En başından beri molfix kullandım hiç sorun yaşamadım 4 numarası rahat olur bir paket alıp deneyebilirsin canımHer gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
Bence kundaksizliga alışma hareketleridir bence onlarkızlar gazı olan bebek uyur mu bugün ki sorum buarya uyuyo kundaksız uyumaya yeni yeni alışıyor hareketli uyuyor uykuya geçene kadar ayakları kaldırıyor sağa sola dönüyor kayınvalidem tuttrudu çoucpun gazı var nerdeyse uykudan uyandırıp çocuğun gazını çıkarıcak bu arada arya uyuyo kesintisiz yani sadece uykuya geçerken hareketli ya da ses olunca irkiliyo gibi oluyor. Va gazınıda kendi çıkarıyor yok ben anlatamıyorum ama asla bide vah vah modunda gazı var triplerine giriyor deliricem
Eskiler der ya siz rahat büyütüyorsunuz biz evde bez yıkadık yok soba yaktık tamam soba yakmadık ama boklu Zıbın çok yıkadımHer gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
Kizlsr dun bebegimde bir istahsizlik var demistim ya meger hastaymis gecr baktim okusruyor hirlti var burnunda oglumdan 1 hafta sonra gecti
Ilik dus karna hafif masaj denedinizmiMerhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Canim asiri aglayan bir bebek. Dus sonrasi masaji denicem ama. Az once gaz masaji yapayim bir dedim sakinken asla durmadiIlik dus karna hafif masaj denedinizmi
Sling varmi ben vucuduma sarip sarmaliyordum karnina hafif baski oluyordu o sekilde de cikariyordu bide aguline sapsimplex kullaniyorum benCanim asiri aglayan bir bebek. Dus sonrasi masaji denicem ama. Az once gaz masaji yapayim bir dedim sakinken asla durmadi
Seni öyle iyi anlıyorum ki, bazen yere basacak gücü kalmıyor ayağımın. Sağlıklı olsunlar da elbet geçecek büyüdükçeKizlar bugun ne yasadigimi inanin bilmiyorum! Ne gundu ama... En son 4 gibi oglumu kucagima alacak gucum kalmadi. Bizim yan komsunun oglunun sesi geldikce de kendime kizdim durdum. Gazli, aci cekiyor, yoruldum diyorsun diye...
(Komsunun 13 yasinda otistik ve hafif duzeyde spastik oglu var: surekli inleme sesi geliyordu)
Tek ayağını kaldırıyorKızlar sizin de bebisler gaz çıkarırken ayaklarini kaldiriyor mu
Çok korkunç düşüncesi bile, Allah korumuş siziKızlar ben annemde kaldım dün gece eşim nöbette diye, gece apartmanın çatısında hırsız gezmişHatta annemlerin terasta çamaşırlık vardi karanlikta ona çarpmış düşürmüş. Kardeşimin odası yukarı katta ve teras kapısı açık uyuyor Allah'tan o evde değildi İstanbul'a gitmişti. Yan daire üst katı yatak odasi olarak kullaniyor sesleri duyup çıkmışlar terasa çatıda adami görmüşler kaçmış hemen Bi ürperdim öğrenince eve girdiğini düşünemiyorum uykum çok hafif Ekin yüzünden en ufak sese firliyorum. Katil bile olabilirdim heralde kızımı korumak için.
2 saat sonra tekrar uyuyor canımYastık Önermiyorlar canım sürekli yanındaysan koy tabi de Allah korusun altına falan girer ben hiç kullanmıyorum.
Canım sen muhteşem bir annesin eminim, böyle kazalar elbet biz de geçireceğiz Allah en beterinden korusun hepimizi
Canım o saatten sonra uyumuyor mu?
Bilindik siteler dışında ben ilk defa Instagram‘da Sponsorlu reklam gördüm ve çok uygun fiyata bir şeyler aldım yazmayı unuttum iyi oldu hatırlattığın
Biri babymall diğeri arnetta diye bir site us polo nun takımlarını aldım ürünlerde gayet güzel geldi
Su dolu kuvette rahat duruyo mu eğer duruyorsa orda yapın masajı yanında biri tutsun sn masaj yap canım. Sen sırtını yaslayıp dizlerini hafif kaldırır şekilde oturup bebeği bacaklarına köy tuvalet pozisyonu gibi bişey oluyo bebekkle yüzyüze geliyosunuz. o sırada karnını ovabilirsin Bir de bebeğin daha küçük kalçasını incitmeyecek şekilde yapabilirsen dene canım yoksa deneme. Ama göbeği kanlandi yazmışsın bı Dr a götür derim eğer gitmediysen. İnşallah geçecek ilk zamanlar çok zordu hele ilk anne olanlara ama geçiyor önemli olan elinden geleni yapman ona yardımcı olman. En iyi öğretmen Anne dir gerekirse s.....mayı da biz ogreticezCanim asiri aglayan bir bebek. Dus sonrasi masaji denicem ama. Az once gaz masaji yapayim bir dedim sakinken asla durmadi
Canım benim oğlum doğduğu zaman hergun kaka yapıyordu, sonra mama fazla vermeye başladık meme reddi oldu diye kaka yapmama 5.gune kadar uzadı, sonra meme reddi yendik anne sütü alımı arttı hergun kaka yapıyor bazen bir kaç kere. Bağırsakları düzene mi giriyor ne ben de anlamadımSenin ki kac gunde bir kaka yapiyor canim. Ya belki ogluma yarin bosu bosuna bir suru test yaptiracagim ama icim icimi.yiyor bu cocugun neden kaka yapma duzeni degisti diye ondan gitmem gerekiyor.
Bibs emzik denedin mi bir de Philips avent shootie di sanırım ağzı emzik gibiBenim bebe Bos biberonu emiyor ama emzigi emmiyor ya. Biberonun ucuna benzeyen emzik varmidirki acaba:)
Meme terbiyesi diyorlar canım buna, eskisi gibi vara yoğa akmıyor meme,Bundan sayfalar önce bir anne ‘Bu Kocaman Gözler Kimin’ serili kitapları önermişti. Ondan görünce bende hemen aldım. Gerçekten kızımın çok ilgilisini çekti. 2,5 aylık kızım. Benimde önerimdir. Bakmanızı tavsiye ediyorum. O anneye yeniden teşekkür etmek istedim. Sağolsun.
Bir de sorum olacak;
Eskiden memelerimi daha dolu dolu , çatlayacakmış gibi hissediyordum. Şimdi ise yumuşaklar. Sanki süt yok gibi. Fakat bebeğim işiyor, huzurlu ve uyku sorunu yok. Sütün azalması böyle bir şey mi yoksa zamanla zaten olması gereken yumuşaklık böyle midir? Bilen var mı?
Bende prima dan memnun değilim hep taşırıyor. Ben e bebek markası baby me alıyorum. Kaka yıkamaktan kurtuldum. Belki sizde de işe yarar.Her gün boklu zıbın yıkayan şu anaya taşırmayan bez önerin kardeşlersaat 10 olmasını bekliyorum, hemen babymall e bebek dolaşacağım, prima premium care bizde olmadı, yok yani kakalar içine denk gelmiyor galiba!
Bi de benimki terbiye olsa, cok terbiyesizMeme terbiyesi diyorlar canım buna, eskisi gibi vara yoğa akmıyor meme,
Arkadaşım yeşil kaka besin alerjisi benim kızımın da kakası yeşil oluyor dr sordum kilo alıyorsa hiçbir problem yok dedi gaz için ise biogai damla kullanıyorum. İnternette yer alan gaz çıkarma videolarını izle muhakkak ayaklarını karnına al ve çocuğu dik yap kaka pozisyonu alsınSadece aguline ile mi fayda gordunuz? Ya kucagimda ikiniyor aglaya aglaya. Bu gece aglamaktan gobek deligi kanlanmisti odum koptu. Elim ayagima dolasiyor aglayinca. Simdi mesela adam gibi cikaramadi gazini kakasini daha iki gun once cok guzel yapiyordu onu da yapamiyor dogru durust. İki seferdir kakasinin rengi yesil. Normal mi bunlar hep ya
Gayet etkiliyor canım tesadüf olamaz çocuğum ıhladı durdu dün sürekli yani bildiğin atak haftasındayız. Bir an önce geçse de rahatlasakKizlar bu atak haftalari gercekten var mi acaba ya etkiliyor mu bebekeleri yani bu arada benim de bu hafta atak haftasiymis 14 gun surup henuz 0. gundeymisim firtinali gunlermisBenimkilerin firtinalari farkli oluyor ama
Canim bence kına gecesi gibi yoğun gürültülü bir ortama girmek için henüz çok küçükler çok fazla uyaran mevcut müzik gürültü kalabalik şuan onlari en deli edecek şey. Ekin 5-6 kişi içinde gürültüde kalsa bile o gece huzursuz olup uykuya geç geçiyor mesela. O yüzden ben kalabalığa sokmuyorum ne avm ne düğün ne kalabalık toplantilarBız bugün 2.ay aşılarımızı olduk kızlar. Tek gittim gayette basariliydik oğlumlaağladı ama öyle düşündüğüm gibi olmadı. Calpol verdim ağrısı olmasın diye.
Benim bebe kendiliğinden uyumaya alışık değil heralde dün kına vardı oraya gittik babası arabayla hafif salladı uyudu biraz sonra eve dönerken ağlamaya başladı eve girdik meme almiyo susmuyo çatladı resmen sonra kıyafetimi çıkarayım derken çocuk dizlerimdeydi yüzüğüm yüzüne çarptı bı de ona ağladı. Neyse sonra babası ritimli hareket etti de uyudu dersi uykuymus yada bı çıldırma anı yaşadı uyurken hemen meme verdim keyfi yerine geldi gece 12 de uyudu sabah 6 buçukta kalktık hep beraber. Uyanır diye alarm kurmamistim uyanmadı emziremedim gece. Sabah bol bol emzirdim aşıya gittik güle oynaya tekrar aglicak diye üzüldüm ama çok aglamdi içli içli ağladı sakinledi. Ama dün akşam ki aglamasi beni bitirdi
Beğenmenize sevindimBundan sayfalar önce bir anne ‘Bu Kocaman Gözler Kimin’ serili kitapları önermişti. Ondan görünce bende hemen aldım. Gerçekten kızımın çok ilgilisini çekti. 2,5 aylık kızım. Benimde önerimdir. Bakmanızı tavsiye ediyorum. O anneye yeniden teşekkür etmek istedim. Sağolsun.
Bir de sorum olacak;
Eskiden memelerimi daha dolu dolu , çatlayacakmış gibi hissediyordum. Şimdi ise yumuşaklar. Sanki süt yok gibi. Fakat bebeğim işiyor, huzurlu ve uyku sorunu yok. Sütün azalması böyle bir şey mi yoksa zamanla zaten olması gereken yumuşaklık böyle midir? Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?