2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bi de bebişlere hala içine ayaklı eşofman uzun kollu zıbın giydiriyo musuuz? Bi sorumda bebek arablarını artık puset olmadan diğer kendi arabasıyla kullanabilir miyiz?

Kızlar bi de bebişlere hala içine ayaklı eşofman uzun kollu zıbın giydiriyo musuuz? Bi sorumda bebek arablarını artık puset olmadan diğer kendi arabasıyla kullanabilir miyiz?
Canım hava durumuna göre ya bu ara çok dengesiz genelde gece uzun tulum giydiriyorum biraz serin oluyor gündüz kısa kol kisa bacakli tulum giydiriyorum. Ben puset kullanmıyorum bebek arabasinda en düşük kademede kullanıyorum geçen paylaşmıştım hatta bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20230529_155731.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 81
Tamam arkadaşım sağolsın. Bi de rotadan sonra bi yan etki gözlemlemiş miydin

Biz kullanıyoruz canım 0-36 ay olduğu için yoyko aldım ben bi kaç tanıdık vardı kullanan onlar tavsiye etti şimdilik memnunum

Ben puset kullanmıyorum canım bebek arabasına geçeli çok oldu yenidoğandan itibaren olduğu için

Evet 2 tane yaptılar canım bi sol bacaktan bi sağ bacaktan. Bexsero ve nimenrix oldu
Eyvah eyvah haftaya bizim olacak
Tek ağlamadığı yer banyo ve su , onun dışında hiç mutlu değil bu hayattan
Bende kucağımda karnıma doğru kaldırıyorum basıyo adım atar gibi yapıyor klima bizde mecbur açacağız ama en kısık nefes almama yetsin yeter şeklinde olur sanırım, havaya üfleme yaparım bir de
Gecenin beşinden beri ayaktayız. Akıl hastanesine gitmeme az kaldı kızlar... 4 ay atağımız 1 hafta önceden mi başladı acaba uykusu olduğu için ağlıyor ama asla uyumuyor..
Benimki son günlerde 3,5 - 4 arasi uyanıyor, kendi kendine konuşuyor sesler çıkarıyor

Allah yardımcınız olsun canım bizim hafif ateş ve olduğu gün huzursuzluk ağlama dışında bir şey olmadı şimdi normale döndü

Kızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idi Keşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Ya Bunu alcam ya da e bebekte baby plus star mama sandalyesi var ayni bunun gibi onu alicam canim

Puset ve oto koltuğu farklı mı ? Ay çok cahilim Bebek arabasının üstündeki puset orada tamamım da o da oto koltuğu oluyor Yoksa olmuyor mu

Kızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idi Keşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Görümcem verecek bana ikea mama sandalyesi canım ama bu fiyatlar ne ya cidden

Çok teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazdığın için

Benim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…