2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim tsm rahat degil mi? Niye idare etmiyorlar ki ... Bizim siniftaki tsm calisanlari fenomen oldu hepsi enerjilerini bu sekilde kullandilar baya da unlu cogu yani
Canım rahat valla doğrusunu söylemek gerekirse ama tek psikoloğum orda valla zamanında şu fenomenlik işlerine girmedik çok pişmanım

Annesi gibi hareketli olacak demek ki sporcu sen anne yanini iptal et istersen canim kafan rahat olur
Oglumda dogdugunda kirpikler kaslar neredeyse yoktu tirnaklar bile tsm cikmamisti tam haftasini beklmediklerinde miydi.neydisimdi kirpikler baya uzadi
Ekinin de sapsariydi simdi kirpikler koyulasti biraz kaslar hala sarı
Akilvar sanki kahve canim benim oglumunki. Ela olma sansimiz yok bence

minseo seninki ela olacak sanki acik baya canim, masallah
İnşallah canim baba tarafi hep renkli göz göçmenler ama baba ve ben koyu göz biraz zor gibi duruyor ama bakalim Eşimin kardeşinin gözleri yeşilmiş 1 yaşından sonra maviye dönmüş
Sen bi yüzük fali yapsana kime yaptiysak doğru çıktı Benim de ikinci erkek çıkıyor

Benim gözlerim yemyeşil oğlanınkine bakın ne desem bilemiyorum.. Zeytin gözlüm
Oyyy yerim tam zeytin göz
Ben kahverengi babası ela gözlü o sırada alintoş
Yaaa sarı şeker Maşallah sana güzel kız Sarışınlik var mi genlerde

Evet bebiş benim anne tarafım cerkes sarısın renkli gözlüler eşimin anne tarafı da öyle onlara çekti sanırım

Bir yasindan sonra renginin dondugunu ilk defa duydum cok ilginc... O zaman renkli de olabilir belki suan acik cunku

Kızlar Ekin banyo yaparken ağlıyor demiştim ya iki gündür küvetine fileyi asmadan koyup kiyafetleri ile yatirip oyun oynayıp konusarak soyuyorum içindeyken oyun falan oynattim baya yattı böyle sevdi yarin yikayacagim inşallah ağlamaz normalde çıplak koyunca direk ağlamaya başlıyordu

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-03-15-32-34-256_com.miui.gallery.webp
    14 KB · Görüntüleme: 115
Ay inşallah gönlüne göre olur yaa
Benim gözlerim yemyeşil oğlanınkine bakın ne desem bilemiyorum.. Zeytin gözlüm
Maşallah bu işler karışık ben de anlamadım daha ne renk olduğunu aslında
Ben kahverengi babası ela gözlü o sırada alintoş
Yaaaa bu fotoğrafı güncel miii

Ya kızlar bebeği benimkine yakın zamanda olan bebişleriniz varsa, durum nasıl sizde? İnternetten baktım atak haftasındaymış. 3. Atak. Delireceğim. Karnı doyuyor altı temizleniyor sürekli kucakta olmak istiyor, ağlıyor da ağlıyor bir yere koyduğumda. Elim kolum koptu

Aaaa benim annemlerde cerkes Annem ela gözlü sarışın teyzem dayim hepsi sarı Kizkardesim onlara benziyor ama ben babama benzemisim
Benim de dedem işi bozmuş baya esmerdi kendisi ben de babam beyaz tenli olmasına rağmen kumralım biraz karışık oldu ama annenler nereli peki
Ay inşallah gönlüne göre olur yaa

Maşallah bu işler karışık ben de anlamadım daha ne renk olduğunu aslında

Yaaaa bu fotoğrafı güncel miii
Bir ay öncesi falan sanırım bu şimdi güncel bir fotoğraf ekliyorum beş dk önce elini kemirirken

Eklentiler

• IMG_7675.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 98
Canım rahat valla doğrusunu söylemek gerekirse ama tek psikoloğum orda valla zamanında şu fenomenlik işlerine girmedik çok pişmanım
Aa psikologmusun hemen bi soru sorayim:)) emzirirken gelen aglama hissi neden olur acaba. Kimisi emzirirken cok mutlu olurmus ben aglamak isterdim mesela. Hormonlardanmi acaba?

Bizde 90 günlük olduk canım arada birkaç gün var sizle. Bu haftam hep böyle geçti aynı anlattığın gibi bir de eller sürekli ağzında salyalar akıyoor 12. Haftaa atağı olabilir
Ayyy süper ya mavişşşş gittikçe değişiyor diyolar ya ondan güncel mi diye sordum

Kademeli yaklasiyorsun bu butlu yer cucesi seni parmaginda oynatiyorinsallah aglamaz canim kimi bebek sevmiyor banyo işini

Bir göz fotiside bizden gelsin peki bu alnındaki tüyler ve kaş arası nasıl olacak
Ekinin gözleri de aynı bu tonlar işte bakalim neye dönecekler keske lacivert olsa lacivert göze bayılırım şu tonlar

Canim bizim 4 gün sürmüştü 3. Atak. Bizde gece uykusuna geçerken çıldırıyordu resmen nasıl bir ağlama uykuya direnme hatta bi gece çaresiz kalıp araba ile gezdirdik öyle uyumuştu. Bu dönemlerde anneye çok düşüyorlar Ekin bi bende sakinliyordu. Bol bol temas edip sakin bir ses tonuyla tamam annecim geçecek annecim iyisin sakinsin diye telkin ediyordum öyle rahatliyordu
Benim de dedem işi bozmuş baya esmerdi kendisi ben de babam beyaz tenli olmasına rağmen kumralım biraz karışık oldu ama annenler nereli peki
Canim büyük dedemler Kafkasya'dan Rus soykırımından kaçmışlar. İzmir'de Bayındır diye bir ilçe var Arikbasi köyü oraya yerleşmişler orasi zaten Çerkes köyü annemin köyü orası ama kökeni Kafkasya'da Maykop a dayaniyor. Şapsığ boyundan geliyorlar. Sizinkiler nerelerden

Kademeli yaklasiyorsun bu butlu yer cucesi seni parmaginda oynatiyorinsallah aglamaz canim kimi bebek sevmiyor banyo işini
Umarım işe yarar Ne zor bu işler ağlamasın diye 2 gündür küvette yatiyoruz acaba çırılçıplak fileye koyuncacmi tirsiyor bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…