Duruyor hala malesef yaYıkıldım şu anda ben de şu göbeğim öyle gider bari diye sevinmiştim
Hahahah sevindim senin adina canımDaha Tımarhaneye yatmadım, hala evdeyim
Çocuk işi gerçekten çok zormuş belkide bebeğim kolikti ve ben yalnızdım diye çok ağır geldi.
Neyseki bu aralar kolik durumu düzeldi rahatladım biraz
Sen nasılsın ne durumdasın canım
Ya bunlar büyüdü de oturuyor mu yaaaEvet canım kucağımda oturtuyorum minder araştırmasına girdim şimdi minder alacağım daha rahat olur
Benimki hala yerinde duruyorErken regli olanların göbekleri daha hızlı eriyormuş onun da o güzelliği var.
Benimki deKız yok öyle birşey duruyor hala
Ekin kahkaha atmiyor neler yapıyoruz çocuk konsolos gibi asla yani iki kere kahkaha attı daha artik cem yılmazi falan açıp izletmeyi düşünüyorum biz ona yetemiyoruz güldürme konusunda napiyo bu gerizekalilar der gibi bakiyor yüzümüze tam bir kova burcu45 te gülümsedi canım şimdi kahkaha atıyor sıpaTakma kafana bu ay içinde seninkide gülümser
Oyyy sıkıntısız atlatin inşallah canımKızlar bu arada bugün menenjit aşısı olduk 2 doz. Şimdilik ateş vs yok hemen calpol verdim zaten ama çok huzursuzlandı ağladı bugün hep. Doktor bacak ağrısı yapabilir demişti sanırım ondan. Bakalım gecemiz nasıl geçecek
Aman aciyosa zorlama canimBen de hızlı toparlandım evde haraketler yapıyordum ama sanırım 2sezaryen olduğum için ağrı yaptı yanıyor gibi oldu bıraktım 2 ay daha beklerim artık
Bu arada ben de iyiyim canim sağol Ekin hanim ile delirmecelerDaha Tımarhaneye yatmadım, hala evdeyim
Çocuk işi gerçekten çok zormuş belkide bebeğim kolikti ve ben yalnızdım diye çok ağır geldi.
Neyseki bu aralar kolik durumu düzeldi rahatladım biraz
Sen nasılsın ne durumdasın canım
Sorma ya her aşamasında ayrı bir heyecanlanıyor insan sanki ben de oturmayı yeni keşfediyorum onunlaHahahah sevindim senin adina canımYalniz zor canım çok normal zorlanman ama her geçen gün daha tatlı oluyorlar insana koymamaya başlıyor
Ya bunlar büyüdü de oturuyor mu yaaa
Benimki hala yerinde duruyor
Benimki de
Ekin kahkaha atmiyor neler yapıyoruz çocuk konsolos gibi asla yani iki kere kahkaha attı daha artik cem yılmazi falan açıp izletmeyi düşünüyorum biz ona yetemiyoruz güldürme konusunda napiyo bu gerizekalilar der gibi bakiyor yüzümüze tam bir kova burcu
Oyyy sıkıntısız atlatin inşallah canım
Aman aciyosa zorlama canim
Ben de öyle valla sanki atomu parcaliyormus gibi hissediyorumSorma ya her aşamasında ayrı bir heyecanlanıyor insan sanki ben de oturmayı yeni keşfediyorum onunlaSiz menenjiti oldunuz mu canım?
Aaa bizimkide öyle bir ağladıki bu sefer şaşırdım kaldım annemle yaptırıyorum genelde oda dedi sevmedi bu sefer galiba diyorKızlar banyo olayınız nasıl ya? Ekin son 3-4 banyodur bi ağlama bi ağlama Allah'ım sanki dövüyormusuz gibiNasıl yıkadığımızı bilmiyoruz daha filesine yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya
Benim göbüşte usluca duruyor hala yerindeHahahah sevindim senin adina canımYalniz zor canım çok normal zorlanman ama her geçen gün daha tatlı oluyorlar insana koymamaya başlıyor
Benimki de
Ekin kahkaha atmiyor neler yapıyoruz çocuk konsolos gibi asla yani iki kere kahkaha attı daha artik cem yılmazi falan açıp izletmeyi düşünüyorum biz ona yetemiyoruz güldürme konusunda napiyo bu gerizekalilar der gibi bakiyor yüzümüze tam bir kova burcu
Bilmiyorum ki , ben kontrole gidince doktora soracağım canım, biz etkileniyorsak güneşten bebeler daha çok etkilenir bence
Canım benim oğlan gibi mi senin kızın da, çok hassas bünyesi var hemen hasta oluveriyor. Çok geçmiş olsun,halbuki çokta dikkat eden bir annesin
Kızlar selam güneş kremi konusunu cok arastırdım buradaki doktorum versailles üniversitesi Mezunu uzun süre fransada çalışmış bir doktor memnunumda bayagı , kendisi bana cocugu oğle vakitlerinde gerekmedıkce cıkarmamam gerektıgını cıkarırsam gölgede tutmamın önemli oldugunu (gunesten koruyan sapka vb kullanılabılır) denıze sokcak isem ikindi vakti sokmam gerektıgını ozaman su daha ılık oluyormus ve gunesten daha az etkılenıyorlarmıs , eger bu sekılde yaparsam sorun olmayacagını aksıne D vitamını gereksınımı içinde faydalı olacagını soyledi. 6 aydan once gunes kremi kullanmamamdan yana oldugunu soyledi . Konuslunca buraya yazayım dedim belki bir faydası olur.Yani bilsem kullanırım evde duruyor güneş kremi. öğrenirsen bana da haber verir misin
Anladım canım bize normalde hiçbir aşı ateş yapmamıştı bu gece ateşlendi ama uyudu neyse ki uyumama ya da huzursuzluk yapmadıBen de öyle valla sanki atomu parcaliyormus gibi hissediyorumYok canim ben 6. Ayda vurdurucam ağır bi aşı olduğu için cesaret edemedim erken yaptırmaya
Bizimki de öyle bu aralar niyeyse. Dün küvet file vs olayına girmedim direk birlikte duşa girdik hoşuna gitti baya sanırım hiç mızırdanmadıKızlar banyo olayınız nasıl ya? Ekin son 3-4 banyodur bi ağlama bi ağlama Allah'ım sanki dövüyormusuz gibiNasıl yıkadığımızı bilmiyoruz daha filesine yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya
Allahtan gluten sorunumuz yok canım, senin işin dahada zormuş, koyun kıyma yiyemiyorum canım, birtek etşiş olarak mangalda koyun eti tüketebiliyorum. Ama yinede az birşey denerim bakalım ben yemezsem eşime yediririmBizim çocuk doktorumuz 3.ay ben kontrol edeceğim dedi.
Cnm ben de senin gibiyim artı olarak gluten de yasak bana o yüzden koyun kıyma alıp iç harcını ekmek yerine patates ve az sarımsakla hazırlayıp köfte yaptı annem, hiç kokusu olmadı bu şekilde deneyebilirsin.
Hayatımın özeti ya gitmeye üşenip sonra iyi ki gitmişim diye mutlu olmak
Evet her gün yavaş yavaş büyüdüğünü güzelleştiğini görüyorum, her an yanında olmakta ayrı bir güzel. Allahım onları bizlere bağışlasınHahahah sevindim senin adina canımYalniz zor canım çok normal zorlanman ama her geçen gün daha tatlı oluyorlar insana koymamaya başlıyor
Benimki de
Hangimiz delirmedikkiBu arada ben de iyiyim canim sağol Ekin hanim ile delirmeceler
Evet canım tek yönben de tepedeki pencereden bakiyorum zaten genelde uyuyor
Bebeğiniz hep uyuyor mu cidden yaBizimki de uyuyor hepAslında bi yandan alışsa iyi olur yavaş yavaş
Valla maşallah diyeyim uyku problemi yaşamadık hiç bundan sonra da yaşamayız inşallahBebeğiniz hep uyuyor mu cidden ya
Benimki sabahları hep yarım saat uyuyup uyanıyor, uykusuzluktan deliriyor yine az uyuyor, ama gece 5-6 saat uyuyor,
Kaç saat aralıkla kaç cc mama veriyorsunuz?
Biz kuvetine su koyuyoruz eşim kopurtup yikiyo ben başını belini tutuyorum. Suyun içindeyken saçını da hallediyoruz en son fileye çıkarıp yıkayıp bitiriyoruz seviyo bu şekilde hiç ağlamadi.Kızlar banyo olayınız nasıl ya? Ekin son 3-4 banyodur bi ağlama bi ağlama Allah'ım sanki dövüyormusuz gibiNasıl yıkadığımızı bilmiyoruz daha filesine yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya
Ben 2 kez oldumBen de geçen ay oldum
Korkma 3 aylık olmuş artık kemikler sertlesiyo. Serbest bırakın bebeleri onlar bizden daha cesur valla. Bizde ayağa kalkıyoruzBirde sizinde bebekler ayaklarını yere basıp dikelmeye calısıyorlar mı ? Benimki yapıyor ve zararı olur mu diye korkuyorum .
Bizim de aynı canım. Son 4 gündür 4.5-5 gibi uyanıyoruz.Gecenin beşinden beri ayaktayız. Akıl hastanesine gitmeme az kaldı kızlar... 4 ay atağımız 1 hafta önceden mi başladı acaba uykusu olduğu için ağlıyor ama asla uyumuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?