Evet canım, tahminen var çünkü oksurukten sonra oguruyor. Soğuk buhar verip geceleri de göğüs balmi sürmeye başlayacağımCanim ikimiz benzeriz ikimizin de ikisi de kucuk. Bana da burnunu iyice temizlememi soyledi de senin ki nasil balgamli mi.öksuruyor benim ki oksurunce balgamli öksuruyor.
Cam ve plastik biberon ısınma süreleri farklı kuzum camda 4 dk felan sürdü kuzumAaa iyiymis kiz bu ne kadar sürüyor peki o ayara gelmesi
Merhaba benim oğlum için en faydalı olanlar biogaia probiyotik olmazsa olmaZ ve aguline ne zaman günde 3 kere cay kaşığı ile versem kakasını yaptı. Yeşil kaka YouTube doktor dinlemiştim önemli değil karnını sıcak tutun diyordu üşütme ile ilgili olabilirMerhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Baby turco canım, ama bazen öyle cok yapıyor ki taşıyor.Her gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
Kundağa alıştığı için serbest kalınca hareketlenmistir, gazı olsa durdurabilir misin hiç onu öyle sessizkızlar gazı olan bebek uyur mu bugün ki sorum buarya uyuyo kundaksız uyumaya yeni yeni alışıyor hareketli uyuyor uykuya geçene kadar ayakları kaldırıyor sağa sola dönüyor kayınvalidem tuttrudu çoucpun gazı var nerdeyse uykudan uyandırıp çocuğun gazını çıkarıcak bu arada arya uyuyo kesintisiz yani sadece uykuya geçerken hareketli ya da ses olunca irkiliyo gibi oluyor. Va gazınıda kendi çıkarıyor yok ben anlatamıyorum ama asla bide vah vah modunda gazı var triplerine giriyor deliricem
Ya süt sağıp bırakmıştım, zaten içmiyor da biberondan yine denemişler içmemiş çok ağlayıp katılınca da susturamamışlar gezdirmişler oyuncak göstermişler falan olmamış ben de döndüm geldim zaten 2 saat olmuştuO kadar insan avutamamislar mi
Canım bazen bizde de öyle oluyor çok zorlayıcı bir gün ben de öyle yaşayınca çok yoruluyorum ama uymuyorsa da zorlamıyorum uyumayı versin diyorum oyun oynuyoruz ertesi gün uyur merak etme yorulacak nasıl olsa sıkma canınıKızlar nasıl uyutuyorsunuz bebekleri bugün geldiler bana 10 dk uyuyup uyanıyor ya
Memede yanında yatarsam ağzında sürekli meme olunca uyudu bi saat
Sonra da sürekli kusuyor aşırı emdiğinden
gündüzleri şöyle bi 2-3 saat uyuması gerekmez mi ya
Felaket uykusu falan hiçbişe yapamıyorum
Ne de emme düzeni var
Bu arada gazlı huzursuz falan değil kakasını yapıyor gazını çıkarıyor
Şuan altı açık sağı solu seyrediyor
Gözlemliyorum bi sıkıntısıda yok
Anladım canım sen de haklısın insan nefes almak istiyor hiç gerek yok rutini bozmamak lazım gerçekten bebekler en çok rutin istiyormuş doktorların söylediği şey bu yaniBenim kaynanamlar var istesem öncesinde süt sagar bırakırdım ama noooo bugün aşı olacak diye dün gece banyosunu da yaptiracaktik zaten her akşam yapiyoruz da onlara bahane olurdu banyo yaparlardı ben o banyo faciasına sokar miyim bebemi asla
Zaten bugüne kadar Kundakla gelmesiii mucize bu çağın bebeklerininEvet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmiş
Folik Asit bebesii bunlaarYaaa ahahahhaah bu kızlar çok fena erken olucak herşeyleri bellllii
Hocam folikten bunlar hep gerçektenYa süt sağıp bırakmıştım, zaten içmiyor da biberondan yine denemişler içmemiş çok ağlayıp katılınca da susturamamışlar gezdirmişler oyuncak göstermişler falan olmamış ben de döndüm geldim zaten 2 saat olmuştu
O gün dedim nihal Ziyagil gibi zaten eğlence bana haram
Canım bazen bizde de öyle oluyor çok zorlayıcı bir gün ben de öyle yaşayınca çok yoruluyorum ama uymuyorsa da zorlamıyorum uyumayı versin diyorum oyun oynuyoruz ertesi gün uyur merak etme yorulacak nasıl olsa sıkma canını
Anladım canım sen de haklısın insan nefes almak istiyor hiç gerek yok rutini bozmamak lazım gerçekten bebekler en çok rutin istiyormuş doktorların söylediği şey bu yani
Zaten bugüne kadar Kundakla gelmesiii mucize bu çağın bebeklerinindefne asla istemedi biz 5 10 günden sonra hiç kundak yapamadık bir daha bazen kendini uyandırdı bazen de ellerine yüzünü çizdi ama istemedi
Folik Asit bebesii bunlaar
Yakında hepsi emekler yürür merak etmeyelim
Bende elektrikli cezve vardi kuzu onda isitiyorum ben suyu ses gelmeye başladımı kapatıyorum tam oluyor elim çok alıştı 5 saniye falan sürüyor onda Ekin 4 dk hayatta beklemezCam ve plastik biberon ısınma süreleri farklı kuzum camda 4 dk felan sürdü kuzum
Ay o da kötü kuzu e çalışmaya başlayınca ne olacakYa süt sağıp bırakmıştım, zaten içmiyor da biberondan yine denemişler içmemiş çok ağlayıp katılınca da susturamamışlar gezdirmişler oyuncak göstermişler falan olmamış ben de döndüm geldim zaten 2 saat olmuştu
O gün dedim nihal Ziyagil gibi zaten eğlence bana haram
Yani ben de her şeyi biliyorum ama işi bilip işe gitmeyenlerden oldum evet rutin lazım söylüyorum ben de yapamıyorum ki bebekler daha onu anlayabilecek kapasitede değil bence şu anda bilmiyorum ya da ben yapamıyorum yaniHocam folikten bunlar hep gerçektenbakalım bu düzen oluşturma bitmiyor ne zormuş ya. Uyku düzeni oluşturmuştum şimdi kundaksız uyumaya alıştırmya çalışıyorum bu arada bozulan uyku düzeni hakkında kendi kendime bile konuşmak istemiyorum yoksa oturup ağlıcam
Hiç bilmiyorum be minseo cummm ben zaten işe eylülde başlayacağım o zaman da ek gıda olacak öyle bir kurtarırım diye düşünüyorumAy o da kötü kuzu e çalışmaya başlayınca ne olacakbiberon almazsa çok zor olur
Zıbın üstü tulum canım ya yelek falan giydirmiyorum , siz nasıl giydiriyorsunuz koşa kola falan geçilmez daha değil miCanım çok kalın giydirmiyorsun di mi havalar ısındı artık çok sıcakta da kaliteli uyuyamiyorlar
Bizimkiler ücretsiz izni asla kabul etmez he mecbur edecekler ama bi ton tantana olur çıkış verebilirler ücretsiz izin bitiminde o yüzden Eylül gibi mecbur başlayacağım özel sektörde zor malesef...Ne kadar haklı. Aklımız fikrimiz evdeki dört aylık çocuğumuzdayken nasıl verimli çalışıcaz acaba? Ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ben izin haklarımı kullanıp bir süre ücretsiz izin alcam sanırım
Canim ben izmirdeyim burasi baya sicak ben üstüne kısa kol altina tayt yanda kisa kol uzun bacak tulum giydiriyorumZıbın üstü tulum canım ya yelek falan giydirmiyorum , siz nasıl giydiriyorsunuz koşa kola falan geçilmez daha değil mi
İnşallah o zamana alışır kuzumHiç bilmiyorum be minseo cummm ben zaten işe eylülde başlayacağım o zaman da ek gıda olacak öyle bir kurtarırım diye düşünüyorum
yavaş yavaş bizde geçebiliriz gibi ya bugün hava sıcaktıCanim ben izmirdeyim burasi baya sicak ben üstüne kısa kol altina tayt yanda kisa kol uzun bacak tulum giydiriyorum
Ben online devam edecegim insallah 2.5 yasina kadar. Sonra is yerinin kresi... Insallah Allah o gunleri saglikla gosterirNe kadar haklı. Aklımız fikrimiz evdeki dört aylık çocuğumuzdayken nasıl verimli çalışıcaz acaba? Ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ben izin haklarımı kullanıp bir süre ücretsiz izin alcam sanırım
Çok sevindim senin adına iş yerinin kreşi olması bile başlı başına bir kafa rahatlığıBen online devam edecegim insallah 2.5 yasina kadar. Sonra is yerinin kresi... Insallah Allah o gunleri saglikla gosterir
Bnde 6 aylık ücretsiz izindeyim ekstra izin vermezler calisicaksin istersen çık derler tazminat vermemek için. Evde bakicilar hakkında bilgisi olan var mı ya bn evde çalışmaya devam edicem en azından yanımda biri baksaNe kadar haklı. Aklımız fikrimiz evdeki dört aylık çocuğumuzdayken nasıl verimli çalışıcaz acaba? Ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ben izin haklarımı kullanıp bir süre ücretsiz izin alcam sanırım
Biz öğleden sonra kısa kol zıbın giyiyoruz. Ev yaniyoZıbın üstü tulum canım ya yelek falan giydirmiyorum , siz nasıl giydiriyorsunuz koşa kola falan geçilmez daha değil mi
Bı kereden bı şey olmaz bizimkiler çocuğu ayaklarından ters tutup salladılarAnladım canım sen de haklısın insan nefes almak istiyor hiç gerek yok rutini bozmamak lazım gerçekten bebekler en çok rutin istiyormuş doktorların söylediği şey bu yani
Aynen tipi hoş duruyo bunun da. Benim en çok masa sandalye oluşu hoşuma gitti iki kullanım seçeneği var. Çocuk istediğinde gidip oturur falanGüzel bence canım çok pahali sandalyelere gerek yok bunlar da gayet iş görür ben de şunun tasarimini beğendim bu tarz düşünenlere fikir olsun
Babyhope Royal Mama Sandalyesi Gri - Fiyatı, Yorumları
Babyhope Royal Mama Sandalyesi Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayirsan kötü olacak bı yapısı mi var yani yalama olacak bı malzeme miBenim ki bundan canim ben hic ayrimadim 2. Ye kullanirim diye şuan sapa saglam duruyor her yere de rahatlikla tasiyabilirsun
Ben 2 kere öyle yıkadım. Aşırı rahatlık gerçektenBanyo yaptırırken direk duşun altına giren var mı? Suyun derecesi değişir diye korkuyorum. Fakat bu şekilde beraber yıkanabilsek çok güzel olurdu. Bebeğim küveti sevmiyor. Hep kucağımda yıkıyorum. Her yer ve ben de tabi ıslanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?