2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gunaydinlar

Kesinlikle beni cok iyi anlamissiniz Allah a bin sukur sagliklica kucagimizdalar ne gunlerden gectik de suan yanimizlar... En onemli bu

Tamam canım bakacağım hemen Bende doktorannemm diye bi kadın var onu takip ediyorum beğeniyorum ona da bakabilirsiniz bu arada doktor olmaları söyledikleri şeylere bilime dayandırmaları hosuma gidiyor diğerlerine inanamıyorum pek
Öyle bir düzen yok Ne zaman isterse acıkırsa canı sıkılırsa mayışırsaaaa şakk memeler açılıyor Evdeyim zaten genelde rahat oluyor, dışarı cıkarsam da emzirip çıkıyorum bi saat sonra falan bebek bakım odasınaaaa

Off çok geçmiş olsun canım.. daha büyük kazayı onlemissin aslında. Durumu ne güzel yonetmissin ben olsam ne yapardım bilmiyorum en korktuğum şey bu. Ablam çocuğun yüzünü yakmıştı.. dalgınlık yorgunluk oluyo böyle şeyler. Allah beterinden sakinsin Günü atlattiniz şimdi iyi mi tosuncuk

Oyy aman gece guvenligi sağlamadan uyuyamıyorum ben bu bebelerin ne yapacağı belli olmuyor. Hiç kusmadi gece ama olurda kusar kafasını çeviremez yada kafayı çevirir yüzü kapanır diye ben kullanmadım eşim asıl gece kullan diyo bu tehlikeyi anlattım hak verdi. Aman sende dikkat et canım hepimiz dikkat edelim.
Bizim Dr 6 aydan sonra bebeklerin kafası şeklini aliyo bu yastiklar çözüm değil demişti yada yan yatırmak vs. Ben yine de kullanıyorum olur da yamuk kalırsa niye kullanmadım dememek için.

ay maşallah maşallah yaa ne güzel hem mental olarak da kendine vakit ayırmak iyi gelir . ben de kendimi iyi hissedince başlayacağım tabii bi de bakıcı bulunca dua edin de karşımıza iyi biri çıksın
Kiz ne sporu. İki çocukla tek başıma 5 dakikam yok. Spora ayiracagim vakti uykuya ayırırım yaz sezonunu açınca belki yavaş yavaş yürüyüş yaparım düzenli.
çookk iyi anlıyorum ama kendimi onun için de zorlayamayacağım zaten ne zaman baktım şöyle bi vakit ayıracak gücü kendimde buldum o zaman başlarım diyorum ben de

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Merhaba,
Benim oglum bu topigin en gazli bebegi galiba Ben gaz ilaci hic kullanmadim. Fayda goren arkadaslar yazar size, o konuda bir sey diyemem. Aguline var, tamamen bitkisel o biz de ise yaradi kismen. En azindan kakasini yapiyor artik. Gazini da agizdan rahat cikariyor, alttan zor da olsa cikariyor. Bizim doktor 3 ayini doldurunca rahatlicak dedi. Insallah sizinki kisa surer, burda ikinci ay huzura eren cok kisi oldu

Sadece aguline ile mi fayda gordunuz? Ya kucagimda ikiniyor aglaya aglaya. Bu gece aglamaktan gobek deligi kanlanmisti odum koptu. Elim ayagima dolasiyor aglayinca. Simdi mesela adam gibi cikaramadi gazini kakasini daha iki gun once cok guzel yapiyordu onu da yapamiyor dogru durust. İki seferdir kakasinin rengi yesil. Normal mi bunlar hep ya

Her gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşler saat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!

Canımm baby turco dene mutlaka çok memnunum daha önce sleepy ile molfix denedim tasma oluyordu bu çok iyi

Kaka yesil olmamali diye biliyorum. Sizi yanlis yonlendirmiyeyim. Gobegi kizaracak kadar agliyor ise bence doktora goturun. Yapamamasi normal cunku bebegin bosaltim sistemi yeni gelisiyor. Daha once kaka yapmiyordu, dogunca basina gelen bir sey bizler desteklicegiz ogrenecek buyuyecekler insallah

Ikindiginda memeye, dizlerinize tuvalet yapar pozisyinda yani dizleri gobege dogru, ya da sert zeminde bisiklet hareketli yapmali...kucakta zorlaniyorlar.

Son düzenleme:
Sizin bebek de iriydi dimi? Molfix 4 numara kesinlikle

kızlar gazı olan bebek uyur mu bugün ki sorum bu arya uyuyo kundaksız uyumaya yeni yeni alışıyor hareketli uyuyor uykuya geçene kadar ayakları kaldırıyor sağa sola dönüyor kayınvalidem tuttrudu çoucpun gazı var nerdeyse uykudan uyandırıp çocuğun gazını çıkarıcak bu arada arya uyuyo kesintisiz yani sadece uykuya geçerken hareketli ya da ses olunca irkiliyo gibi oluyor. Va gazınıda kendi çıkarıyor yok ben anlatamıyorum ama asla bide vah vah modunda gazı var triplerine giriyor deliricem

Kizlsr dun bebegimde bir istahsizlik var demistim ya meger hastaymis gecr baktim okusruyor hirlti var burnunda oglumdan 1 hafta sonra gecti
Cok uzuldum gercekten... Zaten canim gribin ayni evde bulasmamasi mumkun degil. Bol bol emzir dicek doktor... Insallah ateslenmez... Bana da haber eder misin insallah olmasin cnm

Cok uzuldum gercekten... Zaten canim gribin ayni evde bulasmamasi mumkun degil. Bol bol emzir dicek doktor... Insallah ateslenmez... Bana da haber eder misin insallah olmasin cnm
Canim gece 2 saatte bir emzirdim de gyzel emdi sabahta gyzel emdi. Simdi doktora giderken araba da emzirdim ama boyle zsyif emiyor iste bu sekilde nasil bol bol emzireceksem artik. Ederim canim insallah. Aslinda kac gundur benim de bogazim falan degisik tam hasta olmadim ama uzerimde vardi belki benimle daha yakin temasli diye benden bulasti.

Grip yeme icme bagirsak sistemini hemen etkiliyor. Ondan boyle olmus demekki. Bakalim Dr ne diyecek. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…