Ya bizimde babamız mavi gözlü bebişin gözüde hala gri, kaynanam mavişim diye seviyor diyorum mavimsilik bile yok, en azından bi lacivert olurdu mavi olacak olsa, doğdu doğalı gri ve kahveye dönecek bence içinde kahve benekler görüyorum ama inanmıyorlar
3. yu yapar miyim bilmiyorum dunyanin gidisatina bagli Yoksa kendime guvenim var esim baya da yardimci. Dun hastanede bir kandin gordum 3 tane oglu vardi. Bana kimseye kanma 3. de erkek oluyor dediannemin ilk ikisi erkek 3.su kiz olmus bakslim Allah hayirlisini versin
Kizlar gunaydinkafa sekillendirici alan olmustu memnun kaldiniz mi Bbeyzosh
sen mi almistin? Link atabilir misin. Oglum hep kafasi sirt ustunde yatmayi seviyor bir saga bir sola cok az duruyor
Kizlar bunlar iyice hareketlenmeye vasladi. Gece reflu yataginda beraber yatiyoruz benim yatağımda. Baktim yataginda yok kaya kaya yatagin bin ucuna gitmis azcik dahq debelense asagi dusecekmis. Reflu yatağının yanina ve ucuna yastik koyduk ama ilerde oda işe yaramaz bugunde kalca usg rsndevumuz var bakalim:)
Bizim buralar serin diye suan halen bere takiyorum belki ondan kivrilmayi onler. O kulak kivrilmasini ben de hic sevmiyorum suan daha duzeldi de bir kulagi hep kivriliyordu kulakla ugrasmaktan bazen uyandiriyordum
Oo siyah zeytin hem deya babanin renkli.olsaydi direk cekiyorlarda sanki anneye biraz zordusun biz de halasi, teyzesi, dayisi ve rahmetli amcasi hepsi renkli gozlu ee ben de ama esim kahve 1 tanenin gozu bile renkli olmadi. Dogduklarinda herkes direk gozu ne renk.diyor renkli bekliyorlar ama malesef neyse gozleri gorsun de
Bizim buralar serin diye suan halen bere takiyorum belki ondan kivrilmayi onler. O kulak kivrilmasini ben de hic sevmiyorum suan daha duzeldi de bir kulagi hep kivriliyordu kulakla ugrasmaktan bazen uyandiriyordum
Sorma ne yapacağımı şaşırdım buralar sıcak artık zaten bizimki soğukken de şapka takmayı hiç sevmiyor ağlıyor takarken hep:/ Yani ya kafa şekli bozulacak ya kulağı kepçe olacak başka seçenek yok
Oo siyah zeytin hem deya babanin renkli.olsaydi direk cekiyorlarda sanki anneye biraz zordusun biz de halasi, teyzesi, dayisi ve rahmetli amcasi hepsi renkli gozlu ee ben de ama esim kahve 1 tanenin gozu bile renkli olmadi. Dogduklarinda herkes direk gozu ne renk.diyor renkli bekliyorlar ama malesef neyse gozleri gorsun de
Hani bu oğlanlar dayıya çekerdi benim abimin gözü de yeşil İsmini Yağız (Esmer anlamı var) koyduk diye mi böyle oldu ki Teni beyaz olunca gözüne vurdu karalık herhalde
Hani bu oğlanlar dayıya çekerdi benim abimin gözü de yeşil İsmini Yağız (Esmer anlamı var) koyduk diye mi böyle oldu ki Teni beyaz olunca gözüne vurdu karalık herhalde
Canim tsm rahat degil mi? Niye idare etmiyorlar ki ... Bizim siniftaki tsm calisanlari fenomen oldu hepsi enerjilerini bu sekilde kullandilar baya da unlu cogu yani