Güvensizlik duymuyorum da onu yatağında tek bıraktığım sürelerde bile suçluluk duyuyorum. Hâlâ lohusalık devam ediyor bendeHala düzelmedi mi yaa. Neden böyle oluyor ki acabaFarkli mama denemiş miydin ?
Aslinda seviyordu kuzum ama son 3-4 banyodur sanirim banyi filesinden korkuyordu çıplak şekilde fileye koyunca galiba o esnek yapisi ona güvende hissetmedi ve korktu. Ben de fileyi asmadan küvetin
Canım emanet edeceğin kişilere güvenmiyor olabilir misin? Çünkü ben de annemden başkasına birakamiyorum,birakamam mesela belki o yüzden böyle hissediyorsundur. Ama inan ki onun gelişimi için de senin içinde ara sira ayri kalmak iyi bir uygulama. Bir çocuğun birey olduğunu hissedebilmesi için özgüveninin erken yaşta oluşmaya başlaması için ve kendini ifade edebilmeyi başarabilmesi için anneye/babaya aşırı bağımlı olmaması gerekiyor
Beeeen ! Bu kadar mi farkeder gençleştim resmenAy kızlar aramızda reformera başlayanlar vardı, nasıl gidiyor?
Başlamayı düşünen arkadaşlarım ne yapacaksınız karar verdiniz mi?
Ben 90 günü tamamlayım birebir dersle başlayacağım sanırım
Oda sıcaklığında tutuyorum canım ben buzdolabına hiç koymadımMama kullanan anneler bir sorum olacaktı.
Mamayı odada tutuyorsunuz buzdolabında mı?
Havalar ısındı nasıl saklsmayı tercih ediyorsunuz?
Şimdi İzmir kızları düşünsünAnnesi evdeki eşyaları kolilerken oğlunun eşgal
Ah hormonlarGüvensizlik duymuyorum da onu yatağında tek bıraktığım sürelerde bile suçluluk duyuyorum. Hâlâ lohusalık devam ediyor bendekurtulamadım gittim. Bu arada anne olmadan önce 0 duygusallıkla hareket eden biriydim, 2 mart 2023 tarihinden beri bir şeyler oldu ve toparlayamıyorum
Zaten diyorum oğlum izmir'in bebekleri çok güzel yaşadın diyeBeeeen ! Bu kadar mi farkeder gençleştim resmenValla bana çok iyi geldi ya vücudumun esnekliği çok güzel arttı tabi hemen Ebru Şallı olunmuyor hoca en az 3 ay sabret diyor
Oda sıcaklığında tutuyorum canım ben buzdolabına hiç koymadım
Şimdi İzmir kızları düşünsün
Ah hormonlarİnşallah düzelecek canım hepimiz farklı şekilde evriliyoruz lohusalikta
Atakent birinci etap canım yanıyor burasıAlla alla bende istanbuldayım evin içi serin daha öyle ünce zıbın giydiriyorum kol bacak kapalı 22 derece gösteriyor bekliyorum ki 26/27 lere gelsin
Şanslı cocukkkkZaten diyorum oğlum izmir'in bebekleri çok güzel yaşadın diyeartık sizin kızlar düşünsün
Aaayyyy en korktuğum atakBugün bebesinde bi tuhaflık olduğunu farkeden annemiz uygulamaya girer ve ne görsün35 gün diyor kızlar.. Allahım sana geliyorum
Durduk yere her şey normalken birden çığlık atıp ağlamaya başlıyor kucağa almadan asla sakinleşmiyorŞanslı cocukkkk
Aaayyyy en korktuğum atakbizim de az kaldi desene neler oldu?
İnşallah her şey güzel olur planladığımız gibi olur canımSiz öğretmensiniz sanirim ne güzel çalışma takviminiz, ben hem turizmciyim hem de haftanın 6 günü 9-5 çalışıyorum
Of bu ne bu biiizDurduk yere her şey normalken birden çığlık atıp ağlamaya başlıyor kucağa almadan asla sakinleşmiyorKoala modundayız bugün resmen. Uyku desen 5-10 dk anca uyuyor sonra birden ağlayarak uyanıyor canı yanıyor gibi bi ağlama. 2 dk sonra gülüyor Emmesi de bi garip ağzında geveliyor iştahı azaldı sanki. Bütün ayarları bozuldu çocuğun. Ama daha 4 ay olmadı ki yaaa ben hazır değildim
Ayyy deme arkadaşım, çok heveslendim şimdiBeeeen ! Bu kadar mi farkeder gençleştim resmenValla bana çok iyi geldi ya vücudumun esnekliği çok güzel arttı tabi hemen Ebru Şallı olunmuyor hoca en az 3 ay sabret diyor
Oda sıcaklığında tutuyorum canım ben buzdolabına hiç koymadım
Şimdi İzmir kızları düşünsün
Ah hormonlarİnşallah düzelecek canım hepimiz farklı şekilde evriliyoruz lohusalikta
İstanbul sana ayrı bana ayrı güzel herhalde. Ama dışarıya çıkarttım bugün doktora giderken rüzgarda çoktuAtakent birinci etap canım yanıyor burası
Bizim daha 2 hafta varmış Ekin erken doğdu ya biraz... Gece nasıl uyuyacak yarin haber verseneDurduk yere her şey normalken birden çığlık atıp ağlamaya başlıyor kucağa almadan asla sakinleşmiyorKoala modundayız bugün resmen. Uyku desen 5-10 dk anca uyuyor sonra birden ağlayarak uyanıyor canı yanıyor gibi bi ağlama. 2 dk sonra gülüyor Emmesi de bi garip ağzında geveliyor iştahı azaldı sanki. Bütün ayarları bozuldu çocuğun. Ama daha 4 ay olmadı ki yaaa ben hazır değildim
Canim ben 3 ay dolunca basladim. Çok şükür dikişlerimde acima vs. Durum olmadı. Yememe içmeme daha yeni dikkat etmeye başladım canim ilk ay çok dikkat ettiğim söylenemezAyyy deme arkadaşım, çok heveslendim şimdisen kaçıncı günde başladın reformera valla çok istiyorum çok, yemene içmene de dikkat ediyordun değil mi? inşallah dikişlere vs birşey olmaz ya
TeşekkürlerKızlar hepsiburada da kitaplar indirimde almak isteyenler varsa baksınEki Görüntüle 3257635 Eki Görüntüle 3257636
Güzel günlerde kullansın minnakTeşekkürler
Hemen kaptım sayende
Evet 4. Ay atağıOf bu ne bu biiiz4. Ay atağı mı bu şimdi? Kaçıncı gün başlatıp bitiyor?
Şuan 22.30dan beri uyuyorBizim daha 2 hafta varmış Ekin erken doğdu ya biraz... Gece nasıl uyuyacak yarin haber versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?