2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aaa bizimkide öyle bir ağladıki bu sefer şaşırdım kaldım annemle yaptırıyorum genelde oda dedi sevmedi bu sefer galiba diyor Dün yaptırdık daha yeni deli gibi ağladı filede
Ekin de ayni öyle ya duşta bacaklarıma yatirip yikadim onda da ağladı
Klima 22-24 derecelerde havaya bakacak şekilde çalıştırın diyolar canim. Bebeğin üzerine de ince uzun kol bir tulum giydirebilirsin. Benim dr yazın klima aç ve her gün banyo ettir dedi sıcak hava çocuğun ateşini yükseltir dedi. Dikelme olayı var evet ben ozellikleyher gün bu egzersizi yaptırıyorum bacak kasları gelişimi açısından önemli. Zarari yok
Gelmiş geçmiş olsun canim Duşta nasıl yıkadın peki ben bacağıma yatirip yikadim bi kere onda da ağladı
Ekin emmedi canim reddetti ne yaptiysam döndüremedim. Holle hiç duymadim tr de yok kuzum. Ben sma optipro veriyorum şuan canım keçi sütlü mamalar bi tık daha ağır bi tada sahip oluyor gebelde bebekler sevmez ama Aryana sevdiyse süper
Bebeğiniz hep uyuyor mu cidden ya
Benimki sabahları hep yarım saat uyuyup uyanıyor, uykusuzluktan deliriyor yine az uyuyor, ama gece 5-6 saat uyuyor,
Kaç saat aralıkla kaç cc mama veriyorsunuz?
Hep uyumuyor kız su an cin gibi bakınıyor mesela Ekinin düzeni şöyle gün içinde 1,5-2 saatte bir 45-60 dk uykular yapiyor. Akşam uykusuna da 8.30-9.00 gibi geçiyor.3-4 saatte bir mama yiyor sabah 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Gün içinde 2 saatte bir 90 cc veriyorum ama 1,5 saatte istemeye başladı biraz yukselticem yarım ölçek daha fazla vericem
Biz kuvetine su koyuyoruz eşim kopurtup yikiyo ben başını belini tutuyorum. Suyun içindeyken saçını da hallediyoruz en son fileye çıkarıp yıkayıp bitiriyoruz seviyo bu şekilde hiç ağlamadi.
Benim de dün bu aklıma geldi bi de böyle deneyim belki suyun içinde sakinler biraz

Kızlar bebis sadece sag meme emiyor zorla solu veriyorum ne olacak böyle
Benim ilk kızımda aynıydı. Sağ tarafa yattığı zaman deli gibi emiyordu sol tarafa yatırmamla kıyamet kopuyordu. Ben çözümü sağ yatırıp çocuğu sol memeyi emzirmekte bulmuştum. Yanıma yastık koyuyordum kolumun altına doğru yatırıyordum onu sanki sağ memeyi emiyorum sanıp emiyordu :) deneyebilirsin :)Not: sol meme ucum daha küçük ondan almak istemiyordu bırakmak üzereydi.

Kızlar size bi sorum olacak. Ben haftaya İstanbul’a uçacağım ve bebek arabamı da götürmek istiyorum. Minnoşu bebek arabasına puset olmadan hiç yatırmadım. O yüzden uçağa hem bebek arabası hemde pusetini almak istiyorum. Amma velakin puset ayrı bi parça olduğu için uçağa alıyorlar mı onu bilmiyorum. Fikir olan var mı? Uçağın içine alıyoruz yazıyor internette ama bu sefer de üst kabine sığacak mı onu bilmiyorum

Canim havalar isindi ya suyu sicak geliyordur. Bir tik daha soguk yap. Eminim aglamicak

Menenjit asisi icin hangi markayi tercih ettiniz kizlar? Nimenrix var bide beksero var. Ben 3cu ay da yaptircamda

Tabureye oturup bacağıma yatırdım canım sırt üstü pek hoşuna gitmiyor ama yüzüstü yatırınca seviyor

Bizimki suyu seviyor tam bir balık burcu da öyle zaten bunda bir sorun yaşamadım çok şükür
Ama gülme olayında bizde öyle bazen karşısında ne yaparsak yapalım asla gülmez hatta ne yapıyor bu salaklar gibi bir ifade oluyor
Canım kangurura baktım sabah geçen gün 850 olan şey 1049 olmuş

Canim havalar isindi ya suyu sicak geliyordur. Bir tik daha soguk yap. Eminim aglamicak
Canım daha suyu dökmeden fileye yatinca başlıyor ağlamaya
Tabureye oturup bacağıma yatırdım canım sırt üstü pek hoşuna gitmiyor ama yüzüstü yatırınca seviyor
Bunu da denedim ama ağladı küveti havuzu gibi kullanmayi deneyeceğim bi de
Ne güzel valla inşallah böyle gider Folik asiti fazla kaçmış bunların kaliteli şeyler istiyorlar ay yuh yaa ben 650 ye almıştım
2 asiyida yaptirmak gerekiyormus :))Eki Görüntüle 3254752
Evet ben de 2 aşıyı yaptircam çünkü ikisi de farkli menenjit enfeksiyonuna karşı koruyor

Oto koltuğu alıp kullanan var mı bizim kız pusette azıcık sikisiyor gibi oto koltuğuna geçelim diyoruz 3 aylık daha ama 4. Ayında kullanacağız tatile giderken emin olamıyorum tam oturmadan kullanılabilir mi kendi kullanıp memnun olan ya da çevresinde kullananlardan olumlu dönüş aldığınız marka ve modeller var mı acaba

Bir defa sicak geldiyse dusa girecegini gorur gormez aglar. Genede dene bi

0-18 kg olanlardan alırsan kullanabilirsin canım ben 9-18 aldım be safe in. O yüzden şu an kullanamıyorum.

Canim seninki kac kilo bebegin? Ben o puseti hic kullanmadim. Hep sikisiyor gibi geldi. Kusarsa bogazi katlaniyor bogulur diye de korktum acikcasi... En iyi normal arabasi...genisce yayilarak uyuyorlar... Benimki orda da zor uyuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…