Kızım 3750 Gr, 54 cm doğmuştu. Şuanda incecik ama yaşıtlarından çok uzun. 1.sinif ama 3 falan sanıyorlar. Ben kilo değil de boyu önemsiyorum açıkçası. Kızım çok sağlam emerdi. Oglum o şekilde emmiyor. Kızım keyifle aşkla emerdi. Gitarla şarkı bile yapmıştı memeyeDoğum kilosu nasildi peki
Cok geçmiş olsun... Korkulmaz mı...Kızlar menenjit aşısı 38 derece ateş yaptı calpol artı ılık duşla düşürdük gece 37lerdeydi. Sabah bir doz daha verdim şimdi iyi şükür. Korkuyordum ateşten ama atlattık sanırım
Ooo maşallah inşallah daha da hiç ağrın olmazAy umarim sabaha kadar sorunsuz geçmiştir
Ben de oldum sıfır ağrı şoktayım
Evet canım gündüzleri 45 dk-1 saat arasi uyuyor Ekin kısa uykulari böyle 1 defa uzun uyku yapiyor onda 1,5-2 saat kadar uyuyor. Aksam 8 de uyuyor sabah 7.30-8.00 gibi uyanıyor
Gündüz mü 4 saat uyuyordugündüz hiç böyle uzun uyku yapmadik biz canım yukarda yazdığım gibiydi hep. Büyüdükçe uyanik kalma süreleri de uzuyor
Ben uyku konusuna hiç girmiyeyimKızlar kundağı bıraktığımdan beri bebeğim max 2 saat uyuyor. Normalde 4 saat uyurdu. Kundak boğulması oluyormuş 3 aydan sonra. Hareketi artınca ve dönerse kendini kurtaramazmış. O yüzden kundak yapmaktan korkuyorum. Sizler ne yapıyorsunuz
Ben de bebe yapı sürdğm bekledim ertesi gün saclarını keserken deride geldi hepsi gittiKızlar günaydın. Konak devam eden arkadaşlarıma sesleniyorum konak tarağı net çözüm. Dünduştan önce zeytinyağı sürdük kafasına aryanın yine. Ama yıkadık yani zeytinyağıyla biraz bekledik taradık sonra biraz daha zeytinyağı sürdük tekrar taradık şuan hepsi gitmiş durumda.
Ben bunun aynısını aldım canım ama iade ettim geri. Bana pek kaliteli gelmedi ayakları falan yamuk duruyodu. Belki bana gelen kargoda yamulmustur bilemem ama bu masalıların farklı markalarına da bakabilirsin bence. Oturma yeri çok dar bir de bunun. Benim oğlum 4 aylık şimdi tam sığdı ilerde hiç sığmaz.Kızlar geçen mama sandalyesi konuşuldu su tıp nasıl sizce hem masa hem sandalye . Ayrım yeri biraz düşündürüyor bni kullanan birileri var mı acaba
Wellgro Pretty 3 in1 Çalışma Masalı ve Minderli Mama Sandalyesi Gri - Fiyatı, Yorumları
Wellgro Pretty 3 in1 Çalışma Masalı ve Minderli Mama Sandalyesi Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu arada ben şifremi unuttum canım o hesap benim. Bu yeni hesabim. Düzeliyor ama yastığı kullanmayı bıraktığın an 2 3 güne geri bozuluyor şekli. Atak haftalarında yatmak istemiyor ona mesela ben de zorlamıyorum. Sonra sar başa tekrar dönüyoruz. Sen sürekli kullan düzeliyor canım ben memnun kaldım.Canım düzeldi mi kafası
Çok şükür sorunsuz geçti sadece emmek için uyanıp geri uyuduAy umarim sabaha kadar sorunsuz geçmiştir
Evet canım gündüzleri 45 dk-1 saat arasi uyuyor Ekin kısa uykulari böyle 1 defa uzun uyku yapiyor onda 1,5-2 saat kadar uyuyor. Aksam 8 de uyuyor sabah 7.30-8.00 gibi uyanıyor
Gündüz mü 4 saat uyuyordugündüz hiç böyle uzun uyku yapmadik biz canım yukarda yazdığım gibiydi hep. Büyüdükçe uyanik kalma süreleri de uzuyor
Ama masallah kilosu da boyu da iyiymişKızım 3750 Gr, 54 cm doğmuştu. Şuanda incecik ama yaşıtlarından çok uzun. 1.sinif ama 3 falan sanıyorlar. Ben kilo değil de boyu önemsiyorum açıkçası. Kızım çok sağlam emerdi. Oglum o şekilde emmiyor. Kızım keyifle aşkla emerdi. Gitarla şarkı bile yapmıştı memeye2 yaşına kadar da emdi ...
Ayy kadın olmak zor valla,Ben de oldum olacagim 1 haftadir regl olmadan once ki karin agrisi var tskvime gore de 2 gunum kalmis. Ah bu agrilar olmasa
Ne güzel hiç olmasın ağrılar canım yaAy umarim sabaha kadar sorunsuz geçmiştir
İnşallah canim her reglini komalik geçiren ben için biraz imkansız şeyler yaşıyorumOoo maşallah inşallah daha da hiç ağrın olmaz
Aman iyi canim gece uyusun da boşverÇok şükür sorunsuz geçti sadece emmek için uyanıp geri uyuduBizimkinde gündüz sıkıntı olacak sanırım
Günaydın alpişkooGünaydın teyzeleriii
Belki senin yediğin bişey ona dokunmuştur bence hemen diyete girişmek bir iki gün daha gözlemle kakasını. Çok gazla kaka yaptiklarinda da köpük köpük olabiliyor. Mukus ve kan yoksa diyet çok önermiyorlar canım.Kizlar oğlumun dünkü kakası köpükluydu. Baktım sordum normal diyor herkes ama benim kafama takıldı. 2 gün süt ürünleri tuketmicem. Böyle bi denicem fark olacak mı bakalım... Sizce farklılık olacak mı diye bakmak için 2 gün yeter mi?
Bu arada tüm değerlerime baktırdım gayet iyi. Vitamin kan ilacı vs onları da bıraktım. Belki kiloda vermeye başlarım 59 da kaldım. 3 kilo daha fazlam kalmakla birlikte sarkiklarim var...
Teyzesi Alp gülücükler saçıyor bugün seni nasıl yorucam ama diyor sankiGünaydın alpişkoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?