2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Umarım işe yarar Ne zor bu işler ağlamasın diye 2 gündür küvette yatiyoruz acaba çırılçıplak fileye koyuncacmi tirsiyor bilemedim ki
Bir de zibiniyla yikamayi denesen bakalim ne yapacak alttan ellerini sokarak yikarsin. Aglamazsa demek ciplak tene su degmesini sevmiyor

Aa psikologmusun hemen bi soru sorayim:)) emzirirken gelen aglama hissi neden olur acaba. Kimisi emzirirken cok mutlu olurmus ben aglamak isterdim mesela. Hormonlardanmi acaba?
Büyük ihtimal hormonlardan ama milyonlarca sebebi olabilir seni tanımadan bir cevap vermem doğru olmaz gibi duygulanıyor musun acaba
Ayy ben hiç bilmiyorum bu kadar ayrıntılı ama Samsun Ladikli anne tarafım bir arayım sorayım nerden gelmişler bakiyim

Ay evet arkadaşım ya el ağızda cuk cuk cum salyalarla beraber inşallah ataktır
Aynı dediğin gibi arkadaşım, babası alıyor bana mısın demiyor, mutfakla oturma odası arasında koştur koştur gidip geliyoruö. Sadece bende sakinliyor, bir uere koyunca sürekli ağlıyor ben de aynı şekilde telkin ediyorum, inşallah hemen geçer, sakinler biraz oğlum

Evet renkli goz ben de kadinlarda daha cok severim erkeklere kadinlar kadar yskismiyor. Benim gozlerim yesil, esimin kahve
Renkli gözler konusulmus bende hep cocuklarim göz rengi konusunda bana çeker insallah dedim ama olmadı hamileyken hep te aynaya baktım üstelik benim göz rengim mavi-yeşil ortama göre de renk değişiyor, kızım doğduğunda masmaviydi gözleri sonradan elaya döndü. Oğlanın şuan gri gözleri bakalım ne renk olacak belli değil.
Bir göz fotiside bizden gelsin peki bu alnındaki tüyler ve kaş arası nasıl olacak
O tugler sonradan dökülüyor canım büyük kısmı.
3 gündür o moddayiz ve harika haftalara baktım atak haftasiymis. Mesela bu sabah 6.30 da uyandi saat 11.de kızın orman okulu etkinliği vardi ormandaydik. Uyumazmi bir çocuk emerken 5 dakika kestirdi sonra gözler faltasi gibi açıldı. Hiç uyumadı. Saat 4 te 1 saat uyudu sadece onun dışında 4 kez 10 dakika kestirdi hep etrafa bakinmak istiyor. Birde hafif bebek değil tosun paşa valla kol sırt kası yaptım.

Babalarin genleri baskin neyse ki senin kizin ela olmus ela da cok gyzel bir renk

File ilk soğuk mu geldi acaba , çocukları anlamak imkansız günüm sürekli acabalar ile geçiyor

Merhabalar Nisan annesiyim ben. Bizde de aynı sorun var mesajınızı gördüm de nasıl bir yastık acaaba işe yaradı mı bebeğin boynunu düz tutmasıni sağlıyor mu acaba

Canım senin sütün yeterli sanki sağdığımda 80cc çıkıyor demiştin sanırım, kilo alımı nasıl? İyiyse kilosu belki azaltıp bitirirsin mama ve biberon işini, çünkü meme reddi böyle başlıyor, ben çok üzülüyorum bu aralar yaşadığım için yazmak istedim.

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Cnm alerjiden bahsedilmiş alerji testi yaptırabilirsin doktoruna danışıp, ama testi yaptırmadan kafandan alerji diyetine girme çünkü sütünü azaltabilir diyet.
Cnm ya ben tam anlayamadım olayı Biberondaki normal ısıdaki suya mamayı koyup makinanın içine koyup ısıtıyor musun yoksa biberona sadece su koyup makina ideal ısıya getirince mi mamayı ekliyorsun?
Neden kundaksıza geçmeye karar verdin dönmeye mi başladı? Benimki de kundakla uyuyor da hala merak ettim.

Nasil yaptiriliyor aleerrji testi? 6 aydan knce yapilmiyor tarzi bir sey söylemislerdi

Kizlar bebegimin pipisinin ucunda kizariklik var doktor ucu dar demisti zaten daha sunnet ettirmedik neden olur sizce kizariklik nasil gecer hafta ici doktora goturcemde evde yapilabilecek bisi varmi

Mamayı koyup ıstiyorum canım cezveden daha pratik geldi bana

Ama sen çok güzelsin kuzum
Teşekkür ederiz teyzesi
Canım çoğu zaman 80 cc ama bazen azalıyor bazen artıyor sadece anne sütü verdiğimde kilo alımı yetersiz oluyor maalesef şimdi birkaç gündür beş dk emiyor ağlamaya başlıyor direkt ayağa kalkıyorum yürüyerek baya emiyor ama bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum. Gece uyurken emmesinde sıkıntı yok bu arada. Sen neler yapıyorsun bu konuda umarım geçici bir durumdur

Aman büyüklerin islerine akil sır ermez. Kziim ela gözlü annem mavi boncuğum diye seviyor ne alakaysa

İlk karar verdiğimde dönmüyordu, hava sıcak ve artık sıkıştırmak istemiyorum rahat rahat hareket etsin geniş alanda yatsın istedim. Şuanda da dönmeye başladı vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…