Valla bende çekip çekip atıyorum eşimeAy evet ay ay neler yaptiklarina dair listeler var eşime atiyorum yollama bana tüm sürprizi kaçıyor diyo whdheh
Ben ikea tip olan mama sandalyesi aldım canım, çok hafif istediğim yere de götürebiliyorum rahat yani.Aman maşallah deee
Puset içine sığmamaya başladığında oto koltuğa geçiliyor canim oto koltuk daha büyük ve uzun süreli kullanima yönelik
Ben de alicam bu ay ek gıda eksiklerini tamamlayacagim. Şu büyük 1.000 tl lik sandalyelere bakiyodum, ama hangi arkadaşıma sorduysam sakin alma bunlardan al en kullanışlısı bunlar dediler. Bi de acaba kuzu kiyma alip dolaba mi atsam diyorum zam gelmeden. Kiymanin kilosu 600-700 lira olacakmış
Hahahaha olsun iyi yatırım olmus şimdi kimbilir kaç bin tl olmuştur
Olsun olsun artık hiiiiç üzülmüyorum
Hayır ama yalandan ağlıyor
Bazı pusetler oto koltuğu olaraktan kullanılıyor sanırım, bizimkinin yanlarında emniyet kemeri için yerler var. Ama ayrı alanlarda var hani daha konforlu olsun isofix falan diyePuset ve oto koltuğu farklı mı ? Ay çok cahilimBebek arabasının üstündeki puset orada tamamım da o da oto koltuğu oluyor Yoksa olmuyor mu
Dün beni böyle sevdi çok duygusallaştım akşamda eşime yaptı kalakaldık öyleceAy evet ay ay neler yaptiklarina dair listeler var eşime atiyorum yollama bana tüm sürprizi kaçıyor diyo whdheh
Benim evlenmeden önceden beri hep hayalimdi. Benim köpek oğluşumun adı da sezarKuzum koldan verem aşısı oldu mu ? Onun için 3 gün duş yasak ona su degmemesi gerekiyorm Türkiye'de genelde verem ve karma aşıyı ayni anda yapiyorlar
Gel ye teyzesiiiiii
Al al canım o kadar sevdi ki bakıp bakıp gülüyor oyuncak şarkı söyledikçe o da cevap veriyor bizim topigin milli oyuncağı oldu
fisher price köpekcigin kız kardeşi
Kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar çok şanslılarmisha Ekin'e oyuncak getirip üstüne bırakıyor oynamak için ama daha Ekin oynayamaz tabi onu hesap edemiyor
Ya yerim yaa yaptiklari her şey o kadar duygusal geliyor ki sizi çok iyi anliyorum. Bazen de üzülüyorum başa dönüp bu tarz şeyleri bir daha yaşayamicaz diyeDün beni böyle sevdi çok duygusallaştım akşamda eşime yaptı kalakaldık öyleceAğlamamak için zor tuttum kendimi
Evet muayene ve test ücreti ne ise onu ödüyorsun, bizim 8 muayene hakkı vardı. Büyük oğlum hepsini kullanıyor sağ olsun. Ufaklıkta 7 tane kaldı, sonradan yaptırdığımız içinLimit dolunca nasıl oluyor acaba muayeneye ucret mi ödüyorsunuz
Benim sacimi cekiyor emzirirkende mememe yumruk atiyordu ahahahahaha hamileyken vikingsleri izlemistim insallah oglum boyle guclu kuvvetli yakisikli olur diyodum ama bakalim ahahahahahqDün beni böyle sevdi çok duygusallaştım akşamda eşime yaptı kalakaldık öyleceAğlamamak için zor tuttum kendimi
Evet ya bazen hiç büyümesin böyle bebek kalsın istiyorum bazende yürüsün bana koşarak gelsin istiyorum ahh annelik çok değişik bir duyguymuşYa yerim yaa yaptiklari her şey o kadar duygusal geliyor ki sizi çok iyi anliyorum. Bazen de üzülüyorum başa dönüp bu tarz şeyleri bir daha yaşayamicaz diyeher anin keyfini çıkarmak lazim maşallah size anne dese şelale gibi ağlayacaksin demek ki bazen o tarz ses cikariyor ilk duydugumda benim de gözüm dokmustu ben anne miyim diye kendi kendime konusuyordum sanki değilmişim gibi hahshah
Ahahahah ne güzel bazen Alp te elini yumruk yapıp yukarı doğru tutuyor süperman sanıyor kendini galibaBenim sacimi cekiyor emzirirkende mememe yumruk atiyordu ahahahahaha hamileyken vikingsleri izlemistim insallah oglum boyle guclu kuvvetli yakisikli olur diyodum ama bakalim ahahahahahq
Saol cnm inşallah bedenini tuttururum. XL bana uygun 69 kgBu kuzum
Nedefit Korse Tayt İnceltici Etki Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol
NEDEFİT Korse Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şimdi naısl oldu kız? Bebiş nasılEvet Kız hasta oldu yoğun öksürüyor
Bana o kadar tatli geliyor ki sanki tum bu zorluğu yaşamamışız gibi 1 tane daha yapasim geliyor hshdhd ecelime susamışım sankiEvet ya bazen hiç büyümesin böyle bebek kalsın istiyorum bazende yürüsün bana koşarak gelsin istiyorum ahh annelik çok değişik bir duyguymuşYakalayabildiğimi çekiyorum böyle anı kalsın seviyorum Yaa bazen ağlarken bende sanki öyle duyuyorum anne diyorlar sanki arada Ayy ben ağlarım ya pek sulu gözümdür
Bazı puşetler arabaya baglanabiliyor emniyet kemeriyle. Ben şuan o şekilde kullanıyorum ufaklığa ama oturmaya başlayınca kullanılmıyor o zaman oto koltuğuna geçmek gerekiyor. Kızda o şekilde yaptım.Puset ve oto koltuğu farklı mı ? Ay çok cahilimBebek arabasının üstündeki puset orada tamamım da o da oto koltuğu oluyor Yoksa olmuyor mu
Kız halen öksürüyor antibiyotik ilaçlar devamBiz iyiyiz sen nasılsın kızın nasıl oldu canım?
Öksürük devam ediyorŞimdi naısl oldu kız? Bebiş nasıl
Evet özel sigorta yokmuş gibi full ücretini ödüyoruz ya da sgksından giriş yapıp oradan indirimli ise ödüyoruz.Limit dolunca nasıl oluyor acaba muayeneye ucret mi ödüyorsunuz
Ahahaha ya biraz büyüsünlerde bende isterim bir tane kızım olsunBana o kadar tatli geliyor ki sanki tum bu zorluğu yaşamamışız gibi 1 tane daha yapasim geliyor hshdhd ecelime susamışım sankivalla ben de öyleyim bir yandan büyüsün istiyorum bir yandan istemiyorumm
Bence fileden korkuyor çünkü daha koyar koymaz su değmeden ağlamaya basliyorCanım file esnek olduğundan düşecek gibi olup, korkmuş olabilir mi ? Benim büyük oğlan da çok korkardı bebekken file üzerinde banyo yapmaktan.
Aynen herkes öyle diyor çok hantal bişeye gerek yok. Ben alicam kiyma hem porsiyonluk hem bebek köftesi yapıp koyucam difrize. Enginar ve bezelye de koyacağım canımBen ikea tip olan mama sandalyesi aldım canım, çok hafif istediğim yere de götürebiliyorum rahat yani.
Kıyma konusunda haklı olabilirsin aslında alıp koymak mantıklı .
Benim kızım da saçımı yoluyor çok seviyor beniDün beni böyle sevdi çok duygusallaştım akşamda eşime yaptı kalakaldık öyleceAğlamamak için zor tuttum kendimi
Onlar da evlat ya hiç farkı yok o kadar koşulsuz ve karşılıksız seviyorlar ki. İnşallah tayininiz güzel bi yere çıkar da hep birlikte ailecek yaşarsınızBenim evlenmeden önceden beri hep hayalimdi. Benim köpek oğluşumun adı da sezarhep diyordum bir cocugum olursa beraber büyürler diye şuan doğuda köpekli eve kimse ev vermiyor karakolda bakmak zorundayiz ama ins seneye batiya gittigimizde tüm hepsi gerçek olur daha vicdanli merhametli çocuklar oluyorlarmış umarim tüm çocuklar böyle olur tanistirmaya karakola götürdüm yemekten cocugu gözü görmedi bile hahshs
Kız güldürdün beni her çocuk başka sever olsun beeBenim kızım da saçımı yoluyor çok seviyor beni
Insallah güzel dualarin icin tesekkur ederizBence fileden korkuyor çünkü daha koyar koymaz su değmeden ağlamaya basliyor
Aynen herkes öyle diyor çok hantal bişeye gerek yok. Ben alicam kiyma hem porsiyonluk hem bebek köftesi yapıp koyucam difrize. Enginar ve bezelye de koyacağım canım
Benim kızım da saçımı yoluyor çok seviyor beni
Onlar da evlat ya hiç farkı yok o kadar koşulsuz ve karşılıksız seviyorlar ki. İnşallah tayininiz güzel bi yere çıkar da hep birlikte ailecek yaşarsınız
Bulunca hemen alıyorum, çok tatlıKuzum koldan verem aşısı oldu mu ? Onun için 3 gün duş yasak ona su degmemesi gerekiyorm Türkiye'de genelde verem ve karma aşıyı ayni anda yapiyorlar
Gel ye teyzesiiiiii
Al al canım o kadar sevdi ki bakıp bakıp gülüyor oyuncak şarkı söyledikçe o da cevap veriyor bizim topigin milli oyuncağı oldu
fisher price köpekcigin kız kardeşi
Kesinlikle hayvanla büyüyen çocuklar çok şanslılarmisha Ekin'e oyuncak getirip üstüne bırakıyor oynamak için ama daha Ekin oynayamaz tabi onu hesap edemiyor
Bende aynılarını kullanıyorum artı nuk vardı damaklı yeni doğduğunda onu vermiştim, ama en iyisi lansinoh gibi geldi anne memesi şeklinde. Dudağıyla rahat kavrıyor.Canim bu arada biberon lansinoh ve chicco kullaniyorum dönüşümlü Orta akışlı sen ne kullaniyorsun ?
Yapıyorum yapmazmiyim hiç
Ne kadar dikkat etsende oluyor canım işte bir şekilde
Evet Kız hasta oldu yoğun öksürüyor
Surekli eller ağızda , sonra bulduğu her eşyayı ağzına sokacak daha sonra kendiliğinden bırakıyorlar canım
alerji olabilir, makat çatlağı olabilir aklıma ikisi geliyor canım
Normal aşılar kas içine yapılırken 2ay verem aşısı kolda hemen deri altına yapıyorlarmış. O yüzden su ile temasta etkisi azalabiliyormus.
Anladım kızlar, Koldan yapılıp iz bırakan verem aşısı sanırım o aşıyı bizim burda yapmıyorlar, bende de yok.Deri altina yapiliyormus sanirim bi tanesi ondan su degmemesi lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?