Gün içinde sizede oluyor mu bazen Allahım çok mutluyum evde bebeğime bakmak harika anneliği çok sevdim diyorum sonra ertesi gün Allahım çok zor işe dönmek istiyorum çalışmak daha kolaydı evde çocuk çok zor çok bunaldım diyorum, baya dengesiz bi ruh hali hala geçmedi lohusalıkta geçti ama
Ben düz kafa yastığı kullanıyorum gündüzleri kafası çok yamuk... Bir kere gece kullanmayı denedim yüzüne çekmiş çığlık kıyamet uyandı. Ben de çok korktum bir daha da kullanmadım geceleri. Kenarındaki iplerden beşiğe bağlayıp kullanmayı düşünüyorum ama kafası düzelmiyor bir türlü gece kullanmayınca.
Kulak bantları var ben de onlardan almayı düşünüyorum canım. Sen geceleri kullanıyor musun ?
Canim yabanci bakici düşündün mü hiç onlar bizim Türklere göre daha çalışkan ve sabırlı oluyorlar genelde. Bakıcı bulan ajanslar var en azından işin eğitimini almış olan biriyle ilerlemek senin için daha iyi olur gibi
evet o ajansların ilanlarına baktım ama genelde yatılı kalıyorlar değilse de büyükşehirlerde ikamet ediyorlar şu an en yakın umudum okulların kapanmasıyla boşa çıkan bi bakıcıya denk gelmek
Kizlar gunaydinkafa sekillendirici alan olmustu memnun kaldiniz mi Bbeyzosh
sen mi almistin? Link atabilir misin. Oglum hep kafasi sirt ustunde yatmayi seviyor bir saga bir sola cok az duruyor
evet o ajansların ilanlarına baktım ama genelde yatılı kalıyorlar değilse de büyükşehirlerde ikamet ediyorlar şu an en yakın umudum okulların kapanmasıyla boşa çıkan bi bakıcıya denk gelmek
Ben kizimda tek bakici Ile sureci tamamladim ve cok sansliydim. Iyi bir bakici bulursaniz inanilmaz rahatlik...Cok da iyi bakti kızıma. Sislide olan ev kucuk gelmeyen basladi diger eve gectik, uzak kaldi bakicimiz. Buraya gelemez. Iyi bi bakici bulsam ben de online da calissan tutardim. Zorlanmaya gerek yok gercekten ama guvenmek cok zor... Eski bakicimiza da guvenim olusanadek ne cekmistim... Insanlarda nasil birakiyorsun gibi sacma sapan laflarla kaygimi tirmandiriyordu ki bazilari hemen bakici dedigim an felaketlerden basliyordu anlatmaya simdiden hazir olun canim gereksiz cok insan var...
Kizlar bunlar iyice hareketlenmeye vasladi. Gece reflu yataginda beraber yatiyoruz benim yatağımda. Baktim yataginda yok kaya kaya yatagin bin ucuna gitmis azcik dahq debelense asagi dusecekmis. Reflu yatağının yanina ve ucuna yastik koyduk ama ilerde oda işe yaramaz bugunde kalca usg rsndevumuz var bakalim:)
Evet dün kundaksız yatırıcam artık dedim kuzum uykuya geçene kadar gözler kapalı hareketleniyor yana dönüyor bende gözüm yarıkapalo yarı açıkken bi baktım yüz üstü döndü aklımı oynatıyodum az kalsın