Ama senin daha küçük kuzum normal 60 cc ben bile bazen 75 cc veriyorum. Ben tam ölçek sıyırarak koyuyorum canım. Ekin 3 saat asla beklemez fazla versem de bu defa kusuyorBenimki 2 saatte bir 90 cc içmiyor, 3 saatte 60cc çok nadir 90 cc içiyor. Hangi biberonu kullanıyorsun?
Senin mamanın aynısından kullandım tadını beğendi içiyordu ama bana fazla yoğun geldi, kaşığını tam doldurup mu sıyırıyorsun yoksa içinde bir çizgi var okadarmı dolduruyorsun?
Dün almadığım her şeyden bugün özür diliyorum en çokta kendimdenKızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idiKeşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Ben de geçen gün kasaptan bir şeyler alıyordum kuzu kıymayı sordum 360 dediAman maşallah deee
Puset içine sığmamaya başladığında oto koltuğa geçiliyor canim oto koltuk daha büyük ve uzun süreli kullanima yönelik
Ben de alicam bu ay ek gıda eksiklerini tamamlayacagim. Şu büyük 1.000 tl lik sandalyelere bakiyodum, ama hangi arkadaşıma sorduysam sakin alma bunlardan al en kullanışlısı bunlar dediler. Bi de acaba kuzu kiyma alip dolaba mi atsam diyorum zam gelmeden. Kiymanin kilosu 600-700 lira olacakmış
Hahahaha olsun iyi yatırım olmus şimdi kimbilir kaç bin tl olmuştur
Olsun olsun artık hiiiiç üzülmüyorum
Hayır ama yalandan ağlıyor
Arabada evet10 gün önce 6220 idi cok rahatsız değil ama bayramda uzun yola gideceğiz o zaman rahat edemez arabada peki kucaginizda mi
Sinirden gülüyorum artıkEvet ben de o tekerlekli büyük mama sandalyelerinin çok hantal ve gereksiz olduğunu duydum çevremden. O yüzden daha portatif hafif bi şey bakıyorum. Mantıklı canım bence kıyma sonuçta buzlukta hiç bişey olmaz al dursun kenarda. Her şeye zam geliyor baksana az önce baktım dediğim mama sandalyesi 1400dü 1750 olmuş daha dün bakmıştım
Aynen ya tayt olmasa naparmisizBenimkinde gitmedi ağrı yaptığından korkuyorum biraz daha geçsin. Tayt giydiğimde göbeğim düzleşiyoranca öyle idare ediyorum. Ama bu zamana kadar sıfır beden olduğumdan bu göbek sinirlerimi bozuyor kollarımda normalinden kalın popomda büyüdü. Ben vücut ölçüsü yaptırdım. Boyuma göre ideal kilodaymışım hatta 70 kg olmam lazımmış. Ben 55 e gelmek istiyorum bunlar 70 teb bahsediyor boy 175. Şuan 69 kilodayım. Bunlar bizim yarmagül olmamızı istiyor herhalde
Evet daha da artacak alıp porsiyonlayip atmak lazim ben en iyisi silikon buz kalibi sipariş edeyim onun içine küp küp porsiyonlayip dondurayim yavrum etsiz kalmasınBen de geçen gün kasaptan bir şeyler alıyordum kuzu kıymayı sordum 360 dedio yüzden alıp atabiliriz hatta şimdi gitmek lazım gitmediğimiz her dakika bile beşer onar lira artıyordur bir 2 gün sonra o fiyatlara gelir
Hangisi o link atar mısın büyük hantal olanlarda çocukların çoğudurmuyormuş canım. Genelde öyle yorumlar alıyorum çevremden.Kızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idiKeşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
LCW den mi aldın bunları canım ben de bakıyordum hep büyük görüyorum.Agahshsh minik insannnnben de lcw den iki tane aldım aşırı tatlı ya yaz gelebilir mi artık
Evet canım mickeyli olan 3-6 ay diğerini seneye için 1-2 yaş aldımLCW den mi aldın bunları canım ben de bakıyordum hep büyük görüyorum.
Bize halası aldı çok şükür ondan yırttıkKızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idiKeşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Vallahi ya iyi ki taytlar var heleki korseli olanlar 3 tane tam bedenim sipariş verdim bacağımdan yukarıya çıkmadı bile boşuna para harcadım. 2 tane de korseli tayt daha aldım onlar oldu. Ama onlarda naylon gibiydi. Kaliteli alayım diyorum olmuyor kalıplar çok farkediyor.Aynen ya tayt olmasa naparmisizSen diyet yapiyor musun?
Yaa ısırcam bu neeKizlar bir kac tane sapka siparis etmistim denedim bir tanesini bu nedir ya deliricem şüşko whdheh
Canım bu listeyi emzirirken de yapabilir miyizVallahi ya iyi ki taytlar var heleki korseli olanlar 3 tane tam bedenim sipariş verdim bacağımdan yukarıya çıkmadı bile boşuna para harcadım. 2 tane de korseli tayt daha aldım onlar oldu. Ama onlarda naylon gibiydi. Kaliteli alayım diyorum olmuyor kalıplar çok farkediyor.
Diyet falan yapamadım. Arkadaşım verdi bana diyet listesi. Ona da söyledim ben nasıl hazırlayayım yiyeyim bazen yemek bile yapmıyorum dışarıdan söylüyoruz. Çok yorucu gündüz. Ne bulduysam yiyorum tatlı da dahil. Hele ilk 2 ay yemediğimin şey kaldı süt olur diye. 67 ye düşen kilom 69 a çıktı. Sonuç sütüm kesildi hötüm büyüdü
Bu yaz bikini de giyemem mayo yolları gözüktü banadiyetisyenin hazırladığı listeyi atıyorum
İçinden uyguladığım tek şey ödemi atmak için limonlu tarçınlı su oldu
Ayy bizimkide yapıyor yarılıyoruz gülmekten öhö öhö yapıyo bide ağzı yuvarlak yapıyor kendide gülüyorKizlar sizin bebekler de yalandan öksürüyor mu? Benim oglum kaç gündür öksürük numarası yapıyor çok hoşuna gidiyo eğleniyo bi de bununla
Nedefit almıştım ben korse tayt hem kaliteli hem harika topluyor geçen komşular geldi onu giymiştim ay sen ne zayiflamissin hiç göbeğin yok falan dediler ben de tabi ki bozuntuya vermedim hahahahaVallahi ya iyi ki taytlar var heleki korseli olanlar 3 tane tam bedenim sipariş verdim bacağımdan yukarıya çıkmadı bile boşuna para harcadım. 2 tane de korseli tayt daha aldım onlar oldu. Ama onlarda naylon gibiydi. Kaliteli alayım diyorum olmuyor kalıplar çok farkediyor.
Diyet falan yapamadım. Arkadaşım verdi bana diyet listesi. Ona da söyledim ben nasıl hazırlayayım yiyeyim bazen yemek bile yapmıyorum dışarıdan söylüyoruz. Çok yorucu gündüz. Ne bulduysam yiyorum tatlı da dahil. Hele ilk 2 ay yemediğimin şey kaldı süt olur diye. 67 ye düşen kilom 69 a çıktı. Sonuç sütüm kesildi hötüm büyüdü
Bu yaz bikini de giyemem mayo yolları gözüktü banadiyetisyenin hazırladığı listeyi atıyorum
İçinden uyguladığım tek şey ödemi atmak için limonlu tarçınlı su oldu
Canım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleştiBen huysuzken hep banyo yaptiriodum persembe 2ci ay asilari var 3 gun yikandirmayavakmisiz napcam bilmiom
Bayıldımm yaaa teşekkür ederimLCWaikiki.com burdan aldım canım 3-6 ay. Aslinda mağazada indirimdeydi ama bedeni yoktu her iki renkte de. Ben 2 rengini de aldım valla çok tatlilaruygulamayi indir bazen indirim kodlari veriyor ben 2 tshirt 2 şapka kargo ucretsiz 200 tlye almistim
Ekin seni yicemKöpekcik ve köpekcigin kız kardeşi ile etkinlik saati
Ekinin Oyuncağına bayıldımKöpekcik ve köpekcigin kız kardeşi ile etkinlik saati
Evet ya çok komik oluyor eşim de inanmaya başladı acaba gerçekten mi öksürüyor diyo bizimkisi güzel rol yapiyo demek kiAyy bizimkide yapıyor yarılıyoruz gülmekten öhö öhö yapıyo bide ağzı yuvarlak yapıyor kendide gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?