2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende elektrikli cezve vardi kuzu onda isitiyorum ben suyu ses gelmeye başladımı kapatıyorum tam oluyor elim çok alıştı 5 saniye falan sürüyor onda Ekin 4 dk hayatta beklemez
Seninki de aynı mantık zaten kuzum ben normal cezvede ocakta ısıtıyordum

Benim izinlerim bitti bile ücretsize ayrılacağım canım, tek maaş ev kira zor olacak belki ama bebeğin bana ihtiyacı var rızkı veren Allah bereketlendirir diye düşünüyorum

Gün içinde sizede oluyor mu bazen Allahım çok mutluyum evde bebeğime bakmak harika anneliği çok sevdim diyorum sonra ertesi gün Allahım çok zor işe dönmek istiyorum çalışmak daha kolaydı evde çocuk çok zor çok bunaldım diyorum, baya dengesiz bi ruh hali hala geçmedi lohusalıkta geçti ama

Bebek uyurken hersey cok guzel aglarken derinlerden gelen bir pismanlik hissi:))) bebegin durumuna gore degisiyor benim ruh halim

Benim izinlerim bitti bile ücretsize ayrılacağım canım, tek maaş ev kira zor olacak belki ama bebeğin bana ihtiyacı var rızkı veren Allah bereketlendirir diye düşünüyorum
İnşallah canım ben de böyle düşünüyorum bizim de ev+araba borcu var artık hayırlısı diyorum bi şekilde su akıp yolunu bulacak

Anne sutu aliyor canim. Sut alerjisi dedi sut diyetine giricem simdi mecbur

Yok canim artik mama sandalyesine oturmak istemeyince ben de hem ortalikta esya olmasin hem de nasilsa 2. yi yapacsgim icin paketleyip kaldirmistim. Oglum 2 yasindan itibaren mama sandalyesine oturmak istemedi

Aguline yi verme duzeniniz nasildi

yavaş yavaş bizde geçebiliriz gibi ya bugün hava sıcaktı
Aslinda kendine göre ayarla canım ben kısa kolluysam Ekin i de öyle giydiriyorum bana sicaksa ona da sıcak sonuçta işkence etmeye gerek yok
Güneşlenen ayaklara bakın
O aykırı küçük parmağın tadına bakmak serbest mi
Bende hiç olmuyor hiç dönmek istemiyorum keşke maddi kaygılar olmasa... Muhasebeciyim ben tüm şirketin sorumluluğu benim üzerimde o yüzden sıkıcı bir işim var ve çok sevdiğim söylenemez
İnşallah canım ben de böyle düşünüyorum bizim de ev+araba borcu var artık hayırlısı diyorum bi şekilde su akıp yolunu bulacak
Sen devlette miydin kuzum özelde mi

Yükseltici düşünüyordum ben de büyük için ama yükselticiler için 110 cm ve üstü boy gerekiyormuş yoksa emniyet kemeri riskli oluyormuş çocuk için. İkinci oto koltuğu alsak arabada yer kalmayacak. Mecbur alınacak heralde güvenlik şart

Devletteyim canım

Yok canim artik mama sandalyesine oturmak istemeyince ben de hem ortalikta esya olmasin hem de nasilsa 2. yi yapacsgim icin paketleyip kaldirmistim. Oglum 2 yasindan itibaren mama sandalyesine oturmak istemedi
Anladım canım teşekkür ederim buna bayadir bakıyorum alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…