GunaydinlarO kadar iyi anlıyorum ki bu durumu, iki çocuk aynı anda geçen resmen krize girdi. Biri ağlıyor öbürü ağlıyor, birini susturuyorum diğeri ağlama sesini duyunca ciyak ciyak bağırıyor. Bu kisir dongu yaklasik 2.saat surdu en son İkisini üst üste koyup 5 dakika kapi önüne koyasım geldi resmen... sonra aklıma ufakliga kalça ultrasonu vs çekileceği sırada beklerken tanıştığım anneler geldi, birinin çocuğu lösemi, birisinki daha doğar doğmaz bağırsak ameliyatı olmuş daha kaç kez olacak belli değilmiş , birinde ileri düzey bedensel ve zihinsel engel vardı birinde kalca cikikligi vs vs.... haline şükret bu günler geçecek diye diye ikisi de ağlarken balkona çıktım derin derin bir kac nefes alıp kaos ortasına geri girdim. Halimize şükür arkadaşım. Allah başka dert vermesin hiçbirimize tek derdimiz gaz , kucak alışkanlığı kol ağrısı uykusuzluk olsun yeter ki....
Bildiğim bir şey varsa o da cocuga en çok nazarı anne babası degdiriyor canım. Bende sizin gibi ay ne guzel uykusu düzene girdi herhalde dediğimin ertesi günü sagolsun canıma okudu minik tospagam.o yüzden hep aglasiyorum cocuga sen hiç uyumuyorsun hiç durmuyorsun diye
Çok geçmiş olsun canm. Tekrarı olmaz inşallah. Evlatlarıma zarar verebilecek birine yapabileceklerimi aklım hayalim almaz kendimi tanıyamam herhalde hele hele bu devirde haberlerde sosyal medyada okuyup duyduklarımdan sonra....
Bu konuda ufak bir animi anlatayim, Esk.de unideyken final haftası sabahlıyoruz gece 3-4 kapi tikirtisi duyduk hırsızı kapıda yakaladık , salak herif tüm apartmanda yanan tek ışık bizimki bizim eve girmeye çalışıyor. Hemen polisi aradık haydi karakola ifadeye. Ordaki memur arkadaşlar biraz abuk subuk konuştular işte efendim siz yanlış anlamışsınızdır vs belki arkadaşınizdir gibi saçma sapan şeyler. Neyse pek kaale alınmadık yani. Sabah bir uyandık evin bulunduğu sokakta onlarca polis 20 tane eve girmişler
Mutlaka anlarsın canın, titreme bilinç kaybı kusma göz kayması gibi bir sürü belirtisi varmış. Anlamamak mümkün değilmiş yani. Bende yaşamadım ama doktor mutlaka anlarsın dedi.
Allah beterinden saklasın canm hep onu diyorum. Çocuk hastalanınca yüreğimde inceden bir sızı oluyor hep... Bir de sorum olacak;
Göğüsler terbiye oluyor canım. Bebeğin içeceği kadar üretiyor, hatta emzirme aralığını bir kere uzun tuttuğunda göğüste farklı bir sızı karıncalanma oluyor, bebek acikti süt ver sinyali geliyorbez sayısı dolulugu ve kilo alimi iyiyse sorun yok
Cingirak hisirtili kitap hiç ilgisini çekmiyor dikiyor gözleri üstüme tüm.gun beni izliyor. Kızla oyun oynarken oyuncaklara bakıyor baya, yuz üstü yatıyor birde her sabah donenceyi acıyorum ona bakıyor...
Tamam canım bakacağım hemenCanım havaleyle ilgili bağlantı eklemeye çalıştım yapamadım. Guncel_anne nin hesabına bakar misin doktor kendisi havaleyle ilgili bir post paylasmıstı.
Bu arada bebisine Cook masallahhkilo alımı nasil su an nasil bir emzirme düzeni izliyorsun?
Aa bendim sanırım o kitaplara aşık olduk biz bütün seriyi tamamlıcam ben desiz de sağolun
Off çok geçmiş olsun canım.. daha büyük kazayı onlemissin aslında. Durumu ne güzel yonetmissin ben olsam ne yapardım bilmiyorum en korktuğum şey bu. Ablam çocuğun yüzünü yakmıştı.. dalgınlık yorgunluk oluyo böyle şeyler. Allah beterinden sakinsin Günü atlattiniz şimdi iyi mi tosuncukKızlar hala elim ayağım resmen titriyor o kadar korktum ki anlatamam.... oğlan sabahın köründe kalti oydik vs neyse kız uyanmadan kahvaltı hazırlıyorum. Oğlanı bebek arabasının pusetine koydum. Oyuncaklar vs var asılı onlara bakıyor. Nasılsın da uykusuzum yaptım kendime bir kahve bir yandan da onu içiyorum. Oğlan öne doğru hamle yapmasıyla puset öne egildi kafa üstü düşecek diye tutmak için hamle yapınca elindeki kahve bardağı çocuğun bacağına döküldü. Sonrası çığlık kıyamet zaten... kaptigim gibi banyoya altındaki eşofmanı çıkartıp akan suya tuttum ağlamaktan kendinden gecti resmen, kucağımda sakinlestirdim üstünü değiştirdim zibini felan komle ıslanmisti, hemen kantaron sürdüm. Kahve kaynar değildi, nescafe içine ben dolaptan süt alıp soğuk soğuk döküyorum süt tozu kullanmıyorum. O kahve sıcaklığını düşürdü ama tahmini 65-70° vardi max. Bacak kıpkırmızı oldu ama su toplama yok. Banyodan sonra emzirdim şuan uyuyor, ağrıdı acısı olsa kantaron sürerken ağlardı dimi ya, bu kadar rahat uyuyamazdı yada ne bileyim dokununca ağlardı şuan. Ama nasıl elim ayağım bosaldi şuan dokunsalar ağlayacağım resmen. Kızımda hiç böyle bir şey yaşamadık kendimi ihmalkar hissediyorum resmen...
Normal yastık değil canım düz kafa yastığı. Yastik için erken bnce ya. Ben düz kafa yastığını bile gece kullanmiyorum.Benim oglum yastik istiyor resmen ya, vakti geldi bence @askk3
Oyy aman gece guvenligi sağlamadan uyuyamıyorum ben bu bebelerin ne yapacağı belli olmuyor. Hiç kusmadi gece ama olurda kusar kafasını çeviremez yada kafayı çevirir yüzü kapanır diye ben kullanmadım eşim asıl gece kullan diyoBen düz kafa yastığı kullanıyorum gündüzleri kafası çok yamuk... Bir kere gece kullanmayı denedim yüzüne çekmiş çığlık kıyamet uyandı. Ben de çok korktum bir daha da kullanmadım geceleri. Kenarındaki iplerden beşiğe bağlayıp kullanmayı düşünüyorum ama kafası düzelmiyor bir türlü gece kullanmayınca.
Kulak bantları var ben de onlardan almayı düşünüyorum canım. Sen geceleri kullanıyor musun ?
ay maşallah maşallah yaa ne güzel hem mental olarak da kendine vakit ayırmak iyi gelir . ben de kendimi iyi hissedince başlayacağım tabii bi de bakıcı buluncaEvet kuzum 1 ay oldu baslayali benim doktorun 3. Aydan sonra sonra baslayabilirsin dedi benim sezeryanim çok çabuk toparladi kuzum doğumdan 1 hafta sonra eskisi gibiydim şükür pilateste de hiç zorlanmadim. Kişiden kişiye değişiyor eğer hazir hissetmiyorsan zorlama kendini sakın
çookk iyi anlıyorumKiz ne sporu. İki çocukla tek başıma 5 dakikam yok. Spora ayiracagim vakti uykuya ayırırımyaz sezonunu açınca belki yavaş yavaş yürüyüş yaparım düzenli.
Merhaba,Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Sadece aguline ile mi fayda gordunuz? Ya kucagimda ikiniyor aglaya aglaya. Bu gece aglamaktan gobek deligi kanlanmisti odum koptu. Elim ayagima dolasiyor aglayinca. Simdi mesela adam gibi cikaramadi gazini kakasini daha iki gun once cok guzel yapiyordu onu da yapamiyor dogru durust. İki seferdir kakasinin rengi yesil. Normal mi bunlar hep yaMerhaba,
Benim oglum bu topigin en gazli bebegi galibaBen gaz ilaci hic kullanmadim. Fayda goren arkadaslar yazar size, o konuda bir sey diyemem. Aguline var, tamamen bitkisel o biz de ise yaradi kismen. En azindan kakasini yapiyor artik. Gazini da agizdan rahat cikariyor, alttan zor da olsa cikariyor. Bizim doktor 3 ayini doldurunca rahatlicak dedi. Insallah sizinki kisa surer, burda ikinci ay huzura eren cok kisi oldu
Canımm baby turco dene mutlaka çok memnunum daha önce sleepy ile molfix denedim tasma oluyordu bu çok iyiHer gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
Kaka yesil olmamali diye biliyorum. Sizi yanlis yonlendirmiyeyim. Gobegi kizaracak kadar agliyor ise bence doktora goturun. Yapamamasi normal cunku bebegin bosaltim sistemi yeni gelisiyor. Daha once kaka yapmiyordu, dogunca basina gelen bir seySadece aguline ile mi fayda gordunuz? Ya kucagimda ikiniyor aglaya aglaya. Bu gece aglamaktan gobek deligi kanlanmisti odum koptu. Elim ayagima dolasiyor aglayinca. Simdi mesela adam gibi cikaramadi gazini kakasini daha iki gun once cok guzel yapiyordu onu da yapamiyor dogru durust. İki seferdir kakasinin rengi yesil. Normal mi bunlar hep ya
Sizin bebek de iriydi dimi? Molfix 4 numara kesinlikleHer gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
bebişe anne sesi karga gelir mi hiçBiliyorum duyan da bebege bisey oldu kesin der o sekilde bir aglama. Sakin bi sarki soyleyin o esnada aliyor benim oglum... Ben soyluyorum sarkiyi, sesimden kargadan beter ama ise yariyor
Cok uzuldum gercekten... Zaten canim gribin ayni evde bulasmamasi mumkun degil. Bol bol emzir dicek doktor... Insallah ateslenmez... Bana da haber eder misin insallah olmasin cnmKizlsr dun bebegimde bir istahsizlik var demistim ya meger hastaymis gecr baktim okusruyor hirlti var burnunda oglumdan 1 hafta sonra gecti
Gelmiyorbebişe anne sesi karga gelir mi hiç
Canim gece 2 saatte bir emzirdim de gyzel emdi sabahta gyzel emdi. Simdi doktora giderken araba da emzirdim ama boyle zsyif emiyor iste bu sekilde nasil bol bol emzireceksem artik. Ederim canim insallah. Aslinda kac gundur benim de bogazim falan degisik tam hasta olmadim ama uzerimde vardi belki benimle daha yakin temasli diye benden bulasti.Cok uzuldum gercekten... Zaten canim gribin ayni evde bulasmamasi mumkun degil. Bol bol emzir dicek doktor... Insallah ateslenmez... Bana da haber eder misin insallah olmasin cnm
Grip yeme icme bagirsak sistemini hemen etkiliyor. Ondan boyle olmus demekki. Bakalim Dr ne diyecek. ..Canim gece 2 saatte bir emzirdim de gyzel emdi sabahta gyzel emdi. Simdi doktora giderken araba da emzirdim ama boyle zsyif emiyor iste bu sekilde nasil bol bol emzireceksem artik. Ederim canim insallah. Aslinda kac gundur benim de bogazim falan degisik tam hasta olmadim ama uzerimde vardi belki benimle daha yakin temasli diye benden bulasti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?