2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben artık dolap ve gardropstan bakıyorum her şeye valla sıfır bişey almak hayal oldu

Bize halası aldı çok şükür ondan yırttık Neyi eksik alalım diyorlar bende büyük şeyleri söylüyorum valla çoğu şeyi öyle aldırdım duruyorlar kutularında
Ya bize de ablam sormuştu ana kucağı ve mama sandalyesi arasında kaldık ana kucağı daha pahalıydı o zaman onu aldırdık Şimdi mama sandalyesi için bi sponsor bulmak lazım ya da muadil ürünlere bakacağım artık napalım

İyi yapmışsın canım bende geçen ablama ilk adım arabasını aldırdım Sponsor bulmak lazım bazen dediğin gibi

Aynen en temizi diyet yapacak vaktim olmuyor aç kalırım daha iyi. Sen aldığın taytın linkini yollar mısın bana canım

Canım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleşti Neden 3 gün yıkanmıyormuş?
Kuzum koldan verem aşısı oldu mu ? Onun için 3 gün duş yasak ona su degmemesi gerekiyorm Türkiye'de genelde verem ve karma aşıyı ayni anda yapiyorlar
Gel ye teyzesiiiiii
Ekinin Oyuncağına bayıldım bulursam bende alayım bundan.
Al al canım o kadar sevdi ki bakıp bakıp gülüyor oyuncak şarkı söyledikçe o da cevap veriyor bizim topigin milli oyuncağı oldu
fisher price köpekcigin kız kardeşi
Yaa ne tatlilar benim de alman çoban köpeğim var çok iyi arkadaş olacaklar büyüyünce
Kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar çok şanslılar misha Ekin'e oyuncak getirip üstüne bırakıyor oynamak için ama daha Ekin oynayamaz tabi onu hesap edemiyor

Canım civilden de bakabilirsin ordada uygun fiyatlı var

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-30-14-35-42-410_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 46
Canim bu arada biberon lansinoh ve chicco kullaniyorum dönüşümlü Orta akışlı sen ne kullaniyorsun ?

Hay Allah çok geçmiş olsun kuzum İnşallah bugün daha iyi olur Bol sarımsaklı bir çorba yap annesi şifa olsun
Yapıyorum yapmazmiyim hiç
Ne kadar dikkat etsende oluyor canım işte bir şekilde
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar mı hasta oldu canım
Evet Kız hasta oldu yoğun öksürüyor
Surekli eller ağızda , sonra bulduğu her eşyayı ağzına sokacak daha sonra kendiliğinden bırakıyorlar canım
Kızlar hafif mukuslu kakanın anlamı nedir? Bugün işl defa oldu. Bebeğim 2,5 aylık. Ateş ya da huzursuzluk yok. Herşey normal
alerji olabilir, makat çatlağı olabilir aklıma ikisi geliyor canım
Canım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleşti Neden 3 gün yıkanmıyormuş?
Normal aşılar kas içine yapılırken 2ay verem aşısı kolda hemen deri altına yapıyorlarmış. O yüzden su ile temasta etkisi azalabiliyormus.

Kızlar demir takviyesine ne zaman başlayacağız? Doktor 4. ay başı dedi ebe de 4. ay sonu. Kafam karıştı.
Ben genelde doktorumuz ne derse onu yapıyorum, sağlık ocağı ne derse he diyip geçiyorum
Canım file esnek olduğundan düşecek gibi olup, korkmuş olabilir mi ? Benim büyük oğlan da çok korkardı bebekken file üzerinde banyo yapmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…