2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Son 2.5 yıldır o haldeyim....

6 ay canim. 6. Aydan sonra kolay kolay değişmiyor . Kizimin 5. ayda maviden elaya döndü
Ya bizimde babamız mavi gözlü bebişin gözüde hala gri, kaynanam mavişim diye seviyor diyorum mavimsilik bile yok, en azından bi lacivert olurdu mavi olacak olsa, doğdu doğalı gri ve kahveye dönecek bence içinde kahve benekler görüyorum ama inanmıyorlar

Sagol canim benim insallah senin kizda gorecegiz
3. yu yapar miyim bilmiyorum dunyanin gidisatina bagli Yoksa kendime guvenim var esim baya da yardimci. Dun hastanede bir kandin gordum 3 tane oglu vardi. Bana kimseye kanma 3. de erkek oluyor dediannemin ilk ikisi erkek 3.su kiz olmus bakslim Allah hayirlisini versin

Kizlar gunaydinkafa sekillendirici alan olmustu memnun kaldiniz mi B beyzosh sen mi almistin? Link atabilir misin. Oglum hep kafasi sirt ustunde yatmayi seviyor bir saga bir sola cok az duruyor
Bu canım i lin baby Ayarlanabilir Kafa Yastığı, Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Yenidoğan Yastığı, Bebek Kafa Yastığı, Fiyatı, Yorumları - Trendyol çok memnun kaldım tek sıkıntımız sürekli kulaklarının kıvrılması
Sırf bu yüzden reflü yatağını kullanmayı bıraktım beşiğinde yatırıyorum artık direkt

Bizim buralar serin diye suan halen bere takiyorum belki ondan kivrilmayi onler. O kulak kivrilmasini ben de hic sevmiyorum suan daha duzeldi de bir kulagi hep kivriliyordu kulakla ugrasmaktan bazen uyandiriyordum

Benim gözlerim yemyeşil oğlanınkine bakın ne desem bilemiyorum.. Zeytin gözlüm
Oo siyah zeytin hem deya babanin renkli.olsaydi direk cekiyorlarda sanki anneye biraz zordusun biz de halasi, teyzesi, dayisi ve rahmetli amcasi hepsi renkli gozlu ee ben de ama esim kahve 1 tanenin gozu bile renkli olmadi. Dogduklarinda herkes direk gozu ne renk.diyor renkli bekliyorlar ama malesef neyse gozleri gorsun de

Bizim buralar serin diye suan halen bere takiyorum belki ondan kivrilmayi onler. O kulak kivrilmasini ben de hic sevmiyorum suan daha duzeldi de bir kulagi hep kivriliyordu kulakla ugrasmaktan bazen uyandiriyordum
Sorma ne yapacağımı şaşırdım buralar sıcak artık zaten bizimki soğukken de şapka takmayı hiç sevmiyor ağlıyor takarken hep:/ Yani ya kafa şekli bozulacak ya kulağı kepçe olacak başka seçenek yok

Hani bu oğlanlar dayıya çekerdi benim abimin gözü de yeşil İsmini Yağız (Esmer anlamı var) koyduk diye mi böyle oldu ki Teni beyaz olunca gözüne vurdu karalık herhalde

Hani bu oğlanlar dayıya çekerdi benim abimin gözü de yeşil İsmini Yağız (Esmer anlamı var) koyduk diye mi böyle oldu ki Teni beyaz olunca gözüne vurdu karalık herhalde
Olsun teni beysz zeytin gozler oo baya yakisikli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…