Bir de zibiniyla yikamayi denesen bakalim ne yapacak alttan ellerini sokarak yikarsin. Aglamazsa demek ciplak tene su degmesini sevmiyorUmarım işe yararNe zor bu işler ağlamasın diye 2 gündür küvette yatiyoruz acaba çırılçıplak fileye koyuncacmi tirsiyor bilemedim ki
Büyük ihtimal hormonlardan ama milyonlarca sebebi olabilir seni tanımadan bir cevap vermem doğru olmaz gibiAa psikologmusun hemen bi soru sorayim:)) emzirirken gelen aglama hissi neden olur acaba. Kimisi emzirirken cok mutlu olurmus ben aglamak isterdim mesela. Hormonlardanmi acaba?
Ayy ben hiç bilmiyorum bu kadar ayrıntılı ama Samsun Ladikli anne tarafım bir arayım sorayım nerden gelmişler bakiyimEkinin gözleri de aynı bu tonlar işte bakalim neye döneceklerkeske lacivert olsa lacivert göze bayılırım şu tonlar
Eki Görüntüle 3256707
Canim bizim 4 gün sürmüştü 3. Atak. Bizde gece uykusuna geçerken çıldırıyordu resmen nasıl bir ağlama uykuya direnme hatta bi gece çaresiz kalıp araba ile gezdirdik öyle uyumuştu. Bu dönemlerde anneye çok düşüyorlar Ekin bi bende sakinliyordu. Bol bol temas edip sakin bir ses tonuyla tamam annecim geçecek annecim iyisin sakinsin diye telkin ediyordum öyle rahatliyordu
Canim büyük dedemler Kafkasya'dan Rus soykırımından kaçmışlar. İzmir'de Bayındır diye bir ilçe var Arikbasi köyü oraya yerleşmişler orasi zaten Çerkes köyü annemin köyü orası ama kökeni Kafkasya'da Maykop a dayaniyor. Şapsığ boyundan geliyorlar. Sizinkiler nerelerden
Ay evet arkadaşım ya el ağızda cuk cuk cum salyalarla beraberBizde 90 günlük olduk canım arada birkaç gün var sizle. Bu haftam hep böyle geçti aynı anlattığın gibi bir de eller sürekli ağzında salyalar akıyoor12. Haftaa atağı olabilir
Ayyy süper ya mavişşşşgittikçe değişiyor diyolar ya ondan güncel mi diye sordum
Aynı dediğin gibi arkadaşım, babası alıyor bana mısın demiyor, mutfakla oturma odası arasında koştur koştur gidip geliyoruö. Sadece bende sakinliyor, bir uere koyunca sürekli ağlıyorEkinin gözleri de aynı bu tonlar işte bakalim neye döneceklerkeske lacivert olsa lacivert göze bayılırım şu tonlar
Eki Görüntüle 3256707
Canim bizim 4 gün sürmüştü 3. Atak. Bizde gece uykusuna geçerken çıldırıyordu resmen nasıl bir ağlama uykuya direnme hatta bi gece çaresiz kalıp araba ile gezdirdik öyle uyumuştu. Bu dönemlerde anneye çok düşüyorlar Ekin bi bende sakinliyordu. Bol bol temas edip sakin bir ses tonuyla tamam annecim geçecek annecim iyisin sakinsin diye telkin ediyordum öyle rahatliyordu
Canim büyük dedemler Kafkasya'dan Rus soykırımından kaçmışlar. İzmir'de Bayındır diye bir ilçe var Arikbasi köyü oraya yerleşmişler orasi zaten Çerkes köyü annemin köyü orası ama kökeni Kafkasya'da Maykop a dayaniyor. Şapsığ boyundan geliyorlar. Sizinkiler nerelerden
Renkli gözler konusulmusEvet renkli goz ben de kadinlarda daha cok severim erkeklere kadinlar kadar yskismiyor. Benim gozlerim yesil, esimin kahve
O tugler sonradan dökülüyor canım büyük kısmı.Bir göz fotiside bizden gelsinpeki bu alnındaki tüyler ve kaş arası nasıl olacak
3 gündür o moddayiz ve harika haftalara baktım atak haftasiymis. Mesela bu sabah 6.30 da uyandi saat 11.de kızın orman okulu etkinliği vardi ormandaydik. Uyumazmi bir çocuk emerken 5 dakika kestirdi sonra gözler faltasi gibi açıldı. Hiç uyumadı. Saat 4 te 1 saat uyudu sadece onun dışında 4 kez 10 dakika kestirdi hep etrafa bakinmak istiyor. Birde hafif bebek değil tosun paşa valla kol sırt kası yaptım.Ya kızlar bebeği benimkine yakın zamanda olan bebişleriniz varsa, durum nasıl sizde? İnternetten baktım atak haftasındaymış. 3. Atak. Delireceğim. Karnı doyuyor altı temizleniyor sürekli kucakta olmak istiyor, ağlıyor da ağlıyor bir yere koyduğumda. Elim kolum koptu
Babalarin genleri baskin neyse ki senin kizin ela olmus ela da cok gyzel bir renkRenkli gözler konusulmusbende hep cocuklarim göz rengi konusunda bana çeker insallah dedim ama olmadı hamileyken hep te aynaya baktım üstelik benim göz rengim mavi-yeşil ortama göre de renk değişiyor, kızım doğduğunda masmaviydi gözleri sonradan elaya döndü. Oğlanın şuan gri gözleri bakalım ne renk olacak belli değil.
O tugler sonradan dökülüyor canım büyük kısmı.
3 gündür o moddayiz ve harika haftalara baktım atak haftasiymis. Mesela bu sabah 6.30 da uyandi saat 11.de kızın orman okulu etkinliği vardi ormandaydik. Uyumazmi bir çocuk emerken 5 dakika kestirdi sonra gözler faltasi gibi açıldı. Hiç uyumadı. Saat 4 te 1 saat uyudu sadece onun dışında 4 kez 10 dakika kestirdi hep etrafa bakinmak istiyor. Birde hafif bebek değil tosun paşa valla kol sırt kası yaptım.
Ama sen çok güzelsin kuzumBen kahverengi babası ela gözlü o sırada alintoş
File ilk soğuk mu geldi acaba , çocukları anlamak imkansızKızlar Ekin banyo yaparken ağlıyor demiştim ya iki gündür küvetine fileyi asmadan koyup kiyafetleri ile yatirip oyun oynayıp konusarak soyuyorum içindeyken oyun falan oynattim baya yattı böyle sevdi yarin yikayacagim inşallah ağlamaznormalde çıplak koyunca direk ağlamaya başlıyordu
Merhabalar Nisan annesiyim ben. Bizde de aynı sorun var mesajınızı gördüm de nasıl bir yastık acaaba işe yaradı mı bebeğin boynunu düz tutmasıni sağlıyor mu acabaKızlar bizimki sürekli başını sağ tarafına çeviriyor yatarken de ana kucağındayken de. Doktorumuz da sola yatırmaya çalışın dedi sağ tarafında çukur gibi bir şey oluştu. Ama sola çeviriyorum yine sağa dönüyor. @minseo senin geçen gün attığın yastıktan sipariş ettim bugün umarım işe yararBir de sağ kulağı kıvrılıyor düzeltiyorum yine aynı. Sol kulağına göre hafif kepçeleşmiş bile hemen sağ kulak. Siz nasıl önlem alıyosunuz bu konuda?
Canım senin sütün yeterli sanki sağdığımda 80cc çıkıyor demiştin sanırım, kilo alımı nasıl? İyiyse kilosu belki azaltıp bitirirsin mama ve biberon işini, çünkü meme reddi böyle başlıyor, ben çok üzülüyorum bu aralar yaşadığım için yazmak istedim.Kızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.
Cnm alerjiden bahsedilmiş alerji testi yaptırabilirsin doktoruna danışıp, ama testi yaptırmadan kafandan alerji diyetine girme çünkü sütünü azaltabilir diyet.Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Cnm ya ben tam anlayamadım olayıKuzum ben mama için suyu kaynatıp soğutuyorum sonra ihtiyaç kadarıni mama yaparken cezvede ısıtıyordum ya elle yada termometre ile kontrol ediyordum bunda mamayı direk suyu ısıtmadan biberona yaptım bunun içine su koydum biberon ayarına getirdim ısındı
Neden kundaksıza geçmeye karar verdin dönmeye mi başladı? Benimki de kundakla uyuyor da hala merak ettim.Hocam folikten bunlar hep gerçektenbakalım bu düzen oluşturma bitmiyor ne zormuş ya. Uyku düzeni oluşturmuştum şimdi kundaksız uyumaya alıştırmya çalışıyorum bu arada bozulan uyku düzeni hakkında kendi kendime bile konuşmak istemiyorum yoksa oturup ağlıcam
Nasil yaptiriliyor aleerrji testi? 6 aydan knce yapilmiyor tarzi bir sey söylemislerdiCanım senin sütün yeterli sanki sağdığımda 80cc çıkıyor demiştin sanırım, kilo alımı nasıl? İyiyse kilosu belki azaltıp bitirirsin mama ve biberon işini, çünkü meme reddi böyle başlıyor, ben çok üzülüyorum bu aralar yaşadığım için yazmak istedim.
Cnm alerjiden bahsedilmiş alerji testi yaptırabilirsin doktoruna danışıp, ama testi yaptırmadan kafandan alerji diyetine girme çünkü sütünü azaltabilir diyet.
Cnm ya ben tam anlayamadım olayıBiberondaki normal ısıdaki suya mamayı koyup makinanın içine koyup ısıtıyor musun yoksa biberona sadece su koyup makina ideal ısıya getirince mi mamayı ekliyorsun?
Neden kundaksıza geçmeye karar verdin dönmeye mi başladı? Benimki de kundakla uyuyor da hala merak ettim.
Merhaba evet işe yaradı tek sıkıntısı kulaklarının kıvrılıyor olması i lin baby Ayarlanabilir Kafa Yastığı, Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Yenidoğan Yastığı, Bebek Kafa Yastığı, Fiyatı, Yorumları - TrendyolMerhabalar Nisan annesiyim ben. Bizde de aynı sorun var mesajınızı gördüm de nasıl bir yastık acaaba işe yaradı mı bebeğin boynunu düz tutmasıni sağlıyor mu acaba
Mamayı koyup ıstiyorum canım cezveden daha pratik geldi banaCanım senin sütün yeterli sanki sağdığımda 80cc çıkıyor demiştin sanırım, kilo alımı nasıl? İyiyse kilosu belki azaltıp bitirirsin mama ve biberon işini, çünkü meme reddi böyle başlıyor, ben çok üzülüyorum bu aralar yaşadığım için yazmak istedim.
Cnm alerjiden bahsedilmiş alerji testi yaptırabilirsin doktoruna danışıp, ama testi yaptırmadan kafandan alerji diyetine girme çünkü sütünü azaltabilir diyet.
Cnm ya ben tam anlayamadım olayıBiberondaki normal ısıdaki suya mamayı koyup makinanın içine koyup ısıtıyor musun yoksa biberona sadece su koyup makina ideal ısıya getirince mi mamayı ekliyorsun?
Neden kundaksıza geçmeye karar verdin dönmeye mi başladı? Benimki de kundakla uyuyor da hala merak ettim.
Aaa onun da düzelmesine yardımcı olmuyor mu bizimkinin de sağ kulak kepçe oldu resmen kıvrılmasa uyuyamıyor.Merhaba evet işe yaradı tek sıkıntısı kulaklarının kıvrılıyor olması i lin baby Ayarlanabilir Kafa Yastığı, Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Yenidoğan Yastığı, Bebek Kafa Yastığı, Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teşekkür ederiz teyzesiAma sen çok güzelsin kuzum
Canım çoğu zaman 80 cc ama bazen azalıyor bazen artıyor sadece anne sütü verdiğimde kilo alımı yetersiz oluyor maalesefCanım senin sütün yeterli sanki sağdığımda 80cc çıkıyor demiştin sanırım, kilo alımı nasıl? İyiyse kilosu belki azaltıp bitirirsin mama ve biberon işini, çünkü meme reddi böyle başlıyor, ben çok üzülüyorum bu aralar yaşadığım için yazmak istedim.
Boyu babaya çeker inşallahBabalarin genleri baskin neyse ki senin kizin ela olmus ela da cok gyzel bir renk
Aman büyüklerin islerine akil sır ermez. Kziim ela gözlü annem mavi boncuğum diye seviyor ne alakaysaYa bizimde babamız mavi gözlü bebişin gözüde hala gri, kaynanam mavişim diye seviyor diyorum mavimsilik bile yok, en azından bi lacivert olurdu mavi olacak olsa, doğdu doğalı gri ve kahveye dönecek bence içinde kahve benekler görüyorum ama inanmıyorlar
İlk karar verdiğimde dönmüyordu, hava sıcak ve artık sıkıştırmak istemiyorum rahat rahat hareket etsin geniş alanda yatsın istedim. Şuanda da dönmeye başladı vallahiCanım senin sütün yeterli sanki sağdığımda 80cc çıkıyor demiştin sanırım, kilo alımı nasıl? İyiyse kilosu belki azaltıp bitirirsin mama ve biberon işini, çünkü meme reddi böyle başlıyor, ben çok üzülüyorum bu aralar yaşadığım için yazmak istedim.
Neden kundaksıza geçmeye karar verdin dönmeye mi başladı? Benimki de kundakla uyuyor da hala merak ettim
Canim senin oglun nasil oldu. Benim ki durumu iyi ama ara ara oksuruk var burnu da tikali drgil ama hirilti var yaniBoyu babaya çeker inşallahevet canım ela ama kahve yoğunlukta genelde. Aman sağlık olsun da
Benden de bir yorum gelsin. Annenizle olan iliskiye bir bakin derim. Orda bi seyler var sanki ...Aa psikologmusun hemen bi soru sorayim:)) emzirirken gelen aglama hissi neden olur acaba. Kimisi emzirirken cok mutlu olurmus ben aglamak isterdim mesela. Hormonlardanmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?