Canim Istanbuldayim sadece zibinla evde, disarida da zibin, bir takim be ustune ince hirka, ortu oluyor.... Arabayi basindan bu yana o sekilde kulkaniyorumKızlar bi de bebişlere hala içine ayaklı eşofman uzun kollu zıbın giydiriyo musuuz? Bi sorumda bebek arablarını artık puset olmadan diğer kendi arabasıyla kullanabilir miyiz?
Bugün bile 33 farklı ürüne zam gelmişGerçekten şaka gibi biz 1 sene önce mi doğum yaptık da haberim yok3-4 ayda böyle bir zam akıl işi değil
Yaa ben de lcwden aldim çok tatli seyler var ama kizlarin daha güzelAgahshsh minik insannnnben de lcw den iki tane aldım aşırı tatlı ya yaz gelebilir mi artık
Aha benimki de banyoda mutlu be hic aglamiyorEyvah eyvahhaftaya bizim olacak
Tek ağlamadığı yer banyo ve su , onun dışında hiç mutlu değil bu hayattan
Bende kucağımda karnıma doğru kaldırıyorum basıyo adım atar gibi yapıyorklima bizde mecbur açacağız ama en kısık nefes almama yetsin yeter şeklinde olur sanırım, havaya üfleme yaparım bir de
Benimki son günlerde 3,5 - 4 arasi uyanıyor, kendi kendine konuşuyor sesler çıkarıyor
Ayy nerdesin hemen atlayıp gelelim Karadeniz yağmurlu her zamanki gibiYaa ben de lcwden aldim çok tatli seyler var ama kizlarin daha güzelburaya çoktan yaz geldi sicaktan duramiyoruz hava 32 derece
Ben huysuzken hep banyo yaptiriodum persembe 2ci ay asilari var 3 gun yikandirmayavakmisiz napcam bilmiomAha benimki de banyoda mutlu be hic aglamiyormasallah diyelim bi o var elimizde nazar olmasin
Ne güzel iyiki almışBenim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandi
Gelme nereye geliyosun batman'dayim ben whshwh yağmurda islanirim daha iyiAyy nerdesin hemen atlayıp gelelim Karadeniz yağmurlu her zamanki gibi
AhahajsjahaGelme nereye geliyosun batman'dayim ben whshwh yağmurda islanirim daha iyi
Cok mu huysuz ki?Ben huysuzken hep banyo yaptiriodum persembe 2ci ay asilari var 3 gun yikandirmayavakmisiz napcam bilmiom
Yaaaa nerden aldınız bu şapkayı bu neeeeKizlar bir kac tane sapka siparis etmistim denedim bir tanesini bu nedir ya deliricem şüşko whdheh
Limit dolunca nasıl oluyor acaba muayeneye ucret mi ödüyorsunuzGüzel ailenle nice mutlu yıllarınız olsun cnmBu sene ben de bu duygularla kutladım doğumgünümde de hıdırellezde de ne dileyeceğimi şaşırdım dileğim yanımdaydı artık Darısı isteyen herkese
Ayakta ve yatarak şeklinde özel sigortada belirli limitlerimiz var belirlediğimiz, biz en alt paketi seçmiştik ayakta limitimiz dolmuş bile ilk ay yapılan testler ve doktor ziyaretleriyle
Aman maşallah deeeTek ağlamadığı yer banyo ve su , onun dışında hiç mutlu değil bu hayattan
Puset içine sığmamaya başladığında oto koltuğa geçiliyor canim oto koltuk daha büyük ve uzun süreli kullanima yönelikPuset ve oto koltuğu farklı mı ? Ay çok cahilimBebek arabasının üstündeki puset orada tamamım da o da oto koltuğu oluyor Yoksa olmuyor mu
Ben de alicam bu ay ek gıda eksiklerini tamamlayacagim. Şu büyük 1.000 tl lik sandalyelere bakiyodum, ama hangi arkadaşıma sorduysam sakin alma bunlardan al en kullanışlısı bunlar dediler. Bi de acaba kuzu kiyma alip dolaba mi atsam diyorum zam gelmeden. Kiymanin kilosu 600-700 lira olacakmışBi bakayım canım ikisine de sağol
Hahahaha olsun iyi yatırım olmus şimdi kimbilir kaç bin tl olmuşturBenim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandi
Olsun olsun artık hiiiiç üzülmüyorumBugün bile 33 farklı ürüne zam gelmişAllah yardım etsin hepimize
Hayır ama yalandan ağlıyorKizlar sizin bebekler de yalandan öksürüyor mu? Benim oglum kaç gündür öksürük numarası yapıyor çok hoşuna gidiyo eğleniyo bi de bununla
Benimki 2 saatte bir 90 cc içmiyor, 3 saatte 60cc çok nadir 90 cc içiyor. Hangi biberonu kullanıyorsun?Ekin de ayni öyle yaduşta bacaklarıma yatirip yikadim onda da ağladı
Klima 22-24 derecelerde havaya bakacak şekilde çalıştırın diyolar canim. Bebeğin üzerine de ince uzun kol bir tulum giydirebilirsin. Benim dr yazın klima aç ve her gün banyo ettir dedi sıcak hava çocuğun ateşini yükseltir dedi. Dikelme olayı var evet ben ozellikleyher gün bu egzersizi yaptırıyorum bacak kasları gelişimi açısından önemli. Zarari yok
Gelmiş geçmiş olsun canimDuşta nasıl yıkadın peki ben bacağıma yatirip yikadim bi kere onda da ağladı
Ekin emmedi canim reddetti ne yaptiysam döndüremedim. Holle hiç duymadim tr de yok kuzum. Ben sma optipro veriyorum şuan canım keçi sütlü mamalar bi tık daha ağır bi tada sahip oluyor gebelde bebekler sevmez ama Aryana sevdiyse süper
Hep uyumuyor kız su an cin gibi bakınıyor meselaEkinin düzeni şöyle gün içinde 1,5-2 saatte bir 45-60 dk uykular yapiyor. Akşam uykusuna da 8.30-9.00 gibi geçiyor.3-4 saatte bir mama yiyor sabah 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Gün içinde 2 saatte bir 90 cc veriyorum ama 1,5 saatte istemeye başladı biraz yukselticem yarım ölçek daha fazla vericem
Benim de dün bu aklıma geldi bi de böyle deneyim belki suyun içinde sakinler biraz
Evet ben de o tekerlekli büyük mama sandalyelerinin çok hantal ve gereksiz olduğunu duydum çevremden. O yüzden daha portatif hafif bi şey bakıyorum. Mantıklı canım bence kıyma sonuçta buzlukta hiç bişey olmaz al dursun kenarda. Her şeye zam geliyor baksana az önce baktım dediğim mama sandalyesi 1400dü 1750 olmuş daha dün bakmıştımAman maşallah deee
Puset içine sığmamaya başladığında oto koltuğa geçiliyor canim oto koltuk daha büyük ve uzun süreli kullanima yönelik
Ben de alicam bu ay ek gıda eksiklerini tamamlayacagim. Şu büyük 1.000 tl lik sandalyelere bakiyodum, ama hangi arkadaşıma sorduysam sakin alma bunlardan al en kullanışlısı bunlar dediler. Bi de acaba kuzu kiyma alip dolaba mi atsam diyorum zam gelmeden. Kiymanin kilosu 600-700 lira olacakmış
Hahahaha olsun iyi yatırım olmus şimdi kimbilir kaç bin tl olmuştur
Olsun olsun artık hiiiiç üzülmüyorum
Hayır ama yalandan ağlıyor
LCWaikiki.com burdan aldım canım 3-6 ay. Aslinda mağazada indirimdeydi ama bedeni yoktu her iki renkte de. Ben 2 rengini de aldım valla çok tatlilarYaaaa nerden aldınız bu şapkayı bu neeee
Benimkinde gitmedi ağrı yaptığından korkuyorum biraz daha geçsin. Tayt giydiğimde göbeğim düzleşiyorBenimki hala yerinde duruyor
Aman aciyosa zorlama canim
10 gün önce 6220 idi cok rahatsız değil ama bayramda uzun yola gideceğiz o zaman rahat edemez arabada peki kucaginizda miCanim seninki kac kilo bebegin? Ben o puseti hic kullanmadim. Hep sikisiyor gibi geldi. Kusarsa bogazi katlaniyor bogulur diye de korktum acikcasi... En iyi normal arabasi...genisce yayilarak uyuyorlar... Benimki orda da zor uyuyor ama
Ben de yoyko bakıyorum eşim de beğendi ama başka marka kullanan varsa diye sormak istedim zaten önemli olan su an rahatlar mi ilerde oturduğunda her türlü rahat ederler diye düşünüyorum çok teşekkür ederimBiz kullanıyoruz canım 0-36 ay olduğu için yoyko aldım ben bi kaç tanıdık vardı kullanan onlar tavsiye etti şimdilik memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?