Kirmizi yansima testi eksik yazmisim:)3cu ayda yapilmasj gereken kirmizi tarama testi diye bisi varmis direkt göz doktorundan randevu almamız gerekiyormus size boyle bisi soylenmedimi?
Hayır canım kendi doktorumuz baktı gözüne 6. Ayda göz doktoru görecek dedi3cu ayda yapilmasj gereken kirmizi tarama testi diye bisi varmis direkt göz doktorundan randevu almamız gerekiyormus size boyle bisi soylenmedimi?
YaaaErken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.
Canım benimki bundan aramızda üç kilo var ben m bedende ilk kopçadayım sen bir s yi al dene istersen olmazsa iade edip m alırsın. Çünkü bu korsenin baya sıkı sarması gerek.Canım bende dün yamuna ya bakmıştım öyle denk gelmişti site şimdi yazını gördüm latex çengelli olandan mı aldın acaba birde memnun musun?? Ben 57 kilodayım m mi alayım yoksa sarsın iyice diye s mi almalıyım
Teşekkür ederim canım olmadı öyle yaparım. Sence işe yaradımı gözlemledin mi canım?Yaaaoley o zaman
Canım benimki bundan aramızda üç kilo var ben m bedende ilk kopçadayım sen bir s yi al dene istersen olmazsa iade edip m alırsın. Çünkü bu korsenin baya sıkı sarması gerek.
Bizim çocuk doktorumuz 3.ay ben kontrol edeceğim dedi.Kızlar göz muayenesi için normal göz doktorundan mı randevu alıyoruz? Bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum doktora ya
Cnm ben de senin gibiyim artı olarak gluten de yasak bana o yüzden koyun kıyma alıp iç harcını ekmek yerine patates ve az sarımsakla hazırlayıp köfte yaptı annem, hiç kokusu olmadı bu şekilde deneyebilirsin.Çok doğru tespit, Aryananın son kontrolü 3 gün önceydi ve doktor benim kesinlikle inek sütü ve inek sütü ürünü şeyler yiyip içmemem gerektiğini söyledi. Keçi ve koyun ürünleri yiyebileceğimi söyledi onlarıda ben yiyemem.
Hayatımın özeti ya gitmeye üşenip sonra iyi ki gitmişim diye mutlu olmakBugün bir arkadaşıma 40 uçurmasına gittim. Gitmeye hazırlanırken bir daha tövbe Allahım asla gitmeyeceğim bir yere dedim. Çünkü o kadar nemli bir sıcak vardı ki.. bebekle işkence gibi. Oturup gelirken de oh iyiki gitmişim ne iyi geldi, artık her gün çıkmalıyım dedim
Çok işe yaradı canım benim. Ben biraz abarttıklarını düşünmüştüm ama abartı değilmiş. Düzenli takmaya gayret ettim günde dört beş saat en azTeşekkür ederim canım olmadı öyle yaparım. Sence işe yaradımı gözlemledin mi canım?
Anladım canım bende bir deneyeyim bakalımÇok işe yaradı canım benim. Ben biraz abarttıklarını düşünmüştüm ama abartı değilmiş. Düzenli takmaya gayret ettim günde dört beş saat en az
Yıkıldım şu anda ben de şu göbeğim öyle gider bari diye sevinmiştimKız yok öyle birşey duruyor hala
Inşallah sıkıntısız geçer canım peki hangisini oldu aşı olarakKızlar bu arada bugün menenjit aşısı olduk 2 doz. Şimdilik ateş vs yok hemen calpol verdim zaten ama çok huzursuzlandı ağladı bugün hep. Doktor bacak ağrısı yapabilir demişti sanırım ondan. Bakalım gecemiz nasıl geçecek
Ben de hızlı toparlandım evde haraketler yapıyordum ama sanırım 2sezaryen olduğum için ağrı yaptı yanıyor gibi oldu bıraktım 2 ay daha beklerim artıkBen ne hareketler yapiyorum inşallah iç dikişler sağlamdırBenimki kaynamış heralde ya yoksa onca harekete illaki aci olurdu zaten ben sezeryan sonrası da çok hızlı toparlamistim
Geçmiş olsun canım agrisiz sizisiz uyusun bebişKızlar bu arada bugün menenjit aşısı olduk 2 doz. Şimdilik ateş vs yok hemen calpol verdim zaten ama çok huzursuzlandı ağladı bugün hep. Doktor bacak ağrısı yapabilir demişti sanırım ondan. Bakalım gecemiz nasıl geçecek
İnşallah onunla alakalıdırBen de kilo veremeyişimi regl olmamama bağlıyorum. Bi olmaya başlayım kilolar gidecek diye avunuyorum
İnşallah hiçbir problem çıkmaz. bu gece nöbettesin yaniKızlar bu arada bugün menenjit aşısı olduk 2 doz. Şimdilik ateş vs yok hemen calpol verdim zaten ama çok huzursuzlandı ağladı bugün hep. Doktor bacak ağrısı yapabilir demişti sanırım ondan. Bakalım gecemiz nasıl geçecek
2 tane mi iğne oluyor canım,ben bilmiyorum haftaya olacak bizim aşı. Hangisini yaptı birdeKızlar bu arada bugün menenjit aşısı olduk 2 doz. Şimdilik ateş vs yok hemen calpol verdim zaten ama çok huzursuzlandı ağladı bugün hep. Doktor bacak ağrısı yapabilir demişti sanırım ondan. Bakalım gecemiz nasıl geçecek
Ayyy ne güzel yaz kuzusu olmuş tam yarım kollular incecik müslinlerrrSolomon aldım canım ben ideal bi kanguru bence güzel kullanışlı. Bizim araba yenidoğan uyumlu canım en alt kademesinde yatırıyorum yatış pozisyonunda böyle
İnşallah canım. 1 doz bexsero 1 doz nimenrix olduInşallah sıkıntısız geçer canım peki hangisini oldu aşı olarak
Evet 2 tane yaptılar canım bi sol bacaktan bi sağ bacaktan. Bexsero ve nimenrix oldu2 tane mi iğne oluyor canım,ben bilmiyorum haftaya olacak bizim aşı. Hangisini yaptı birde
Evet 15 dkda bir ateş kontrolü yapıyorumİnşallah hiçbir problem çıkmaz. bu gece nöbettesin yanihaftaya pazartesi de alin olacak menenjit ben de heyecanlıyım sıkıntısız atlatırız inşallah
Evet sadece emziriyorumEmziriyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?