Bizimki de uyuyor hepEvet canım tek yönben de tepedeki pencereden bakiyorum zaten genelde uyuyor
45 50 arası sanırım canım videolara baktım da. Her bebek farklı işte aklindayken ilk gulumsemesini videoya al bn bilseydim alırdımKizlar sizin bebekleriniz size bilincli bi sekilde ne zaman gulumsedi acaba?
Evet canım normal göz Dr u olacak.Kızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
İzin vermedi ama ben başlayacağım sanırım böyle göbeğim oldukça kendimi mutlu hissedemiyorumBu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
Inşallah bizim gobeklerde bi aya düzelir canımÇok haklısın cnm süt ürünlerini kesince çok bariz bir fark oluyor. Üstüne de alerjik gıdalar ve gluteni de kesince kesin çözüm oluyor ama anne açlıktan ölebilir öyle küçük bir risk var
Of göbek tek başına depresyon sebebi gerçektenBikinilerimle bakışıyoruz denemeye cesaret edemedim daha. Bebecikler de bir aya düzelirler herhalde artık… inşallah…
Ben de aynen böyle kullanıyorum sereserpe yatıyorSolomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle
Aynen canımBizimki de uyuyor hepAslında bi yandan alışsa iyi olur yavaş yavaş
Evet canımKızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Valla ben sordum 3. Ay dolunca başlayabilirsin dedi canım hatta pilates hocası kaç ay oldu doğum yapali 3 ayi doldurduysan olur demiştiBu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
Ben de geçen ay oldumKızlar ben regl oldum yahani emzirirken geç oluyordu
Benim çocuk doktorum baktı gözüne göz doktoruna yönlendirmedi. Bildiği. Kadarıyla çocuk doktorları yönlendiriyor canımKızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Benim doktorum 5.6.aylarda başka dedi yavaştan ama dedi. İç dikişler 4 aydan sonra kapanmaya başlıyor dedi. Ama ufak tefek kendini yormadan egzersizler yapabilirsin dedi. Ağır hareketler kendini zorlayacak şeyler yapmadan demişti canımBu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
geç oldun işte 3 aylık olmadın mıKızlar ben regl oldum yahani emzirirken geç oluyordu
Gel sarılalımBen de geçen ay oldum
Yakın arkadaşım bir sene olmadı mesela da nerde bizde o şansgeç oldun işte 3 aylık olmadın mıherkesin değişiyor ben geçen ay oldum hatta dünde 2.yi oldum ama dediğim gibi 1 sene olmayan var.
Kucağında mi oturtuyorsun peki beb şimdilik kucağında oturtuyorum kısa kısa sürelerleKızlar bu arada dr bize eğer oturmaya meyilleniyor ve istiyor gibiyse destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi
Dikkat et tehlike başladıGel sarılalım
Yakın arkadaşım bir sene olmadı mesela da nerde bizde o şans
Ben ne hareketler yapiyorum inşallah iç dikişler sağlamdırBenim doktorum 5.6.aylarda başka dedi yavaştan ama dedi. İç dikişler 4 aydan sonra kapanmaya başlıyor dedi. Ama ufak tefek kendini yormadan egzersizler yapabilirsin dedi. Ağır hareketler kendini zorlayacak şeyler yapmadan demişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?