- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Canım çok teşekkür ederim. Öyle tabi hem hep beni sevsin istiyorum hem de bağımsız olsun büyüsün kendi ayakları üstünde durabilsin istiyorumCanım bu aslında, bana bir şey olursa bebeğim ne olur sorusunun cevabı. Su akıp yatağını buluyor yani, hayat devam ediyor onlar için. Ben de, bensiz yapamazlar dediğim şeyleri bensiz de gayet güzel yaptıklarını görünce anladım
Aman iyi ki de devam ediyor..
Sana da geçmiş olsun canım, anneler hastalanmasın
Canım heralde atak dönemi ya 8. Hafta atağı bir kaç gün kötüydü dün bugün daha iyi benimkide valla çözemedim ben bu bebeleriGeçmiş olsun Allah şifalar versin canım
İki gündür berbat durumdayızatak döneminde gibi davranıyor huzursuz, gündüz uykusu yapmadı dısardaydık hep hsonu birazda dengesi bozuldu o yüzden ama dışarda alışsın istiyorum cıkarmak iyi olur diye düşünmüştüm
Ooo eller hep ağızda özellikle bu iki gündür şapır şupur emiyor salyayı da tutamadığı için kollar ve boyun hep ıslakemzik almıyor bütün hırsını ellerinden ve memeden alıyor bence baya güzel keşfetti artık ayaklara geçebiliriz
Ben Ekin i avm ye götürmedim canım hiç ama dışarda falan gezdirdigimde açık havada arabasinda uyuyor direkkızlar selam sizin de bebişleriniz AVM’ye gittiğinizde bebek arabasında durmuyor değil mi yoksa bu bir tek bizim meraklı minnoşta mı var
ışıklara bakıyor vitrinlere bakıyor etrafı inceliyor pusette durmak istemiyor dün ben booşş bebek arabasını sürdüm eşim defneyi kucağında taşıdı AVM’yi öyle dolaştık
Anakucağı linkleri yağsın pıliiiz şart oldu
Ay bunlardan ben de alicam çok keyifli kitaplarKızlar şu kitapları alın aldırın alin yarım saat bununla vakit geçirdi birlikte uzandık okudum tek tek resimlere baktı heyecanlandı falan. Bu kadar seveceğini hiç düşünmemiştim
Çok tavsiye eden oldu bi kitapları, kesin alacağım artıkKızlar şu kitapları alın aldırın alin yarım saat bununla vakit geçirdi birlikte uzandık okudum tek tek resimlere baktı heyecanlandı falan. Bu kadar seveceğini hiç düşünmemiştim
Bazen on bazen on beş bazen beş. Memeden mutlu ayrılıyorsa sıkıntı yok benceKızlar bebeğin tek göğsü 10 dakika emmesi yeterli midir sizce? Kaç dakika emiyor sizinkiler toplam emme süresi
Ben doğumdan beri laktozsuz ürün alıyorum istersen tercih edebilirsin aklında olsunÇok sevindim canimAnnenin tükettiği süt ürünlerinin bebekleri çok rahatsız ettiğini düşünüyorum gazin başlıca sebebi kesinlikle bu çünkü enzimler sütten bebeğe geçiyor ve sindiremiyorlar sindiremedikce gazdan deliriyorlar. Kuru fasulye yedim o bile gaz yapmadı Ekin de. Ama ne zaman yoğurt yesem ayran içsem çocuk kıvranıyordu ne zaman azalttım o zaman rahatladi. Olur da bir gün ikinciyi dogurursam gaz damlası asla almam yapacağım tek şey süt ürünlerini tüketmemek olur. Çocuk yoğurt yediğim akşamlar uyku uyuyamiyordu gazdan. Sağlıkları, keyifleri yerinde olsun da ha mama ile ha süt ile bir şekilde büyüyorlar canım
Geçmiş olsun canim kim hasta
Benim emzirme sürecim sonlandı canımBen doğumdan beri laktozsuz ürün alıyorum istersen tercih edebilirsin aklında olsun
Bizimki galiba 12. Hafta atağında minseo nun dediği felaket uykuları da geldi bugün uyudu 1 bucukta 40 dk sonra uyandı biraz emdi uyudu uyandı hemen sarıldım dalamadı bir türlü sonra gitti gözler yineCanım heralde atak dönemi ya 8. Hafta atağı bir kaç gün kötüydü dün bugün daha iyi benimkide valla çözemedim ben bu bebeleri
Üff aynen kanguru yaaBen Ekin i avm ye götürmedim canım hiç ama dışarda falan gezdirdigimde açık havada arabasinda uyuyor direkBi de ben artık pusetini kullanmıyorum normal yatiyor arabasinda yayila yayila uyuyor kiz bu arada ana kucağı için biraz geç kalmadin mi kalkip bakiniyorsa ana kucağında durmaz ki Ekin 20 günlük iken başladım ben ana kucağı kullanmaya maksimum 2 ay daha kullanir diye tahmin ediyorum. Kanguru mu demek istedin yoksa
Vakumlu emiyor ise 5dk bile yeter canimKızlar bebeğin tek göğsü 10 dakika emmesi yeterli midir sizce? Kaç dakika emiyor sizinkiler toplam emme süresi
50 gunluk falandi canim benimki...Kizlar sizin bebekleriniz size bilincli bi sekilde ne zaman gulumsedi acaba?
Massalah ben hala bekliyorum gulumsemesini50 gunluk falandi canim benimki...
Kimi bebek gec guler canim ...4. ayda guler varMassalah ben hala bekliyorum gulumsemesini
Çok haklısın cnm süt ürünlerini kesince çok bariz bir fark oluyor. Üstüne de alerjik gıdalar ve gluteni de kesince kesin çözüm oluyor ama anne açlıktan ölebilir öyle küçük bir risk varÇok sevindim canimAnnenin tükettiği süt ürünlerinin bebekleri çok rahatsız ettiğini düşünüyorum gazin başlıca sebebi kesinlikle bu çünkü enzimler sütten bebeğe geçiyor ve sindiremiyorlar sindiremedikce gazdan deliriyorlar. Kuru fasulye yedim o bile gaz yapmadı Ekin de. Ama ne zaman yoğurt yesem ayran içsem çocuk kıvranıyordu ne zaman azalttım o zaman rahatladi. Olur da bir gün ikinciyi dogurursam gaz damlası asla almam yapacağım tek şey süt ürünlerini tüketmemek olur. Çocuk yoğurt yediğim akşamlar uyku uyuyamiyordu gazdan. Sağlıkları, keyifleri yerinde olsun da ha mama ile ha süt ile bir şekilde büyüyorlar canım
Geçmiş olsun canim kim hasta
Of göbek tek başına depresyon sebebi gerçektenŞu aldığım kilolar gitse göbeğim eski haline dönse bebem güzel güzel uyusa psikolojim düzelecek
39.gün ama her bebeğin gelişimi farklı hic problem yapmaKizlar sizin bebekleriniz size bilincli bi sekilde ne zaman gulumsedi acaba?
Solomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyleÜff aynen kanguru yaa
kafa kalmadı iki gündür bende bebeler ‘felaket’ler geçiriyorumnormal arabasında nasıl yatıyor ya bel desteği falan yok onlar normal oturan bebeler için gibi bize onun için bir yaşında falan geçiliyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?