Benim kaynanamlar var istesem öncesinde süt sagar bırakırdım ama noooo bugün aşı olacak diye dün gece banyosunu da yaptiracaktik zaten her akşam yapiyoruz da onlara bahane olurdu banyo yaparlardı ben o banyo faciasına sokar miyim bebemi aslaCanım ben de sokmuyorum kızı öyle gürültüye keşke bırakabileceğin biri olsaydıgerçi bak ben bıraktım bi kere kına gecesine gittim mecbur babasına bıraktım o da annesine gitti doğduğundan beri sadece o gün 2 saat ayrı kaldık herkese işkence oldu vallahi bir daha tövbe ya büyüyünce beraber gideriz ya da iyice zapt etmeyi öğrenmeleri lazım bırakmam için
Of anne evinde sağlıklı beslenmek imkansızAnnemde sağlıklı beslenmek imkansızWve geçince aynen o şekil devam edicem canim
Bu makinenin mantığı ne kuzum
Canim yabanci bakici düşündün mü hiç onlar bizim Türklere göre daha çalışkan ve sabırlı oluyorlar genelde. Bakıcı bulan ajanslar var en azından işin eğitimini almış olan biriyle ilerlemek senin için daha iyi olur gibi
Canım molfix denemiş miydin bilmiyorum ama ben çok memnunum
@mehrunnisa yeşil kaka eğer mama aliyorsa normal canim. Sindirilmiş mama yeşil oluyor. Ekin mamaya geçtiğinden beri kakasi yeşil mesela, eğer kakada balgam+kan varsa o zaman alerji düşünülüyor. Kabızlık konusunda tavsiye veremeyeceğim hiç yaşamadık ama biogaia tavsiye ederim probiyotik olduğu için belki de bizim bağırsak düzenimizi oluşturan o oldu çok şükür hiç sorun yaşamadık. Fakat çocuk doktorumuz içinde gliserin olan gaz şurupları kakasını yapmasini kolaylastirir demişti. Nurse harveys colex bu kategoride Ekin onu içerken aşırı cıvık yapıyordu kakasını
Ah kıyamam çok geçmiş olsun canım
Eğer gazını kendi çıkaran bebekse uyur tabi ki. Ekin gece uykusunda gaz çıkarıyor mesela ama uyumaya devam ediyor. 1 aydan sonra hiç kundak yapmadım ben. Uykuya geçene kadar elleri ayaklari hiç durmuyor Ekin'in. Uyuduktan sonra da gazini cikarirken ayaklarini hep kaldırır öyle yapar. Kayinvaliden kendine dert arıyor galiba
Canım yeşil kaka tek başına bir belirti değil ki mesela yeşil kaka enfeksiyon belirtisi de olabiliyor sadece alerji demek yanlış ki mama aliyorsa mama alan bebeklerin kakası yeşil olabiliyor. Kakada balgam ve kan olmadığı sürece ve kakadan örnek alinip test yapılmadığı sürece alerji demek biraz doktorlarin baştan savma şekli geliyor bana. Kendi doktorum da aynisini söyledi geçen gün. Bi ara reflü modası vardi her bebeğe en ufak kusmaya reflü tanısı koyuyorlardi şimdi de alerji çıktı en ufak bir şeyde alerji diyip geciyorlar o işler öyle kolay değil dedi
Kesinlikle canım direk modlari degisiyor huysuzlasiyorlar
Evet canım akış hızları farkli olduğu için orta ya da hızlı akışa geçmen gerekiyor biberon ile uyumlu emzikler satiliyor o şekilde alip kullanmaya devam et yeni biberon almana gerek yok
Birlikte güzel bı duşa girin snde o da rahatlasın tabi banyoda aglamiyosa. Sonra her memeni 10dk ver süre bitince memeden al uyku moduna geçsin memede uyuyunca uykusunu aliyolar bize de uyudu sayilmiyo tabi. Artık uyuyacagiz de çorap giymiş olsun çorapları çıkarıp uykuya geçiyoruz diyip ayaklarının altını ov op kokla sonra nasıl yatiriyosan öyle uyutmaya çalış hafif uyukladiginda koy besige bı de beyaz gürültü aç piş piş seviyorsa aynı esnada o da çalsın bı sure yaninda kal baktın iyice daldı koşarak uzaklasKızlar nasıl uyutuyorsunuz bebekleri bugün geldiler bana 10 dk uyuyup uyanıyor ya
Memede yanında yatarsam ağzında sürekli meme olunca uyudu bi saat
Sonra da sürekli kusuyor aşırı emdiğinden
gündüzleri şöyle bi 2-3 saat uyuması gerekmez mi ya
Felaket uykusu falan hiçbişe yapamıyorum
Ne de emme düzeni var
Bu arada gazlı huzursuz falan değil kakasını yapıyor gazını çıkarıyor
Şuan altı açık sağı solu seyrediyor
Gözlemliyorum bi sıkıntısıda yok
Valla kış olsa soğuk diye etkinlik de olmuyo böyle. Yaz sezonu olunca düğün ustune düğün. Bı düzen varsa eşinin işi de kolay hiç sıkıntı etme zaten tatlı ve uslu bı kız Ekin maşallahZor valla gitsen dert gitmesen dert bizim de haftaya pazar günü benzer bi organizasyon var eşim Ekin e bakacak ben gideceğim. Zaten 8.30 da akşam uykusuna yatıyor düzeni bozulacak diye ödüm kopuyor
Aaa iyiymis kiz bu ne kadar sürüyor peki o ayara gelmesiKuzum ben mama için suyu kaynatıp soğutuyorum sonra ihtiyaç kadarıni mama yaparken cezvede ısıtıyordum ya elle yada termometre ile kontrol ediyordum bunda mamayı direk suyu ısıtmadan biberona yaptım bunun içine su koydum biberon ayarına getirdim ısındı
Ekin hiç istemedi kuzum kundak. Aslında güzel bişey yarım kundak. Tabi sen uzun süre kundak yaptığın için alışması biraz geç olur reflekslerine. Ama alışınca da yayıla yayıla yatiryorlar çok rahat oluyorOf anne evinde sağlıklı beslenmek imkansızevet benim hatam bence kundak olayını abarttım ya kundakla uyuyunca saatlerce uyuyor kundaksız uyuyunca max 1 saat
Bende şuan slinge koydum hoplaya zıplaya uyudu terledim şimdide çıkarmaya korkuyorum Allahım ilk doğduklarında ne güzel uyuyorlardıBirlikte güzel bı duşa girin snde o da rahatlasın tabi banyoda aglamiyosa. Sonra her memeni 10dk ver süre bitince memeden al uyku moduna geçsin memede uyuyunca uykusunu aliyolar bize de uyudu sayilmiyo tabi. Artık uyuyacagiz de çorap giymiş olsun çorapları çıkarıp uykuya geçiyoruz diyip ayaklarının altını ov op kokla sonra nasıl yatiriyosan öyle uyutmaya çalış hafif uyukladiginda koy besige bı de beyaz gürültü aç piş piş seviyorsa aynı esnada o da çalsın bı sure yaninda kal baktın iyice daldı koşarak uzaklas
Happy kids uygulamasinda bı dolu ses var hepsi aynı anda calabiliyo öyle uygulama yoksa onu yükle. Benim ogrendigim denedigim şeyler bunlar ama bazen ne yaparsan yap uyumuyo ya o zaman uyutmaya çalışma bırak oyun oyna konuş dans et oyun halısı varsa ona bırak bı sure sonra uyku için ağlar o zaman meme vermeden uyutmaya geç orda uyur işte. Allah kolaylık versin zor bu uyku işi bende henüz bu işten sıyrılmış değilim. Aşıdan dolayı heralde uyuyo bayadir. Belki alışkanlık kazanır böylece
Canım çok kalın giydirmiyorsun di mi havalar ısındı artık çok sıcakta da kaliteli uyuyamiyorlarBende şuan slinge koydum hoplaya zıplaya uyudu terledim şimdide çıkarmaya korkuyorum Allahım ilk doğduklarında ne güzel uyuyorlardı
Evet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmişEkin hiç istemedi kuzum kundak. Aslında güzel bişey yarım kundak. Tabi sen uzun süre kundak yaptığın için alışması biraz geç olur reflekslerine. Ama alışınca da yayıla yayıla yatiryorlar çok rahat oluyor
Canımm baby turco dene mutlaka çok memnunum daha önce sleepy ile molfix denedim tasma oluyordu bu çok iyi
Çok iri bir bebek değil, 6500 dur en fazla. Pure & Soft olanı mı öneriyorsun?Sizin bebek de iriydi dimi? Molfix 4 numara kesinlikle
En başından beri molfix kullandım hiç sorun yaşamadım 4 numarası rahat olur bir paket alıp deneyebilirsin canım
Eskiler der ya siz rahat büyütüyorsunuz biz evde bez yıkadık yok soba yaktık tamam soba yakmadık ama boklu Zıbın çok yıkadımben genel olarak molfix pure soft tan çok memnunum taşma yaşadım bir kaç defa evet ama ya ben yanlış bağlamış olabilirim ya da çok gazlı yaptığı için bir çare yoktu o kakaya
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir minişkobebekler hasta olmasın ya
Prima pişmanlık gerçekten. Ben doğumdan önce 2 paket 3 no almışım ama goon’la karışık kullandığım için bitmedi bitmiyor bir türlüBende prima dan memnun değilim hep taşırıyor. Ben e bebek markası baby me alıyorum. Kaka yıkamaktan kurtuldum. Belki sizde de işe yarar.
Canım alin su an tahminen 5200 - 5500 arasıdır üç no kullanıyorum benOnu denemek istiyorum canım, sen kaç no kullanıyorsun?
Çok iri bir bebek değil, 6500 dur en fazla. Pure & Soft olanı mı öneriyorsun?
Alacağım canım sağol
Valla ya, yani bele kadar çıkarsa oh diyorum iyi bubugün yatağa bile geçmişti
Prima pişmanlık gerçekten. Ben doğumdan önce 2 paket 3 no almışım ama goon’la karışık kullandığım için bitmedi bitmiyor bir türlü
Oyy maşallah 3.ay güncellemesi mi yoksaEvet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmiş
Valla bi güncelleme geldi bu kıza ama ona yaramazlık bana yorgunluk olarak nitelendiriyorum ben canımOyy maşallah 3.ay güncellemesi mi yoksa
Benim ki bundan canim ben hic ayrimadim 2. Ye kullanirim diye şuan sapa saglam duruyor her yere de rahatlikla tasiyabilirsunKızlar geçen mama sandalyesi konuşuldu su tıp nasıl sizce hem masa hem sandalye . Ayrım yeri biraz düşündürüyor bni kullanan birileri var mı acaba
Wellgro Pretty 3 in1 Çalışma Masalı ve Minderli Mama Sandalyesi Gri - Fiyatı, Yorumları
Wellgro Pretty 3 in1 Çalışma Masalı ve Minderli Mama Sandalyesi Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay Ekinin dün altını alıyorum altı çıplak yatiriyorum öyle biraz çok seviyo dün bir dönüp kaçmaya çalışması var görmen lazim elinde olsa emekleyip gidecek videoya cektim hatta çok komiktiEvet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmiş
Ben purr soft kullanıyorum arya 6500 kilo civarında 3 no kullanıyorum ama son 30 bezim kaldı. Sıkıyo bencd bacaklarında iz yapıyor. Stokta 4 no var. 3 no almıcam bence olur 4 no. Bi de bence her markada kaçıyor ya zıbınlara. Ama en iyisi pure soft gibiOnu denemek istiyorum canım, sen kaç no kullanıyorsun?
Çok iri bir bebek değil, 6500 dur en fazla. Pure & Soft olanı mı öneriyorsun?
Alacağım canım sağol
Valla ya, yani bele kadar çıkarsa oh diyorum iyi bubugün yatağa bile geçmişti
Prima pişmanlık gerçekten. Ben doğumdan önce 2 paket 3 no almışım ama goon’la karışık kullandığım için bitmedi bitmiyor bir türlü
Güzel bence canım çok pahali sandalyelere gerek yok bunlar da gayet iş görür ben de şunun tasarimini beğendim bu tarz düşünenlere fikir olsunKızlar geçen mama sandalyesi konuşuldu su tıp nasıl sizce hem masa hem sandalye . Ayrım yeri biraz düşündürüyor bni kullanan birileri var mı acaba
Wellgro Pretty 3 in1 Çalışma Masalı ve Minderli Mama Sandalyesi Gri - Fiyatı, Yorumları
Wellgro Pretty 3 in1 Çalışma Masalı ve Minderli Mama Sandalyesi Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaaa ahahahhaah bu kızlar çok fena erken olucak herşeyleri belllliiAy Ekinin dün altını alıyorum altı çıplak yatiriyorum öyle biraz çok seviyo dün bir dönüp kaçmaya çalışması var görmen lazim elinde olsa emekleyip gidecek videoya cektim hatta çok komiktiartık yalnız birakmaya gelmez bu cadıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?