2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim kaynanamlar var istesem öncesinde süt sagar bırakırdım ama noooo bugün aşı olacak diye dün gece banyosunu da yaptiracaktik zaten her akşam yapiyoruz da onlara bahane olurdu banyo yaparlardı ben o banyo faciasına sokar miyim bebemi asla

Of anne evinde sağlıklı beslenmek imkansız evet benim hatam bence kundak olayını abarttım ya kundakla uyuyunca saatlerce uyuyor kundaksız uyuyunca max 1 saat

Birlikte güzel bı duşa girin snde o da rahatlasın tabi banyoda aglamiyosa. Sonra her memeni 10dk ver süre bitince memeden al uyku moduna geçsin memede uyuyunca uykusunu aliyolar bize de uyudu sayilmiyo tabi. Artık uyuyacagiz de çorap giymiş olsun çorapları çıkarıp uykuya geçiyoruz diyip ayaklarının altını ov op kokla sonra nasıl yatiriyosan öyle uyutmaya çalış hafif uyukladiginda koy besige bı de beyaz gürültü aç piş piş seviyorsa aynı esnada o da çalsın bı sure yaninda kal baktın iyice daldı koşarak uzaklas
Happy kids uygulamasinda bı dolu ses var hepsi aynı anda calabiliyo öyle uygulama yoksa onu yükle. Benim ogrendigim denedigim şeyler bunlar ama bazen ne yaparsan yap uyumuyo ya o zaman uyutmaya çalışma bırak oyun oyna konuş dans et oyun halısı varsa ona bırak bı sure sonra uyku için ağlar o zaman meme vermeden uyutmaya geç orda uyur işte. Allah kolaylık versin zor bu uyku işi bende henüz bu işten sıyrılmış değilim. Aşıdan dolayı heralde uyuyo bayadir. Belki alışkanlık kazanır böylece

Zor valla gitsen dert gitmesen dert bizim de haftaya pazar günü benzer bi organizasyon var eşim Ekin e bakacak ben gideceğim. Zaten 8.30 da akşam uykusuna yatıyor düzeni bozulacak diye ödüm kopuyor
Valla kış olsa soğuk diye etkinlik de olmuyo böyle. Yaz sezonu olunca düğün ustune düğün. Bı düzen varsa eşinin işi de kolay hiç sıkıntı etme zaten tatlı ve uslu bı kız Ekin maşallah snde keyfini çıkar eğlencenin

Aaa iyiymis kiz bu ne kadar sürüyor peki o ayara gelmesi

Of anne evinde sağlıklı beslenmek imkansız evet benim hatam bence kundak olayını abarttım ya kundakla uyuyunca saatlerce uyuyor kundaksız uyuyunca max 1 saat
Ekin hiç istemedi kuzum kundak. Aslında güzel bişey yarım kundak. Tabi sen uzun süre kundak yaptığın için alışması biraz geç olur reflekslerine. Ama alışınca da yayıla yayıla yatiryorlar çok rahat oluyor

Bende şuan slinge koydum hoplaya zıplaya uyudu terledim şimdide çıkarmaya korkuyorum Allahım ilk doğduklarında ne güzel uyuyorlardı

Evet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmiş

Eklentiler

• IMG_2858.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 71
Canımm baby turco dene mutlaka çok memnunum daha önce sleepy ile molfix denedim tasma oluyordu bu çok iyi

Onu denemek istiyorum canım, sen kaç no kullanıyorsun?

Sizin bebek de iriydi dimi? Molfix 4 numara kesinlikle
Çok iri bir bebek değil, 6500 dur en fazla. Pure & Soft olanı mı öneriyorsun?

En başından beri molfix kullandım hiç sorun yaşamadım 4 numarası rahat olur bir paket alıp deneyebilirsin canım

Alacağım canım sağol

Valla ya, yani bele kadar çıkarsa oh diyorum iyi bu bugün yatağa bile geçmişti

Bende prima dan memnun değilim hep taşırıyor. Ben e bebek markası baby me alıyorum. Kaka yıkamaktan kurtuldum. Belki sizde de işe yarar.
Prima pişmanlık gerçekten. Ben doğumdan önce 2 paket 3 no almışım ama goon’la karışık kullandığım için bitmedi bitmiyor bir türlü

Canım alin su an tahminen 5200 - 5500 arasıdır üç no kullanıyorum ben

Benim ki bundan canim ben hic ayrimadim 2. Ye kullanirim diye şuan sapa saglam duruyor her yere de rahatlikla tasiyabilirsun

Evet evet o yayıla yayıla yatma rahatlığına erişsin istiyorum kuzum. Yavaş yavaş bıraktırıcam artık. Bi de bu kızın tipine bakın sırt üstü koydum arkamı döndüm bu hale gelmiş
Ay Ekinin dün altını alıyorum altı çıplak yatiriyorum öyle biraz çok seviyo dün bir dönüp kaçmaya çalışması var görmen lazim elinde olsa emekleyip gidecek videoya cektim hatta çok komikti artık yalnız birakmaya gelmez bu cadıları

Ben purr soft kullanıyorum arya 6500 kilo civarında 3 no kullanıyorum ama son 30 bezim kaldı. Sıkıyo bencd bacaklarında iz yapıyor. Stokta 4 no var. 3 no almıcam bence olur 4 no. Bi de bence her markada kaçıyor ya zıbınlara. Ama en iyisi pure soft gibi

Güzel bence canım çok pahali sandalyelere gerek yok bunlar da gayet iş görür ben de şunun tasarimini beğendim bu tarz düşünenlere fikir olsun

Yaaa ahahahhaah bu kızlar çok fena erken olucak herşeyleri bellllii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…