2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya bunu keşke daha önce görseydim acaba alsam işe yarar mı kaç ay kullanılır ki
Kavurarakta olur canim nasil kolayina gelecekse istersen birazini kavur birazini çiğden koy dene
Cati kemikleri ile alakalı olabilir mi acaba

Kıymayı çıkar çözülsün derken bekleme süresi, ve bu kıyma miktarının kaçırınca azalma ihtimalini düşününce birazını çiğ birazını kavurup koyarım bende inşallah

Çatı kemikleri mi bilmiyorum ama sanki damar damar üstüne bindi deriz ya onun gibi bir şey oldu

Kuzum ben küvette tıkladığım süreç boyunca kullanırım sanki daha baya kullanılır

Kızlar 2. Ay karma aşı yapıldığında bebeğiniz halsizleştimi? Aryana nın ateşi kusması yok ama çok halsizleşti normalmidir? Sizlerdede aynı durum oldu mu?

Evet canım acil durumlarda kavrulmus olan daha pratik olur bebekler için suda haslaniyordu sanirim kiyma tariflerde öyle gördüm yanlış hatırlamıyorsam
Kuzum ben küvette tıkladığım süreç boyunca kullanırım sanki daha baya kullanılır
Canim dusakabinde bile yikanir bunla koy üstüne yatir yika
Kızlar 2. Ay karma aşı yapıldığında bebeğiniz halsizleştimi? Aryana nın ateşi kusması yok ama çok halsizleşti normalmidir? Sizlerdede aynı durum oldu mu?
Evet kuzum olmuştu gece yarısına doğru da çok ağlamıştı sanirim aşı yeri ağrımısti 1 çay kaşığı calpol vermiştim sakinlemisti

Evet canım benim ki halsizdi calpol verdim ben ağrısı olmasın diye
Kızlar ama ateşi yok, aşı yapılırken ağlamadı bile aşı yeri ağrımıyordur ama çok halsiz calpol verirsem hepten halsizleşmez mi? Sürekli uyuyor ben alışık değilim, normalde benim çocuk uyumaz ya endişe ettim.
Sizinkiler de sürekli uykudamıydılar, birde uykusunda hep ıhhh ıhh diye sesler çıkarıyor içim gidiyor

Anne sütü alıyor mu canım yoksa sadece mama mı
Alıyor cnm ama sütüm az.
Aa doğru reflüsü vardı geçer o da yakında umarım cnm Ah nasıl tatlı olurlar birlikte koşturup kovalamaca oyuncak atmaca oynasalar ama 11 yaşında benim köpeklerim umarım o enerjide ve sağlıkta olurlar

Evet kızımda da halsizlik oldu uyudu hep
Senin kızında halsizlik ne kadar sürede geçti canım? Şimdi ben uyuyayım mı ne yapayım bilemedim, uyku gözümden akıyor, uyansa ağlayacak hali yok gibi.

Yaa ben de evlenmeden önce torbalı'da oturuyordum babamın evi orda tesadüfün böylesi tabi tabi buyrun sizde gelin bakarsin ilerde dünür bile olabiliriz

Yaa teşekkür ederiz teyzesi sen de çok şekersin

Canım ağrısı var demek ki bizde de ateş çıkmadı ama ağrısı olmasın diye 1 çay kaşığı calpol verdim ben

Kızlar mama ve bezlere baya zam gelecekmiş sanırım dört no alayım diyorum da ne kadar kullanılıyor dört numara bez kaç paket alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…