaç dakika emiyor sizinkiler toplam emme süresi

Ben doğumdan beri laktozsuz ürün alıyorum istersen tercih edebilirsin aklında olsun

Canım heralde atak dönemi ya 8. Hafta atağı bir kaç gün kötüydü dün bugün daha iyi benimkide valla çözemedim ben bu bebeleri
Bizimki galiba 12. Hafta atağında minseo nun dediği felaket uykuları da geldi bugün uyudu 1 bucukta 40 dk sonra uyandı biraz emdi uyudu uyandı hemen sarıldım dalamadı bir türlü sonra gitti gözler yine böyle günlerde bende atak geçiriyorum valla
Üff aynen kanguru yaa
kafa kalmadı iki gündür bende bebeler ‘felaket’ler geçiriyorum normal arabasında nasıl yatıyor ya bel desteği falan yok onlar normal oturan bebeler için gibi bize onun için bir yaşında falan geçiliyor dediler

Çok haklısın cnm süt ürünlerini kesince çok bariz bir fark oluyor. Üstüne de alerjik gıdalar ve gluteni de kesince kesin çözüm oluyor ama anne açlıktan ölebilir öyle küçük bir risk var
Şu aldığım kilolar gitse göbeğim eski haline dönse bebem güzel güzel uyusa psikolojim düzelecek
Of göbek tek başına depresyon sebebi gerçekten Bikinilerimle bakışıyoruz denemeye cesaret edemedim daha. Bebecikler de bir aya düzelirler herhalde artık… inşallah…

Solomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle

Eklentiler

• IMG_20230529_155731.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…