2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Son 2.5 yıldır o haldeyim....
Kizlar bebeklerinizin goz rengi, ten rengi oturdu mu tam olarak
6 ay canim. 6. Aydan sonra kolay kolay değişmiyor . Kizimin 5. ayda maviden elaya döndü

Canım düzeldi mi kafası

evet o ajansların ilanlarına baktım ama genelde yatılı kalıyorlar değilse de büyükşehirlerde ikamet ediyorlar şu an en yakın umudum okulların kapanmasıyla boşa çıkan bi bakıcıya denk gelmek

Kizlar gunaydinkafa sekillendirici alan olmustu memnun kaldiniz mi B beyzosh sen mi almistin? Link atabilir misin. Oglum hep kafasi sirt ustunde yatmayi seviyor bir saga bir sola cok az duruyor

evet o ajansların ilanlarına baktım ama genelde yatılı kalıyorlar değilse de büyükşehirlerde ikamet ediyorlar şu an en yakın umudum okulların kapanmasıyla boşa çıkan bi bakıcıya denk gelmek

Ben kizimda tek bakici Ile sureci tamamladim ve cok sansliydim. Iyi bir bakici bulursaniz inanilmaz rahatlik...Cok da iyi bakti kızıma. Sislide olan ev kucuk gelmeyen basladi diger eve gectik, uzak kaldi bakicimiz. Buraya gelemez. Iyi bi bakici bulsam ben de online da calissan tutardim. Zorlanmaya gerek yok gercekten ama guvenmek cok zor... Eski bakicimiza da guvenim olusanadek ne cekmistim... Insanlarda nasil birakiyorsun gibi sacma sapan laflarla kaygimi tirmandiriyordu ki bazilari hemen bakici dedigim an felaketlerden basliyordu anlatmaya simdiden hazir olun canim gereksiz cok insan var...

Son düzenleme:
Kizlar bunlar iyice hareketlenmeye vasladi. Gece reflu yataginda beraber yatiyoruz benim yatağımda. Baktim yataginda yok kaya kaya yatagin bin ucuna gitmis azcik dahq debelense asagi dusecekmis. Reflu yatağının yanina ve ucuna yastik koyduk ama ilerde oda işe yaramaz bugunde kalca usg rsndevumuz var bakalim:)

Kizlar bebeklerinizin goz rengi, ten rengi oturdu mu tam olarak
Canim benim kızın saçları kumrala dönecek gibi ışıkta öyle görünüyor ten rengi beyaz göz rengi daha tam belli değil ela/kahve gibi şuan
Kızlar arya yüz üstü dönüyor anne yanıında korkudan uyuyamıyorum bi kalktım debeleniyo ne yapsam acsba
Anne yanını iptal et yan korumayi kaldır canım uykusunda mi dönüyor?

Kizimin gozlerinin ela olmasini cok isterdim. Benimki ela ve herkes cok begenir. Erkeklerde de guzel oluyor ama bence kiza cok yakisiyor
Evet renkli goz ben de kadinlarda daha cok severim erkeklere kadinlar kadar yskismiyor. Benim gozlerim yesil, esimin kahve

Evet dün kundaksız yatırıcam artık dedim kuzum uykuya geçene kadar gözler kapalı hareketleniyor yana dönüyor bende gözüm yarıkapalo yarı açıkken bi baktım yüz üstü döndü aklımı oynatıyodum az kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…