Bizim kendi doktorumuz baktı canım 6. Aydan sonra göz doktoruna gidecek dediKızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Aynen bizimki de bakti, iyi gerek yok goze dediBenim çocuk doktorum baktı gözüne göz doktoruna yönlendirmedi. Bildiği. Kadarıyla çocuk doktorları yönlendiriyor canım
ahhahahah herkes kendine dikkat etsin ciddenDikkat et tehlike başladı
Ben 2ciyi oldum gectş bileKızlar ben regl oldum yahani emzirirken geç oluyordu
Ayy eksik okumuşumdur kusura bakmaBenim emzirme sürecim sonlandı canım
Emziriyor musunBen 2ciyi oldum gectş bile
Daha Tımarhaneye yatmadım, hala evdeyim
Çok doğru tespit, Aryananın son kontrolü 3 gün önceydi ve doktor benim kesinlikle inek sütü ve inek sütü ürünü şeyler yiyip içmemem gerektiğini söyledi. Keçi ve koyun ürünleri yiyebileceğimi söyledi onlarıda ben yiyemem.Çok sevindim canimAnnenin tükettiği süt ürünlerinin bebekleri çok rahatsız ettiğini düşünüyorum gazin başlıca sebebi kesinlikle bu çünkü enzimler sütten bebeğe geçiyor ve sindiremiyorlar sindiremedikce gazdan deliriyorlar. Kuru fasulye yedim o bile gaz yapmadı Ekin de. Ama ne zaman yoğurt yesem ayran içsem çocuk kıvranıyordu ne zaman azalttım o zaman rahatladi. Olur da bir gün ikinciyi dogurursam gaz damlası asla almam yapacağım tek şey süt ürünlerini tüketmemek olur. Çocuk yoğurt yediğim akşamlar uyku uyuyamiyordu gazdan. Sağlıkları, keyifleri yerinde olsun da ha mama ile ha süt ile bir şekilde büyüyorlar canım
Geçmiş olsun canim kim hasta
Evet canım kucağımda oturtuyorum minder araştırmasına girdim şimdi minder alacağım daha rahat olurKucağında mi oturtuyorsun peki beb şimdilik kucağında oturtuyorum kısa kısa sürelerle
Erken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.Gel sarılalım
Yakın arkadaşım bir sene olmadı mesela da nerde bizde o şans
Hemen olmak istiyorumErken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.
Kızlar bebeğin tek göğsü 10 dakika emmesi yeterli midir sizce? Kaç dakika emiyor sizinkiler toplam emme süresi
Cnm peki regl olunca iyice azalır mı süt ?
Cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için. Evet aslında iş beni iyi hissettirecek biliyorum, ufak ufak başlamaya çalışacağım bu hafta.
Dün akşam gerçekten berbat haldeydim ama sabah sıfırlanmış uyandım bebeğimin gülüşü mü yoksa annelik mucizesi mi bir güç herşeyi unutturuyorAma sonra yine aynı döngü Sosyalleşme konuşma konusunda da daha çok çaba sarfetmeliyim haklısın sağol cnm, iyi gelir ama nedense hep erteliyorum.
Erken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.
Kız yok öyle birşey duruyor halaErken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.
Evet canım normal göz doktoruna alınıyorKızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Bende hazırlanıp evden çıkana kadar kan ter içinde kalıyorum ama her çıktığımda çok iyi geliyor o yüzden mutlu oluyorum,Bazen 5 dk bazen 10 dk emiyor. 10 dk üzeri emmiyor artık. Büyüdükçe çeneleri kuvvetlenip güçlü bir vakumla 5 dk da emerler zaten. Bi de süt kanallarının açık olması da sütün hızlı inmesi açısından önemli. O sırada bizimki biraz tıkanıyor tabi
Bugün bir arkadaşıma 40 uçurmasına gittim. Gitmeye hazırlanırken bir daha tövbe Allahım asla gitmeyeceğim bir yere dedim. Çünkü o kadar nemli bir sıcak vardı ki.. bebekle işkence gibi. Oturup gelirken de oh iyiki gitmişim ne iyi geldi, artık her gün çıkmalıyım dedim
Ben de kilo veremeyişimi regl olmamama bağlıyorum. Bi olmaya başlayım kilolar gidecek diye avunuyorum
Aa ben de denicem bunu bakalım, işe yarar umarım.Sağ memeyi verir pozisyonda ayakları yastıkla destekle solu ver canım bnimki de bı ara öyleydi bır iki o şekil verdim emdi sonra düzeldi.
Canım bende dün yamuna ya bakmıştım öyle denk gelmişti site şimdi yazını gördüm latex çengelli olandan mı aldın acaba birde memnun musun?? Ben 57 kilodayım m mi alayım yoksa sarsın iyice diye s mi almalıyımMerhaba sizinle aynı kilodayken Xl kullandım şimdi 60 kiloyum m bedene yeni geçtim ben
45 te gülümsedi canım şimdi kahkaha atıyor sıpaKizlar sizin bebekleriniz size bilincli bi sekilde ne zaman gulumsedi acaba?
ben hastaneden eve geldigimde kedi kumu temizlemistim:)Ben ne hareketler yapiyorum inşallah iç dikişler sağlamdırBenimki kaynamış heralde ya yoksa onca harekete illaki aci olurdu zaten ben sezeryan sonrası da çok hızlı toparlamistim
3cu ayda yapilmasj gereken kirmizi tarama testi diye bisi varmis direkt göz doktorundan randevu almamız gerekiyormus size boyle bisi soylenmedimi?Bizim kendi doktorumuz baktı canım 6. Aydan sonra göz doktoruna gidecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?