Canım rahat valla doğrusunu söylemek gerekirse ama tek psikoloğum ordaCanim tsm rahat degil mi? Niye idare etmiyorlar ki ... Bizim siniftaki tsm calisanlari fenomen oldu hepsienerjilerini bu sekilde kullandilar baya da unlu cogu yani
Annesi gibi hareketli olacak demek ki sporcuEvet dün kundaksız yatırıcam artık dedim kuzum uykuya geçene kadar gözler kapalı hareketleniyor yana dönüyor bende gözüm yarıkapalo yarı açıkken bi baktım yüz üstü döndü aklımı oynatıyodum az kalsın
Ekinin de sapsariydiOglumda dogdugunda kirpikler kaslar neredeyse yoktu tirnaklar bile tsm cikmamisti tam haftasini beklmediklerinde miydi.neydisimdi kirpikler baya uzadi
İnşallah canim baba tarafi hep renkli göz göçmenler ama baba ve ben koyu göz biraz zor gibi duruyor ama bakalim
Sen bi yüzük fali yapsana kime yaptiysak doğru çıktı3. yu yapar miyim bilmiyorum dunyanin gidisatina bagliYoksa kendime guvenim var esim baya da yardimci. Dun hastanede bir kandin gordum 3 tane oglu vardi. Bana kimseye kanma 3. de erkek oluyor dedi annemin ilk ikisi erkek 3.su kiz olmus bakslim Allah hayirlisini versin
Oyyy yerim tam zeytin gözBenim gözlerim yemyeşil oğlanınkine bakın ne desem bilemiyorum..Zeytin gözlüm
Yaaa sarı şekerBen kahverengi babası ela gözlü o sırada alintoş
Evet bebiş benim anne tarafım cerkes sarısın renkli gözlüler eşimin anne tarafı da öyle onlara çekti sanırımAnnesi gibi hareketli olacak demek ki sporcusen anne yanini iptal et istersen canim kafan rahat olur
Ekinin de sapsariydisimdi kirpikler koyulasti biraz kaslar hala sarı
İnşallah canim baba tarafi hep renkli göz göçmenler ama baba ve ben koyu göz biraz zor gibi duruyor ama bakalimEşimin kardeşinin gözleri yeşilmiş 1 yaşından sonra maviye dönmüş
Sen bi yüzük fali yapsana kime yaptiysak doğru çıktıBenim de ikinci erkek çıkıyor
Oyyy yerim tam zeytin göz
Yaaa sarı şekerMaşallah sana güzel kız Sarışınlik var mi genlerde
Bir yasindan sonra renginin dondugunu ilk defa duydum cok ilginc... O zaman renkli de olabilir belki suan acik cunkuAnnesi gibi hareketli olacak demek ki sporcusen anne yanini iptal et istersen canim kafan rahat olur
Ekinin de sapsariydisimdi kirpikler koyulasti biraz kaslar hala sarı
İnşallah canim baba tarafi hep renkli göz göçmenler ama baba ve ben koyu göz biraz zor gibi duruyor ama bakalimEşimin kardeşinin gözleri yeşilmiş 1 yaşından sonra maviye dönmüş
Sen bi yüzük fali yapsana kime yaptiysak doğru çıktıBenim de ikinci erkek çıkıyor
Oyyy yerim tam zeytin göz
Yaaa sarı şekerMaşallah sana güzel kız Sarışınlik var mi genlerde
Aaaa benim annemlerde cerkesEvet bebiş benim anne tarafım cerkes sarısın renkli gözlüler eşimin anne tarafı da öyle onlara çekti sanırım
Ben de çok şaşırdım vallaBir yasindan sonra renginin dondugunu ilk defa duydum cok ilginc... O zaman renkli de olabilir belki suan acik cunku
Ay inşallah gönlüne göre olur yaa3. yu yapar miyim bilmiyorum dunyanin gidisatina bagliYoksa kendime guvenim var esim baya da yardimci. Dun hastanede bir kandin gordum 3 tane oglu vardi. Bana kimseye kanma 3. de erkek oluyor dedi annemin ilk ikisi erkek 3.su kiz olmus bakslim Allah hayirlisini versin
MaşallahBenim gözlerim yemyeşil oğlanınkine bakın ne desem bilemiyorum..Zeytin gözlüm
YaaaaBen kahverengi babası ela gözlü o sırada alintoş
Benim de dedem işi bozmuş baya esmerdi kendisi ben de babam beyaz tenli olmasına rağmen kumralımAaaa benim annemlerde cerkesAnnem ela gözlü sarışın teyzem dayim hepsi sarı Kizkardesim onlara benziyor ama ben babama benzemisim
Bir ay öncesi falan sanırım bu şimdi güncel bir fotoğraf ekliyorum beş dk önce elini kemirirkenAy inşallah gönlüne göre olur yaa
Maşallahbu işler karışık ben de anlamadım daha ne renk olduğunu aslında
Yaaaabu fotoğrafı güncel miii
Ayy kirpiklere masallahBir göz fotiside bizden gelsinpeki bu alnındaki tüyler ve kaş arası nasıl olacak
Aa psikologmusun hemen bi soru sorayim:)) emzirirken gelen aglama hissi neden olur acaba. Kimisi emzirirken cok mutlu olurmus ben aglamak isterdim mesela. Hormonlardanmi acaba?Canım rahat valla doğrusunu söylemek gerekirse ama tek psikoloğum ordavalla zamanında şu fenomenlik işlerine girmedik çok pişmanım
Bizde 90 günlük olduk canım arada birkaç gün var sizle. Bu haftam hep böyle geçti aynı anlattığın gibi bir de eller sürekli ağzında salyalar akıyoorYa kızlar bebeği benimkine yakın zamanda olan bebişleriniz varsa, durum nasıl sizde? İnternetten baktım atak haftasındaymış. 3. Atak. Delireceğim. Karnı doyuyor altı temizleniyor sürekli kucakta olmak istiyor, ağlıyor da ağlıyor bir yere koyduğumda. Elim kolum koptu
Ayyy süper ya mavişşşşBenim de dedem işi bozmuş baya esmerdi kendisi ben de babam beyaz tenli olmasına rağmen kumralımbiraz karışık oldu ama annenler nereli peki
Bir ay öncesi falan sanırım bu şimdi güncel bir fotoğraf ekliyorum beş dk önce elini kemirirken
Kademeli yaklasiyorsunKızlar Ekin banyo yaparken ağlıyor demiştim ya iki gündür küvetine fileyi asmadan koyup kiyafetleri ile yatirip oyun oynayıp konusarak soyuyorum içindeyken oyun falan oynattim baya yattı böyle sevdi yarin yikayacagim inşallah ağlamaznormalde çıplak koyunca direk ağlamaya başlıyordu
Ekinin gözleri de aynı bu tonlar işte bakalim neye döneceklerBir göz fotiside bizden gelsinpeki bu alnındaki tüyler ve kaş arası nasıl olacak
Canim bizim 4 gün sürmüştü 3. Atak. Bizde gece uykusuna geçerken çıldırıyordu resmen nasıl bir ağlama uykuya direnme hatta bi gece çaresiz kalıp araba ile gezdirdik öyle uyumuştu. Bu dönemlerde anneye çok düşüyorlar Ekin bi bende sakinliyordu. Bol bol temas edip sakin bir ses tonuyla tamam annecim geçecek annecim iyisin sakinsin diye telkin ediyordum öyle rahatliyorduYa kızlar bebeği benimkine yakın zamanda olan bebişleriniz varsa, durum nasıl sizde? İnternetten baktım atak haftasındaymış. 3. Atak. Delireceğim. Karnı doyuyor altı temizleniyor sürekli kucakta olmak istiyor, ağlıyor da ağlıyor bir yere koyduğumda. Elim kolum koptu
Canim büyük dedemler Kafkasya'dan Rus soykırımından kaçmışlar. İzmir'de Bayındır diye bir ilçe var Arikbasi köyü oraya yerleşmişler orasi zaten Çerkes köyü annemin köyü orası ama kökeni Kafkasya'da Maykop a dayaniyor. Şapsığ boyundan geliyorlar. Sizinkiler nerelerdenBenim de dedem işi bozmuş baya esmerdi kendisi ben de babam beyaz tenli olmasına rağmen kumralımbiraz karışık oldu ama annenler nereli peki
Umarım işe yararKademeli yaklasiyorsunbu butlu yer cucesi seni parmaginda oynatiyor insallah aglamaz canim kimi bebek sevmiyor banyo işini
Aglamasi gelen ilk vakaa oldugun icin cok zor bir soruAa psikologmusun hemen bi soru sorayim:)) emzirirken gelen aglama hissi neden olur acaba. Kimisi emzirirken cok mutlu olurmus ben aglamak isterdim mesela. Hormonlardanmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?