2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doğum kilosu nasildi peki
Kızım 3750 Gr, 54 cm doğmuştu. Şuanda incecik ama yaşıtlarından çok uzun. 1.sinif ama 3 falan sanıyorlar. Ben kilo değil de boyu önemsiyorum açıkçası. Kızım çok sağlam emerdi. Oglum o şekilde emmiyor. Kızım keyifle aşkla emerdi. Gitarla şarkı bile yapmıştı memeye 2 yaşına kadar da emdi ...

Ooo maşallah inşallah daha da hiç ağrın olmaz

Ben uyku konusuna hiç girmiyeyim bir saat uyusa davul zurna kutlama yapıcam... Gece de en az 3 defa emmek için uyanıyor. Şükür sağlıklı ya ne diywlim büyücek böyle ...

Kizlar oğlumun dünkü kakası köpükluydu. Baktım sordum normal diyor herkes ama benim kafama takıldı. 2 gün süt ürünleri tuketmicem. Böyle bi denicem fark olacak mı bakalım... Sizce farklılık olacak mı diye bakmak için 2 gün yeter mi?

Bu arada tüm değerlerime baktırdım gayet iyi. Vitamin kan ilacı vs onları da bıraktım. Belki kiloda vermeye başlarım 59 da kaldım. 3 kilo daha fazlam kalmakla birlikte sarkiklarim var...

Ben de bebe yapı sürdğm bekledim ertesi gün saclarını keserken deride geldi hepsi gitti

Ben bunun aynısını aldım canım ama iade ettim geri. Bana pek kaliteli gelmedi ayakları falan yamuk duruyodu. Belki bana gelen kargoda yamulmustur bilemem ama bu masalıların farklı markalarına da bakabilirsin bence. Oturma yeri çok dar bir de bunun. Benim oğlum 4 aylık şimdi tam sığdı ilerde hiç sığmaz.
Canım düzeldi mi kafası
Bu arada ben şifremi unuttum canım o hesap benim. Bu yeni hesabim. Düzeliyor ama yastığı kullanmayı bıraktığın an 2 3 güne geri bozuluyor şekli. Atak haftalarında yatmak istemiyor ona mesela ben de zorlamıyorum. Sonra sar başa tekrar dönüyoruz. Sen sürekli kullan düzeliyor canım ben memnun kaldım.

Çok şükür sorunsuz geçti sadece emmek için uyanıp geri uyudu Bizimkinde gündüz sıkıntı olacak sanırım

Ama masallah kilosu da boyu da iyiymiş ben de minyon bir tipim 158 boyum var hayatım ön sıralarda oturarak geçti bence benim kız da bana benzeyecek

Ne güzel hiç olmasın ağrılar canım ya
Bizimkide gündüzleri 3 saat uyuyordu ataktan önce şuan değişti tabi yarım yamalak uyuyyor inşallah tekrardan düzene girer

Belki senin yediğin bişey ona dokunmuştur bence hemen diyete girişmek bir iki gün daha gözlemle kakasını. Çok gazla kaka yaptiklarinda da köpük köpük olabiliyor. Mukus ve kan yoksa diyet çok önermiyorlar canım.

Kilo işinde ben de rakamlardan ziyade görüntüye takıyorum sirf o yüzden pilatese başladım işte umarim fayda eder yoksa kilo verilir bi şekilde ama önemli olan vücudun fit ve diri durması cardio harici ağırlık ile çalışmak ve pilates yapmak gerekiyormus sıkılaşmak için de. Ben de diyete başladım bakalim pilates harici evde de cardio yapacagim her gün inşallah hızlı sonuç alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…