2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Güvensizlik duymuyorum da onu yatağında tek bıraktığım sürelerde bile suçluluk duyuyorum. Hâlâ lohusalık devam ediyor bende kurtulamadım gittim. Bu arada anne olmadan önce 0 duygusallıkla hareket eden biriydim, 2 mart 2023 tarihinden beri bir şeyler oldu ve toparlayamıyorum

Beeeen ! Bu kadar mi farkeder gençleştim resmen Valla bana çok iyi geldi ya vücudumun esnekliği çok güzel arttı tabi hemen Ebru Şallı olunmuyor hoca en az 3 ay sabret diyor
Mama kullanan anneler bir sorum olacaktı.
Mamayı odada tutuyorsunuz buzdolabında mı?

Havalar ısındı nasıl saklsmayı tercih ediyorsunuz?
Oda sıcaklığında tutuyorum canım ben buzdolabına hiç koymadım
Annesi evdeki eşyaları kolilerken oğlunun eşgal
Şimdi İzmir kızları düşünsün
Ah hormonlar İnşallah düzelecek canım hepimiz farklı şekilde evriliyoruz lohusalikta

Zaten diyorum oğlum izmir'in bebekleri çok güzel yaşadın diye artık sizin kızlar düşünsün

Zaten diyorum oğlum izmir'in bebekleri çok güzel yaşadın diye artık sizin kızlar düşünsün
Şanslı cocukkkk
Bugün bebesinde bi tuhaflık olduğunu farkeden annemiz uygulamaya girer ve ne görsün 35 gün diyor kızlar.. Allahım sana geliyorum
Aaayyyy en korktuğum atak bizim de az kaldi deseneneler oldu?

Şanslı cocukkkk

Aaayyyy en korktuğum atak bizim de az kaldi deseneneler oldu?
Durduk yere her şey normalken birden çığlık atıp ağlamaya başlıyor kucağa almadan asla sakinleşmiyor Koala modundayız bugün resmen. Uyku desen 5-10 dk anca uyuyor sonra birden ağlayarak uyanıyor canı yanıyor gibi bi ağlama. 2 dk sonra gülüyor Emmesi de bi garip ağzında geveliyor iştahı azaldı sanki. Bütün ayarları bozuldu çocuğun. Ama daha 4 ay olmadı ki yaaa ben hazır değildim

Kızlar ateş kontrolü yaparken gece kaç saatte bir kalkıp ölçüyorsunuz

Of bu ne bu biiiz 4. Ay atağı mı bu şimdi? Kaçıncı gün başlatıp bitiyor?

Ayyy deme arkadaşım, çok heveslendim şimdi sen kaçıncı günde başladın reformera valla çok istiyorum çok, yemene içmene de dikkat ediyordun değil mi? inşallah dikişlere vs birşey olmaz ya

Kızlar bir kaç gündür deneyimlediğim bez konusunda düşüncelerimi paylaşmak istiyorum: Öncelikle molfix pure & soft, baby turco, goon markalarının 4 numara bezlerini aldım deneme amaçlı. Gerçi goon biliyorum ama 3’ten sonra bantlı bezi yok diye biliyordum onu da görmüşken aldım. Prima premium care 3 numara hala var elimde.

Molfix’ i kullandım önce, bildiğiniz gibi benim sorunum kaka taşması. Aksi gibi kızım 2 gün hiç kaka yapmadı bugün molfix takılıyken yapmıştı ve taşmamıştı. Ama normalden çok az yaptığı için tam ölçüt değil bana göre. Güzel konforlu bir bez, fakat çiş kokusu alıyorum ben her açışımda bariz şekilde. Bana göre tek eksisi bu molfix’in

Baby turco ince yumuşak bir bez, bu bez takılıyken kaka yaptı kızım ve sızdırmıştı. Yine tam bezi suçlayamıyorum çünkü yan yatarken yapmış ve uyumuş. Uzun kaldığı için diye düşünüyorum. Onun dışında kullanılabilir bir bez

Goon zaten kullandığım bir bez, gayet sağlam. Bazen o da kakayı kaçırıyordu. Ama diğerlerine göre biraz kalın bir bez ve sanki 4,5 gibi büyüklüğü. Diğerlerinden büyük yani.

Primayı gece kullanıyorum, gece kaka yapmıyor diye hem de bitsin diye. Gece iyi, memnunum

Bu bezleri 3 gün içinde dönüşümlü olarak kullandım, maşallah hiç pişik ya da kızarıklık olmadı. Hepsi kullanılabilir ama bi tek molfixdeki çiş kokusundan emin değilim.

Bu grupta herkes kararını vermiştir diye düşünüyorum bez konusunda ama takip eden kararsız anneler varsa diye yazmak istedim

Bizim daha 2 hafta varmış Ekin erken doğdu ya biraz... Gece nasıl uyuyacak yarin haber versene

Ayyy deme arkadaşım, çok heveslendim şimdi sen kaçıncı günde başladın reformera valla çok istiyorum çok, yemene içmene de dikkat ediyordun değil mi? inşallah dikişlere vs birşey olmaz ya
Canim ben 3 ay dolunca basladim. Çok şükür dikişlerimde acima vs. Durum olmadı. Yememe içmeme daha yeni dikkat etmeye başladım canim ilk ay çok dikkat ettiğim söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…