Seninki de aynı mantık zaten kuzum ben normal cezvede ocakta ısıtıyordumBende elektrikli cezve vardi kuzu onda isitiyorum ben suyu ses gelmeye başladımı kapatıyorum tam oluyor elim çok alıştı 5 saniye falan sürüyor onda Ekin 4 dk hayatta beklemez
Benim izinlerim bitti bile ücretsize ayrılacağım canım, tek maaş ev kira zor olacak belki ama bebeğin bana ihtiyacı var rızkı veren Allah bereketlendirir diye düşünüyorumNe kadar haklı. Aklımız fikrimiz evdeki dört aylık çocuğumuzdayken nasıl verimli çalışıcaz acaba? Ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ben izin haklarımı kullanıp bir süre ücretsiz izin alcam sanırım
Ne güzel bir hesapmış bu takibe aldım hemen ben de, saol cnmEvet canım hatta ebe Tülin açıklamıştı ekleyebilirsem yapayım
Çok varmış canım yasağlık olsun artık.
Bebek uyurken hersey cok guzel aglarken derinlerden gelen bir pismanlik hissi:))) bebegin durumuna gore degisiyor benim ruh halimGün içinde sizede oluyor mu bazen Allahım çok mutluyum evde bebeğime bakmak harika anneliği çok sevdim diyorum sonra ertesi gün Allahım çok zor işe dönmek istiyorum çalışmak daha kolaydı evde çocuk çok zor çok bunaldım diyorum, baya dengesiz bi ruh hali hala geçmedi lohusalıkta geçti ama
İnşallah canım ben de böyle düşünüyorum bizim de ev+araba borcu var artık hayırlısı diyorum bi şekilde su akıp yolunu bulacakBenim izinlerim bitti bile ücretsize ayrılacağım canım, tek maaş ev kira zor olacak belki ama bebeğin bana ihtiyacı var rızkı veren Allah bereketlendirir diye düşünüyorum
Anne sutu aliyor canim. Sut alerjisi dedi sut diyetine giricem simdi mecburİyi şükür ya , kızarıklık dahi kalmadı
Doğduğundan beri her sabah biogaia veriyorum ben birde günde 4 kez 15 defa sap simplex. Onun dışında kiraz çekirdeği gaz kemeri kullandım, banyoda küveti suyla doldurup başı yukarda kalacak şekilde küvet içinde hafif karın masajı ise yarıyor. karnına dokundurmuyorsa ayaklarını bisiklet hareketi yaptırabilirsiniz .
Yeşil kaka genelde besin alerjisi olarak söyleniyor o da gaz yapar cok. Bebek mama kullanıyorsa takip edip sizde yediklerinizi takip edebilirsiniz. Anne sütünden de gaz geçiyor.
İşte bu bizzz.... kızda devam eden yoğun öksürük üstüne bugün de oglanda öksürük başladı, akşam bende ve eşimde başladı. Sabah sağlık ocağı tartı kontrolü vardı. Hemen bende doktora çıktım en azından ilaçları bn kullanıp sütle bebege de fayda sağlar. Evde hipertonik serum var onla gün içinde nebulizatore koyup buhar verebilirsin dedi doktor. Birde burunlarını surekli temizle akıntı olusmasin dedi. Pazartesi günü kendi cocuk doktorumuzda kontrol var.
Yok canim artik mama sandalyesine oturmak istemeyince ben de hem ortalikta esya olmasin hem de nasilsa 2. yi yapacsgim icin paketleyip kaldirmistim. Oglum 2 yasindan itibaren mama sandalyesine oturmak istemediBnde 6 aylık ücretsiz izindeyim ekstra izin vermezler calisicaksin istersen çık derler tazminat vermemek için. Evde bakicilar hakkında bilgisi olan var mı ya bn evde çalışmaya devam edicem en azından yanımda biri baksa
Biz öğleden sonra kısa kol zıbın giyiyoruz. Ev yaniyo
Bı kereden bı şey olmaz bizimkiler çocuğu ayaklarından ters tutup salladılarondan banyo ya bulaşmasın lar diye dedim
Aynen tipi hoş duruyo bunun da. Benim en çok masa sandalye oluşu hoşuma gitti iki kullanım seçeneği var. Çocuk istediğinde gidip oturur falan
Ayirsan kötü olacak bı yapısı mi var yani yalama olacak bı malzeme mi
Aguline yi verme duzeniniz nasildiMerhaba benim oğlum için en faydalı olanlar biogaia probiyotik olmazsa olmaZ ve aguline ne zaman günde 3 kere cay kaşığı ile versem kakasını yaptı. Yeşil kaka YouTube doktor dinlemiştim önemli değil karnını sıcak tutun diyordu üşütme ile ilgili olabilir
Baby turco canım, ama bazen öyle cok yapıyor ki taşıyor.
Kundağa alıştığı için serbest kalınca hareketlenmistir, gazı olsa durdurabilir misin hiç onu öyle sessiz
Aslinda kendine göre ayarla canım ben kısa kolluysam Ekin i de öyle giydiriyorum bana sicaksa ona da sıcak sonuçta işkence etmeye gerek yokyavaş yavaş bizde geçebiliriz gibi ya bugün hava sıcaktı
O aykırı küçük parmağın tadına bakmak serbest miGüneşlenen ayaklara bakın
Bende hiç olmuyor hiç dönmek istemiyorum keşke maddi kaygılar olmasa... Muhasebeciyim ben tüm şirketin sorumluluğu benim üzerimde o yüzden sıkıcı bir işim var ve çok sevdiğim söylenemezGün içinde sizede oluyor mu bazen Allahım çok mutluyum evde bebeğime bakmak harika anneliği çok sevdim diyorum sonra ertesi gün Allahım çok zor işe dönmek istiyorum çalışmak daha kolaydı evde çocuk çok zor çok bunaldım diyorum, baya dengesiz bi ruh hali hala geçmedi lohusalıkta geçti ama
Sen devlette miydin kuzum özelde miİnşallah canım ben de böyle düşünüyorum bizim de ev+araba borcu var artık hayırlısı diyorum bi şekilde su akıp yolunu bulacak
Yükseltici düşünüyordum ben de büyük için ama yükselticiler için 110 cm ve üstü boy gerekiyormuş yoksa emniyet kemeri riskli oluyormuş çocuk için. İkinci oto koltuğu alsak arabada yer kalmayacak. Mecbur alınacak heralde güvenlik şartBüyüdüğünde 18-36 mi mantıklı yoksa koltuk yükseltici kullanıp emniyet kemeri bağlamak mi mantıklı karar veremedim. Ufaklık büyüyünce ablanın oto koltuğuna koyup kıza yeni almayı düşünüyorum
Devletteyim canımAslinda kendine göre ayarla canım ben kısa kolluysam Ekin i de öyle giydiriyorum bana sicaksa ona da sıcak sonuçta işkence etmeye gerek yok
O aykırı küçük parmağın tadına bakmak serbest mi
Bende hiç olmuyor hiç dönmek istemiyorum keşke maddi kaygılar olmasa... Muhasebeciyim ben tüm şirketin sorumluluğu benim üzerimde o yüzden sıkıcı bir işim var ve çok sevdiğim söylenemez
Sen devlette miydin kuzum özelde mi
Anladım canım teşekkür ederim buna bayadir bakıyorum alayım o zamanYok canim artik mama sandalyesine oturmak istemeyince ben de hem ortalikta esya olmasin hem de nasilsa 2. yi yapacsgim icin paketleyip kaldirmistim. Oglum 2 yasindan itibaren mama sandalyesine oturmak istemedi
Sabah öğle akşam 1 çay kaşığıAguline yi verme duzeniniz nasildi
Geçmiş olsun, alerji belirtileri neydi acaba .Anne sutu aliyor canim. Sut alerjisi dedi sut diyetine giricem simdi mecbur
Duzenli olarak gazi olsun olmasin antibiyotik gibi her gun ayni saatlerde mi verdiniz? 17 gunluguz henuz fazla gelmez dimiSabah öğle akşam 1 çay kaşığı
Yesil kaka yapti canim ne iki seferdirGeçmiş olsun, alerji belirtileri neydi acaba .
Oturduğunu düşünmek istiyorum çünkü sarı saçlı mavi gözlü bir kızım varKizlar bebeklerinizin goz rengi, ten rengi oturdu mu tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?