2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Enginarı nasıl koyacaksın canım yöntemin ne? Geçen yaz koymuştum ben de kararmıştı :/

Sağ memeyi verir pozisyonda ayakları yastıkla destekle solu ver canım bnimki de bı ara öyleydi bır iki o şekil verdim emdi sonra düzeldi.
Cnm işe yaradı ama kafasını nasıl tutuyorsun bu pozisyonda sağ kolla destek olamıyorum yamulduk bebek de ben de
Evet cnm 6 aydan önce tavsiye edilmiyor benim de araştırdığım kadarıyla henüz ciltleri çok geçirgen.

minseo kıyma alıp buzluğa koyacağım demiştin yazını bulamadım ama aklıma geldi kıymayı buzlukta 3 4 ay saklayın tüketin sonra diyorlar bebeklere de kıyma 7. Ay bittikten sonra veriliyor bunlar benim bildiklerim istersen bir araştır biz kendimiz açıkçası kıymayı daha uzun süre buzlukta bekletip yiyoruz ama bebek için bilemedim

Canim 6 aya kadar süresi var o şekilde organize edeceğim ben 7. Ayi beklemem az az veririm canım çünkü anne sütü almiyor

Bende aynılarını kullanıyorum artı nuk vardı damaklı yeni doğduğunda onu vermiştim, ama en iyisi lansinoh gibi geldi anne memesi şeklinde. Dudağıyla rahat kavrıyor
Evet kuzum en güzeli lansinoh bence de
Enginarı nasıl koyacaksın canım yöntemin ne? Geçen yaz koymuştum ben de kararmıştı :/
Canim çanak enginari limonlu su da hafif haslayip buzlu suya atarak şoklat sonra çok iyi kurulayip poşetlere koy iyice vakumla. Bu arada organik tavuk alip haşlayıp tiftip koyacağım difrize suyunu da porsiyonlayip koyacağım senin de aklında olsun çok kurtarici olur çalışırken. Tavukları corbalarina yemeklerine atmak.

Çok iyi fikir canım sağol

Kiz nasil bir dua ettiysen artık birkaç saat sonra kabul oldu whdhehd eşimin tayini izmir'e çıktı az önce aradı beni direkt aklıma sen geldin

Benim esimde 2 aylikken oturacagini sandigi icin hamileyken almisti mama sandalyesini :))) ebebekten almistik 400 tl falandi
Bizde öyle yaptık hamileliğin ilk aylarında aldık iyi ki almışım bugün almadığımız herşey yarın çok pahalı

Ama senin daha küçük kuzum normal 60 cc ben bile bazen 75 cc veriyorum. Ben tam ölçek sıyırarak koyuyorum canım. Ekin 3 saat asla beklemez fazla versem de bu defa kusuyor
Cnm benimki günde 5 ya da 6 kere 120cc içiyor sen toplamda kaç cc veriyorsun ? Oburiks mi acaba benim çocuğum
Köpekcik ve köpekcigin kız kardeşi ile etkinlik saati
Benim de köpeğim var 2 tane bebek de gelince evimiz tam deliler evi oldu, kurt köpeğim bebek ağlayınca uluyor birlikte ağlıyorlar

Anne sütü alıyor mu canım yoksa sadece mama mı

Izmir buca'ya çıktı ben de evlenmeden önce izmir'deydim kız sen neresindesin
Ay çok yakınız bizim gençlik Buca'da geçti eşim orda okudu Biz torbalı da oturuyoruz taşınınca çay içmeye gelin
Silikon buz kalıbına mı koyucaksın arkadaşım
Evet kuzum şu şekilde bak silikon olmasa da olur streç film i koyup dondurucam böyle çıkarmak daha kolay oluyor sonra buzdolabı poşetine koyacağım

Eklentiler

• images (1) (20).webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım ben file değil şundan kullanıyorum hem daha güvenli hem çok seviyor bıraksam kalır öyle yüzer gibi böyle birsey bakabilirsin istersen

Kuzum Ekin de reflü var çok kusuyor ben versem 120 cc Ekin de içer ama ben 2 saatte bir 90 cc veriyorum bugün deneyim dedim 110 cc verdim fışkırarak kustu mesela o yüzden çok veremiyorum Ekin de 5-6 defa içiyor uyuyana kadar uyuduktan sonra da sabaha kadar 4 defa daha veriyorum ben uykusunda

Ayyy senin ev tam şenlikmiş Yürümeye başladı mı ne kudururlar ama evin içindeki koşturmaya bak sen

Bu nasıl bir şey kuzum suyun üstüne mi duruyor yatak gibi
Aynen canım suyun üstünde duruyor küvetinin içine suyu dolduruyorum üstüne de bunu koyuyorum çok konforlu iyi ki almışım dediğim şeylerden hatta dun 1 tane de yazlik icin aldim Bir de tek banyo yaptıranlar için kurtarıcı olur

Kizlar bir kac tane sapka siparis etmistim denedim bir tanesini bu nedir ya deliricem şüşko whdheh

Ayy bayıldım tontişe, çok şeker maşallah sübhanallah

Canım ben ilk kızımda yani 10 sene önce, hafif kavurup koyardım böyle strece sarar. Ceviz büyüklüğünde yapardım. Tarhana çorbasının içine atardım bir tane, hemen çözülürdü çok pratik olurdu.

Çiğden koymak daha mı sağlıklı olur acaba, benim usule göre?

Kızlar bugün biraz temizlik yaptım, halıyı ayağımla düzeltmek için çektim ve klitorise doğru kaslarımda müthiş bir ağrı oldu. Geçen gece de yatakta kendimi yukarı çekerken olmuştu. Yaşayan var mı, neden olabilir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…