- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Evet bende araştırdığımda 6 aya kadar normal diyordu biraz daha sabret canım sonra bir bakıyorsun bi günde neler yapıyorlar bizde öyle oldu çünküBenim bebeğimde kollarından tutup oturur pozisyona kaldırınca başı geri düşüyor çok korkuyorum oğlum hala başını kaldırmıyor o şekilde. Ama yüzüstü yatırınca dimdik tutuyor 22 şubatta doğdu başı biraz büyük 43 cm dogumdada 39 la doğdu ondan olabilir mi doktora götürdüm önemsemedi bu durumu 6 aylığa kadar vakti var dedi
Aynen aynen bir gün önce bir şey yoktu bir baktım akşam döndü altını açarkenMaşallah kuzuma ya. Bu dönme olayı birden başladı 1 günde canım şaşırdım bende napıyor bu ya deidm kendi kendime atıyor kendisini geriye.korkudan artık hiç bırakamıyorum koltukta falan. Seninki erken yürür benden söylemesi. Benimkisi daha tam dönmedi ama ha gayret yapacak gibi
Maşallah alin kuşaKızlar üçüncü ay kontrolüne gittik bu sefer Safranbolu’da bir kliniğe gittim çok çok memnun kaldım burdan devam edicem muhtemelen. Alin 2780 dogdu ve persentilde ortalamanın altında hep doktor bunun çok normal olduğunu önemli olmadığını söyledi. Doğum kilosuna göre değerlendiriyoruz dedi şu an 5150 kg 58,5 cm. Mamayı da kademeli olarak azaltacagımızı söyledi. Menenjit ve rota aşılarını da yaptık. Bexero yaptık biraz ağladı ateş olabilir 37,5 üstü olursa altı saatte bir ateş düşürücü vericez bakalım umarım sıkıntı yaşamayız
Ben piyanolu aldım defne cok seviyor seslere ilgisi var zaten bence öyle olmadı onun da daha cok eğlenmesini sağlıyor hem sonra piyanosu cıkıyor öyle de oynarlarKızlar bebeğime oyun halısı alacağımda piyanolu oyun halısı mı alayım yoksa biraz daha geniş olan oyun halılarından mı biri instada büyük olanlar daha kullanışlı demişte, piyanolu daha da pahalı, sizce piyanolu gerekli mi oynuyor mu gerçekten
Amin canım valla o biraz zorluydu galiba, ne kadar uzun sürüyor ya hem hiç büyümesin istiyorum böyle çok güzel bebişken hem de şu ataklar yüzünden hemen büyüsün istiyorum çok fena oluyor bebeklere de yazık ya o saçmalamar huzursuzluklar kıyamıyorum cok üzülüyorumEvet 4. Ay atağı35 gün sürecek görünüyor uygulamada Allah sabrını versin amin
Aynen öyle canım insan üzülüyor yoruluyor ama bu ataklar da fiziksel ve beyinsel gelişimlerinin önemli bir parçası bunu bilip kabullenince süreç daha kolay ilerliyor onu anladımAmin canım valla o biraz zorluydu galiba, ne kadar uzun sürüyor ya hem hiç büyümesin istiyorum böyle çok güzel bebişken hem de şu ataklar yüzünden hemen büyüsün istiyorum çok fena oluyor bebeklere de yazık ya o saçmalamar huzursuzluklar kıyamıyorum cok üzülüyorum
Yaa defne kaç kilo doğmuştu canım? Valla şu kadar üstünde olmalı demedi ama ayda 250-300 gram benim içim yeterli dediEvet bende araştırdığımda 6 aya kadar normal diyordu biraz daha sabret canım sonra bir bakıyorsun bi günde neler yapıyorlar bizde öyle oldu çünkü
Aynen aynen bir gün önce bir şey yoktu bir baktım akşam döndü altını açarkenbizimkilerde öyle diyor sporcu ananın sporcu kızı diye
Maşallah alin kuşa3. Ayda doğum kilosunun ne kadar üstünde olması gerekiyormuş? Bizim kızlar hemen hemen aynı kiloda dogmuş su anda gelişimi de benziyormuş Normal demesine sevindim doktorun bizimde haftaya kontrolü var meraktan ölüyorum
Ben piyanolu aldım defne cok seviyor seslere ilgisi var zaten bence öyle olmadı onun da daha cok eğlenmesini sağlıyor hem sonra piyanosu cıkıyor öyle de oynarlar
Cnm çok çok teşekkür ederim balığı sipariş ettim, sincap kitaplar da çok tatlı 2 tane vardı ekleme yaptım onlara daSulu oyun matlari var canim ondan alabilirsin eğer yüz üstü durmayi seviyorsa çok eğlenir. Biz bi de köpekcik ile oynuyoruz çok onu çok sevdi. Parmak kuklalari alabilirsin, bondigonun piyanolu balık diş kaşıyıcılı oyuncağı var onu alabilirsin. Ben genelde en çok kitap okuyorum yanına yatıp açıyorum kitabi o bakıyor ben okuyorum değişik sesler çıkarıyorum tonlamalar yapıyorum aşırı heyecanlanıyor konuşuyor falanşu kitapları çok çok sevdi
Sincap Kitap Bebek Üniversitesi Set (4 Kitap) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sincap Kitap Bebek Üniversitesi Set (4 Kitap) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Sincap Kitap Balık Noni - Kurbağa Kuki - Kedi Tırmık Bu Kocaman Gözler Kimin Seti - Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sincap Kitap Balık Noni - Kurbağa Kuki - Kedi Tırmık Bu Kocaman Gözler Kimin Seti - yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fiyatı nedir asının acaba çok pahallandı diyorlarGunaydin kizlar bugun 2 ci ay asilari ve rotavirus asisi oldu. Rotavirusun yarisini agzindan disariya akti insallah ise yarar:)
Piyanolu al canım çok seviyor bizimkide müzik çalınca ilgisini çekiyorKızlar bebeğime oyun halısı alacağımda piyanolu oyun halısı mı alayım yoksa biraz daha geniş olan oyun halılarından mı biri instada büyük olanlar daha kullanışlı demişte, piyanolu daha da pahalı, sizce piyanolu gerekli mi oynuyor mu gerçekten
3 aydan sonra yavaş kilo almaya başlıyorlar. Kızımın doktoru bir yaşında 10 kilo olsun istiyoruz demişti. Kızım 9 aylikkenken 10 kiloyu geçmiştiYaa defne kaç kilo doğmuştu canım? Valla şu kadar üstünde olmalı demedi ama ayda 250-300 gram benim içim yeterli dedi
Gerçekten öyle semte göre değişiyor. İş yeri daha serin oluyor mesela. ..İstanbul sana ayrı bana ayrı güzel herhalde. Ama dışarıya çıkarttım bugün doktora giderken rüzgarda çoktu
1060 tlFiyatı nedir asının acaba çok pahallandı diyorlar
Doğum kilosu nasildi peki3 aydan sonra yavaş kilo almaya başlıyorlar. Kızımın doktoru bir yaşında 10 kilo olsun istiyoruz demişti. Kızım 9 aylikkenken 10 kiloyu geçmiştioğlum da öyle olur. Bu kilo olayı biraz da yapı... Kızım şuan incecik kimse inanmaz bebekligini görse. Sağlıklı olsun da çok olması önemli değil.
Ay umarim sabaha kadar sorunsuz geçmiştirŞuan 22.30dan beri uyuyorAma gün içinde hiç uyumadı bi zahmeeet Gece de uyanır emer ve geri uyur umarım her zamanki gibi çok amin haber ederim
Ben de oldum sıfır ağrı şoktayımKızlar bu arada 2.reglimide oldum ben biraz ağrılı geçiyor geceleri
Evet canım gündüzleri 45 dk-1 saat arasi uyuyor Ekin kısa uykulari böyle 1 defa uzun uyku yapiyor onda 1,5-2 saat kadar uyuyor. Aksam 8 de uyuyor sabah 7.30-8.00 gibi uyanıyorkızlar uyku düzenleriniz oluştu mu bebeklerde. Arya kundak sonrası sıkıntılar yaşıyor gece resmen hareketli uyuyor bu normal mi?ve 7 çeyrek de kalktı ağlıcam ben artık 1 saat geçti uykusu geldi. Gündüzleri 3 kerr en fazla 1 buçuk saat uyutmaya çalışıyorum ama bu kız coştu bu ara
Gündüz mü 4 saat uyuyorduKızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Kuzum bende bıraktım 3 ayydır gece uykusunda sorun yaşamadığım bebeğim gece gündüz uykusu çok rhaatısz çok yorgun ve mutsuzum… kundağı uuzn tuttuğum için biraz pişmanım ya. Alışıcak tabi ki ama bu sefer de uyku düzenin olamyız inşallah. Ama arya hiç günüz 4 saat uyumadıKızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Ben hiç kundak yapmadım canım hiç 4 saat uyku da görmedikKızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Ben de oldum olacagim 1 haftadir regl olmadan once ki karin agrisi var tskvime gore de 2 gunum kalmis. Ah bu agrilar olmasaKızlar bu arada 2.reglimide oldum ben biraz ağrılı geçiyor geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?