Enginarı nasıl koyacaksın canım yöntemin ne? Geçen yaz koymuştum ben de kararmıştı :/Bence fileden korkuyor çünkü daha koyar koymaz su değmeden ağlamaya basliyor
Aynen herkes öyle diyor çok hantal bişeye gerek yok. Ben alicam kiyma hem porsiyonluk hem bebek köftesi yapıp koyucam difrize. Enginar ve bezelye de koyacağım canım
Benim kızım da saçımı yoluyor çok seviyor beni
Onlar da evlat ya hiç farkı yok o kadar koşulsuz ve karşılıksız seviyorlar ki. İnşallah tayininiz güzel bi yere çıkar da hep birlikte ailecek yaşarsınız
Cnm işe yaradı ama kafasını nasıl tutuyorsun bu pozisyonda sağ kolla destek olamıyorum yamulduk bebek de ben deSağ memeyi verir pozisyonda ayakları yastıkla destekle solu ver canım bnimki de bı ara öyleydi bır iki o şekil verdim emdi sonra düzeldi.
Evet cnm 6 aydan önce tavsiye edilmiyor benim de araştırdığım kadarıyla henüz ciltleri çok geçirgen.Kızlar selam güneş kremi konusunu cok arastırdım buradaki doktorum versailles üniversitesi Mezunu uzun süre fransada çalışmış bir doktor memnunumda bayagı , kendisi bana cocugu oğle vakitlerinde gerekmedıkce cıkarmamam gerektıgını cıkarırsam gölgede tutmamın önemli oldugunu (gunesten koruyan sapka vb kullanılabılır) denıze sokcak isem ikindi vakti sokmam gerektıgını ozaman su daha ılık oluyormus ve gunesten daha az etkılenıyorlarmıs , eger bu sekılde yaparsam sorun olmayacagını aksıne D vitamını gereksınımı içinde faydalı olacagını soyledi. 6 aydan once gunes kremi kullanmamamdan yana oldugunu soyledi . Konuslunca buraya yazayım dedim belki bir faydası olur.
Kızlar havalar cok sıcak burada klima acmadan yasamak mumkun değik gibi klimalı eve gecıs donemınde ne yapabılırım ne önerirsiniz ?
Birde sizinde bebekler ayaklarını yere basıp dikelmeye calısıyorlar mı ? Benimki yapıyor ve zararı olur mu diye korkuyorum .
Canim 6 aya kadar süresi var o şekilde organize edeceğim ben 7. Ayi beklemem az az veririm canım çünkü anne sütü almiyorminseo kıyma alıp buzluğa koyacağım demiştin yazını bulamadım ama aklıma geldi kıymayı buzlukta 3 4 ay saklayın tüketin sonra diyorlar bebeklere de kıyma 7. Ay bittikten sonra veriliyor bunlar benim bildiklerim istersen bir araştır biz kendimiz açıkçası kıymayı daha uzun süre buzlukta bekletip yiyoruz ama bebek için bilemedim
Evet kuzum en güzeli lansinoh bence deBende aynılarını kullanıyorum artı nuk vardı damaklı yeni doğduğunda onu vermiştim, ama en iyisi lansinoh gibi geldi anne memesi şeklinde. Dudağıyla rahat kavrıyor
Canim çanak enginari limonlu su da hafif haslayip buzlu suya atarak şoklat sonra çok iyi kurulayip poşetlere koy iyice vakumla. Bu arada organik tavuk alip haşlayıp tiftip koyacağım difrize suyunu da porsiyonlayip koyacağım senin de aklında olsun çok kurtarici olur çalışırken. Tavukları corbalarina yemeklerine atmak.Enginarı nasıl koyacaksın canım yöntemin ne? Geçen yaz koymuştum ben de kararmıştı :/
Çok iyi fikir canım sağolEvet kuzum en güzeli lansinoh bence de
Canim çanak enginari limonlu su da hafif haslayip buzlu suya atarak şoklat sonra çok iyi kurulayip poşetlere koy iyice vakumla. Bu arada organik tavuk alip haşlayıp tiftip koyacağım difrize suyunu da porsiyonlayip koyacağım senin de aklında olsun çok kurtarici olur çalışırken. Tavukları corbalarina yemeklerine atmak.
Kiz nasil bir dua ettiysen artık birkaç saat sonra kabul oldu whdhehd eşimin tayini izmir'e çıktı az önce aradı beni direkt aklıma sen geldinBence fileden korkuyor çünkü daha koyar koymaz su değmeden ağlamaya basliyor
Aynen herkes öyle diyor çok hantal bişeye gerek yok. Ben alicam kiyma hem porsiyonluk hem bebek köftesi yapıp koyucam difrize. Enginar ve bezelye de koyacağım canım
Onlar da evlat ya hiç farkı yok o kadar koşulsuz ve karşılıksız seviyorlar ki. İnşallah tayininiz güzel bi yere çıkar da hep birlikte ailecek yaşarsınız
Bizde öyle yaptık hamileliğin ilk aylarında aldık iyi ki almışım bugün almadığımız herşey yarın çok pahalıBenim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandi
Aaaaaaaa şakaaaaa çok sevindim hahahah izmirin neresi kız ben de izmirdeyimKiz nasil bir dua ettiysen artık birkaç saat sonra kabul oldu whdhehd eşimin tayini izmir'e çıktı az önce aradı beni direkt aklıma sen geldin
Izmir buca'ya çıktı ben de evlenmeden önce izmir'deydim kızAaaaaaaa şakaaaaa çok sevindim hahahah izmirin neresi kız ben de izmirdeyim
Silikon buz kalıbına mı koyucaksın arkadaşımCanim 6 aya kadar süresi var o şekilde organize edeceğim ben 7. Ayi beklemem az az veririm canım çünkü anne sütü almiyor
Cnm benimki günde 5 ya da 6 kere 120cc içiyor sen toplamda kaç cc veriyorsun ? Oburiks mi acaba benim çocuğumAma senin daha küçük kuzum normal 60 cc ben bile bazen 75 cc veriyorum. Ben tam ölçek sıyırarak koyuyorum canım. Ekin 3 saat asla beklemez fazla versem de bu defa kusuyor
Benim de köpeğim var 2 tane bebek de gelince evimiz tam deliler evi oldu, kurt köpeğim bebek ağlayınca uluyor birlikte ağlıyorlarKöpekcik ve köpekcigin kız kardeşi ile etkinlik saati
Anne sütü alıyor mu canım yoksa sadece mama mıCnm benimki günde 5 ya da 6 kere 120cc içiyor sen toplamda kaç cc veriyorsun ? Oburiks mi acaba benim çocuğum
Benim de köpeğim var 2 tane bebek de gelince evimiz tam deliler evi oldu, kurt köpeğim bebek ağlayınca uluyor birlikte ağlıyorlar
Ay çok yakınız bizim gençlik Buca'da geçti eşim orda okuduIzmir buca'ya çıktı ben de evlenmeden önce izmir'deydim kızsen neresindesin
Evet kuzum şu şekilde bak silikon olmasa da olur streç film i koyup dondurucam böyle çıkarmak daha kolay oluyor sonra buzdolabı poşetine koyacağımSilikon buz kalıbına mı koyucaksın arkadaşım
Canım ben file değil şundan kullanıyorum hem daha güvenli hem çok seviyor bıraksam kalır öyle yüzer gibi böyle birsey bakabilirsin istersenBence fileden korkuyor çünkü daha koyar koymaz su değmeden ağlamaya basliyor
Kuzum Ekin de reflü var çok kusuyor ben versem 120 cc Ekin de içer ama ben 2 saatte bir 90 cc veriyorum bugün deneyim dedim 110 cc verdim fışkırarak kustu meselaCnm benimki günde 5 ya da 6 kere 120cc içiyor sen toplamda kaç cc veriyorsun ? Oburiks mi acaba benim çocuğum
Benim de köpeğim var 2 tane bebek de gelince evimiz tam deliler evi oldu, kurt köpeğim bebek ağlayınca uluyor birlikte ağlıyorlar
Bu nasıl bir şey kuzum suyun üstüne mi duruyor yatak gibiCanım ben file değil şundan kullanıyorum hem daha güvenli hem çok seviyor bıraksam kalır öyle yüzer gibi böyle birsey bakabilirsin istersenEki Görüntüle 3254995
Aynen canım suyun üstünde duruyor küvetinin içine suyu dolduruyorum üstüne de bunu koyuyorum çok konforlu iyi ki almışım dediğim şeylerden hatta dun 1 tane de yazlik icin aldimBu nasıl bir şey kuzum suyun üstüne mi duruyor yatak gibi
Kizlar bir kac tane sapka siparis etmistim denedim bir tanesini bu nedir ya deliricem şüşko whdheh
Ay çok yakınız bizim gençlik Buca'da geçti eşim orda okuduBiz torbalı da oturuyoruz taşınınca çay içmeye gelin
Evet kuzum şu şekilde bak silikon olmasa da olur streç film i koyup dondurucam böyle çıkarmak daha kolay oluyor sonra buzdolabı poşetine koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?