2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay evet çok mantıklıymış

Kiz nasil bir dua ettiysen artık birkaç saat sonra kabul oldu whdhehd eşimin tayini izmir'e çıktı az önce aradı beni direkt aklıma sen geldin
Yaa izmir canım izmir emin ol çok seveceksin, biz de orada 7 sene kaldık eşimin tayini sebebiyle, ama emekli olursak yaşamak istediğim tek şehir. İnan kendi memleketim gibi seviyorum

Canım benim bebeğimde bugün 2. Ay aşısı (karma aşı) oldu. 3 gün yıkanmayacağı söylenmedi bana, iyikide okudum bu yazdığını. Çok halsizleşti Neden 3 gün yıkanmıyormuş?
Geçmiş olsun canım,benim oğlumda ilk gün halsizdi, şimdi nasıl kızın
Ben artık dolap ve gardropstan bakıyorum her şeye valla sıfır bişey almak hayal oldu
Ben de yürüme arkadaşı için dolaba baktım sıfır ayarında çok ürün var
Kızlar mama ve bezlere baya zam gelecekmiş sanırım dört no alayım diyorum da ne kadar kullanılıyor dört numara bez kaç paket alayım
Bebeğin kaç kilo canım şuan, bir de bezden beze fark ediyor. Sleepy 3 numara dar geldi oğluma, baby turco 3 şuan tam . 1 paket kaldı 3 numara ama 4 alırım bitince.

Canım Ekin de hep uyudu ateşini takip et zaten bu saate ateslenmediyse sanmiyorum ateşlenecegini ben 2-3 saatte bir kalkıp ateşini ölcmüstüm
Aa doğru reflüsü vardı geçer o da yakında umarım cnm Ah nasıl tatlı olurlar birlikte koşturup kovalamaca oyuncak atmaca oynasalar ama 11 yaşında benim köpeklerim umarım o enerjide ve sağlıkta olurlar
Oyyy kiyamam onlara kaç senedir bakiyorsun ne güzel yaa Evin bahçeli mi yoksa apartmanda mi oturuyorsun canım
Yaa ben de evlenmeden önce torbalı'da oturuyordum babamın evi orda tesadüfün böylesi tabi tabi buyrun sizde gelin bakarsin ilerde dünür bile olabiliriz
Aman allahim inşallah baba tarafından akrabam çıkmazsin kiz sen kaç dogumlusun liseyi nerde okudun biz senle tanıdık cikabiliriz
Kızlar mama ve bezlere baya zam gelecekmiş sanırım dört no alayım diyorum da ne kadar kullanılıyor dört numara bez kaç paket alayım
Mamalara gelmiş bile zam En az 4 paket al bence canım
Ben calpolu dolaba koymuştum, çıkarayım ılısın da öylemi vereyim?
Calpolu dolapta tutma kuzum etkisi azalıyor bu gecelik ver vereceksen yarin yenisini al onu dışarda tut hep

Yaa izmir canım izmir emin ol çok seveceksin, biz de orada 7 sene kaldık eşimin tayini sebebiyle, ama emekli olursak yaşamak istediğim tek şehir. İnan kendi memleketim gibi seviyorum
Siz neresinde oturmustunuz canım eşin güvenlik görevlisi mi senin de

Yaa torbalı biz ilk ayrancılarda Egekentte oturuyorduk.

Yok ya imkansiz merak etme çünkü biz istanbul'da yaşıyorduk, babam emekli olunca ben aydin'da üni okuyordum, o da bana yakin olmak icin hazir izmir'de evimiz vardi taşındı izmir'e

Kiz zaten ben izmir'deydim tabi cennet gibi yer hiç üzülmedim aksine çok sevindim kiralar da bu kadar yüksek olmasaydı daha da sevinecektim umarim ilerde bu hayalin gerçekleşir de hep izmir'de olursun

Kiz zaten ben izmir'deydim tabi cennet gibi yer hiç üzülmedim aksine çok sevindim kiralar da bu kadar yüksek olmasaydı daha da sevinecektim umarim ilerde bu hayalin gerçekleşir de hep izmir'de olursun
Ya izmiri görünce çok heyecan yapıyorum, sanki giden herkes mutlu oluyor gibi geliyor bana ben geldiğimde en son kira 500 dü düşün artık şimdi hayal edemiyorum

Ya izmiri görünce çok heyecan yapıyorum, sanki giden herkes mutlu oluyor gibi geliyor bana ben geldiğimde en son kira 500 dü düşün artık şimdi hayal edemiyorum
Ooo o zaman sen bayagidir gitmiyosun ben bugün baktim da en düşük 10bin tlydi yani ögrenci evleri 1+1 şaka gibi ama artik hicbir seye şasirmiyorum

Yok ya imkansiz merak etme çünkü biz istanbul'da yaşıyorduk, babam emekli olunca ben aydin'da üni okuyordum, o da bana yakin olmak icin hazir izmir'de evimiz vardi taşındı izmir'e
Ohhh rahatladim hahah şaka bi yana çok sevindim yaaa oğlusunu bol bol denize götürürsün

Kizlar bu mavi molfixle pure&soft arasinda bir fark var mi? Ikisini de kullanan birisi aradaki farki söyleyebilir mi? Alayim birkaç paket zam gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…