2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
En başından beri molfix kullandım hiç sorun yaşamadım 4 numarası rahat olur bir paket alıp deneyebilirsin canım

Bence kundaksizliga alışma hareketleridir bence onlaryoksa gazi olsa uyumaz

Eskiler der ya siz rahat büyütüyorsunuz biz evde bez yıkadık yok soba yaktık tamam soba yakmadık ama boklu Zıbın çok yıkadım ben genel olarak molfix pure soft tan çok memnunum taşma yaşadım bir kaç defa evet ama ya ben yanlış bağlamış olabilirim ya da çok gazlı yaptığı için bir çare yoktu o kakaya
Kizlsr dun bebegimde bir istahsizlik var demistim ya meger hastaymis gecr baktim okusruyor hirlti var burnunda oglumdan 1 hafta sonra gecti

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir minişko bebekler hasta olmasın ya

Seni öyle iyi anlıyorum ki, bazen yere basacak gücü kalmıyor ayağımın. Sağlıklı olsunlar da elbet geçecek büyüdükçe
Kızlar sizin de bebisler gaz çıkarırken ayaklarini kaldiriyor mu
Tek ayağını kaldırıyor çok komik ama ya
Çok korkunç düşüncesi bile, Allah korumuş sizi
2 saat sonra tekrar uyuyor canım

Canim asiri aglayan bir bebek. Dus sonrasi masaji denicem ama. Az once gaz masaji yapayim bir dedim sakinken asla durmadi
Su dolu kuvette rahat duruyo mu eğer duruyorsa orda yapın masajı yanında biri tutsun sn masaj yap canım. Sen sırtını yaslayıp dizlerini hafif kaldırır şekilde oturup bebeği bacaklarına köy tuvalet pozisyonu gibi bişey oluyo bebekkle yüzyüze geliyosunuz. o sırada karnını ovabilirsin Bir de bebeğin daha küçük kalçasını incitmeyecek şekilde yapabilirsen dene canım yoksa deneme. Ama göbeği kanlandi yazmışsın bı Dr a götür derim eğer gitmediysen. İnşallah geçecek ilk zamanlar çok zordu hele ilk anne olanlara ama geçiyor önemli olan elinden geleni yapman ona yardımcı olman. En iyi öğretmen Anne dir gerekirse s.....mayı da biz ogreticez

Senin ki kac gunde bir kaka yapiyor canim. Ya belki ogluma yarin bosu bosuna bir suru test yaptiracagim ama icim icimi.yiyor bu cocugun neden kaka yapma duzeni degisti diye ondan gitmem gerekiyor.
Canım benim oğlum doğduğu zaman hergun kaka yapıyordu, sonra mama fazla vermeye başladık meme reddi oldu diye kaka yapmama 5.gune kadar uzadı, sonra meme reddi yendik anne sütü alımı arttı hergun kaka yapıyor bazen bir kaç kere. Bağırsakları düzene mi giriyor ne ben de anlamadım
Benim bebe Bos biberonu emiyor ama emzigi emmiyor ya. Biberonun ucuna benzeyen emzik varmidirki acaba:)
Bibs emzik denedin mi bir de Philips avent shootie di sanırım ağzı emzik gibi

Meme terbiyesi diyorlar canım buna, eskisi gibi vara yoğa akmıyor meme,

Bende prima dan memnun değilim hep taşırıyor. Ben e bebek markası baby me alıyorum. Kaka yıkamaktan kurtuldum. Belki sizde de işe yarar.

Bız bugün 2.ay aşılarımızı olduk kızlar. Tek gittim gayette basariliydik oğlumla ağladı ama öyle düşündüğüm gibi olmadı. Calpol verdim ağrısı olmasın diye.
Benim bebe kendiliğinden uyumaya alışık değil heralde dün kına vardı oraya gittik babası arabayla hafif salladı uyudu biraz sonra eve dönerken ağlamaya başladı eve girdik meme almiyo susmuyo çatladı resmen sonra kıyafetimi çıkarayım derken çocuk dizlerimdeydi yüzüğüm yüzüne çarptı bı de ona ağladı. Neyse sonra babası ritimli hareket etti de uyudu dersi uykuymus yada bı çıldırma anı yaşadı uyurken hemen meme verdim keyfi yerine geldi gece 12 de uyudu sabah 6 buçukta kalktık hep beraber. Uyanır diye alarm kurmamistim uyanmadı emziremedim gece. Sabah bol bol emzirdim aşıya gittik güle oynaya tekrar aglicak diye üzüldüm ama çok aglamdi içli içli ağladı sakinledi. Ama dün akşam ki aglamasi beni bitirdi

Arkadaşım yeşil kaka besin alerjisi benim kızımın da kakası yeşil oluyor dr sordum kilo alıyorsa hiçbir problem yok dedi gaz için ise biogai damla kullanıyorum. İnternette yer alan gaz çıkarma videolarını izle muhakkak ayaklarını karnına al ve çocuğu dik yap kaka pozisyonu alsın

Hanımlar herkese merhaba uzun zaman oldu buraya gelmeyeli vay be umarım herkes bebişine sağ salim kavuşmuştur benim bir sorum olacak 3 aylık olduk biz sizler tek öğünde kaç cc sütünüzü ya da mama veriyorsunuz acaba

Kizlar bu atak haftalari gercekten var mi acaba ya etkiliyor mu bebekeleri yani bu arada benim de bu hafta atak haftasiymis 14 gun surup henuz 0. gundeymisim firtinali gunlermisBenimkilerin firtinalari farkli oluyor ama
Gayet etkiliyor canım tesadüf olamaz çocuğum ıhladı durdu dün sürekli yani bildiğin atak haftasındayız. Bir an önce geçse de rahatlasak

Canim bence kına gecesi gibi yoğun gürültülü bir ortama girmek için henüz çok küçükler çok fazla uyaran mevcut müzik gürültü kalabalik şuan onlari en deli edecek şey. Ekin 5-6 kişi içinde gürültüde kalsa bile o gece huzursuz olup uykuya geç geçiyor mesela. O yüzden ben kalabalığa sokmuyorum ne avm ne düğün ne kalabalık toplantilar

pcfl canim gastroloji bebegin durumu iyi karni vs ondan kan vs almadi gunde 4 5 cay kasigi zeytin yaği vermemi önerdi. Hastalik olarakta bugun emiyor ama oksurugu baya balgamli. Dun emmedigini soyledim gece iyi beslendigini muayenemde iyi gozukuyor cigere inmedigini soyledi ama bebeklerin bagisikliklari cok zayif oldugu icin cok hizli cigere inebilirmis. Ben cok uzuldum ya hic keyfim yok. Demek 2. Ler boyle oluyor buyuk alip kucuge bulastiriyor

Beğenmenize sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…