2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ama senin daha küçük kuzum normal 60 cc ben bile bazen 75 cc veriyorum. Ben tam ölçek sıyırarak koyuyorum canım. Ekin 3 saat asla beklemez fazla versem de bu defa kusuyor

Kızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idi Keşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Dün almadığım her şeyden bugün özür diliyorum en çokta kendimden daha geçen favoriye attığım kanguru 850 den 1049 a çıkmış ben şok
Ben de geçen gün kasaptan bir şeyler alıyordum kuzu kıymayı sordum 360 dedi o yüzden alıp atabiliriz hatta şimdi gitmek lazım gitmediğimiz her dakika bile beşer onar lira artıyordur bir 2 gün sonra o fiyatlara gelir

Sinirden gülüyorum artık
Aynen ya tayt olmasa naparmisiz Sen diyet yapiyor musun?

Evet daha da artacak alıp porsiyonlayip atmak lazim ben en iyisi silikon buz kalibi sipariş edeyim onun içine küp küp porsiyonlayip dondurayim yavrum etsiz kalmasın

Kızlar sonra alırız diye almadığımız ikeanın mama sandalyesi 1400 tl olmuş doğumdan önce 400 tl idi Keşke alsaydık off off Muadil bi öneriniz var mı? Siz ne aldınız ya da alacaksınız?
Hangisi o link atar mısın büyük hantal olanlarda çocukların çoğudurmuyormuş canım. Genelde öyle yorumlar alıyorum çevremden.

Bize halası aldı çok şükür ondan yırttık Neyi eksik alalım diyorlar bende büyük şeyleri söylüyorum valla çoğu şeyi öyle aldırdım duruyorlar kutularında

Aynen ya tayt olmasa naparmisiz Sen diyet yapiyor musun?
Vallahi ya iyi ki taytlar var heleki korseli olanlar 3 tane tam bedenim sipariş verdim bacağımdan yukarıya çıkmadı bile boşuna para harcadım. 2 tane de korseli tayt daha aldım onlar oldu. Ama onlarda naylon gibiydi. Kaliteli alayım diyorum olmuyor kalıplar çok farkediyor.
Diyet falan yapamadım. Arkadaşım verdi bana diyet listesi. Ona da söyledim ben nasıl hazırlayayım yiyeyim bazen yemek bile yapmıyorum dışarıdan söylüyoruz. Çok yorucu gündüz. Ne bulduysam yiyorum tatlı da dahil. Hele ilk 2 ay yemediğimin şey kaldı süt olur diye. 67 ye düşen kilom 69 a çıktı. Sonuç sütüm kesildi hötüm büyüdü
Bu yaz bikini de giyemem mayo yolları gözüktü bana diyetisyenin hazırladığı listeyi atıyorum
İçinden uyguladığım tek şey ödemi atmak için limonlu tarçınlı su oldu

Eklentiler

• 721836BA-E618-426F-AA57-2973BCF1182E.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 89
  • DD602704-375E-40EC-A491-972D5CC95DE6.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 91
Canım bu listeyi emzirirken de yapabilir miyiz

Nedefit almıştım ben korse tayt hem kaliteli hem harika topluyor geçen komşular geldi onu giymiştim ay sen ne zayiflamissin hiç göbeğin yok falan dediler ben de tabi ki bozuntuya vermedim hahahaha ay diyet listesi görecek halim yok aralıklı oruç yapar geçerim en temizi

Ben huysuzken hep banyo yaptiriodum persembe 2ci ay asilari var 3 gun yikandirmayavakmisiz napcam bilmiom
Canım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleşti Neden 3 gün yıkanmıyormuş?

Ayy bizimkide yapıyor yarılıyoruz gülmekten öhö öhö yapıyo bide ağzı yuvarlak yapıyor kendide gülüyor
Evet ya çok komik oluyor eşim de inanmaya başladı acaba gerçekten mi öksürüyor diyo bizimkisi güzel rol yapiyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…