2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayseee1987 canım nerelerdesin napiyorsun
Daha Tımarhaneye yatmadım, hala evdeyim
Çocuk işi gerçekten çok zormuş belkide bebeğim kolikti ve ben yalnızdım diye çok ağır geldi.
Neyseki bu aralar kolik durumu düzeldi rahatladım biraz
Sen nasılsın ne durumdasın canım

Çok doğru tespit, Aryananın son kontrolü 3 gün önceydi ve doktor benim kesinlikle inek sütü ve inek sütü ürünü şeyler yiyip içmemem gerektiğini söyledi. Keçi ve koyun ürünleri yiyebileceğimi söyledi onlarıda ben yiyemem.

Kızlar bebeğin tek göğsü 10 dakika emmesi yeterli midir sizce? Kaç dakika emiyor sizinkiler toplam emme süresi

Bazen 5 dk bazen 10 dk emiyor. 10 dk üzeri emmiyor artık. Büyüdükçe çeneleri kuvvetlenip güçlü bir vakumla 5 dk da emerler zaten. Bi de süt kanallarının açık olması da sütün hızlı inmesi açısından önemli. O sırada bizimki biraz tıkanıyor tabi

Bugün bir arkadaşıma 40 uçurmasına gittim. Gitmeye hazırlanırken bir daha tövbe Allahım asla gitmeyeceğim bir yere dedim. Çünkü o kadar nemli bir sıcak vardı ki.. bebekle işkence gibi. Oturup gelirken de oh iyiki gitmişim ne iyi geldi, artık her gün çıkmalıyım dedim

Erken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.

Ben de kilo veremeyişimi regl olmamama bağlıyorum. Bi olmaya başlayım kilolar gidecek diye avunuyorum

Bende hazırlanıp evden çıkana kadar kan ter içinde kalıyorum ama her çıktığımda çok iyi geliyor o yüzden mutlu oluyorum,

Merhaba sizinle aynı kilodayken Xl kullandım şimdi 60 kiloyum m bedene yeni geçtim ben
Canım bende dün yamuna ya bakmıştım öyle denk gelmişti site şimdi yazını gördüm latex çengelli olandan mı aldın acaba birde memnun musun?? Ben 57 kilodayım m mi alayım yoksa sarsın iyice diye s mi almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…