2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim ikimiz benzeriz ikimizin de ikisi de kucuk. Bana da burnunu iyice temizlememi soyledi de senin ki nasil balgamli mi.öksuruyor benim ki oksurunce balgamli öksuruyor.
Evet canım, tahminen var çünkü oksurukten sonra oguruyor. Soğuk buhar verip geceleri de göğüs balmi sürmeye başlayacağım

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Merhaba benim oğlum için en faydalı olanlar biogaia probiyotik olmazsa olmaZ ve aguline ne zaman günde 3 kere cay kaşığı ile versem kakasını yaptı. Yeşil kaka YouTube doktor dinlemiştim önemli değil karnını sıcak tutun diyordu üşütme ile ilgili olabilir
Baby turco canım, ama bazen öyle cok yapıyor ki taşıyor.
Kundağa alıştığı için serbest kalınca hareketlenmistir, gazı olsa durdurabilir misin hiç onu öyle sessiz

O kadar insan avutamamislar mi
Ya süt sağıp bırakmıştım, zaten içmiyor da biberondan yine denemişler içmemiş çok ağlayıp katılınca da susturamamışlar gezdirmişler oyuncak göstermişler falan olmamış ben de döndüm geldim zaten 2 saat olmuştu
O gün dedim nihal Ziyagil gibi zaten eğlence bana haram
Canım bazen bizde de öyle oluyor çok zorlayıcı bir gün ben de öyle yaşayınca çok yoruluyorum ama uymuyorsa da zorlamıyorum uyumayı versin diyorum oyun oynuyoruz ertesi gün uyur merak etme yorulacak nasıl olsa sıkma canını
Anladım canım sen de haklısın insan nefes almak istiyor hiç gerek yok rutini bozmamak lazım gerçekten bebekler en çok rutin istiyormuş doktorların söylediği şey bu yani
Evet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmiş
Zaten bugüne kadar Kundakla gelmesiii mucize bu çağın bebeklerinin defne asla istemedi biz 5 10 günden sonra hiç kundak yapamadık bir daha bazen kendini uyandırdı bazen de ellerine yüzünü çizdi ama istemedi
Yaaa ahahahhaah bu kızlar çok fena erken olucak herşeyleri bellllii
Folik Asit bebesii bunlaar
Yakında hepsi emekler yürür merak etmeyelim

Son düzenleme:
Hocam folikten bunlar hep gerçekten bakalım bu düzen oluşturma bitmiyor ne zormuş ya. Uyku düzeni oluşturmuştum şimdi kundaksız uyumaya alıştırmya çalışıyorum bu arada bozulan uyku düzeni hakkında kendi kendime bile konuşmak istemiyorum yoksa oturup ağlıcam

Banyo yaptırırken direk duşun altına giren var mı? Suyun derecesi değişir diye korkuyorum. Fakat bu şekilde beraber yıkanabilsek çok güzel olurdu. Bebeğim küveti sevmiyor. Hep kucağımda yıkıyorum. Her yer ve ben de tabi ıslanıyor

Cam ve plastik biberon ısınma süreleri farklı kuzum camda 4 dk felan sürdü kuzum
Bende elektrikli cezve vardi kuzu onda isitiyorum ben suyu ses gelmeye başladımı kapatıyorum tam oluyor elim çok alıştı 5 saniye falan sürüyor onda Ekin 4 dk hayatta beklemez

Ay o da kötü kuzu e çalışmaya başlayınca ne olacak biberon almazsa çok zor olur

Ne kadar haklı. Aklımız fikrimiz evdeki dört aylık çocuğumuzdayken nasıl verimli çalışıcaz acaba? Ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ben izin haklarımı kullanıp bir süre ücretsiz izin alcam sanırım

Eklentiler

• IMG_7662.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 52
Yani ben de her şeyi biliyorum ama işi bilip işe gitmeyenlerden oldum evet rutin lazım söylüyorum ben de yapamıyorum ki bebekler daha onu anlayabilecek kapasitede değil bence şu anda bilmiyorum ya da ben yapamıyorum yani
Ay o da kötü kuzu e çalışmaya başlayınca ne olacak biberon almazsa çok zor olur
Hiç bilmiyorum be minseo cummm ben zaten işe eylülde başlayacağım o zaman da ek gıda olacak öyle bir kurtarırım diye düşünüyorum

Bizimkiler ücretsiz izni asla kabul etmez he mecbur edecekler ama bi ton tantana olur çıkış verebilirler ücretsiz izin bitiminde o yüzden Eylül gibi mecbur başlayacağım özel sektörde zor malesef...

Ben online devam edecegim insallah 2.5 yasina kadar. Sonra is yerinin kresi... Insallah Allah o gunleri saglikla gosterir

Bnde 6 aylık ücretsiz izindeyim ekstra izin vermezler calisicaksin istersen çık derler tazminat vermemek için. Evde bakicilar hakkında bilgisi olan var mı ya bn evde çalışmaya devam edicem en azından yanımda biri baksa
Zıbın üstü tulum canım ya yelek falan giydirmiyorum , siz nasıl giydiriyorsunuz koşa kola falan geçilmez daha değil mi
Biz öğleden sonra kısa kol zıbın giyiyoruz. Ev yaniyo
Anladım canım sen de haklısın insan nefes almak istiyor hiç gerek yok rutini bozmamak lazım gerçekten bebekler en çok rutin istiyormuş doktorların söylediği şey bu yani
Bı kereden bı şey olmaz bizimkiler çocuğu ayaklarından ters tutup salladılar ondan banyo ya bulaşmasın lar diye dedim
Aynen tipi hoş duruyo bunun da. Benim en çok masa sandalye oluşu hoşuma gitti iki kullanım seçeneği var. Çocuk istediğinde gidip oturur falan
Benim ki bundan canim ben hic ayrimadim 2. Ye kullanirim diye şuan sapa saglam duruyor her yere de rahatlikla tasiyabilirsun
Ayirsan kötü olacak bı yapısı mi var yani yalama olacak bı malzeme mi

Ben 2 kere öyle yıkadım. Aşırı rahatlık gerçekten Suyun derecesini kendim el ayarıyla ayarlıyorum göz kararı yani. Derece var aslında ama yapa yapa alıştık 37 derecenin nasıl olduğuna zaten. Bi kere su hafif soğur gibi oldu çocuğu kenara çekip sıcağı artırdım hemen 5 saniye sürmemiştir

Kızlar grubun en saçma sorusunu soracağım hazır mısınız benim yavrusumun kulağı kıvrılıyor emerken yatarken. Bandana da sevmiyor takamıyorum. Nasıl çözülecek bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…