- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Ekin de ayni öyle yaAaa bizimkide öyle bir ağladıki bu sefer şaşırdım kaldım annemle yaptırıyorum genelde oda dedi sevmedi bu sefer galiba diyorDün yaptırdık daha yeni deli gibi ağladı filede
Klima 22-24 derecelerde havaya bakacak şekilde çalıştırın diyolar canim. Bebeğin üzerine de ince uzun kol bir tulum giydirebilirsin. Benim dr yazın klima aç ve her gün banyo ettir dedi sıcak hava çocuğun ateşini yükseltir dedi. Dikelme olayı var evet ben ozellikleyher gün bu egzersizi yaptırıyorum bacak kasları gelişimi açısından önemli. Zarari yokKızlar havalar cok sıcak burada klima acmadan yasamak mumkun değik gibi klimalı eve gecıs donemınde ne yapabılırım ne önerirsiniz ?
Birde sizinde bebekler ayaklarını yere basıp dikelmeye calısıyorlar mı ? Benimki yapıyor ve zararı olur mu diye korkuyorum .
Gelmiş geçmiş olsun canimAnladım canım bize normalde hiçbir aşı ateş yapmamıştı bu gece ateşlendi ama uyudu neyse ki uyumama ya da huzursuzluk yapmadı
Bizimki de öyle bu aralar niyeyse. Dün küvet file vs olayına girmedim direk birlikte duşa girdik hoşuna gitti baya sanırım hiç mızırdanmadı
Ekin emmedi canim reddetti ne yaptiysam döndüremedim. Holle hiç duymadim tr de yok kuzum. Ben sma optipro veriyorum şuan canım keçi sütlü mamalar bi tık daha ağır bi tada sahip oluyor gebelde bebekler sevmez ama Aryana sevdiyse süperEvet her gün yavaş yavaş büyüdüğünü güzelleştiğini görüyorum, her an yanında olmakta ayrı bir güzel. Allahım onları bizlere bağışlasın❤
Hangimiz delirmedikki
Sütünü vermiyormuşsun diye okudum canım, ama neden olduğunu geriye dönüp bulamadım, merakta ettim.
Benim sütümde az hem mama hem meme veriyorum ama memeyi genelde ağladığında sussun diye veriyorum desem yeridirHollenin yeni formülü çıkmış şekeri daha yüksek olan Bebekler keçi sütünü severek içsin diye herhalde, Aryana da severek içiyor. Doktorumuz bunu önerdi.
Hep uyumuyor kız su an cin gibi bakınıyor meselaBebeğiniz hep uyuyor mu cidden ya
Benimki sabahları hep yarım saat uyuyup uyanıyor, uykusuzluktan deliriyor yine az uyuyor, ama gece 5-6 saat uyuyor,
Kaç saat aralıkla kaç cc mama veriyorsunuz?
Benim de dün bu aklıma geldi bi de böyle deneyim belki suyun içinde sakinler birazBiz kuvetine su koyuyoruz eşim kopurtup yikiyo ben başını belini tutuyorum. Suyun içindeyken saçını da hallediyoruz en son fileye çıkarıp yıkayıp bitiriyoruz seviyo bu şekilde hiç ağlamadi.
3. Ay kontrolünde verdi dr bana başlayabilirsin dedi ama ben daha başlamadım 4. Ay dolunca başlayacağımKızlar demir takviyesine ne zaman başlayacağız? Doktor 4. ay başı dedi ebe de 4. ay sonu. Kafam karıştı.
Benim ilk kızımda aynıydı. Sağ tarafa yattığı zaman deli gibi emiyordu sol tarafa yatırmamla kıyamet kopuyordu. Ben çözümü sağ yatırıp çocuğu sol memeyi emzirmekte bulmuştum. Yanıma yastık koyuyordum kolumun altına doğru yatırıyordum onu sanki sağ memeyi emiyorum sanıp emiyordu :) deneyebilirsin :)Not: sol meme ucum daha küçük ondan almak istemiyordu bırakmak üzereydi.Kızlar bebis sadece sag meme emiyor zorla solu veriyorum ne olacak böyle
Canim havalar isindi ya suyu sicak geliyordur. Bir tik daha soguk yap. Eminim aglamicakEkin de ayni öyle yaduşta bacaklarıma yatirip yikadim onda da ağladı
Klima 22-24 derecelerde havaya bakacak şekilde çalıştırın diyolar canim. Bebeğin üzerine de ince uzun kol bir tulum giydirebilirsin. Benim dr yazın klima aç ve her gün banyo ettir dedi sıcak hava çocuğun ateşini yükseltir dedi. Dikelme olayı var evet ben ozellikleyher gün bu egzersizi yaptırıyorum bacak kasları gelişimi açısından önemli. Zarari yok
Gelmiş geçmiş olsun canimDuşta nasıl yıkadın peki ben bacağıma yatirip yikadim bi kere onda da ağladı
Ekin emmedi canim reddetti ne yaptiysam döndüremedim. Holle hiç duymadim tr de yok kuzum. Ben sma optipro veriyorum şuan canım keçi sütlü mamalar bi tık daha ağır bi tada sahip oluyor gebelde bebekler sevmez ama Aryana sevdiyse süper
Hep uyumuyor kız su an cin gibi bakınıyor meselaEkinin düzeni şöyle gün içinde 1,5-2 saatte bir 45-60 dk uykular yapiyor. Akşam uykusuna da 8.30-9.00 gibi geçiyor.3-4 saatte bir mama yiyor sabah 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Gün içinde 2 saatte bir 90 cc veriyorum ama 1,5 saatte istemeye başladı biraz yukselticem yarım ölçek daha fazla vericem
Benim de dün bu aklıma geldi bi de böyle deneyim belki suyun içinde sakinler biraz
Tabureye oturup bacağıma yatırdım canım sırt üstü pek hoşuna gitmiyor ama yüzüstü yatırınca seviyorEkin de ayni öyle yaduşta bacaklarıma yatirip yikadim onda da ağladı
Klima 22-24 derecelerde havaya bakacak şekilde çalıştırın diyolar canim. Bebeğin üzerine de ince uzun kol bir tulum giydirebilirsin. Benim dr yazın klima aç ve her gün banyo ettir dedi sıcak hava çocuğun ateşini yükseltir dedi. Dikelme olayı var evet ben ozellikleyher gün bu egzersizi yaptırıyorum bacak kasları gelişimi açısından önemli. Zarari yok
Gelmiş geçmiş olsun canimDuşta nasıl yıkadın peki ben bacağıma yatirip yikadim bi kere onda da ağladı
Ekin emmedi canim reddetti ne yaptiysam döndüremedim. Holle hiç duymadim tr de yok kuzum. Ben sma optipro veriyorum şuan canım keçi sütlü mamalar bi tık daha ağır bi tada sahip oluyor gebelde bebekler sevmez ama Aryana sevdiyse süper
Hep uyumuyor kız su an cin gibi bakınıyor meselaEkinin düzeni şöyle gün içinde 1,5-2 saatte bir 45-60 dk uykular yapiyor. Akşam uykusuna da 8.30-9.00 gibi geçiyor.3-4 saatte bir mama yiyor sabah 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Gün içinde 2 saatte bir 90 cc veriyorum ama 1,5 saatte istemeye başladı biraz yukselticem yarım ölçek daha fazla vericem
Benim de dün bu aklıma geldi bi de böyle deneyim belki suyun içinde sakinler biraz
Evet canım biraz ateş oldu ama öyle aşırı değil 38i görmedik. Onun dışında uyudu öyle huysuzluk vs yapmadı
Sağol canım3. Ay kontrolünde verdi dr bana başlayabilirsin dedi ama ben daha başlamadım 4. Ay dolunca başlayacağım
Bizimki suyu seviyor tam bir balıkKızlar banyo olayınız nasıl ya? Ekin son 3-4 banyodur bi ağlama bi ağlama Allah'ım sanki dövüyormusuz gibiNasıl yıkadığımızı bilmiyoruz daha filesine yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya
Yaa çok sevindim calpol mu verdin gece boyuEvet canım biraz ateş oldu ama öyle aşırı değil 38i görmedik. Onun dışında uyudu öyle huysuzluk vs yapmadı
Canım daha suyu dökmeden fileye yatinca başlıyor ağlamayaCanim havalar isindi ya suyu sicak geliyordur. Bir tik daha soguk yap. Eminim aglamicak
Bunu da denedim ama ağladı küveti havuzu gibi kullanmayi deneyeceğim bi deTabureye oturup bacağıma yatırdım canım sırt üstü pek hoşuna gitmiyor ama yüzüstü yatırınca seviyor
Ne güzel valla inşallah böyle giderBizimki suyu seviyor tam bir balıkburcu da öyle zaten bunda bir sorun yaşamadım çok şükür
Ama gülme olayında bizde öyle bazen karşısında ne yaparsak yapalım asla gülmez hatta ne yapıyor bu salaklar gibi bir ifade oluyor
Canım kangurura baktım sabah geçen gün 850 olan şey 1049 olmuş
Evet ben de 2 aşıyı yaptircam çünkü ikisi de farkli menenjit enfeksiyonuna karşı koruyor2 asiyida yaptirmak gerekiyormus :))Eki Görüntüle 3254752
Bir defa sicak geldiyse dusa girecegini gorur gormez aglar. Genede dene biCanım daha suyu dökmeden fileye yatinca başlıyor ağlamaya
Bunu da denedim ama ağladı küveti havuzu gibi kullanmayi deneyeceğim bi de
Ne güzel valla inşallah böyle giderFolik asiti fazla kaçmış bunların kaliteli şeyler istiyorlar ay yuh yaa ben 650 ye almıştım
Evet ben de 2 aşıyı yaptircam çünkü ikisi de farkli menenjit enfeksiyonuna karşı koruyor
0-18 kg olanlardan alırsan kullanabilirsin canım ben 9-18 aldım be safe in. O yüzden şu an kullanamıyorum.Oto koltuğu alıp kullanan var mı bizim kız pusette azıcık sikisiyor gibioto koltuğuna geçelim diyoruz 3 aylık daha ama 4. Ayında kullanacağız tatile giderken emin olamıyorum tam oturmadan kullanılabilir mi kendi kullanıp memnun olan ya da çevresinde kullananlardan olumlu dönüş aldığınız marka ve modeller var mı acaba
Canim seninki kac kilo bebegin? Ben o puseti hic kullanmadim. Hep sikisiyor gibi geldi. Kusarsa bogazi katlaniyor bogulur diye de korktum acikcasi... En iyi normal arabasi...genisce yayilarak uyuyorlar... Benimki orda da zor uyuyor amaOto koltuğu alıp kullanan var mı bizim kız pusette azıcık sikisiyor gibioto koltuğuna geçelim diyoruz 3 aylık daha ama 4. Ayında kullanacağız tatile giderken emin olamıyorum tam oturmadan kullanılabilir mi kendi kullanıp memnun olan ya da çevresinde kullananlardan olumlu dönüş aldığınız marka ve modeller var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?