2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bi de bebişlere hala içine ayaklı eşofman uzun kollu zıbın giydiriyo musuuz? Bi sorumda bebek arablarını artık puset olmadan diğer kendi arabasıyla kullanabilir miyiz?
Canim Istanbuldayim sadece zibinla evde, disarida da zibin, bir takim be ustune ince hirka, ortu oluyor.... Arabayi basindan bu yana o sekilde kulkaniyorum

Agahshsh minik insannnn ben de lcw den iki tane aldım aşırı tatlı ya yaz gelebilir mi artık
Yaa ben de lcwden aldim çok tatli seyler var ama kizlarin daha güzel buraya çoktan yaz geldi sicaktan duramiyoruz hava 32 derece

Aha benimki de banyoda mutlu be hic aglamiyor masallah diyelim bi o var elimizde nazar olmasin

Limit dolunca nasıl oluyor acaba muayeneye ucret mi ödüyorsunuz

Tek ağlamadığı yer banyo ve su , onun dışında hiç mutlu değil bu hayattan
Aman maşallah deee
Puset ve oto koltuğu farklı mı ? Ay çok cahilim Bebek arabasının üstündeki puset orada tamamım da o da oto koltuğu oluyor Yoksa olmuyor mu
Puset içine sığmamaya başladığında oto koltuğa geçiliyor canim oto koltuk daha büyük ve uzun süreli kullanima yönelik
Bi bakayım canım ikisine de sağol
Ben de alicam bu ay ek gıda eksiklerini tamamlayacagim. Şu büyük 1.000 tl lik sandalyelere bakiyodum, ama hangi arkadaşıma sorduysam sakin alma bunlardan al en kullanışlısı bunlar dediler. Bi de acaba kuzu kiyma alip dolaba mi atsam diyorum zam gelmeden. Kiymanin kilosu 600-700 lira olacakmış
Benim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandi
Hahahaha olsun iyi yatırım olmus şimdi kimbilir kaç bin tl olmuştur
Bugün bile 33 farklı ürüne zam gelmiş Allah yardım etsin hepimize
Olsun olsun artık hiiiiç üzülmüyorum
Kizlar sizin bebekler de yalandan öksürüyor mu? Benim oglum kaç gündür öksürük numarası yapıyor çok hoşuna gidiyo eğleniyo bi de bununla
Hayır ama yalandan ağlıyor

Benimki 2 saatte bir 90 cc içmiyor, 3 saatte 60cc çok nadir 90 cc içiyor. Hangi biberonu kullanıyorsun?
Senin mamanın aynısından kullandım tadını beğendi içiyordu ama bana fazla yoğun geldi, kaşığını tam doldurup mu sıyırıyorsun yoksa içinde bir çizgi var okadarmı dolduruyorsun?

Son düzenleme:
Evet ben de o tekerlekli büyük mama sandalyelerinin çok hantal ve gereksiz olduğunu duydum çevremden. O yüzden daha portatif hafif bi şey bakıyorum. Mantıklı canım bence kıyma sonuçta buzlukta hiç bişey olmaz al dursun kenarda. Her şeye zam geliyor baksana az önce baktım dediğim mama sandalyesi 1400dü 1750 olmuş daha dün bakmıştım

Yaaaa nerden aldınız bu şapkayı bu neeee
LCWaikiki.com burdan aldım canım 3-6 ay. Aslinda mağazada indirimdeydi ama bedeni yoktu her iki renkte de. Ben 2 rengini de aldım valla çok tatlilar uygulamayi indir bazen indirim kodlari veriyor ben 2 tshirt 2 şapka kargo ucretsiz 200 tlye almistim

Benimki hala yerinde duruyor
Aman aciyosa zorlama canim
Benimkinde gitmedi ağrı yaptığından korkuyorum biraz daha geçsin. Tayt giydiğimde göbeğim düzleşiyor anca öyle idare ediyorum. Ama bu zamana kadar sıfır beden olduğumdan bu göbek sinirlerimi bozuyor kollarımda normalinden kalın popomda büyüdü. Ben vücut ölçüsü yaptırdım. Boyuma göre ideal kilodaymışım hatta 70 kg olmam lazımmış. Ben 55 e gelmek istiyorum bunlar 70 teb bahsediyor boy 175. Şuan 69 kilodayım. Bunlar bizim yarmagül olmamızı istiyor herhalde

Canim seninki kac kilo bebegin? Ben o puseti hic kullanmadim. Hep sikisiyor gibi geldi. Kusarsa bogazi katlaniyor bogulur diye de korktum acikcasi... En iyi normal arabasi...genisce yayilarak uyuyorlar... Benimki orda da zor uyuyor ama
10 gün önce 6220 idi cok rahatsız değil ama bayramda uzun yola gideceğiz o zaman rahat edemez arabada peki kucaginizda mi

Biz kullanıyoruz canım 0-36 ay olduğu için yoyko aldım ben bi kaç tanıdık vardı kullanan onlar tavsiye etti şimdilik memnunum
Ben de yoyko bakıyorum eşim de beğendi ama başka marka kullanan varsa diye sormak istedim zaten önemli olan su an rahatlar mi ilerde oturduğunda her türlü rahat ederler diye düşünüyorum çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…