Yaa ne tatlilar benim de alman çoban köpeğim var çok iyi arkadaş olacaklar büyüyünceKöpekcik ve köpekcigin kız kardeşi ile etkinlik saati
Ayy oyuncu bunlar ya her gün başka rol yapıyorlarEvet ya çok komik oluyor eşim de inanmaya başladı acaba gerçekten mi öksürüyor diyo bizimkisi güzel rol yapiyo demek ki
Ben artık dolap ve gardropstan bakıyorum her şeye valla sıfır bişey almak hayal olduDün almadığım her şeyden bugün özür diliyorum en çokta kendimdendaha geçen favoriye attığım kanguru 850 den 1049 a çıkmış ben şok
Ben de geçen gün kasaptan bir şeyler alıyordum kuzu kıymayı sordum 360 dedio yüzden alıp atabiliriz hatta şimdi gitmek lazım gitmediğimiz her dakika bile beşer onar lira artıyordur bir 2 gün sonra o fiyatlara gelir
Yaa maşallah çok tatlılarKöpekcik ve köpekcigin kız kardeşi ile etkinlik saati
Bu canım IKEA Unisex Beyaz Antilop Tepsili Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - TrendyolHangisi o link atar mısın büyük hantal olanlarda çocukların çoğudurmuyormuş canım. Genelde öyle yorumlar alıyorum çevremden.
Ya bize de ablam sormuştu ana kucağı ve mama sandalyesi arasında kaldık ana kucağı daha pahalıydı o zaman onu aldırdıkBize halası aldı çok şükür ondan yırttıkNeyi eksik alalım diyorlar bende büyük şeyleri söylüyorum valla çoğu şeyi öyle aldırdım duruyorlar kutularında
Evet canım zaten süt sağıyordum verdiğinde.Canım bu listeyi emzirirken de yapabilir miyiz
İyi yapmışsın canım bende geçen ablama ilk adım arabasını aldırdımYa bize de ablam sormuştu ana kucağı ve mama sandalyesi arasında kaldık ana kucağı daha pahalıydı o zaman onu aldırdıkŞimdi mama sandalyesi için bi sponsor bulmak lazım ya da muadil ürünlere bakacağım artık napalım
Aynen en temizi diyet yapacak vaktim olmuyor aç kalırım daha iyi. Sen aldığın taytın linkini yollar mısın bana canımNedefit almıştım ben korse tayt hem kaliteli hem harika topluyor geçen komşular geldi onu giymiştim ay sen ne zayiflamissin hiç göbeğin yok falan dediler ben de tabi ki bozuntuya vermedim hahahahaay diyet listesi görecek halim yok aralıklı oruç yapar geçerim en temizi
Kuzum koldan verem aşısı oldu mu ? Onun için 3 gün duş yasak ona su degmemesi gerekiyorm Türkiye'de genelde verem ve karma aşıyı ayni anda yapiyorlarCanım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleştiNeden 3 gün yıkanmıyormuş?
Gel ye teyzesiiiiiiEkin seni yicem
Al al canım o kadar sevdi ki bakıp bakıp gülüyor oyuncak şarkı söyledikçe o da cevap veriyor bizim topigin milli oyuncağı olduEkinin Oyuncağına bayıldımbulursam bende alayım bundan.
Kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar çok şanslılarYaa ne tatlilar benim de alman çoban köpeğim var çok iyi arkadaş olacaklar büyüyünce
Bu kuzumAynen en temizi diyet yapacak vaktim olmuyor aç kalırım daha iyi. Sen aldığın taytın linkini yollar mısın bana canım
Canım civilden de bakabilirsin ordada uygun fiyatlı varYa bize de ablam sormuştu ana kucağı ve mama sandalyesi arasında kaldık ana kucağı daha pahalıydı o zaman onu aldırdıkŞimdi mama sandalyesi için bi sponsor bulmak lazım ya da muadil ürünlere bakacağım artık napalım
Canim bu arada biberon lansinoh ve chicco kullaniyorum dönüşümlü Orta akışlı sen ne kullaniyorsun ?Benimki 2 saatte bir 90 cc içmiyor, 3 saatte 60cc çok nadir 90 cc içiyor. Hangi biberonu kullanıyorsun?
Senin mamanın aynısından kullandım tadını beğendi içiyordu ama bana fazla yoğun geldi, kaşığını tam doldurup mu sıyırıyorsun yoksa içinde bir çizgi var okadarmı dolduruyorsun?
Yapıyorum yapmazmiyim hiçHay Allah çok geçmiş olsun kuzumİnşallah bugün daha iyi olur Bol sarımsaklı bir çorba yap annesi şifa olsun
Ne kadar dikkat etsende oluyor canım işte bir şekildeBilmiyorum ki , ben kontrole gidince doktora soracağım canım, biz etkileniyorsak güneşten bebeler daha çok etkilenir bence
Canım benim oğlan gibi mi senin kızın da, çok hassas bünyesi var hemen hasta oluveriyor. Çok geçmiş olsun,halbuki çokta dikkat eden bir annesin
Evet Kız hasta oldu yoğun öksürüyorÇok geçmiş olsun canım, çocuklar mı hasta oldu canım
Surekli eller ağızda , sonra bulduğu her eşyayı ağzına sokacak daha sonra kendiliğinden bırakıyorlar canımKızlar bebişlerinizin ellerini ağızlarına götürme işi ne durumda. Bizim oğlan cuk cuk emiyor yaben iyice rahatsız olmaya başladım. Emzik vermeye çalışıyorum ama emzikte iyi değil ne yapacağımı şaşırdım ne zamana kadar sürecek bu el keşfi
alerji olabilir, makat çatlağı olabilir aklıma ikisi geliyor canımKızlar hafif mukuslu kakanın anlamı nedir? Bugün işl defa oldu. Bebeğim 2,5 aylık. Ateş ya da huzursuzluk yok. Herşey normal
Normal aşılar kas içine yapılırken 2ay verem aşısı kolda hemen deri altına yapıyorlarmış. O yüzden su ile temasta etkisi azalabiliyormus.Canım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleştiNeden 3 gün yıkanmıyormuş?
Biz iyiyiz sen nasılsın kızın nasıl oldu canım?Kızlar nasılsınız , bebislerle uğraşmaktan hiç buraya giremiyorum hiç
Ben genelde doktorumuz ne derse onu yapıyorum, sağlık ocağı ne derse he diyip geçiyorumKızlar demir takviyesine ne zaman başlayacağız? Doktor 4. ay başı dedi ebe de 4. ay sonu. Kafam karıştı.
Canım file esnek olduğundan düşecek gibi olup, korkmuş olabilir mi ? Benim büyük oğlan da çok korkardı bebekken file üzerinde banyo yapmaktan.Canım daha suyu dökmeden fileye yatinca başlıyor ağlamaya
Bunu da denedim ama ağladı küveti havuzu gibi kullanmayi deneyeceğim bi de
Ne güzel valla inşallah böyle giderFolik asiti fazla kaçmış bunların kaliteli şeyler istiyorlar ay yuh yaa ben 650 ye almıştım
Evet ben de 2 aşıyı yaptircam çünkü ikisi de farkli menenjit enfeksiyonuna karşı koruyor
Deri altina yapiliyormus sanirim bi tanesi ondan su degmemesi lazimmisCanım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleştiNeden 3 gün yıkanmıyormuş?
Ay evet ay ay neler yaptiklarina dair listeler var eşime atiyorum yollama bana tüm sürprizi kaçıyor diyo whdhehAyy oyuncu bunlar ya her gün başka rol yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?