2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet bende araştırdığımda 6 aya kadar normal diyordu biraz daha sabret canım sonra bir bakıyorsun bi günde neler yapıyorlar bizde öyle oldu çünkü
Aynen aynen bir gün önce bir şey yoktu bir baktım akşam döndü altını açarken bizimkilerde öyle diyor sporcu ananın sporcu kızı diye
Maşallah alin kuşa 3. Ayda doğum kilosunun ne kadar üstünde olması gerekiyormuş? Bizim kızlar hemen hemen aynı kiloda dogmuş su anda gelişimi de benziyormuş Normal demesine sevindim doktorun bizimde haftaya kontrolü var meraktan ölüyorum
Ben piyanolu aldım defne cok seviyor seslere ilgisi var zaten bence öyle olmadı onun da daha cok eğlenmesini sağlıyor hem sonra piyanosu cıkıyor öyle de oynarlar

Evet 4. Ay atağı 35 gün sürecek görünüyor uygulamada Allah sabrını versin amin
Amin canım valla o biraz zorluydu galiba, ne kadar uzun sürüyor ya hem hiç büyümesin istiyorum böyle çok güzel bebişken hem de şu ataklar yüzünden hemen büyüsün istiyorum çok fena oluyor bebeklere de yazık ya o saçmalamar huzursuzluklar kıyamıyorum cok üzülüyorum

Aynen öyle canım insan üzülüyor yoruluyor ama bu ataklar da fiziksel ve beyinsel gelişimlerinin önemli bir parçası bunu bilip kabullenince süreç daha kolay ilerliyor onu anladım Ama hiç bu kadar uzun bi atak yaşamadık daha bakalım nasıl olacak

Yaa defne kaç kilo doğmuştu canım? Valla şu kadar üstünde olmalı demedi ama ayda 250-300 gram benim içim yeterli dedi

Cnm çok çok teşekkür ederim balığı sipariş ettim, sincap kitaplar da çok tatlı 2 tane vardı ekleme yaptım onlara da Köpekçiğin sohbeti bizimkini çok açmadı henüz ama denemeye devam

Piyanolu al canım çok seviyor bizimkide müzik çalınca ilgisini çekiyor

Kızlar bu arada 2.reglimide oldum ben biraz ağrılı geçiyor geceleri

Yaa defne kaç kilo doğmuştu canım? Valla şu kadar üstünde olmalı demedi ama ayda 250-300 gram benim içim yeterli dedi
3 aydan sonra yavaş kilo almaya başlıyorlar. Kızımın doktoru bir yaşında 10 kilo olsun istiyoruz demişti. Kızım 9 aylikkenken 10 kiloyu geçmişti oğlum da öyle olur. Bu kilo olayı biraz da yapı... Kızım şuan incecik kimse inanmaz bebekligini görse. Sağlıklı olsun da çok olması önemli değil.

Kızlar günaydın. Konak devam eden arkadaşlarıma sesleniyorum konak tarağı net çözüm. Dünduştan önce zeytinyağı sürdük kafasına aryanın yine. Ama yıkadık yani zeytinyağıyla biraz bekledik taradık sonra biraz daha zeytinyağı sürdük tekrar taradık şuan hepsi gitmiş durumda.

Doğum kilosu nasildi peki

kızlar uyku düzenleriniz oluştu mu bebeklerde. Arya kundak sonrası sıkıntılar yaşıyor gece resmen hareketli uyuyor bu normal mi? ve 7 çeyrek de kalktı ağlıcam ben artık 1 saat geçti uykusu geldi. Gündüzleri 3 kerr en fazla 1 buçuk saat uyutmaya çalışıyorum ama bu kız coştu bu ara

Kızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz

Şuan 22.30dan beri uyuyor Ama gün içinde hiç uyumadı bi zahmeeet Gece de uyanır emer ve geri uyur umarım her zamanki gibi çok amin haber ederim
Ay umarim sabaha kadar sorunsuz geçmiştir
Kızlar bu arada 2.reglimide oldum ben biraz ağrılı geçiyor geceleri
Ben de oldum sıfır ağrı şoktayım
Evet canım gündüzleri 45 dk-1 saat arasi uyuyor Ekin kısa uykulari böyle 1 defa uzun uyku yapiyor onda 1,5-2 saat kadar uyuyor. Aksam 8 de uyuyor sabah 7.30-8.00 gibi uyanıyor
Gündüz mü 4 saat uyuyordu gündüz hiç böyle uzun uyku yapmadik biz canım yukarda yazdığım gibiydi hep. Büyüdükçe uyanik kalma süreleri de uzuyor

Kuzum bende bıraktım 3 ayydır gece uykusunda sorun yaşamadığım bebeğim gece gündüz uykusu çok rhaatısz çok yorgun ve mutsuzum… kundağı uuzn tuttuğum için biraz pişmanım ya. Alışıcak tabi ki ama bu sefer de uyku düzenin olamyız inşallah. Ama arya hiç günüz 4 saat uyumadı

Ben hiç kundak yapmadım canım hiç 4 saat uyku da görmedik kundak artık hem tehlikeli olur hem bebek kendini kesfetsin canım 2 saat uyku da çok iyi artık uyanık kalma süreleri daha uzun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…