Ya bunu keşke daha önce görseydimAynen canım suyun üstünde duruyor küvetinin içine suyu dolduruyorum üstüne de bunu koyuyorum çok konforlu iyi ki almışım dediğim şeylerden hatta dun 1 tane de yazlik icin aldimBir de tek banyo yaptıranlar için kurtarıcı olur
Kavurarakta olur canim nasil kolayina gelecekse istersen birazini kavur birazini çiğden koy deneCanım ben ilk kızımda yani 10 sene önce, hafif kavurup koyardım böyle strece sarar. Ceviz büyüklüğünde yapardım. Tarhana çorbasının içine atardım bir tane, hemen çözülürdü çok pratik olurdu.
Çiğden koymak daha mı sağlıklı olur acaba, benim usule göre?
Cati kemikleri ile alakalı olabilir mi acabaKızlar bugün biraz temizlik yaptım, halıyı ayağımla düzeltmek için çektim ve klitorise doğru kaslarımda müthiş bir ağrı oldu. Geçen gece de yatakta kendimi yukarı çekerken olmuştu. Yaşayan var mı, neden olabilir acaba?
Kıymayı çıkar çözülsün derken bekleme süresi, ve bu kıyma miktarının kaçırınca azalma ihtimalini düşününce birazını çiğ birazını kavurup koyarım bende inşallahYa bunu keşke daha önce görseydimacaba alsam işe yarar mı kaç ay kullanılır ki
Kavurarakta olur canim nasil kolayina gelecekse istersen birazini kavur birazini çiğden koy dene
Cati kemikleri ile alakalı olabilir mi acaba
Kendi basiyorsa sorun yok birak bassın dedi bizim doktorumuz. Basarken belinden destekleyin dedi.Birde sizinde bebekler ayaklarını yere basıp dikelmeye calısıyorlar mı ? Benimki yapıyor ve zararı olur mu diye korkuyorum .
Kuzum ben küvette tıkladığım süreç boyunca kullanırım sanki daha baya kullanılırYa bunu keşke daha önce görseydimacaba alsam işe yarar mı kaç ay kullanılır ki
Kavurarakta olur canim nasil kolayina gelecekse istersen birazini kavur birazini çiğden koy dene
Cati kemikleri ile alakalı olabilir mi acaba
Kızlar mama sandalyesi için vantuzlu oyuncak aldım zamlanmadan aklınızda olsun Eki Görüntüle 3255010
Evet canım acil durumlarda kavrulmus olan daha pratik olur bebekler için suda haslaniyordu sanirim kiyma tariflerde öyle gördüm yanlış hatırlamıyorsamKıymayı çıkar çözülsün derken bekleme süresi, ve bu kıyma miktarının kaçırınca azalma ihtimalini düşününce birazını çiğ birazını kavurup koyarım bende inşallah
Çatı kemikleri mi bilmiyorum ama sanki damar damar üstüne bindi deriz ya onun gibi bir şey oldu
Canim dusakabinde bile yikanir bunla koy üstüne yatir yikaKuzum ben küvette tıkladığım süreç boyunca kullanırım sanki daha baya kullanılır
Evet kuzum olmuştuKızlar 2. Ay karma aşı yapıldığında bebeğiniz halsizleştimi? Aryana nın ateşi kusması yok ama çok halsizleşti normalmidir? Sizlerdede aynı durum oldu mu?
Teşekkür ederiz canımBen bunu çok beğeniyordum, bizim benzer bir oyuncağımız varmış mama sandalyesi için. Güle güle kullansın minik
Evet canım benim ki halsizdi calpol verdim ben ağrısı olmasın diyeKızlar 2. Ay karma aşı yapıldığında bebeğiniz halsizleştimi? Aryana nın ateşi kusması yok ama çok halsizleşti normalmidir? Sizlerdede aynı durum oldu mu?
Evet canım acil durumlarda kavrulmus olan daha pratik olur bebekler için suda haslaniyordu sanirim kiyma tariflerde öyle gördüm yanlış hatırlamıyorsam
Canim dusakabinde bile yikanir bunla koy üstüne yatir yika
Evet kuzum olmuştugece yarısına doğru da çok ağlamıştı sanirim aşı yeri ağrımısti 1 çay kaşığı calpol vermiştim sakinlemisti
Kızlar ama ateşi yok, aşı yapılırken ağlamadı bile aşı yeri ağrımıyordur ama çok halsiz calpol verirsem hepten halsizleşmez mi? Sürekli uyuyor ben alışık değilim, normalde benim çocuk uyumaz ya endişe ettim.Evet canım benim ki halsizdi calpol verdim ben ağrısı olmasın diye
Evet kızımda da halsizlik oldu uyudu hepKızlar 2. Ay karma aşı yapıldığında bebeğiniz halsizleştimi? Aryana nın ateşi kusması yok ama çok halsizleşti normalmidir? Sizlerdede aynı durum oldu mu?
Alıyor cnm ama sütüm az.Anne sütü alıyor mu canım yoksa sadece mama mı
Aa doğru reflüsü vardı geçer o da yakında umarım cnmKuzum Ekin de reflü var çok kusuyor ben versem 120 cc Ekin de içer ama ben 2 saatte bir 90 cc veriyorum bugün deneyim dedim 110 cc verdim fışkırarak kustu meselao yüzden çok veremiyorum Ekin de 5-6 defa içiyor uyuyana kadar uyuduktan sonra da sabaha kadar 4 defa daha veriyorum ben uykusunda
Ayyy senin ev tam şenlikmişYürümeye başladı mı ne kudururlar ama evin içindeki koşturmaya bak sen
Senin kızında halsizlik ne kadar sürede geçti canım? Şimdi ben uyuyayım mı ne yapayım bilemedim, uyku gözümden akıyor, uyansa ağlayacak hali yok gibi.Evet kızımda da halsizlik oldu uyudu hep
Yaa ben de evlenmeden önce torbalı'da oturuyordum babamın evi orda tesadüfün böylesiAy çok yakınız bizim gençlik Buca'da geçti eşim orda okuduBiz torbalı da oturuyoruz taşınınca çay içmeye gelin
Evet kuzum şu şekilde bak silikon olmasa da olur streç film i koyup dondurucam böyle çıkarmak daha kolay oluyor sonra buzdolabı poşetine koyacağım
Yaa teşekkür ederiz teyzesi sen de çok şekersinAyy bayıldım tontişe, çok şekermaşallah sübhanallah
Canım ben ilk kızımda yani 10 sene önce, hafif kavurup koyardım böyle strece sarar. Ceviz büyüklüğünde yapardım. Tarhana çorbasının içine atardım bir tane, hemen çözülürdü çok pratik olurdu.
Çiğden koymak daha mı sağlıklı olur acaba, benim usule göre?
Canım ağrısı var demek ki bizde de ateş çıkmadı ama ağrısı olmasın diye 1 çay kaşığı calpol verdim benKızlar ama ateşi yok, aşı yapılırken ağlamadı bile aşı yeri ağrımıyordur ama çok halsiz calpol verirsem hepten halsizleşmez mi? Sürekli uyuyor ben alışık değilim, normalde benim çocuk uyumaz ya endişe ettim.
Sizinkiler de sürekli uykudamıydılar, birde uykusunda hep ıhhh ıhh diye sesler çıkarıyor içim gidiyor
Ben calpolu dolaba koymuştum, çıkarayım ılısın da öylemi vereyim?Canım ağrısı var demek ki bizde de ateş çıkmadı ama ağrısı olmasın diye 1 çay kaşığı calpol verdim ben
Canım konudan bağımsız calpolu ve bu tarz ilaçları dışarda tutmak gerekiyormuşBen calpolu dolaba koymuştum, çıkarayım ılısın da öylemi vereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?