Canım meme reddini nasil yenmistin?Canım benim oğlum doğduğu zaman hergun kaka yapıyordu, sonra mama fazla vermeye başladık meme reddi oldu diye kaka yapmama 5.gune kadar uzadı, sonra meme reddi yendik anne sütü alımı arttı hergun kaka yapıyor bazen bir kaç kere. Bağırsakları düzene mi giriyor ne ben de anlamadım
Bibs emzik denedin mi bir de Philips avent shootie di sanırım ağzı emzik gibi
Yaklaşık 80-90 cc süt 30 cc mama veriyorum 3 saatte bir canımHanımlar herkese merhaba uzun zaman oldu buraya gelmeyeli vay be umarım herkes bebişine sağ salim kavuşmuşturbenim bir sorum olacak 3 aylık olduk biz sizler tek öğünde kaç cc sütünüzü ya da mama veriyorsunuz acaba
Eve bir kişi bile gelse düzeni bozuluyor çocuğun resmen saatinde uyumuyor huysuzlanıyorCanim bence kına gecesi gibi yoğun gürültülü bir ortama girmek için henüz çok küçükler çok fazla uyaran mevcut müzik gürültü kalabalik şuan onlari en deli edecek şey. Ekin 5-6 kişi içinde gürültüde kalsa bile o gece huzursuz olup uykuya geç geçiyor mesela. O yüzden ben kalabalığa sokmuyorum ne avm ne düğün ne kalabalık toplantilar
Bakayim cnm bibs ilk defa duydumCanım benim oğlum doğduğu zaman hergun kaka yapıyordu, sonra mama fazla vermeye başladık meme reddi oldu diye kaka yapmama 5.gune kadar uzadı, sonra meme reddi yendik anne sütü alımı arttı hergun kaka yapıyor bazen bir kaç kere. Bağırsakları düzene mi giriyor ne ben de anlamadım
Bibs emzik denedin mi bir de Philips avent shootie di sanırım ağzı emzik gibi
Olsun kız aramızda lafı bile olmaz
İyi şükür ya , kızarıklık dahi kalmadıOff çok geçmiş olsun canım.. daha büyük kazayı onlemissin aslında. Durumu ne güzel yonetmissin ben olsam ne yapardım bilmiyorum en korktuğum şey bu. Ablam çocuğun yüzünü yakmıştı.. dalgınlık yorgunluk oluyo böyle şeyler. Allah beterinden sakinsin Günü atlattiniz şimdi iyi mi tosuncuk
Doğduğundan beri her sabah biogaia veriyorum ben birde günde 4 kez 15 defa sap simplex. Onun dışında kiraz çekirdeği gaz kemeri kullandım, banyoda küveti suyla doldurup başı yukarda kalacak şekilde küvet içinde hafif karın masajı ise yarıyor. karnına dokundurmuyorsa ayaklarını bisiklet hareketi yaptırabilirsiniz .Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
İşte bu bizzz.... kızda devam eden yoğun öksürük üstüne bugün de oglanda öksürük başladı, akşam bende ve eşimde başladı. Sabah sağlık ocağı tartı kontrolü vardı. Hemen bende doktora çıktım en azından ilaçları bn kullanıp sütle bebege de fayda sağlar. Evde hipertonik serum var onla gün içinde nebulizatore koyup buhar verebilirsin dedi doktor. Birde burunlarını surekli temizle akıntı olusmasin dedi. Pazartesi günü kendi cocuk doktorumuzda kontrol var.Kizlsr dun bebegimde bir istahsizlik var demistim ya meger hastaymis gecr baktim okusruyor hirlti var burnunda oglumdan 1 hafta sonra gecti
Evet canim hep ondan dert yaniyor ya 2.de herkes. Cok gecmis olsun. Balgami nasil atacakmis peki? Atamazsa ates yapar... Iyice cek bari burun aspilatoru ve deniz suyu ile... Asagi iner bir kisminda kaka Ile gider... Zeytin yagi demesi de ilginc, Aguline yag oldugu icin ben baska bir sey vermiyorum... Belki sen de Aguline baslarsn... 2-3 gun de bedeni bagisiklik kazanir atlatirsin insallah... Asi ne zamandi sizin?pcfl canim gastroloji bebegin durumu iyi karni vs ondan kan vs almadi gunde 4 5 cay kasigi zeytin yaği vermemi önerdi. Hastalik olarakta bugun emiyor ama oksurugu baya balgamli. Dun emmedigini soyledim gece iyi beslendigini muayenemde iyi gozukuyor cigere inmedigini soyledi ama bebeklerin bagisikliklari cok zayif oldugu icin cok hizli cigere inebilirmis. Ben cok uzuldum ya hic keyfim yok. Demek 2. Ler boyle oluyor buyuk alip kucuge bulastiriyor
Vallahi bnde öyle bı ortama sokmak istemezdim ama yakın arkadaştı hergun bize gelip gidiyorlar böyle gunlerinde yanlarında olmak istedim. Çok da keyifliydi gülücükler saciyodu falan dedim iyi rahat geçirdi günü ama sonu fena birine bırakabilecek olsaydım kesinlikle bırakırdım ama imkanı olan sokmasin kalabalığa herkes bı yandan minciriyoCanim bence kına gecesi gibi yoğun gürültülü bir ortama girmek için henüz çok küçükler çok fazla uyaran mevcut müzik gürültü kalabalik şuan onlari en deli edecek şey. Ekin 5-6 kişi içinde gürültüde kalsa bile o gece huzursuz olup uykuya geç geçiyor mesela. O yüzden ben kalabalığa sokmuyorum ne avm ne düğün ne kalabalık toplantilar
Düz kafa yastığı kullanıyorum canım normali değilYastık Önermiyorlar canım sürekli yanındaysan koy tabi de Allah korusun altına falan girer ben hiç kullanmıyorum.
Canim ikimiz benzeriz ikimizin de ikisi de kucuk. Bana da burnunu iyice temizlememi soyledi de senin ki nasil balgamli mi.öksuruyor benim ki oksurunce balgamli öksuruyor.İyi şükür ya , kızarıklık dahi kalmadı
Doğduğundan beri her sabah biogaia veriyorum ben birde günde 4 kez 15 defa sap simplex. Onun dışında kiraz çekirdeği gaz kemeri kullandım, banyoda küveti suyla doldurup başı yukarda kalacak şekilde küvet içinde hafif karın masajı ise yarıyor. karnına dokundurmuyorsa ayaklarını bisiklet hareketi yaptırabilirsiniz .
Yeşil kaka genelde besin alerjisi olarak söyleniyor o da gaz yapar cok. Bebek mama kullanıyorsa takip edip sizde yediklerinizi takip edebilirsiniz. Anne sütünden de gaz geçiyor.
İşte bu bizzz.... kızda devam eden yoğun öksürük üstüne bugün de oglanda öksürük başladı, akşam bende ve eşimde başladı. Sabah sağlık ocağı tartı kontrolü vardı. Hemen bende doktora çıktım en azından ilaçları bn kullanıp sütle bebege de fayda sağlar. Evde hipertonik serum var onla gün içinde nebulizatore koyup buhar verebilirsin dedi doktor. Birde burunlarını surekli temizle akıntı olusmasin dedi. Pazartesi günü kendi cocuk doktorumuzda kontrol var.
Aşi onumuzdeki hafta ici canim. Zeytin yaği oneren doktorlar var. verdigimiz gaz damlalari vs nin yaninda daha iyidir diye dusunuyorum.Gaz damlasi da artik vermiyorum o mu kabiz yapti diye aklima takildi. Şuan bir kac gundur probiyotik kullaniyorum max Biotic diye.Evet canim hep ondan dert yaniyor ya 2.de herkes. Cok gecmis olsun. Balgami nasil atacakmis peki? Atamazsa ates yapar... Iyice cek bari burun aspilatoru ve deniz suyu ile... Asagi iner bir kisminda kaka Ile gider... Zeytin yagi demesi de ilginc, Aguline yag oldugu icin ben baska bir sey vermiyorum... Belki sen de Aguline baslarsn... 2-3 gun de bedeni bagisiklik kazanir atlatirsin insallah... Asi ne zamandi sizin?
Annemde sağlıklı beslenmek imkansızKuzum aralıklı oruçla harika olur. Sabah kalkıp öğlene kdar filtre kahveyle dursan öğlen sağlıklı bi kahvaltı ara öğün bitki çayı+kuruyemiş veya meyve. Akşam 7yi geçirmeksizin sağlıklı bi yemek müüüükkk. İnşallah arya 6 aylık olunca bu hayatıma geri dönücem ben
Bu makinenin mantığı ne kuzumKızlar bugün A101 den biberon ısıtıcı aldım deneyimledim rahat bişey sıcak mi oldu soğuk mu acaba diye düşünme sorunum kalmadıcezvede su ısıtmak basında beklemek yok aklınızda olsun ise yarar Eki Görüntüle 3255974
Canim yabanci bakici düşündün mü hiç onlar bizim Türklere göre daha çalışkan ve sabırlı oluyorlar genelde. Bakıcı bulan ajanslar var en azından işin eğitimini almış olan biriyle ilerlemek senin için daha iyi olur gibiay maşallah maşallah yaa ne güzel hem mental olarak da kendine vakit ayırmak iyi gelir . ben de kendimi iyi hissedince başlayacağım tabii bi de bakıcı buluncadua edin de karşımıza iyi biri çıksın
Canım molfix denemiş miydin bilmiyorum ama ben çok memnunumHer gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
Kaka yesil olmamali diye biliyorum. Sizi yanlis yonlendirmiyeyim. Gobegi kizaracak kadar agliyor ise bence doktora goturun. Yapamamasi normal cunku bebegin bosaltim sistemi yeni gelisiyor. Daha once kaka yapmiyordu, dogunca basina gelen bir seybizler desteklicegiz ogrenecek buyuyecekler insallah
Ikindiginda memeye, dizlerinize tuvalet yapar pozisyinda yani dizleri gobege dogru, ya da sert zeminde bisiklet hareketli yapmali...kucakta zorlaniyorlar.
Ah kıyamam çok geçmiş olsun canımKizlsr dun bebegimde bir istahsizlik var demistim ya meger hastaymis gecr baktim okusruyor hirlti var burnunda oglumdan 1 hafta sonra gecti
Eğer gazını kendi çıkaran bebekse uyur tabi ki. Ekin gece uykusunda gaz çıkarıyor mesela ama uyumaya devam ediyor. 1 aydan sonra hiç kundak yapmadım ben. Uykuya geçene kadar elleri ayaklari hiç durmuyor Ekin'in. Uyuduktan sonra da gazini cikarirken ayaklarini hep kaldırır öyle yapar. Kayinvaliden kendine dert arıyor galibakızlar gazı olan bebek uyur mu bugün ki sorum buarya uyuyo kundaksız uyumaya yeni yeni alışıyor hareketli uyuyor uykuya geçene kadar ayakları kaldırıyor sağa sola dönüyor kayınvalidem tuttrudu çoucpun gazı var nerdeyse uykudan uyandırıp çocuğun gazını çıkarıcak bu arada arya uyuyo kesintisiz yani sadece uykuya geçerken hareketli ya da ses olunca irkiliyo gibi oluyor. Va gazınıda kendi çıkarıyor yok ben anlatamıyorum ama asla bide vah vah modunda gazı var triplerine giriyor deliricem
Canım yeşil kaka tek başına bir belirti değil ki mesela yeşil kaka enfeksiyon belirtisi de olabiliyor sadece alerji demek yanlış ki mama aliyorsa mama alan bebeklerin kakası yeşil olabiliyor. Kakada balgam ve kan olmadığı sürece ve kakadan örnek alinip test yapılmadığı sürece alerji demek biraz doktorlarin baştan savma şekli geliyor bana. Kendi doktorum da aynisini söyledi geçen gün. Bi ara reflü modası vardi her bebeğe en ufak kusmaya reflü tanısı koyuyorlardi şimdi de alerji çıktı en ufak bir şeyde alerji diyip geciyorlar o işler öyle kolay değil dediArkadaşım yeşil kaka besin alerjisi benim kızımın da kakası yeşil oluyor dr sordum kilo alıyorsa hiçbir problem yok dedi gaz için ise biogai damla kullanıyorum. İnternette yer alan gaz çıkarma videolarını izle muhakkak ayaklarını karnına al ve çocuğu dik yap kaka pozisyonu alsın
Kesinlikle canım direk modlari degisiyor huysuzlasiyorlarEve bir kişi bile gelse düzeni bozuluyor çocuğun resmen saatinde uyumuyor huysuzlanıyor
Evet canım akış hızları farkli olduğu için orta ya da hızlı akışa geçmen gerekiyor biberon ile uyumlu emzikler satiliyor o şekilde alip kullanmaya devam et yeni biberon almana gerek yokMama veren anneler biberonlari 3cu aydan sonra basligini degistirmekmi gerekiyor allahim ne kadar cok sey var eskiden de böylemiymis. 3cu aydan sonra ne kullaniyorsunuz?
Canım ben de sokmuyorum kızı öyle gürültüye keşke bırakabileceğin biri olsaydıVallahi bnde öyle bı ortama sokmak istemezdim ama yakın arkadaştı hergun bize gelip gidiyorlar böyle gunlerinde yanlarında olmak istedim. Çok da keyifliydi gülücükler saciyodu falan dedim iyi rahat geçirdi günü ama sonu fena birine bırakabilecek olsaydım kesinlikle bırakırdım ama imkanı olan sokmasin kalabalığa herkes bı yandan minciriyo
Zor valla gitsen dert gitmesen dert bizim de haftaya pazar günü benzer bi organizasyon var eşim Ekin e bakacak ben gideceğim. Zaten 8.30 da akşam uykusuna yatıyor düzeni bozulacak diye ödüm kopuyorVallahi bnde öyle bı ortama sokmak istemezdim ama yakın arkadaştı hergun bize gelip gidiyorlar böyle gunlerinde yanlarında olmak istedim. Çok da keyifliydi gülücükler saciyodu falan dedim iyi rahat geçirdi günü ama sonu fena birine bırakabilecek olsaydım kesinlikle bırakırdım ama imkanı olan sokmasin kalabalığa herkes bı yandan minciriyo
O kadar insan avutamamislar miCanım ben de sokmuyorum kızı öyle gürültüye keşke bırakabileceğin biri olsaydıgerçi bak ben bıraktım bi kere kına gecesine gittim mecbur babasına bıraktım o da annesine gitti doğduğundan beri sadece o gün 2 saat ayrı kaldık herkese işkence oldu vallahi bir daha tövbe ya büyüyünce beraber gideriz ya da iyice zapt etmeyi öğrenmeleri lazım bırakmam için
Kuzum ben mama için suyu kaynatıp soğutuyorum sonra ihtiyaç kadarıni mama yaparken cezvede ısıtıyordum ya elle yada termometre ile kontrol ediyordum bunda mamayı direk suyu ısıtmadan biberona yaptım bunun içine su koydum biberon ayarına getirdim ısındıAnnemde sağlıklı beslenmek imkansızWve geçince aynen o şekil devam edicem canim
Bu makinenin mantığı ne kuzum
Canim yabanci bakici düşündün mü hiç onlar bizim Türklere göre daha çalışkan ve sabırlı oluyorlar genelde. Bakıcı bulan ajanslar var en azından işin eğitimini almış olan biriyle ilerlemek senin için daha iyi olur gibi
Canım molfix denemiş miydin bilmiyorum ama ben çok memnunum
mehrunnisa yeşil kaka eğer mama aliyorsa normal canim. Sindirilmiş mama yeşil oluyor. Ekin mamaya geçtiğinden beri kakasi yeşil mesela, eğer kakada balgam+kan varsa o zaman alerji düşünülüyor. Kabızlık konusunda tavsiye veremeyeceğim hiç yaşamadık ama biogaia tavsiye ederim probiyotik olduğu için belki de bizim bağırsak düzenimizi oluşturan o oldu çok şükür hiç sorun yaşamadık. Fakat çocuk doktorumuz içinde gliserin olan gaz şurupları kakasını yapmasini kolaylastirir demişti. Nurse harveys colex bu kategoride Ekin onu içerken aşırı cıvık yapıyordu kakasını
Ah kıyamam çok geçmiş olsun canım
Eğer gazını kendi çıkaran bebekse uyur tabi ki. Ekin gece uykusunda gaz çıkarıyor mesela ama uyumaya devam ediyor. 1 aydan sonra hiç kundak yapmadım ben. Uykuya geçene kadar elleri ayaklari hiç durmuyor Ekin'in. Uyuduktan sonra da gazini cikarirken ayaklarini hep kaldırır öyle yapar. Kayinvaliden kendine dert arıyor galiba
Canım yeşil kaka tek başına bir belirti değil ki mesela yeşil kaka enfeksiyon belirtisi de olabiliyor sadece alerji demek yanlış ki mama aliyorsa mama alan bebeklerin kakası yeşil olabiliyor. Kakada balgam ve kan olmadığı sürece ve kakadan örnek alinip test yapılmadığı sürece alerji demek biraz doktorlarin baştan savma şekli geliyor bana. Kendi doktorum da aynisini söyledi geçen gün. Bi ara reflü modası vardi her bebeğe en ufak kusmaya reflü tanısı koyuyorlardi şimdi de alerji çıktı en ufak bir şeyde alerji diyip geciyorlar o işler öyle kolay değil dedi
Kesinlikle canım direk modlari degisiyor huysuzlasiyorlar
Evet canım akış hızları farkli olduğu için orta ya da hızlı akışa geçmen gerekiyor biberon ile uyumlu emzikler satiliyor o şekilde alip kullanmaya devam et yeni biberon almana gerek yok
Teşekkür ederim canımCanım meme reddini nasil yenmistin?
Yaklaşık 80-90 cc süt 30 cc mama veriyorum 3 saatte bir canım
Eve bir kişi bile gelse düzeni bozuluyor çocuğun resmen saatinde uyumuyor huysuzlanıyor
Kendi kendime gelin güvey olurken benOlsun kız aramızda lafı bile olmaz
3 delikliye geçmen gerekiyor artıkMama veren anneler biberonlari 3cu aydan sonra basligini degistirmekmi gerekiyor allahim ne kadar cok sey var eskiden de böylemiymis. 3cu aydan sonra ne kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?