Deneyim canım ama suyu da çok sıcak değil aslında yaBir defa sicak geldiyse dusa girecegini gorur gormez aglar. Genede dene bi
Canım hava durumuna göre ya bu ara çok dengesiz genelde gece uzun tulum giydiriyorum biraz serin oluyor gündüz kısa kol kisa bacakli tulum giydiriyorum. Ben puset kullanmıyorum bebek arabasinda en düşük kademede kullanıyorum geçen paylaşmıştım hatta bu şekildeKızlar bi de bebişlere hala içine ayaklı eşofman uzun kollu zıbın giydiriyo musuuz? Bi sorumda bebek arablarını artık puset olmadan diğer kendi arabasıyla kullanabilir miyiz?
Tamam arkadaşım sağolsın. Bi de rotadan sonra bi yan etki gözlemlemiş miydinCanım hava durumuna göre ya bu ara çok dengesiz genelde gece uzun tulum giydiriyorum biraz serin oluyor gündüz kısa kol kisa bacakli tulum giydiriyorum. Ben puset kullanmıyorum bebek arabasinda en düşük kademede kullanıyorum geçen paylaşmıştım hatta bu şekilde
Biz kullanıyoruz canım 0-36 ay olduğu için yoyko aldım ben bi kaç tanıdık vardı kullanan onlar tavsiye etti şimdilik memnunumOto koltuğu alıp kullanan var mı bizim kız pusette azıcık sikisiyor gibioto koltuğuna geçelim diyoruz 3 aylık daha ama 4. Ayında kullanacağız tatile giderken emin olamıyorum tam oturmadan kullanılabilir mi kendi kullanıp memnun olan ya da çevresinde kullananlardan olumlu dönüş aldığınız marka ve modeller var mı acaba
Ben puset kullanmıyorum canım bebek arabasına geçeli çok oldu yenidoğandan itibaren olduğu içinKızlar bi de bebişlere hala içine ayaklı eşofman uzun kollu zıbın giydiriyo musuuz? Bi sorumda bebek arablarını artık puset olmadan diğer kendi arabasıyla kullanabilir miyiz?
Bi yatmadan önce verdim canım 10 gibi bi de sabah 5 buçuktaYaa çok sevindim calpol mu verdin gece boyu
Eyvah eyvahEvet 2 tane yaptılar canım bi sol bacaktan bi sağ bacaktan. Bexsero ve nimenrix oldu
Tek ağlamadığı yer banyo ve su , onun dışında hiç mutlu değil bu hayattanKızlar banyo olayınız nasıl ya? Ekin son 3-4 banyodur bi ağlama bi ağlama Allah'ım sanki dövüyormusuz gibiNasıl yıkadığımızı bilmiyoruz daha filesine yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya
Bende kucağımda karnıma doğru kaldırıyorum basıyo adım atar gibi yapıyorKızlar selam güneş kremi konusunu cok arastırdım buradaki doktorum versailles üniversitesi Mezunu uzun süre fransada çalışmış bir doktor memnunumda bayagı , kendisi bana cocugu oğle vakitlerinde gerekmedıkce cıkarmamam gerektıgını cıkarırsam gölgede tutmamın önemli oldugunu (gunesten koruyan sapka vb kullanılabılır) denıze sokcak isem ikindi vakti sokmam gerektıgını ozaman su daha ılık oluyormus ve gunesten daha az etkılenıyorlarmıs , eger bu sekılde yaparsam sorun olmayacagını aksıne D vitamını gereksınımı içinde faydalı olacagını soyledi. 6 aydan once gunes kremi kullanmamamdan yana oldugunu soyledi . Konuslunca buraya yazayım dedim belki bir faydası olur.
Kızlar havalar cok sıcak burada klima acmadan yasamak mumkun değik gibi klimalı eve gecıs donemınde ne yapabılırım ne önerirsiniz ?
Birde sizinde bebekler ayaklarını yere basıp dikelmeye calısıyorlar mı ? Benimki yapıyor ve zararı olur mu diye korkuyorum .
Benimki son günlerde 3,5 - 4 arasi uyanıyor, kendi kendine konuşuyor sesler çıkarıyorGecenin beşinden beri ayaktayız. Akıl hastanesine gitmeme az kaldı kızlar... 4 ay atağımız 1 hafta önceden mi başladı acaba uykusu olduğu için ağlıyor ama asla uyumuyor..
Allah yardımcınız olsun canım bizim hafif ateş ve olduğu gün huzursuzluk ağlama dışında bir şey olmadı şimdi normale döndüEyvah eyvahhaftaya bizim olacak
Tek ağlamadığı yer banyo ve su , onun dışında hiç mutlu değil bu hayattan
Bende kucağımda karnıma doğru kaldırıyorum basıyo adım atar gibi yapıyorklima bizde mecbur açacağız ama en kısık nefes almama yetsin yeter şeklinde olur sanırım, havaya üfleme yaparım bir de
Benimki son günlerde 3,5 - 4 arasi uyanıyor, kendi kendine konuşuyor sesler çıkarıyor
Ya Bunu alcam ya da e bebekte baby plus star mama sandalyesi var ayni bunun gibi onu alicam canimKızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idiKeşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Görümcem verecek bana ikea mama sandalyesi canım ama bu fiyatlar ne ya ciddenKızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idiKeşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Çok teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazdığın içinKızlar selam güneş kremi konusunu cok arastırdım buradaki doktorum versailles üniversitesi Mezunu uzun süre fransada çalışmış bir doktor memnunumda bayagı , kendisi bana cocugu oğle vakitlerinde gerekmedıkce cıkarmamam gerektıgını cıkarırsam gölgede tutmamın önemli oldugunu (gunesten koruyan sapka vb kullanılabılır) denıze sokcak isem ikindi vakti sokmam gerektıgını ozaman su daha ılık oluyormus ve gunesten daha az etkılenıyorlarmıs , eger bu sekılde yaparsam sorun olmayacagını aksıne D vitamını gereksınımı içinde faydalı olacagını soyledi. 6 aydan once gunes kremi kullanmamamdan yana oldugunu soyledi . Konuslunca buraya yazayım dedim belki bir faydası olur.
Kızlar havalar cok sıcak burada klima acmadan yasamak mumkun değik gibi klimalı eve gecıs donemınde ne yapabılırım ne önerirsiniz ?
Birde sizinde bebekler ayaklarını yere basıp dikelmeye calısıyorlar mı ? Benimki yapıyor ve zararı olur mu diye korkuyorum .
Bi bakayım canım ikisine de sağolYa Bunu alcam ya da e bebekte baby plus star mama sandalyesi var ayni bunun gibi onu alicam canim
Faros Tutucu Aparatlı Tepsili Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Faros Tutucu Aparatlı Tepsili Mama Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Belli bi yastan sonra pusete sigmiyorlar cnm o yuzden oto koltugu aliniyorPuset ve oto koltuğu farklı mı ? Ay çok cahilimBebek arabasının üstündeki puset orada tamamım da o da oto koltuğu oluyor Yoksa olmuyor mu
Gerçekten şaka gibi biz 1 sene önce mi doğum yaptık da haberim yokGörümcem verecek bana ikea mama sandalyesi canım ama bu fiyatlar ne ya cidden
Agahshsh minik insannnnKizlar bir kac tane sapka siparis etmistim denedim bir tanesini bu nedir ya deliricem şüşko whdheh
Benim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandiKızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idiKeşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?