2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Erken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.
Yaaa oley o zaman
Canım benimki bundan aramızda üç kilo var ben m bedende ilk kopçadayım sen bir s yi al dene istersen olmazsa iade edip m alırsın. Çünkü bu korsenin baya sıkı sarması gerek.

Eklentiler

• IMG_7616.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa oley o zaman

Canım benimki bundan aramızda üç kilo var ben m bedende ilk kopçadayım sen bir s yi al dene istersen olmazsa iade edip m alırsın. Çünkü bu korsenin baya sıkı sarması gerek.
Teşekkür ederim canım olmadı öyle yaparım. Sence işe yaradımı gözlemledin mi canım?

Kızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Bizim çocuk doktorumuz 3.ay ben kontrol edeceğim dedi.
Cnm ben de senin gibiyim artı olarak gluten de yasak bana o yüzden koyun kıyma alıp iç harcını ekmek yerine patates ve az sarımsakla hazırlayıp köfte yaptı annem, hiç kokusu olmadı bu şekilde deneyebilirsin.
Hayatımın özeti ya gitmeye üşenip sonra iyi ki gitmişim diye mutlu olmak

Kızlar bu arada bugün menenjit aşısı olduk 2 doz. Şimdilik ateş vs yok hemen calpol verdim zaten ama çok huzursuzlandı ağladı bugün hep. Doktor bacak ağrısı yapabilir demişti sanırım ondan. Bakalım gecemiz nasıl geçecek

Teşekkür ederim canım olmadı öyle yaparım. Sence işe yaradımı gözlemledin mi canım?
Çok işe yaradı canım benim. Ben biraz abarttıklarını düşünmüştüm ama abartı değilmiş. Düzenli takmaya gayret ettim günde dört beş saat en az

Inşallah sıkıntısız geçer canım peki hangisini oldu aşı olarak

Ben ne hareketler yapiyorum inşallah iç dikişler sağlamdır Benimki kaynamış heralde ya yoksa onca harekete illaki aci olurdu zaten ben sezeryan sonrası da çok hızlı toparlamistim
Ben de hızlı toparlandım evde haraketler yapıyordum ama sanırım 2sezaryen olduğum için ağrı yaptı yanıyor gibi oldu bıraktım 2 ay daha beklerim artık

Geçmiş olsun canım agrisiz sizisiz uyusun bebiş

İnşallah hiçbir problem çıkmaz. bu gece nöbettesin yani haftaya pazartesi de alin olacak menenjit ben de heyecanlıyım sıkıntısız atlatırız inşallah

2 tane mi iğne oluyor canım,ben bilmiyorum haftaya olacak bizim aşı. Hangisini yaptı birde

Solomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle
Ayyy ne güzel yaz kuzusu olmuş tam yarım kollular incecik müslinlerrr istanbul ağlıyor resmen hava buuzz gibş
bu özellikte güzelmiş ben ana kucağını kullanıyorum hala sığıyor rahatça ama benim kızım çok sıkılıyor kucak istiyor
Kanguruda bende ona bakıyorum her yöne ergonomik modeline ama indirimi kaçırdım şimdi biraz zam geldi yeniden bir indirim gelirse hemen alayım canım sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…