2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biz bugün de felaket uykusu yapamadan gece uykusuna geçiyoruz...

Bu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
İzin vermedi ama ben başlayacağım sanırım böyle göbeğim oldukça kendimi mutlu hissedemiyorum

Inşallah bizim gobeklerde bi aya düzelir canım

Bizimki de uyuyor hep Aslında bi yandan alışsa iyi olur yavaş yavaş
Aynen canım
Kızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Evet canım
Bu arada kızlar benim dr 3 ay daha bekle dedi spor icin sizinkiler neye göre izin verdi sıkıldım ya
Valla ben sordum 3. Ay dolunca başlayabilirsin dedi canım hatta pilates hocası kaç ay oldu doğum yapali 3 ayi doldurduysan olur demişti

Kızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Benim çocuk doktorum baktı gözüne göz doktoruna yönlendirmedi. Bildiği. Kadarıyla çocuk doktorları yönlendiriyor canım

Benim doktorum 5.6.aylarda başka dedi yavaştan ama dedi. İç dikişler 4 aydan sonra kapanmaya başlıyor dedi. Ama ufak tefek kendini yormadan egzersizler yapabilirsin dedi. Ağır hareketler kendini zorlayacak şeyler yapmadan demişti canım

Ben ne hareketler yapiyorum inşallah iç dikişler sağlamdır Benimki kaynamış heralde ya yoksa onca harekete illaki aci olurdu zaten ben sezeryan sonrası da çok hızlı toparlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…